2009 Kasm Anneleri

ya kızlar bende 5 kılo falan aldım daha kılo alamıyom bebısımde 778 gr falan dı 15 gun once yaa sızın nasıl ben 28 haftalıgım

bendede oluo ya canım korkma bişey olmaz
miden küçülüo vücut su atıo 1-2 kg oynar normal yane
ama birden 3-4 kg vermen sağlıksız olur
zorla tıka basa yesen 1 kg eklenir hemen

kartanesinde de oluyomuş,sende de oluyosa
o zaman bende bi sorun yok içim rahatladı şimdi.

anacım benimkilerde düşük bel ama yinede olmuuuyyyy... şişko patates gibi oldum şimdidenmafoldumben

bişe olmazz zerencim yaa opuyorumnanaktan verirsin yaaa kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bende 5 kılo falan aldım daha kılo alamıyom bebısımde 778 gr falan dı 15 gun once yaa sızın nasıl ben 28 haftalıgım

maya bende 4,5 kilo aldım zaten tombişim almadım bende fazla:kedi:
bebişinde normal bencee benim oğluşumda 25 haftalıkken 850 gr.dı opuyorumnanaktan

son ay kilo düşüşü olablirmiş am adaha 8. aydasın niye öyle oldu ki.. doktoruna sordun mu..

slm elifcimm opuyorumnanaktan ben daha tık yok pijama neyn alamadım yaa bulamadım güzell :kedi:
benimde iştahım az ama bu ay normalmiş 1 ay sonrada heç doymucakmışızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:

ayyy ben kilo almaya razıyım vermekten daha iyidir yaaa
diğer türlü sankki bebişte vericekmiş gibi geliyor
inşallah normale döner..

don mon demişsinizzz ben hala eski donlarımı giyiyom
bazıalrı sıkıyo ama onları giymiyorum
ama doğum için 5-10 tane almam lazım tabi
düşük bel kilot giyecek halim yok
güzellik felan düşünmeyecem vallaaa
çekecem göbeğime kadar ohhh mis gibi...
kaydirigubbakcemile3

Kızlar hiç tasalanmayın bende yaklasık 6-7 haftalık bir süreçte hiç kilo almadım hiçbirsey yiyesim yoktu, 2 damla yediğimdede hemen patlayacak duruma geliyordum. Ama bu hafta anladımki gecici bir sürecmiş, çünkü 32 haftamda gördümki, birden bire istahım acıldı ve bir haftadır kendimi durduramıyorum resmen

maya benim bebişte 27.haftada 912 gr dı
doktor biraz düşük demişti
inşallah haftaya doktora gidicem
1.5 kilodan az değildir yoksa çok üzülürüüm..

ben 65 le basladım bu 2 . cocugum ...oglum var 7 yasında ondada aynıydı hemen hemen ama su ruyalar olmasa ...ruyamda ultrasona gırdım karnımda yılan var dı bebek gelısmemıs yılan olarak kalmıs allahımmmm cok fenaydııı...doktor bana kan hapı bıle vermedı yawwww ..inş bısey yoktur..gamyoncuiremsu bu arada buda erkek :lepi:

ben de 5.5 kilo aldım veya 6 32. haftadayım bebişim de geçen hafta 1720 grdı
kartanesinde de oluyomuş,sende de oluyosa
o zaman bende bi sorun yok içim rahatladı şimdi.
kız normal tabii hiç sıkma canını ben sordum doktora nefes alamıyom dedim zaten hamilelere hep oluyo az ve sık ye dedi
bak öğlen buz gibi et falan vardı malum soğumuş et zaten zararlı hiç yemedim bi ayran içtim bi de tatlı vardı o kaa gıı ama hiç açlık hissetmedim nan şimdi de cevizimi falan yiyom takma kafana az öz ye gitsin akşam desen gene aynı

ayy kızlaar iyki varrsınız yaaaa
vallaaa paylaştıkça insan rahatlıyo...
martçım o zaman bu belli haftalarda olan bişey
siz böyle diyosanız benhiç üzülmeyeyim o zaman
ne kadar gereksiz şeyler için üzüyoruz kendimizi
demek sizi olmasanız ben deprosyana girecem kaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepinizi..

ben de girdim 32ye dün ama daha bişe yok allam açılmasın iştahım ben iyiyim böle :roflol:

öle saçma rüyalar görmek normalmiş tatlım sıkma canını
kan hapına ihtiyacın olsa verirdi benimki de daha yeni verdi

kaydirigubbakcemile5 bende öle diyimm memişlere kadar cekecem koca donumuu :roflol: zaten göbek altı kalırsa böleee sallanan bi göbüüş kalırmışşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet cnm herkesöle diyo kısa bi zaman sonra afedersin fil gibi yicekmişiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lmaz:lmaz: hayra yorsana rüyalarını yaaa lmaz:lmaz:
allah korusun iyidir oğluşun iyidirr :Saruboceq::Saruboceq:

maaşallah canım yaaa demek bebişin alıyo az yesen bileee
o beslenebiilmiş baksana kilosuna tosunnn ttosun annesi

bende zaten bari yemek yiyemiyom diye fındık ceviz tarzı şeeyleri
yiyom ki zorlaaa bebeişe yarasın...
saol tatlım içimi rahatlattın..
puyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar

kartanesi şeftali ve kayıosıları ölece koyuyosun dıondurucuya meyve suyu yapacağın zaman bir sürahi suyun içine koy şeftalileri kaynasın ondan sonra istediğin kadara şeker koy ben bir du bardağı koyucam fazla şekerli içemiyom şekerlede kaynasın sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra tel süzgeçten geçirecen iyice posasını çıkaracan bu kaaa canım koy büyük pet şişeye hastaneye getirirsin bol bol içersin kayısılarıda aynı şekilde

ilk 31 hafta agzıma tatlı koyamadımki normalde tatlı canavarıyımdır ama son 1 haftadır şekerli ne bulsam üstüne atlıyorum bide

hade yaa yokmu orda kompedann :kedi::kedi:
istersen ben yollarım sana cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

baktım şimdi beşiktaşta varmış canım kaydirigubbakcemile2 bulamazsam sölerim sana saolll tatlımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vallaaaa anam sen kesin 2010 kasım analarındada olacan benden demesiii :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: kesiiinnnn !!!

Bayanlar inanılmaz belim agrımaya basladı

benim de belim çok kötü 2 gündür... biraz iş yaptım hemen tutuldu...

bu arada birde bugün sabahtan doğum fiyatlarını öğrendim bir madicalparkta bir acıbademde, çok kararsızım halen hangisine gitsem diye bu gidişle ben ikisinin ortasında takside doğurucam:)

mart sen hangi yakadasın ??
benim bi ark. cerrahi de yaptı çok çok memnun kaldı...ben de orda yapıcam..zaten benim dr 2 hastanede yapıyo birini seçiyosun...

yaa ben de hiç bişey yiyemiyorum ama yine de kilo alıyorum ... nasıl iş anlamadımmm...

maya bende 4,5 kilo aldım zaten tombişim almadım bende fazla:kedi:
bebişinde normal bencee benim oğluşumda 25 haftalıkken 850 gr.dı opuyorumnanaktan

nasıl bu kadar az kilo aldın yaaa....
akşamları doğru düzgün bişey yemiyorum...gün içinde hiç abur cubur yemiyorum...yemekte ekmek yiyemiyorum...yine de kilo alaıyorum...imdaaaaaaaatttttttt mafoldumben

ilk 31 hafta agzıma tatlı koyamadımki normalde tatlı canavarıyımdır ama son 1 haftadır şekerli ne bulsam üstüne atlıyorum bide

tatlıyı ben sadece çikolata ve dondurma olarak tüketebiliiyorum..
yaz olmasaydı ne etçektim bilmem..

kimisi çok tatlı yemek iyi diyo
kimiside bebeğe zararlı diyo bilmiyorum hangisi doğru
:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…