niye olmuyo ki anlamadım:uhm: kötü mü duruyo
oluyo gıı hemi de hepsi oliii belini yukarı çekmiyom tabi gerçi hepsi düşük bel de :jeyyar:
neden acaba yaaa yyemeden de bebiş nasıl kilo alacak ki
çok endişeliyim yaaaa
bu zamanalrda mı oluyo iştahsızlık acaba
kızzz o kadar da kan ve vitamin hapları içiyoruz
şişmemiz lazım aslındaaa
haftaya doktora gidince bi sorayımda nasıl dayanıcam
o zamana kadar bilmem..
bendede oluo ya canım korkma bişey olmaz
miden küçülüo vücut su atıo 1-2 kg oynar normal yane
ama birden 3-4 kg vermen sağlıksız olur
zorla tıka basa yesen 1 kg eklenir hemen
anacım benimkilerde düşük bel ama yinede olmuuuyyyy... şişko patates gibi oldum şimdidenmafoldumben
ya kızlar bende 5 kılo falan aldım daha kılo alamıyom bebısımde 778 gr falan dı 15 gun once yaa sızın nasıl ben 28 haftalıgım
son ay kilo düşüşü olablirmiş am adaha 8. aydasın niye öyle oldu ki.. doktoruna sordun mu..
slm elifcimm opuyorumnanaktan ben daha tık yok pijama neyn alamadım yaa bulamadım güzell :kedi:
benimde iştahım az ama bu ay normalmiş 1 ay sonrada heç doymucakmışızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:
bişe olmazz zerencim yaa opuyorumnanaktan verirsin yaaa kaydirigubbakcemile5
maya bende 4,5 kilo aldım zaten tombişim almadım bende fazla:kedi:
bebişinde normal bencee benim oğluşumda 25 haftalıkken 850 gr.dı opuyorumnanaktan
ben de 5.5 kilo aldım veya 6 32. haftadayım bebişim de geçen hafta 1720 grdıya kızlar bende 5 kılo falan aldım daha kılo alamıyom bebısımde 778 gr falan dı 15 gun once yaa sızın nasıl ben 28 haftalıgım
kız normal tabii hiç sıkma canını ben sordum doktora nefes alamıyom dedim zaten hamilelere hep oluyo az ve sık ye dedikartanesinde de oluyomuş,sende de oluyosa
o zaman bende bi sorun yok içim rahatladı şimdi.
Kızlar hiç tasalanmayın bende yaklasık 6-7 haftalık bir süreçte hiç kilo almadım hiçbirsey yiyesim yoktu, 2 damla yediğimdede hemen patlayacak duruma geliyordum. Ama bu hafta anladımki gecici bir sürecmiş, çünkü 32 haftamda gördümki, birden bire istahım acıldı ve bir haftadır kendimi durduramıyorum resmen
ben de girdim 32ye dün ama daha bişe yok allam açılmasın iştahım ben iyiyim böle :roflol:Kızlar hiç tasalanmayın bende yaklasık 6-7 haftalık bir süreçte hiç kilo almadım hiçbirsey yiyesim yoktu, 2 damla yediğimdede hemen patlayacak duruma geliyordum. Ama bu hafta anladımki gecici bir sürecmiş, çünkü 32 haftamda gördümki, birden bire istahım acıldı ve bir haftadır kendimi durduramıyorum resmen
ben 65 le basladım bu 2 . cocugum ...oglum var 7 yasında ondada aynıydı hemen hemen ama su ruyalar olmasa ...ruyamda ultrasona gırdım karnımda yılan var dı bebek gelısmemıs yılan olarak kalmıs allahımmmm cok fenaydııı...doktor bana kan hapı bıle vermedı yawwww ..inş bısey yoktur..gamyoncuiremsu bu arada buda erkek :lepi:
ayyy ben kilo almaya razıyım vermekten daha iyidir yaaa
diğer türlü sankki bebişte vericekmiş gibi geliyor
inşallah normale döner..
don mon demişsinizzz ben hala eski donlarımı giyiyom
bazıalrı sıkıyo ama onları giymiyorum
ama doğum için 5-10 tane almam lazım tabi
düşük bel kilot giyecek halim yok
güzellik felan düşünmeyecem vallaaa
çekecem göbeğime kadar ohhh mis gibi... kaydirigubbakcemile3
Kızlar hiç tasalanmayın bende yaklasık 6-7 haftalık bir süreçte hiç kilo almadım hiçbirsey yiyesim yoktu, 2 damla yediğimdede hemen patlayacak duruma geliyordum. Ama bu hafta anladımki gecici bir sürecmiş, çünkü 32 haftamda gördümki, birden bire istahım acıldı ve bir haftadır kendimi durduramıyorum resmen
ben 65 le basladım bu 2 . cocugum ...oglum var 7 yasında ondada aynıydı hemen hemen ama su ruyalar olmasa ...ruyamda ultrasona gırdım karnımda yılan var dı bebek gelısmemıs yılan olarak kalmıs allahımmmm cok fenaydııı...doktor bana kan hapı bıle vermedı yawwww ..inş bısey yoktur..gamyoncuiremsu bu arada buda erkek :lepi:
ben de 5.5 kilo aldım veya 6 32. haftadayım bebişim de geçen hafta 1720 grdı
kız normal tabii hiç sıkma canını ben sordum doktora nefes alamıyom dedim zaten hamilelere hep oluyo az ve sık ye dedi
bak öğlen buz gibi et falan vardı malum soğumuş et zaten zararlı hiç yemedim bi ayran içtim bi de tatlı vardı o kaa gıı ama hiç açlık hissetmedim nan şimdi de cevizimi falan yiyom takma kafana az öz ye gitsin akşam desen gene aynı
hade yaa yokmu orda kompedann :kedi::kedi:
istersen ben yollarım sana cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vallaaaa anam sen kesin 2010 kasım analarındada olacan benden demesiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
Bayanlar inanılmaz belim agrımaya basladı
bu arada birde bugün sabahtan doğum fiyatlarını öğrendim bir madicalparkta bir acıbademde, çok kararsızım halen hangisine gitsem diye bu gidişle ben ikisinin ortasında takside doğurucam:)
canım ben de anca içine koycaklarımı almaya çalışıyom daha hiçbişe yok ortada
iştah konusuna gelince deeee
aynen ben de senin gibi hiçbişe yiyemiyom zaten azcık yesem patlıcak gibi oluyom kilom aynı 1 kaç aydır son ayda sadece bebiş büyücek heralde valla ben kilo alamam bu gidişle
maya bende 4,5 kilo aldım zaten tombişim almadım bende fazla:kedi:
bebişinde normal bencee benim oğluşumda 25 haftalıkken 850 gr.dı opuyorumnanaktan
ilk 31 hafta agzıma tatlı koyamadımki normalde tatlı canavarıyımdır ama son 1 haftadır şekerli ne bulsam üstüne atlıyorum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?