sıcaklardanda olabilir canım mesela ben geçen hafta aç kurtlar gibi yiyordum bu hafta bende de başladı iştahsızlıkslm kızlarrrr
yaw hastane çantalarını mı hazırlamaya başladınız
çok hızlıısınız valla ben daha alııcam da hazırlıcam...
kızlar bişey sorucam sizde de varmı bilmiyorum ama
ben bu aralar çok iştahsızım artık eskisi gibi acıkmıyorum ve yiyemiyorum da
hele akşam yemeklerinde çorbadab başka hiç bişey yiyemiyorum
kilomda düşüyo sanki
68 i geçerken 67 felan düşümüşüm
göbeğimde büyüyeceğine küçülüyo gibi geliyoo yaaa
çok tedirginim bu aralar sizde de varmı böyle şeyler???
niye olmuyo ki anlamadım:uhm: kötü mü duruyo
ooo iyi etmişin yaa.. ne güzel çözdün hemen işi
akannehir eskileri mi giyiyon... yaw benin eskiler bana hiç olmuyo haaaa... çok genişledim çookk... hep yedi çamaşır aldım eskilerden hiçbiri olmuuuuyy:a015: nasıl incelcem ben yaaa
bilmem ki vermedi bişey arkası dönük die heralde cnmdoktor konrolde cekiyor resim için ekstra para mı alıyor ki bir dahaki gidişinde istersin
canm çok geçmiş olsun bu aralar bende de bi dengesizlik var ama normalmiş aman azcık dinlennnkızlarrrr nasılsınız yaaa
ben bu aksam merdivenlerden düştüm 3 4 merdiveni popomla indim
ayy cok korktum yaa Allahtan hafif atlattım
ödüm koptu bebişe bişi olcak diyee
sakın ha soğuk içmeyin ben kaç aydır ılık su içe içe artık soğuk su içemez oldum:)ya ama ben hep soğuk su içiom yaaaaaaaaaaaaaa
nie izliyonuz zaten doğum videolarını bilmiyom heç, izlemeyin kendiniz mi yapçanız doğumu görmeseniz bilmeseniz olcak bitçek işte doğum, görmeden daha kolay bence, dr halletçek işte biz yatçaz ööle:)Gunaydın kızlar esimde dun face de sezeryan videosunu izlemiş bana sen izleme dedi valla etkiler diye herhalde
ne o dedim kotu mu, cok uzun dedi bayagı el mahereti gerekiyor falan dedi
ben de izlemedim valla
valla ben iice ağırlaştım, 32. haftada çıkıcam izne; halsizim hemen yoruluyorum, midemde ne varsa ağzıma geliyo artık, bi de uyuyamaz oldum bu halde daha fazla çalışamamiyi hissedediyorsan devam et çalışmaya ama sıkıntıların varsa iznini al calışma derim
ben 102 kıloyum simdi sabah kalkıp gelmek zor geliyor ayaklarım sisiyor ellerim uyusuyor mide yanması başladı dinlensem iyi olacak o yuzden ayrılacağım eylul sonu 32. haftam doluyor.
doktor 36 da sezeryan yapabiliriz deid normali beklemeyeceğim yani
valla hem de ne zor ne iş yaparsanız yapın beslenmeniz dinlenmeniz zorlaşıyo bide uyku sorunları başlayınca daha da felaket bi hal alıyone diyim kartanem allah kolaylık versin gerçekten zor hem çalışıp hem hamiş olmak yaşayan bilir
oh be şükür:)kızlar itekin nstsinde bişşe yokmuş sancı mancı yokmuş yane merak etmeyiin
hadi gözünaydın şekerim:) maşallah senn bebiş de çok hareketli:) sevdegüle de geçmiş olsun canmben geldim millet
ya k.bakmayın dün iftara ancak yetişebildim kayınvalidemlerdeydim
akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım
dün dr.a gittim şikayetlerimi söyleyince usg ile rahim ağzında açılma var mı diye baktı çok korktum alttan muayene edecek diye ama sadece karnımdan usg ile baktı ve açılma yok dedi ve nstye girmemi söyledi
girdim asistan bebişimin kalp atışlarını zor buldu walla kıpır kıpır bi oraya gidiyor bi burayakaydirigubbakcemile3
sonucu dr.a götürdüm gayet iyi sancın yok biraz katlanacaksın artık bu ağrılara dedi
hast.çıktım yengemin yanına kalp merkezine gittim minik sevde gülümüz haftaya ameliyat olacakmış kalbinden
oradan çıktım kocişimle k.ören koraya gittim pjama takımı çamaşır falan aldım kendime evde giymek için çok kullanışlı 29 liraya bebişime daha birşey almadan kendi eksiklerimi hallettim ne anneyim dimi amakaydirigubbakcemile3
olsun nasıl olursa olsun her kadının doğumu farklı oluyoı acı eşiği die bişey var sonuçtakız ama normal doğumdada bebeğin başı 35 cm o baş bi yerden çıkacak nerden çıkacak yırtılacak orasıda sonuçta kesilecek
ben de o kadar planladım ama benm planlarıma göre deil de kendi keyfine göre geldi kereta...2 yıl uğraştım ayolllbenimkisi bilmeden oldu ama planlamamıştım akannehir
he ben de 31 yaşındayım beni komplekse sokmayın fiziğim de müsait bence ablam 37 yaşında doğurdu kız nolcakkkkitekcim senin yaşda fizikde müsait
anam biz 30 a merdiven dayadık bu vücut
30 dan sonra iflah olmas valla
izlemeyin video filan:) kendi kendinizi şimdiden korkutmayın yaaa bilip de nolcak sankiiibildiğim kadarıylan muerdada bekledi bende bekledim
görürsün nasıl kıyıyo kıtır kıtır:roflol::roflol:
kız bide normöal doğum izle işte neyle karşılaşacağınmnı görde öle karar ver:roflol::roflol:
ben çantaya pijama gecelik çamaşır parfüm hsta bezi havlu sabun çorap lizöz koycam bebe için de hast. çıkışı battaniye port bebe bez emzik ağız bezi filan koycam hırka da koyarım sahi mama koymuycam çünkü hast.de hemşireler sen mama isteyince hazırlayıp getiriyorlarselam kıslaarrr... napıyosunuz ?? puff artık geçmişi okuyamıyorum ama meraktan da çatlıyorum ne konuştunuz diye...
yav hastane çantasına 2 pijama bi gecelik yeter mi bi gecelik daha alayım mı sizce ??
bi de terlik ceyonunkilerden koydum önü açık klasik modelleri var ya... ya da la senzada pofuduk babet gibi ev ayakkabıları vardı ondan mı alsam...emzirme sutyeniyle hamile kilodu da 2 şer tane aldım... ama kilot daha almak lazım heralde... ya da sezeryan olucaksa mı alsam bi daha giyilmicek bişey hem de çok pahalı...
hastane çantasına bebiş için bez, biberon falan da koyucak mıyız ????
ben 3 takım kıyafet 2 tane battaniye koyucam...
başka ne lazım ??
karakızım inş moralini düzeltir morali bozuk die düzelemiyo kızcağızkızlar şimdi nazlı ile konuştum öncelikle hepimizi çok özlemiş çok selamı var herkese.bigisayarı henüz gelmemiş tamirdeymiş...
Karakızla konuşmuş moralleri kötüymüş fatmanın bayaa hiç bişe demiyolarmış solunum problemi ile ilgili ama hastanedende salmıyolarmış.Ciğer tomografi felan çekilmiş dün,kan alıyolarmış halen arastırılıyomuş.Tansiyonuda henüz düzelmemiş sürekli içeceği bi hap verebilirlermiş..
Durumuz iyiymiş küvezdeymiş ama durumu iyiymiş bugün babası ona süt götürecekmiş....
Haberler böle işte inşallah daha iyi haberler alırız :Saruboceq:
slm kızlarrrr
yaw hastane çantalarını mı hazırlamaya başladınız
çok hızlıısınız valla ben daha alııcam da hazırlıcam...
kızlar bişey sorucam sizde de varmı bilmiyorum ama
ben bu aralar çok iştahsızım artık eskisi gibi acıkmıyorum ve yiyemiyorum da
hele akşam yemeklerinde çorbadab başka hiç bişey yiyemiyorum
kilomda düşüyo sanki
68 i geçerken 67 felan düşümüşüm
göbeğimde büyüyeceğine küçülüyo gibi geliyoo yaaa
çok tedirginim bu aralar sizde de varmı böyle şeyler???
baktım şimdi beşiktaşta varmış canım kaydirigubbakcemile2 bulamazsam sölerim sana saolll tatlımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasıl bu kadar az kilo aldın yaaa....
akşamları doğru düzgün bişey yemiyorum...gün içinde hiç abur cubur yemiyorum...yemekte ekmek yiyemiyorum...yine de kilo alaıyorum...imdaaaaaaaatttttttt mafoldumben
mart sen hangi yakadasın ??
benim bi ark. cerrahi de yaptı çok çok memnun kaldı...ben de orda yapıcam..zaten benim dr 2 hastanede yapıyo birini seçiyosun...
hadi byyyben kaçıyorum kızlar... görüşürüz
krispim gıı bende vişne erik koycam acaba diyom karışık koysam ikisini torbalara bir kaynatsam tadı güzel olumukii :uhm:
elevitten mi dersiniz?? Çok üzgünüm çoook
ya kızlar benim bebek 1376 gr idi çrş günü, az mı sizce?
k.valdem az kilosu dedi arkadşaım da amaan minnacık daha dedi moralim bozuldu ya benm annem de daha bundan sonra bebek büyücek dedi
pek de yiyemiyorum ya bu aralar ondan mı acep fazla alamadı diyorum
ben eski donlarımın bi kısmını giyiyorum hala ama yeni de aldım napiim hatta geçen gittiğimde süslü püslü bi tane aldım daha giyemedim:)
elevitten mi dersiniz?? Çok üzgünüm çoook
yok cnm yaa bende 3.aydan beri içiyom elevitii :kedi::kedi:
az değil cnm yaaa benim bebişte geçen hafta 1450 gr.dı dr.tombiş diyoo ama hafta hafta gebelikte baktım tam haftasında gidiyoo :Saruboceq::Saruboceq:
ben de elevite yeni başladım kilo yapmasın diye vermemişmiş şimdiye kaa kaydirigubbakcemile5
ben de elevite yeni başladım kilo yapmasın diye vermemişmiş şimdiye kaa kaydirigubbakcemile5
üfff yaaa koçiş aradıı
iftara bi sürü yemek olmasına rağmen başka bişeyler de istiyomuş canı
sipaiş veeriyo banaa
bende yemek varken yemek yapmaktan nefret ediyorum
helede hamilelikte iyice soğudum yemek işinden..
bayılırdım önceden uğraşmaya şimdi hi mecalim yok vallaaa..
şu ramaaazan bi bitsede biraz rahatlasak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?