2009 Kasm Anneleri

AYY KIZ BU KAC KAT KESİLİYO SANKİ NORMALİ DAHA MI KOLAY YADA BU ABARTILI MI COK KORKTUM VALLA AYYY mafoldumben

nan gebertecem sizi ya bahsetmeyin diorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:
bu gidişle ne normal ne sezeryan iki türlüde doğuramayacam

AYY KIZ BU KAC KAT KESİLİYO SANKİ NORMALİ DAHA MI KOLAY YADA BU ABARTILI MI COK KORKTUM VALLA AYYY mafoldumben
ödlek karu yapmasını bilisin doğurmasına korkuyosun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
:roflol::roflol::roflol:
nan gebertecem sizi ya bahsetmeyin diorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:
bu gidişle ne normal ne sezeryan iki türlüde doğuramayacam

hade anam hade onu yaparkene düşünecediniz şimdi çatır çatır doğurun bakem şağaıdan olmazsa yukarıdan çıkarın işte bi yerden orda kalacak hali yok yaaa :roflol::roflol::roflol:

günaydın güzel anneler zemuszemus
günaydın çillimmmm opuyorumnanaktan
hee ben bakiyim hemide bayula bayulaa zemuszemus
çok seferim ben ölee şeyleriii
hobilerim arasındaa boş zamanlarımdaa internette değişik ameliyatt ve otopsii videoları izlemek wardırr :lepi:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm kaydirigubbakcemile3
cerin nerde yaaa
cerin sana ucuz kargo arıyoo herhaldee kaydirigubbakcemile3

günaydın edoşumm opuyorumnanaktan

ya aşkolsun kızlar nasılda canım çekti sigara böreği.cokacimcoook ben hep atarım dolaba kızgın yağda cozzzzz peynirli patatesli ohhhh miss gibi ağlamak istiyom. evde olsam üşenmezdim heralde. ama doğum için yapıp koymak lazım dolaba gelen giden olursa anında hazır:içelim:

benimkisi bilmeden oldu ama planlamamıştım akannehir

bakın tubiş bendende piskopat çıktı hobilerinin arasında ameliyatları izlemek varmış neşter ilgili herşeyi izler bu tost olarakmı görü nedir:roflol::roflol:

heee geçmiş olsun yaaa neden oliki öle ağrılar bizded oluyoda öle fazla değil bünye zayıflığından olabülü itek senin bünyen zayıf bacım ikinci gebeliğide hemen kaldıramiii
hee nan bünye alışamadı daha hopp bir tane daha
kıs börekleri buzlu buzlu fırına at harika oluyor
dün aksam merdivenleri popomla indimde kaydirigubbakcemile3
Allaha sükür bişi olmadı :Saruboceq:
ayy ne kadar dikkatte etsek olacagı varsa oluyo sanırım
Allah korudu
geçmiş olsun tatlııım
walla normalde kestiklerini hiç anlamıyorsun hem izde kalmıyor haaa:jeyyar:
itekcim geçmiş olsun canım
sağol tatlıım
benimkisi bilmeden oldu ama planlamamıştım akannehir

walla ben ilkini doğurunca bir daha bebeyle falan uğraşamam yeter artık demiştim ama öyle olmuyormuş iştebüyük konuşmamak lazımmış
şimdi 3.yü de yaparsın diyenlere kısmet diyorum:roflol::roflol:

itekcim senin yaşda fizikde müsait
anam biz 30 a merdiven dayadık bu vücut
30 dan sonra iflah olmas valla

KRıSPı yapılırken korkulmuyo kızım :kedi:
ıTEKıM sağol canım
bende normal istiyom ama neyle karsılascamı bilmiyom tabee hem dediğin gibi iz kalmıyodur orda opuyorumnanaktan

kızlarr ben cıkıyom pazara gidicemmmmm
hade kalın saglıcakla kib.
pazardan gelince girerim aksama kayınvaldemlerde yemekteyimmm
hade optumm hepicinizi

bugünümü temzilik günü ilan ettim yapılacak listesi çıkarttım
gidiymede mutfaktan başlıyım buzdolabı içi silecem

bi sen uğraştın heralde bebek yapmak için gııı:roflol::roflol:
bildiğim kadarıylan muerdada bekledi bende bekledim
nan kıyamaz o anasına beeeee :roflol:
görürsün nasıl kıyıyo kıtır kıtır:roflol::roflol:
KRİSPİ yapılırken korkulmuyo kızım :kedi:
İTEKİM sağol canım
bende normal istiyom ama neyle karsılascamı bilmiyom tabee hem dediğin gibi iz kalmıyodur orda opuyorumnanaktan

kız bide normöal doğum izle işte neyle karşılaşacağınmnı görde öle karar ver:roflol::roflol:

selam kıslaarrr... napıyosunuz ?? puff artık geçmişi okuyamıyorum ama meraktan da çatlıyorum ne konuştunuz diye...

yav hastane çantasına 2 pijama bi gecelik yeter mi bi gecelik daha alayım mı sizce ??
bi de terlik ceyonunkilerden koydum önü açık klasik modelleri var ya... ya da la senzada pofuduk babet gibi ev ayakkabıları vardı ondan mı alsam...emzirme sutyeniyle hamile kilodu da 2 şer tane aldım... ama kilot daha almak lazım heralde... ya da sezeryan olucaksa mı alsam bi daha giyilmicek bişey hem de çok pahalı...

hastane çantasına bebiş için bez, biberon falan da koyucak mıyız ????
ben 3 takım kıyafet 2 tane battaniye koyucam...
başka ne lazım ??

bakın tubiş bendende piskopat çıktı hobilerinin arasında ameliyatları izlemek varmış neşter ilgili herşeyi izler bu tost olarakmı görü nedir:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 olabülüü haa kaydirigubbakcemile3

bi sen uğraştın heralde bebek yapmak için gııı:roflol::roflol:

yok yok ben varım nan uğrasannn :lepi::lepi:

slm unicimmm opuyorumnanaktan
bence bi gecelik daha koy cnm doğuma gitmeden ve hemen gelince pijama giyersin kaydirigubbakcemile5 kilot ben 8-10 tane koyam diyom cnm çok kanaman olursa yetmeyebilir :kedi: ama hepsi hamile kilotu almayı ver nene kilotu al :kedi: bide ben Jel marka hamile kilotu aldım çok kaliteli 2 liradı 3,5 olmuş şimdi :sinifsinif:

bebiş bezi 1 pkt alıcam yanıma emzik alıcam biberon hatta mama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…