benim bi müsterı vardı rahat 7 senedır tanıyom 8 aylık oglu var onunda gecen aradı canliz bebek bezivar benım oglanın getırsem sen kullanırmısın diye tamam getır kullanırım tabı dedım kaydirigubbakcemile3 kocasıda kozmatıkcı onun bugun ıkı poşet bez getırmıs benım oglana dalının sabunu losyonu sebometın sampuanı pısık kremı sabunu gögüs pedı gögus kremı felanhıc kullanılmamıs getırmıs onun kocasına esantıonda cok gelıyo ya lülülülülülü yanı anlayacanız benım oglan heryerden kısmetlı velet yaaa
ama bende hıc öle burnu buyuk degılımdır yanı samımı gördugundende getırmıs sag olsun dalga gecmeyın nan vuruum haaaaaaa :mymeka:
yuhhhhh nannn bu kadar ballıda görmedim hayatımda beeeya bıde cok samımı musterılerım var bu dedıgımkısının ben ta sevgılık dönemınıbılırım yanı gecende bır musterım dıyokı canlız neyın eksık yok dedım saol ya ben bısı alcam nasılolsa işin yarayan bişi olsun diyiiii sositososito diycedim bi buhar makınası kalduuuuuuuu :roflol: :roflol: demedım ama nan ayıpp dıye
kıs gittim geldim sen hala temizlikle mi uğraşıyorsun yarın bebiş olunca görürsün sen temizliğilaelaelaelaelaeay evide süpürdüm tozlarıda aldım
şimdi dinleniym balkon yıkıycam sonra
Slm kızlarrrr a.s.
yemek yidik topladım soframı geldiimm lülülülülülü
Şimdi yeni dizi başlıcaak hanımın çiftliği ona bakıcamm :1ninca:
bende bekliom onu ben çocukken vardı öle bi dizi
ben daha heç bişey yemedim yaaa benim adam 1 aylına bi yere gitse
ölürüm açlıktan nan
kıs gittim geldim sen hala temizlikle mi uğraşıyorsun yarın bebiş olunca görürsün sen temizliğilaelaelaelaelae
kociş film izliyor bakıyım ne yapıyorsunuz dedim
bende gidemde yalnız kalmasın dadlum bariiiiiopuyorumnanaktan
cersu yavrum sabahtan beri işmi yapıyon sen.bak hergün bi parça yap.öyle hepsi birden olmazki.
hee bende çok merak ediyomm kociş diyo kalk gezmeye gidelim sahile felaan gidemem nan delikafadulden meraktan çatlarım haa delikafadulden
sende kendine gel bakeemm :mymeka: içindeki bebeyi düşün hadee ye bakammm :mymeka:
neyi izliyonuz nan ben melekler korusunu islioommmm :)))))))))
yarem canım hoşgeldin.nehir biraz sıkılmış kafa dinleyecekmiş sanırım.
sen nasıl oldun düzeldimi eşinle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?