ben de fırında pişirmek için sardım koydum ama sigara böreği de yapsam güzel olur....
ayyyyy krispiii çok canım çekti yaaaa sıcak sıcak.. nerden bulacam ki sigara böreeeni şimdimafoldumben benim yerime bi tane daha ye kıııızz[/QUOTE
git alda yufka sar kızart ye ben yiyemem dahavalla yetti bana o kaaa yanında hiç bişe yemedim gerek yoktua.s
günaydın güzel anneler zemuszemus
günaydın nan çiçko
bi video koymuşun faceye millet bakamiii
ama ben izledim valla o kaada korkun ç değil beee accuk şok oldum o kaaa yani sonradan alıştım bak şimdi hiç korkmuyom neden başıma gelecekleri biliyomda ondan
:roflol::roflol::roflol:
canım nooldu sana ??? neyi ucuz atlattın gıı
tatlım kısmetse ben bu gece bitircem
bende baktım nan nolucuk ondan :lepi:
git alda yufka sar kızart ye ben yiyemem dahavalla yetti bana o kaaa yanında hiç bişe yemedim gerek yoktua.s
günaydın güzel anneler zemuszemus
aman iyi yeme:mymeka: ben nerden aliym de sariym kızım işyerimizdeyik akşama kadarmafoldumben... yaa pek böyle canım çekmez konuşulanlardan ama şimdi bi fena oldum haaa...
günaydın canım
krispi izledim nann o sezeryan goruntusunu daha önce izlediğim bu kadar detaylı degildi ulen daha da korktum sezeryandan ayy Allahım nolur normal dogum olsun oda kolay deil ama bukaaa kesmiyolar insanı yaaa
ben geldim millet
ya k.bakmayın dün iftara ancak yetişebildim kayınvalidemlerdeydim
akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım
dün dr.a gittim şikayetlerimi söyleyince usg ile rahim ağzında açılma var mı diye baktı çok korktum alttan muayene edecek diye ama sadece karnımdan usg ile baktı ve açılma yok dedi ve nstye girmemi söyledi
girdim asistan bebişimin kalp atışlarını zor buldu walla kıpır kıpır bi oraya gidiyor bi burayakaydirigubbakcemile3
sonucu dr.a götürdüm gayet iyi sancın yok biraz katlanacaksın artık bu ağrılara dedi
hast.çıktım yengemin yanına kalp merkezine gittim minik sevde gülümüz haftaya ameliyat olacakmış kalbinden
oradan çıktım kocişimle k.ören koraya gittim pjama takımı çamaşır falan aldım kendime evde giymek için çok kullanışlı 29 liraya bebişime daha birşey almadan kendi eksiklerimi hallettim ne anneyim dimi amakaydirigubbakcemile3
kız edoooooooşşş çık nan geçmişin içinden mannak kaybolacan haaaaaaaaaaaa
cerin nerde yaaa
geçmiş olsunn minik annemm gııı merak ettirdin haaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çıkamadımm ayy laelaelaelaelae
günaydın diceemm olmucak nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben anca uyandım yaaa gece yatınca 3 te uyuyamadım benim bu uykulan başım derttee mafoldumbenmafoldumben
Şimdi çok açımm cokacimcoook bide sigara böreği lafı duydumm cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?