itek bulabilirsem artık bulamazsam sade şeftali koycem
unique saol cnm ya insanın moralini bozuyolar hadi benm kilolar neyse de bebeğe laf ettiler mi kendimi kötü hissediyorum son zamanlarda eşimin aldığı yumurtayı beğenmediydim ne kadar kaynatırsam kaynatayım hep cıvık kalıyodu bize de cıvık yasak ya yemiyodum bitti şükür de yeni aldık bikaç gündür tekrar yiyorum
her gün bi yumurta haşlıyorum sebze ve bolca meyve iki gündebir de et yiyoruz genelde
nan eşim yok gitti yarın gelicek kısmetse
akan suyun yerine bi bardak içtim hemen :roflol: :roflol:
başıma ne geliosa bu temzilikten gelio yaaaaaaa
nan eşim yok gitti yarın gelicek kısmetse
akan suyun yerine bi bardak içtim hemen :roflol: :roflol:
başıma ne geliosa bu temzilikten gelio yaaaaaaa
ayy canım benim bırak çöp dursun o gelene kadar varsın kurtlansın
boşverkaydirigubbakcemile3
heralde canım bu temizlik erken doğuma neden oluyo zatennn
başbelası şeyyy..
ben 2 haftadır heç süpürmüyom
bi annem geliyo bi kardeşim geliyo bi ablam geliyo süpürüyoo
onlar olmasa koçişe süpürtçem
sende dert etme hiç bişeyi yapan yoksa da boşver öylece kalsın
ortalık sonra çok üzülürz allah korusun...
ay elma kabız yapmıyo dimii yapıyomu yoksa ben iki üç gündür yiyordum da aman hemoroit azmasın başıma geneyok kıs ben 5 poşet koydum devamını bulamadım sezon kapandı:roflol:
şeftali fazla içme doğumdan sonra kabız yapar elma suyuda süt yapıyor diye yengeme içirmişler walla ben sudan başka birşey içmedim çeşme gibi aktı sütler bence süt olayı psikolojik birşey
anammmm...ben ne zamandır yumurta yemiyorummm !
hah bak tamamladın işte :roflol::roflol:
kızlar bebişin hastane kıyafetlerini yıkamıştım gidiyim de onları ütülim bari :asigim:
kendi sutyenlerimi de onun deterjanıyla yıkadım mememe ağzı değicek diye ... :asigim: ayy kızımı bi alsam kucağımaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok kıs ben 5 poşet koydum devamını bulamadım sezon kapandı:roflol:
şeftali fazla içme doğumdan sonra kabız yapar elma suyuda süt yapıyor diye yengeme içirmişler walla ben sudan başka birşey içmedim çeşme gibi aktı sütler bence süt olayı psikolojik birşey
nan duramıom işte
ben iki kez ev yerleştridim
kadın felan almadım kendim yaptım
herkesin yaptınıda beğenmiom
kendimi eskisi gbi zannediom hala
elim ayağım durmuo beeeeeeeeeeeee
ay elma kabız yapmıyo dimii yapıyomu yoksa ben iki üç gündür yiyordum da aman hemoroit azmasın başıma genegerçi dün çıktı meret ama pazara gittiydim pazar arabası azcık ağır olmuş yol da bozuk çekerken yoruldum çok eve geldim akıntım birden akıverdi cersuu aynı sen gibi heralde, bide hemoroit çıkmış canım sıkıldı bugün yok bişey Allahtan
valla ben bi ara şeftali suyu içiyodum sabahları çay zararlı die, sonra bi kabızoldum bi çıktı mı hemoroit baya sızladı bi hafta da sürüyo meret sonra şeftaliyi ağzıma bilem sürmedim şeftali suyu da öylece kaldı sonra baktım kociş içmiş:)şeftaliyi öle yersen kabız yaparda meyve suyu olarak zannetmiyom hem ben kayısıylan karışık koycektim bulabili,rsem
nan duramıom işte
ben iki kez ev yerleştridim
kadın felan almadım kendim yaptım
herkesin yaptınıda beğenmiom
kendimi eskisi gbi zannediom hala
elim ayağım durmuo beeeeeeeeeeeee
yalan deel kızz hep beraber görecez baakk :roflol:
ama bazende diim kii ben bu karuya derkene kendim olmayan nan :roflol::roflol::roflol:
kız buralarda daha dolu yaaa :lepi::lepi:
valla ben bi ara şeftali suyu içiyodum sabahları çay zararlı die, sonra bi kabızoldum bi çıktı mı hemoroit baya sızladı bi hafta da sürüyo meret sonra şeftaliyi ağzıma bilem sürmedim şeftali suyu da öylece kaldı sonra baktım kociş içmiş:)
kız otur oturduğun yerde hııı kızıyorum ama artık bebişi düşün ayol koca göbeğin de mi hatırlatmıyo sana hamile olduğunuuuu
saol cnm aman pek sevdiydim bu elmaları da:)elma ye çok faydalı kabız yapmaz hatta suyunu iç bol bol nese artık ağır kaldırmıyım yaaa
bende çıkıom opuyorumnanaktan
az daha dinleniym çamaşır katlıyım bare
kızlarrrr çok heyecanlandım benm bebek süreki oynuyodu içerde artık toğuğu mu eli mi ama topuğu bence karnıma dokununca hissettim çok güzel bi duyguuuu
dün akşam da elini resmen çıkardı karnımdan yaaa kocişle şaşkın şaşkın baktık kaldık ben bi çığlık attım sürekli oynuyo artık ya bugünleri de gördük şükürler olsun ben önceden oynadı mı acep bi şey var gibi die sürekli kulak kesiliyodum şimdi istemesem de duyuyorum hatta görüyorum hareketlerini yaa Allahım her isteyene bağışlasın bu duyguyuu
bende çıkıom opuyorumnanaktan
az daha dinleniym çamaşır katlıyım bare
ya kızlar benim bebek 1376 gr idi çrş günü, az mı sizce?
k.valdem az kilosu dedi arkadşaım da amaan minnacık daha dedi moralim bozuldu ya benm annem de daha bundan sonra bebek büyücek dedi
pek de yiyemiyorum ya bu aralar ondan mı acep fazla alamadı diyorum
ben eski donlarımın bi kısmını giyiyorum hala ama yeni de aldım napiim hatta geçen gittiğimde süslü püslü bi tane aldım daha giyemedim:)
ayy varya benimkide bazen bi kıpraşıyo yatarken yatak sallanıyo nan :dance: sanki ben dönmüşüm gibi :dance: artık kocamanlarrr çok şükürkiiii :Saruboceq:
:mymeka::mymeka::mymeka: git nan gitt :mymeka: halıları sil yerleri silll :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?