2009 Kasm Anneleri

o zaman acıbademde yap derim...benim ilk gittiğim dr acıbademde yapıyodu bu yapmıyo..amerikan ya da cerrahiden birini seçmek zorundayım..amerikan çok ticari geliyo nedense...

ayy bu insanlar neden böyle yaa !! o nerden biliyomuş bi sorun olsa dr söyler heralde...ben de pzt gittim dr.a 1350 g dı... benim bildiğim bu haftalarda 1200 üzeri normal oluyo...

[/QUOTE=MUREDA;8891341]yok cnm yaa bende 3.aydan beri içiyom elevitii :kedi::kedi:

[/QUOTE]

yapma yaa o da mı tutmadı kaydirigubbakcemile3

ben de elevite yeni başladım kilo yapmasın diye vermemişmiş şimdiye kaa kaydirigubbakcemile5

anammm bak işte dr ağzıyla sölemişşş...kilo yapıyomuşşş :lepi:

cersu canım ben dün de söylemiştim
yorulduğumda belim kasıklarım ağrıyo ve su gibi akıntım geliyo
yapmayın ev işi filan ya bi önceki sayfada da alıntı yazı koydum okuyun bi onu:)
artıkın yorulmak yok
her gün bi kısmını yapın
eskisi gibi temizlik günü filan bozar bizi, her gün bi iş yap geç bugün sna buzdolabı silmek yeter hayatım uzan biraz ayaklarının altına ystık koy bakiimm

öff ben de bi tembelleştim ki sorma canım bu ağırlaşmayla da bağlantılı bişey sanırım;

bi iş yapacaksam on kere kendime yap diyorum sonra anca kalkabiliyorum yerimden.

sorma canım yaaaa
günlerdir kapıları silecemm bi türlü kaldıramıyorum kıçımı kaydirigubbakcemile3
bu hamilelik acayip bişey bana heççç yaramadı valla..

anaaamm tembelliğe devammm :lepi:kaydirigubbakcemile3

nan benden bişeler aktı su gibi yaaaaaaa

nasıl yani cnmmm :1shok::1shok:

temem çatırtım bende öle yapam pazar günü alcam kısmetsee :Saruboceq: annemde yapmış ama o ayrı ayrı koymuş ben bir koycamm :lepi:

unique saol cnm ya insanın moralini bozuyolar hadi benm kilolar neyse de bebeğe laf ettiler mi kendimi kötü hissediyorum son zamanlarda eşimin aldığı yumurtayı beğenmediydim ne kadar kaynatırsam kaynatayım hep cıvık kalıyodu bize de cıvık yasak ya yemiyodum bitti şükür de yeni aldık bikaç gündür tekrar yiyorum
her gün bi yumurta haşlıyorum sebze ve bolca meyve iki gündebir de et yiyoruz genelde

bende bu pazar şeftali ve kayısı alıcam ondanda yapam çok süt yapıyo eda sende yap hastaneyede getirirsin hemşireler zaten hemen meyve syuyu için diyolar

sorma canım yaaaa
günlerdir kapıları silecemm bi türlü kaldıramıyorum kıçımı kaydirigubbakcemile3
bu hamilelik acayip bişey bana heççç yaramadı valla..
yapmayın iş filan boşverin kızlar yormayın kendinizi bol bol dinlenin

nişye yoruyosunki kendini canım taksit taksit yapsana temizliğini her gün azar azar böle olmaz bak bişeler olii insana işte bırak kalsın yaaaa

bence de ya kalsın öylece
benim evi de ..ok götürüyo ama kalkıp da yapmıyorum pazar günü kocişle bebek odasının son düzenlemesini yapıcaz sonra evi süpürürüm diyorum ben temizlik yaparken bi gün süpürüyorum ertesi gün siliyorum çoğunlukla toz almadan önce de dinleniyorum mutlaka

nan benden bişeler aktı su gibi yaaaaaaa

haydaaa ............

ayrıca midemde bulanmaya başladı yaaaaaaa
temizliğe ara verdim şuan

allahım yaa hala temizliği düşünüyo lmaz: yat hemen canım .......

ya aslında bu aydan sonra asıl kilo alımı başlıyormuş ayda 2 kilo kızlar:) hiç yemesek de alıyomuşuz bebek hızla kilo aldığı için..

benim bildiğim 32. haftadan sonra kilo artışı yavaşlıyo....

tamam çöp poşetlerinden oldu ozaman ağırdı biraz
hemen oturdum zaten yaaa dinleniym

bende bu pazar şeftali ve kayısı alıcam ondanda yapam çok süt yapıyo eda sende yap hastaneyede getirirsin hemşireler zaten hemen meyve syuyu için diyolar

temem fatom bende koyam ben zaten doğal sevim yapma meyve suyu sevmim heçç :umursamaz:
ama hastane için anneme söylüyem o koysun artık :kedi::kedi:

böle bi baktım ıslaklık var çamaşırım ıslanmış
nan az önce çöpleri kapıya koymuştum azcık ağırdı ondanmı oldu ne

hade yat bakam biraz uzan şöle kalkmaaa akıntımı anladınmı tam olarakk :bbo:

bilmiyorum valla ben de nette ööle okuduydum ama bilemm tabii inş çok almayız biz de bebeler alır

ben de yapam bari meyve suyu

böle bi baktım ıslaklık var çamaşırım ıslanmış
nan az önce çöpleri kapıya koymuştum azcık ağırdı ondanmı oldu ne

valla ben çöppü bilem kociğe kaldırtıp attırıyom
bi karpuzu bilem kaldırmıyorum
sende kaldırmasaydın keşke canım
zaten kıldan nem kapıyoruz bişey olunca ona bağlıyoruz hemen
çok dikkat edicez bu iki ayyy kolunu havaya kaldırırken bile düşüneceksin

korkmaa sen yinede belki akıntı felandır
arada bana da oluyooo zaten az az ıslanmayla o su bitmez hemen
doktor da söyler kontrollerde eğer bi anormallik varsa
sıkma canını ccanım yat dinnlen bol bol..

o zaman benim bebem çok sağlıklı olacak heee:roflol::roflol:şuan evin halini görseniz onay verirsiniz yani:roflol::roflol:
ayrıca midemde bulanmaya başladı yaaaaaaa
temizliğe ara verdim şuan
ya canım dikkat et yaaa bırak işi falan senden ve bebeğinden önemli mi
walla ben evi en son ne zaman süpürdüm unuttum valla yarın kadında gelemiyormuş annesi hastalanmış iyice şaftım kayacak valla:roflol:

nann kayısı var mı oralarda halaakannehir

nan eşim yok gitti yarın gelicek kısmetse
akan suyun yerine bi bardak içtim hemen :roflol: :roflol:
başıma ne geliosa bu temzilikten gelio yaaaaaaa

belim ağrıdı azcık ben uzanacam birazzz
kızlar sizde n eolur dikkatli olun
yormayın kendinizi lütfen sabır, şu haftaları kazasız belasız atlatalım hayırlısıylaaa
öpüyorum herbiriniizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…