2009 Kasm Anneleri

krispim gıı bende vişne erik koycam acaba diyom karışık koysam ikisini torbalara bir kaynatsam tadı güzel olumukii :uhm:

sıcaklardanda olabilir canım mesela ben geçen hafta aç kurtlar gibi yiyordum bu hafta bende de başladı iştahsızlık

banada oluyor yaaa hemde eskisi gibikaydirigubbakcemile3

doktor konrolde cekiyor resim için ekstra para mı alıyor ki bir dahaki gidişinde istersin
bilmem ki vermedi bişey arkası dönük die heralde cnm
kızlarrrr nasılsınız yaaa
ben bu aksam merdivenlerden düştüm 3 4 merdiveni popomla indim
ayy cok korktum yaa Allahtan hafif atlattım
ödüm koptu bebişe bişi olcak diyee
canm çok geçmiş olsun bu aralar bende de bi dengesizlik var ama normalmiş aman azcık dinlennn
ya ama ben hep soğuk su içiom yaaaaaaaaaaaaaa
sakın ha soğuk içmeyin ben kaç aydır ılık su içe içe artık soğuk su içemez oldum:)
Gunaydın kızlar esimde dun face de sezeryan videosunu izlemiş bana sen izleme dedi valla etkiler diye herhalde
ne o dedim kotu mu, cok uzun dedi bayagı el mahereti gerekiyor falan dedi
ben de izlemedim valla
nie izliyonuz zaten doğum videolarını bilmiyom heç, izlemeyin kendiniz mi yapçanız doğumu görmeseniz bilmeseniz olcak bitçek işte doğum, görmeden daha kolay bence, dr halletçek işte biz yatçaz ööle:)
valla ben iice ağırlaştım, 32. haftada çıkıcam izne; halsizim hemen yoruluyorum, midemde ne varsa ağzıma geliyo artık, bi de uyuyamaz oldum bu halde daha fazla çalışamam eşim de çık izne dedi, ücretsiz de alıcm ben baya bakmış olcam çocuğa
ne diyim kartanem allah kolaylık versin gerçekten zor hem çalışıp hem hamiş olmak yaşayan bilir
valla hem de ne zor ne iş yaparsanız yapın beslenmeniz dinlenmeniz zorlaşıyo bide uyku sorunları başlayınca daha da felaket bi hal alıyo
kızlar itekin nstsinde bişşe yokmuş sancı mancı yokmuş yane merak etmeyiin
oh be şükür:)
hadi gözünaydın şekerim:) maşallah senn bebiş de çok hareketli:) sevdegüle de geçmiş olsun canm
kız ama normal doğumdada bebeğin başı 35 cm o baş bi yerden çıkacak nerden çıkacak yırtılacak orasıda sonuçta kesilecek
olsun nasıl olursa olsun her kadının doğumu farklı oluyoı acı eşiği die bişey var sonuçta
benimkisi bilmeden oldu ama planlamamıştım akannehir
ben de o kadar planladım ama benm planlarıma göre deil de kendi keyfine göre geldi kereta...2 yıl uğraştım ayolll
itekcim senin yaşda fizikde müsait
anam biz 30 a merdiven dayadık bu vücut
30 dan sonra iflah olmas valla
he ben de 31 yaşındayım beni komplekse sokmayın fiziğim de müsait bence ablam 37 yaşında doğurdu kız nolcakkkk
izlemeyin video filan:) kendi kendinizi şimdiden korkutmayın yaaa bilip de nolcak sankiii
ben çantaya pijama gecelik çamaşır parfüm hsta bezi havlu sabun çorap lizöz koycam bebe için de hast. çıkışı battaniye port bebe bez emzik ağız bezi filan koycam hırka da koyarım sahi mama koymuycam çünkü hast.de hemşireler sen mama isteyince hazırlayıp getiriyorlar
karakızım inş moralini düzeltir morali bozuk die düzelemiyo kızcağız duru zaten düzelcek biliyorum karakız bi toparlansa....

aynıu şey bende de var şkerim bi tek sabah 2-3 dilim yiyorum ekmeği sonra öğlende yemek yiyemiyorum meyve filan anca sonra akşama da yarım dilim bile ekmek yok canım istemiyo hemen doyuyorum kociş d e ye gitsin diyo kızıyo bi de dr bana çrş gittiğimde bundan sonra 3-4 kilo en fazla alırsın dedi heralde normalde de böyle oluyo

unımm ben zaten çiçkodum kızzz sanırsam ondan böle az aldım ama dr. alakası yok diiyy daha çokta alabülüdün diyoo :kedi:
dr.da zaten şok oluyy alkış yapıyo bana adaam :roflol::roflol::roflol::roflol:
Sende verisin cnm merak etmee manken gibi hatunsun beaaa dert etme kendinee :içelim:

mart sen hangi yakadasın ??
benim bi ark. cerrahi de yaptı çok çok memnun kaldı...ben de orda yapıcam..zaten benim dr 2 hastanede yapıyo birini seçiyosun...

Ben anadolu yakasındayım ve işin aswlı bu iki hastane dışında biryerde düşünmüyorum, ikisinin fiyatlarıda makul geldi o yüzden şimdi dahada bir ikilemde kaldım belki fiyatlar seçmemi saglar diyodum ama oda olmadı

ya kızlar benim bebek 1376 gr idi çrş günü, az mı sizce?

k.valdem az kilosu dedi arkadşaım da amaan minnacık daha dedi moralim bozuldu ya benm annem de daha bundan sonra bebek büyücek dedi

pek de yiyemiyorum ya bu aralar ondan mı acep fazla alamadı diyorum

ben eski donlarımın bi kısmını giyiyorum hala ama yeni de aldım napiim hatta geçen gittiğimde süslü püslü bi tane aldım daha giyemedim:)

elevitten mi dersiniz?? Çok üzgünüm çoook

yok cnm yaa bende 3.aydan beri içiyom elevitii :kedi::kedi:

az değil cnm yaaa benim bebişte geçen hafta 1450 gr.dı dr.tombiş diyoo ama hafta hafta gebelikte baktım tam haftasında gidiyoo :Saruboceq::Saruboceq:

yok cnm yaa bende 3.aydan beri içiyom elevitii :kedi::kedi:

az değil cnm yaaa benim bebişte geçen hafta 1450 gr.dı dr.tombiş diyoo ama hafta hafta gebelikte baktım tam haftasında gidiyoo :Saruboceq::Saruboceq:

eee bu karılar nie benm moralimi bozuyolar o zaman aaa, zati hassasız her şeyi büyütüyoruz bu dönemde küt die söylenir mi böyle şeyler?
ben de eleviti 3. aydan beri içiyorum o da kilo yapıyormuş ben elevitten sonra birden kilo almaya başladım zaten:)

ben de elevite yeni başladım kilo yapmasın diye vermemişmiş şimdiye kaa kaydirigubbakcemile5

cnm elevit vitamin ya acıktırıyo insanı ben önceden eskisi gibi yiyodum şimdi cnm sürekli bişeyler yemek istiyor:)

ben de elevite yeni başladım kilo yapmasın diye vermemişmiş şimdiye kaa kaydirigubbakcemile5

benim dr.kullanıyorum zannetmiş keselim artık demez mi bende dedim hiç kullanmadım ki iyiki vermemişim çok kilo aldırıyor demez mi allahtan vermemiş yaniiii

üfff yaaa koçiş aradıı
iftara bi sürü yemek olmasına rağmen başka bişeyler de istiyomuş canı
sipaiş veeriyo banaa
bende yemek varken yemek yapmaktan nefret ediyorum
helede hamilelikte iyice soğudum yemek işinden..
bayılırdım önceden uğraşmaya şimdi hi mecalim yok vallaaa..

şu ramaaazan bi bitsede biraz rahatlasak..

Ev işlerini boşvermek; ıngiltere’nin Bristol ve Brunel Üniversitesi’nin yaptığı çalışmalarda hamileyken ev işi yapmak doğacak olan bebeğin astıma yakalanma riskini artırıyor. 13 bin bebek üzerinde doğmadan önce yapılan bir çalışmada, ev işlerinde kimyasal bir maddeyle temas çocuğun astıma yakalanmasını yüzde 41 oranında artırıyor.Tembellik
Prof.Peter Axr’a göre tembel davranmak stresi önleyip, sağlıklı olmalarını sağlıyor.
az önce bi arkadaşım gönderdi bana netten aldı heralde kızlar :)

edacım ben zaten erikle vişneyi aynı torbaya koydum canım vişne sade olunca çok ekşi oluyo erikle birlikte güzel oluyo bi avuç erik bi avuç vişne koydum torbalara doğum olunca onları bi buçuk sürahi suyun içinde kaynatıyon kaynadıktan sonra bir su bardağı şeker koyuyon şekerlede kaynıyo sonra tel süzgeçten geçiriyon bacım süper olii valla ben yaptımda kocişte çok secdi hem gelenlere ikram etmek içinde süper olur lohusa şerbeti olur işte

eleviti bende 1 aydır içiyorum daha önce başka vitamin içiyodum
o beni kusturuyo diye elevit verdi
ama henüz bi gelişme yok
görcez son iki ay ne olcek...

öff ben de bi tembelleştim ki sorma canım bu ağırlaşmayla da bağlantılı bişey sanırım;

bi iş yapacaksam on kere kendime yap diyorum sonra anca kalkabiliyorum yerimden.

ya aslında bu aydan sonra asıl kilo alımı başlıyormuş ayda 2 kilo kızlar:) hiç yemesek de alıyomuşuz bebek hızla kilo aldığı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…