2009 Kasm Anneleri

günaydın güzel anneler zemuszemus

günaydın nan çiçko
bi video koymuşun faceye millet bakamiii
ama ben izledim valla o kaada korkun ç değil beee accuk şok oldum o kaaa yani sonradan alıştım bak şimdi hiç korkmuyom neden başıma gelecekleri biliyomda ondan
:roflol::roflol::roflol:

bende baktım nan nolucuk ondan :lepi:

canım nooldu sana ??? neyi ucuz atlattın gıı

tatlım kısmetse ben bu gece bitircem

dün aksam merdivenleri popomla indimde kaydirigubbakcemile3
Allaha sükür bişi olmadı :Saruboceq:
ayy ne kadar dikkatte etsek olacagı varsa oluyo sanırım
Allah korudu

git alda yufka sar kızart ye ben yiyemem dahavalla yetti bana o kaaa yanında hiç bişe yemedim gerek yoktua.s

aman iyi yeme:mymeka: ben nerden aliym de sariym kızım işyerimizdeyik akşama kadarmafoldumben... yaa pek böyle canım çekmez konuşulanlardan ama şimdi bi fena oldum haaa...

günaydın güzel anneler zemuszemus

günaydın canım

aman iyi yeme:mymeka: ben nerden aliym de sariym kızım işyerimizdeyik akşama kadarmafoldumben... yaa pek böyle canım çekmez konuşulanlardan ama şimdi bi fena oldum haaa...

günaydın canım

çık markete al yufkayı ver işyerindeki karulara sarsınlar hayırlarına akşamda stok et buzluğa:roflol::roflol::roflol:

canlizim iyiyim canım Allaha sükür bişeyim yok dün merdivenlerden düştümde Allahtan ucuz atlattım iyiyim yani

krispi izledim nann o sezeryan goruntusunu daha önce izlediğim bu kadar detaylı degildi ulen daha da korktum sezeryandan ayy Allahım nolur normal dogum olsun oda kolay deil ama bukaaa kesmiyolar insanı yaaa

krispi izledim nann o sezeryan goruntusunu daha önce izlediğim bu kadar detaylı degildi ulen daha da korktum sezeryandan ayy Allahım nolur normal dogum olsun oda kolay deil ama bukaaa kesmiyolar insanı yaaa

kız ama normal doğumdada bebeğin başı 35 cm o baş bi yerden çıkacak nerden çıkacak yırtılacak orasıda sonuçta kesilecek

geçmiş olsunn minik annemm gııı merak ettirdin haaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız edoooooooşşş çık nan geçmişin içinden mannak kaybolacan haaaaaaaaaaaa

çıkamadımm ayy laelaelaelaelae

günaydın diceemm olmucak nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben anca uyandım yaaa gece yatınca 3 te uyuyamadım benim bu uykulan başım derttee mafoldumbenmafoldumben
Şimdi çok açımm cokacimcoook bide sigara böreği lafı duydumm cokacimcoook

kız valla bende uyuyamıyom yaaa ayaklarımın altı yanıyo gece yaa patlıyorum
geçmişe bakarsan öle duyarsın börekleri felan bakma bundan sonra:roflol:

hee kızz niye baktım sankii klava: duymacadımm börek mörekk klava:

Kartanemmm bende yaptırcam o baskılılardannn süperlerr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…