2009 Kasm Anneleri

yuhhhhh nannn bu kadar ballıda görmedim hayatımda beee
hani ne derler annen seni kadir gecesi mi doğurmuş beee walla bravo mikserim:lepi:güsel günlerde kullanırsın inş.hani fazladan birşey olursa gönderirsin artık buraya:roflol:
ay evide süpürdüm tozlarıda aldım
şimdi dinleniym balkon yıkıycam sonra
kıs gittim geldim sen hala temizlikle mi uğraşıyorsun yarın bebiş olunca görürsün sen temizliğilaelaelaelaelae
kociş film izliyor bakıyım ne yapıyorsunuz dedim
bende gidemde yalnız kalmasın dadlum bariiiiiopuyorumnanaktan

Slm kızlarrrr a.s.
yemek yidik topladım soframı geldiimm lülülülülülü
Şimdi yeni dizi başlıcaak hanımın çiftliği ona bakıcamm :1ninca:

Slm kızlarrrr a.s.
yemek yidik topladım soframı geldiimm lülülülülülü
Şimdi yeni dizi başlıcaak hanımın çiftliği ona bakıcamm :1ninca:

bende bekliom onu ben çocukken vardı öle bi dizi
ben daha heç bişey yemedim yaaa benim adam 1 aylına bi yere gitse
ölürüm açlıktan nan

bende bekliom onu ben çocukken vardı öle bi dizi
ben daha heç bişey yemedim yaaa benim adam 1 aylına bi yere gitse
ölürüm açlıktan nan

hee bende çok merak ediyomm kociş diyo kalk gezmeye gidelim sahile felaan gidemem nan delikafadulden meraktan çatlarım haa delikafadulden

sende kendine gel bakeemm :mymeka: içindeki bebeyi düşün hadee ye bakammm :mymeka:

cersu yavrum sabahtan beri işmi yapıyon sen.bak hergün bi parça yap.öyle hepsi birden olmazki.

bende dinlenerek yapıom bitti ya
ama balkonu yıkamam lazım girip çıktıkça ev kirlenio

hee bende çok merak ediyomm kociş diyo kalk gezmeye gidelim sahile felaan gidemem nan delikafadulden meraktan çatlarım haa delikafadulden

sende kendine gel bakeemm :mymeka: içindeki bebeyi düşün hadee ye bakammm :mymeka:

bn dizi için dışarı çıkmasam benim koca küser
nan her boş olduğu gün dışarı çıkıoz adam duramıo evde
illa dışarı çıkacaz

ahaa başladıııııı delikafaduldendelikafadulden
nan ben varyaaa çok fena dizi hastayım haa delikafadulden
olanı felan unuturum diye korkuyom nannn :roflol::roflol:

bende melekler korusunu izliyom.ay hanımın çiftliği bayar gibi geldi.ben pek sevmem o tarz dizileri ama bellide olmaz

cerin nasıl oldun dok ne dedi ben bu aralar giremedim nehiriver artık aramıza katılmayacağını söylemişti nedeni öğrenen var mı

ayyy kızlar benim oğluş azgın bişey olcak galiba.bugün gün boyu acayip yakıyo canımı.her geçen gün dahada sertleşiyo hareketleri.bide çok komik sol yan tarafa bi dikiyo artık neresiyse ahhhhh acı sevinç kafam karıştı haaaaaa

yarem canım hoşgeldin.nehir biraz sıkılmış kafa dinleyecekmiş sanırım.
sen nasıl oldun düzeldimi eşinle durumlar

kızlar yaaaaaa nankörlük etmek kendimi mutsuzluğa sürüklemek istemiyom ama coooook canım sıkılıyo
15 gündür annemle birlikte yasıyoruz ve ben her akşam saat 9.30 olmadan yatıyorum, annem tv de salak sacma seyler seyrediyo dibimdende ayrılmıyo, ben hangi odaya gitsem oda peşimde. Ben balkona cıkınca onunda balkona cıkası tutuyo ama artık dayanamıyorum. 9.30 da yatmaktan sabahlarıda karga kahvaltısını etmeden uyanıveriyorum tabii. Lütfen bana bir çözüm yapıcak bişey bulun

EDAAAAAAAAAAAAAAAA
bu arada mesajını aldım ama işte cvp yazamadımm siyah makine yerimseniben

alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt :jeyyar: sırnaşık şey :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance:

bilmem duygularımı ifade edebildüm müüü delikafadulden

martcım canım sıkma kendini.ben tam anlamadım neden erkenden uyuyon yavrum uykun yoksa otur.sonuçta kaynanan değil annen daha rahat olur gibi geliyo bana ama.kız gerçi bana teyzem gelmişti bende otur otur konuşacak bişey yok yapacak bişey yok baya daralmıştım anlıyorum seni.büyük ihtimalle hamilelikten kaynaklanıyo ama sıkma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…