Ben anadolu yakasındayım ve işin aswlı bu iki hastane dışında biryerde düşünmüyorum, ikisinin fiyatlarıda makul geldi o yüzden şimdi dahada bir ikilemde kaldım belki fiyatlar seçmemi saglar diyodum ama oda olmadı
ya kızlar benim bebek 1376 gr idi çrş günü, az mı sizce?
k.valdem az kilosu dedi arkadşaım da amaan minnacık daha dedi moralim bozuldu ya benm annem de daha bundan sonra bebek büyücek dedi
pek de yiyemiyorum ya bu aralar ondan mı acep fazla alamadı diyorum
ben de elevite yeni başladım kilo yapmasın diye vermemişmiş şimdiye kaa kaydirigubbakcemile5
öff ben de bi tembelleştim ki sorma canım bu ağırlaşmayla da bağlantılı bişey sanırım;
bi iş yapacaksam on kere kendime yap diyorum sonra anca kalkabiliyorum yerimden.
Ev işlerini boşvermek; İngiltere’nin Bristol ve Brunel Üniversitesi’nin yaptığı çalışmalarda hamileyken ev işi yapmak doğacak olan bebeğin astıma yakalanma riskini artırıyor. 13 bin bebek üzerinde doğmadan önce yapılan bir çalışmada, ev işlerinde kimyasal bir maddeyle temas çocuğun astıma yakalanmasını yüzde 41 oranında artırıyor.Tembellik
Prof.Peter Axr’a göre tembel davranmak stresi önleyip, sağlıklı olmalarını sağlıyor.
az önce bi arkadaşım gönderdi bana netten aldı heralde kızlar :)
nan benden bişeler aktı su gibi yaaaaaaa
edacım ben zaten erikle vişneyi aynı torbaya koydum canım vişne sade olunca çok ekşi oluyo erikle birlikte güzel oluyo bi avuç erik bi avuç vişne koydum torbalara doğum olunca onları bi buçuk sürahi suyun içinde kaynatıyon kaynadıktan sonra bir su bardağı şeker koyuyon şekerlede kaynıyo sonra tel süzgeçten geçiriyon bacım süper olii valla ben yaptımda kocişte çok secdi hem gelenlere ikram etmek içinde süper olur lohusa şerbeti olur işte
ayrıca midemde bulanmaya başladı yaaaaaaa
temizliğe ara verdim şuan
anaaamm tembelliğe devammm :lepi:kaydirigubbakcemile3
nasıl yani cnmmm :1shok::1shok:
temem çatırtım bende öle yapam pazar günü alcam kısmetsee :Saruboceq: annemde yapmış ama o ayrı ayrı koymuş ben bir koycamm :lepi:
böle bi baktım ıslaklık var çamaşırım ıslanmışnasıl yani cnmmm :1shok::1shok:
yapmayın iş filan boşverin kızlar yormayın kendinizi bol bol dinleninsorma canım yaaaa
günlerdir kapıları silecemm bi türlü kaldıramıyorum kıçımı kaydirigubbakcemile3
bu hamilelik acayip bişey bana heççç yaramadı valla..
nişye yoruyosunki kendini canım taksit taksit yapsana temizliğini her gün azar azar böle olmaz bak bişeler olii insana işte bırak kalsın yaaaa
nan benden bişeler aktı su gibi yaaaaaaa
ayrıca midemde bulanmaya başladı yaaaaaaa
ya aslında bu aydan sonra asıl kilo alımı başlıyormuş ayda 2 kilo kızlar:) hiç yemesek de alıyomuşuz bebek hızla kilo aldığı için..
cersu canım ben dün de söylemiştim
yorulduğumda belim kasıklarım ağrıyo ve su gibi akıntım geliyo
yapmayın ev işi filan ya bi önceki sayfada da alıntı yazı koydum okuyun bi onu:)
artıkın yorulmak yok
her gün bi kısmını yapın
eskisi gibi temizlik günü filan bozar bizi, her gün bi iş yap geç bugün sna buzdolabı silmek yeter hayatım uzan biraz ayaklarının altına ystık koy bakiimm
bende bu pazar şeftali ve kayısı alıcam ondanda yapam çok süt yapıyo eda sende yap hastaneyede getirirsin hemşireler zaten hemen meyve syuyu için diyolar
böle bi baktım ıslaklık var çamaşırım ıslanmış
nan az önce çöpleri kapıya koymuştum azcık ağırdı ondanmı oldu ne
böle bi baktım ıslaklık var çamaşırım ıslanmış
nan az önce çöpleri kapıya koymuştum azcık ağırdı ondanmı oldu ne
çok guldüm valla mureda sana:))ulaa karıya bakkk daha şimdiden neleri düşünüyyy :mymeka::mymeka:
vallaaaa anam sen kesin 2010 kasım analarındada olacan benden demesiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
o zaman benim bebem çok sağlıklı olacak heee:roflol::roflol:şuan evin halini görseniz onay verirsiniz yani:roflol::roflol:Ev işlerini boşvermek; İngiltere’nin Bristol ve Brunel Üniversitesi’nin yaptığı çalışmalarda hamileyken ev işi yapmak doğacak olan bebeğin astıma yakalanma riskini artırıyor. 13 bin bebek üzerinde doğmadan önce yapılan bir çalışmada, ev işlerinde kimyasal bir maddeyle temas çocuğun astıma yakalanmasını yüzde 41 oranında artırıyor.Tembellik
Prof.Peter Axr’a göre tembel davranmak stresi önleyip, sağlıklı olmalarını sağlıyor.
az önce bi arkadaşım gönderdi bana netten aldı heralde kızlar :)
ya canım dikkat et yaaa bırak işi falan senden ve bebeğinden önemli miayrıca midemde bulanmaya başladı yaaaaaaa
bende bu pazar şeftali ve kayısı alıcam ondanda yapam çok süt yapıyo eda sende yap hastaneyede getirirsin hemşireler zaten hemen meyve syuyu için diyolar
valla ben çöppü bilem kociğe kaldırtıp attırıyom
bi karpuzu bilem kaldırmıyorum
sende kaldırmasaydın keşke canım
zaten kıldan nem kapıyoruz bişey olunca ona bağlıyoruz hemen
çok dikkat edicez bu iki ayyy kolunu havaya kaldırırken bile düşüneceksin
korkmaa sen yinede belki akıntı felandır
arada bana da oluyooo zaten az az ıslanmayla o su bitmez hemen
doktor da söyler kontrollerde eğer bi anormallik varsa
sıkma canını ccanım yat dinnlen bol bol..
çok guldüm valla mureda sana:))
itek bulabilirsem artık bulamazsam sade şeftali koycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?