2009 Kasm Anneleri

itek bulabilirsem artık bulamazsam sade şeftali koycem

yok kıs ben 5 poşet koydum devamını bulamadım sezon kapandı:roflol:
şeftali fazla içme doğumdan sonra kabız yapar elma suyuda süt yapıyor diye yengeme içirmişler walla ben sudan başka birşey içmedim çeşme gibi aktı sütler bence süt olayı psikolojik birşey

anammmm...ben ne zamandır yumurta yemiyorummm !

nan eşim yok gitti yarın gelicek kısmetse
akan suyun yerine bi bardak içtim hemen :roflol: :roflol:
başıma ne geliosa bu temzilikten gelio yaaaaaaa

hah bak tamamladın işte :roflol::roflol:

kızlar bebişin hastane kıyafetlerini yıkamıştım gidiyim de onları ütülim bari :asigim:
kendi sutyenlerimi de onun deterjanıyla yıkadım mememe ağzı değicek diye ... :asigim: ayy kızımı bi alsam kucağımaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güle güle elifsunnn

burda da yok kayısı bne habire kuru kayısı yiyom mecburen napayımm

cersu şekerim eskisi gibi deiliz hiçbirimiz bunu kabul etmemiz lazım dinç deiliz yapamıyosan bırakçaksın kalsın öyle kim ne mana bulursa bulsun boşver başımıza bişey gelse (Alalh korusun) daha mı iyi yani en iyisi yat keyfine bak:)

nan eşim yok gitti yarın gelicek kısmetse
akan suyun yerine bi bardak içtim hemen :roflol: :roflol:
başıma ne geliosa bu temzilikten gelio yaaaaaaa

ayy canım benim bırak çöp dursun o gelene kadar varsın kurtlansın
boşverkaydirigubbakcemile3
heralde canım bu temizlik erken doğuma neden oluyo zatennn
başbelası şeyyy..
ben 2 haftadır heç süpürmüyom
bi annem geliyo bi kardeşim geliyo bi ablam geliyo süpürüyoo
onlar olmasa koçişe süpürtçem
sende dert etme hiç bişeyi yapan yoksa da boşver öylece kalsın
ortalık sonra çok üzülürz allah korusun...

valla temizliğe dikkat...
benim teyzem de kayınvalidem de doğumdan önce son bi kere evi temizliyim demiş ikisi de ertesi gün doğuma gitmiş

ay elma kabız yapmıyo dimii yapıyomu yoksa ben iki üç gündür yiyordum da aman hemoroit azmasın başıma gene gerçi dün çıktı meret ama pazara gittiydim pazar arabası azcık ağır olmuş yol da bozuk çekerken yoruldum çok eve geldim akıntım birden akıverdi cersuu aynı sen gibi heralde, bide hemoroit çıkmış canım sıkıldı bugün yok bişey Allahtan
vet süt için aslında tek çare bol su imiş en basiti bu hem kilo da aldırmaz:) bide moralini yüksek tutucan canını bişeye sıkmayacaksın gülüp geçeceksin

ye kız her gün bi yumurta 2-3 bardak süt yoğurt peynir türevi şeyler bu haftalar daha önemliymiş kemikleri daha hızlı gelişiyo artık
ayy düşüncelisin kız sen ne güzel sütyenini de mi bebe deterjanıyla yıkadııın benm hiç aklıma gelmezdi valla süpersinn
inş alacaksın kızını kucağına mis gibi kokacak doyamayacaksın koklamalara

şeftaliyi öle yersen kabız yaparda meyve suyu olarak zannetmiyom hem ben kayısıylan karışık koycektim bulabili,rsem

nan duramıom işte
ben iki kez ev yerleştridim
kadın felan almadım kendim yaptım
herkesin yaptınıda beğenmiom
kendimi eskisi gbi zannediom hala
elim ayağım durmuo beeeeeeeeeeeee

nan duramıom işte

elin ayağın durmazsa bebekte durmaz o zaman
bak benim çamaşırlar toplanacak yenileri asılacak ikinci tele uzanamıyom uzanıyomda zorlanıyom kocişi bekliyom o toplasın assın napiimm göbem sıkışıyo

kızlarrrr çok heyecanlandım benm bebek süreki oynuyodu içerde artık toğuğu mu eli mi ama topuğu bence karnıma dokununca hissettim çok güzel bi duyguuuu
dün akşam da elini resmen çıkardı karnımdan yaaa kocişle şaşkın şaşkın baktık kaldık ben bi çığlık attım sürekli oynuyo artık ya bugünleri de gördük şükürler olsun ben önceden oynadı mı acep bi şey var gibi die sürekli kulak kesiliyodum şimdi istemesem de duyuyorum hatta görüyorum hareketlerini yaa Allahım her isteyene bağışlasın bu duyguyuu

elma ye çok faydalı kabız yapmaz hatta suyunu iç bol bol nese artık ağır kaldırmıyım yaaa

şeftaliyi öle yersen kabız yaparda meyve suyu olarak zannetmiyom hem ben kayısıylan karışık koycektim bulabili,rsem
valla ben bi ara şeftali suyu içiyodum sabahları çay zararlı die, sonra bi kabızoldum bi çıktı mı hemoroit baya sızladı bi hafta da sürüyo meret sonra şeftaliyi ağzıma bilem sürmedim şeftali suyu da öylece kaldı sonra baktım kociş içmiş:)

nan duramıom işte

kız otur oturduğun yerde hııı kızıyorum ama artık bebişi düşün ayol koca göbeğin de mi hatırlatmıyo sana hamile olduğunuuuu

yalan deel kızz hep beraber görecez baakk :roflol:
ama bazende diim kii ben bu karuya derkene kendim olmayan nan :roflol::roflol::roflol:

kız buralarda daha dolu yaaa :lepi::lepi:

ahanda ben onu diyorum işte seni görmeyelim kuzum hazır alışmışken dewamını getir hem sen daha yeni gelinsin:roflol::roflol:
ben artık kısmet demekten başka birşey diyemiyorum:roflol:

kız kayısıylan karışık olursa yapmaz herhalde bende baktım kabız yaparsa bende kocişe içiririm accukta oğaaa süt yapsın demi nan

elma ye çok faydalı kabız yapmaz hatta suyunu iç bol bol nese artık ağır kaldırmıyım yaaa
saol cnm aman pek sevdiydim bu elmaları da:)

bende çıkıom opuyorumnanaktan
az daha dinleniym çamaşır katlıyım bare

heh dinlen önce :) sonra oturduğun yerden katla çamaşırları ben genelde ayakta katlarım bi yandan da yerleştiririm sanki kaçıyo da çamaşırlar:)

inş yapmaz krispicim:) bi de bu dertle uğraşmayalım doğumdan sonra, zaten dikişler bebek derken ilk zamanlar zor geçer heralde

ben düşünüyom valla ama bazen de diyorum bu bebe için 2 yıl bekledik heralde hemen olmaz annem de hemen sen açıldın gayrı artık kolayca olur beben diyo:) bilmiyorum yani kısmett

ayy varya benimkide bazen bi kıpraşıyo yatarken yatak sallanıyo nan :dance: sanki ben dönmüşüm gibi :dance: artık kocamanlarrr çok şükürkiiii :Saruboceq:

bende çıkıom opuyorumnanaktan
az daha dinleniym çamaşır katlıyım bare

:mymeka::mymeka::mymeka: git nan gitt :mymeka: halıları sil yerleri silll :mymeka:

hiç az deil bebişinin lkilosu canım cokta normal söyleyenler doktor mu yaa
daha 2 ayımız var

ayy çok heyecan verici di mi:) ben fena oluyorum her seferinde bi korkuyorum bişey mi oldu acep die delikafadulden

hehe senin mintirik de az deelmiş:) sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…