kız ama normal doğumdada bebeğin başı 35 cm o baş bi yerden çıkacak nerden çıkacak yırtılacak orasıda sonuçta kesilecek
AYY KIZ BU KAC KAT KESİLİYO SANKİ NORMALİ DAHA MI KOLAY YADA BU ABARTILI MI COK KORKTUM VALLA AYYY mafoldumben
ödlek karu yapmasını bilisin doğurmasına korkuyosun bu ne perhiz bu ne lahana turşusuAYY KIZ BU KAC KAT KESİLİYO SANKİ NORMALİ DAHA MI KOLAY YADA BU ABARTILI MI COK KORKTUM VALLA AYYY mafoldumben
nan gebertecem sizi ya bahsetmeyin diorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
bu gidişle ne normal ne sezeryan iki türlüde doğuramayacam
günaydın çillimmmm opuyorumnanaktangünaydın güzel anneler zemuszemus
hee ben bakiyim hemide bayula bayulaa zemuszemusgünaydın nan çiçko
bi video koymuşun faceye millet bakamiii
ama ben izledim valla o kaada korkun ç değil beee accuk şok oldum o kaaa yani sonradan alıştım bak şimdi hiç korkmuyom neden başıma gelecekleri biliyomda ondan
:roflol::roflol::roflol:
cerin sana ucuz kargo arıyoo herhaldee kaydirigubbakcemile3cerin nerde yaaa
geçmiş olsunn minik annemm gııı merak ettirdin haaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çıkamadımm ayy laelaelaelaelae
günaydın diceemm olmucak nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben anca uyandım yaaa gece yatınca 3 te uyuyamadım benim bu uykulan başım derttee mafoldumbenmafoldumben
Şimdi çok açımm cokacimcoook bide sigara böreği lafı duydumm cokacimcoook
ödlek karu yapmasını bilisin doğurmasına korkuyosun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
:roflol::roflol::roflol:
hade anam hade onu yaparkene düşünecediniz şimdi çatır çatır doğurun bakem şağaıdan olmazsa yukarıdan çıkarın işte bi yerden orda kalacak hali yok yaaa :roflol::roflol::roflol:
benimkisi bilmeden oldu ama planlamamıştım akannehir
hee nan bünye alışamadı daha hopp bir tane dahaheee geçmiş olsun yaaa neden oliki öle ağrılar bizded oluyoda öle fazla değil bünye zayıflığından olabülü itek senin bünyen zayıf bacım ikinci gebeliğide hemen kaldıramiii
kıs börekleri buzlu buzlu fırına at harika oluyorheee iyi oluyonuş beğendim saracam bol bol şeftali kayısıda koycam kıı bebişim doğunca meyve suyu yapacam doğal doğla içerüm hastaneyede getirecem orda hemen sana kayısı suyu ve şeftali suyu iç diyolar bebeye çok güzel süt yapıyomuş hazırları sevmiyom ben vişnede erikde koydum onlardanda yapacam
geçmiş olsun tatlııımdün aksam merdivenleri popomla indimde kaydirigubbakcemile3
Allaha sükür bişi olmadı :Saruboceq:
ayy ne kadar dikkatte etsek olacagı varsa oluyo sanırım
Allah korudu
walla normalde kestiklerini hiç anlamıyorsun hem izde kalmıyor haaa:jeyyar:AYY KIZ BU KAC KAT KESİLİYO SANKİ NORMALİ DAHA MI KOLAY YADA BU ABARTILI MI COK KORKTUM VALLA AYYY mafoldumben
sağol tatlıımitekcim geçmiş olsun canım
benimkisi bilmeden oldu ama planlamamıştım akannehir
zaten hepde bilmeyerek olii nedense bu bebelerin yaaaa
bak bebek duymasın yoksam acısını çıokara çıkarta gelür habarın ola:roflol:
nan kıyamaz o anasına beeeee :roflol:zaten hepde bilmeyerek olii nedense bu bebelerin yaaaa
bak bebek duymasın yoksam acısını çıokara çıkarta gelür habarın ola:roflol:
bildiğim kadarıylan muerdada bekledi bende bekledimbi sen uğraştın heralde bebek yapmak için gııı:roflol::roflol:
görürsün nasıl kıyıyo kıtır kıtır:roflol::roflol:nan kıyamaz o anasına beeeee :roflol:
KRİSPİ yapılırken korkulmuyo kızım :kedi:
İTEKİM sağol canım
bende normal istiyom ama neyle karsılascamı bilmiyom tabee hem dediğin gibi iz kalmıyodur orda opuyorumnanaktan
bakın tubiş bendende piskopat çıktı hobilerinin arasında ameliyatları izlemek varmış neşter ilgili herşeyi izler bu tost olarakmı görü nedir:roflol::roflol:
bi sen uğraştın heralde bebek yapmak için gııı:roflol::roflol:
selam kıslaarrr... napıyosunuz ?? puff artık geçmişi okuyamıyorum ama meraktan da çatlıyorum ne konuştunuz diye...
yav hastane çantasına 2 pijama bi gecelik yeter mi bi gecelik daha alayım mı sizce ??
bi de terlik ceyonunkilerden koydum önü açık klasik modelleri var ya... ya da la senzada pofuduk babet gibi ev ayakkabıları vardı ondan mı alsam...emzirme sutyeniyle hamile kilodu da 2 şer tane aldım... ama kilot daha almak lazım heralde... ya da sezeryan olucaksa mı alsam bi daha giyilmicek bişey hem de çok pahalı...
hastane çantasına bebiş için bez, biberon falan da koyucak mıyız ????
ben 3 takım kıyafet 2 tane battaniye koyucam...
başka ne lazım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?