2009 Kasm Anneleri

maşallahh nan çiçkoo ne güzel işteee :lepi::lepi::lepi:
allaj kullanmayı nasip etsinn yiğitimiz nasipinle geliyy :Saruboceq:

bende başladım yemeği hazırlamaya kociş geliymiş 20 dk.yaa salata malata ancaa yetişcem nan akannehir

nan ne kadar ballısın nan ne güsel işte kadın ne düşünceliymiş

nan bana cimri diyolar bu garular ondan kaydirigubbakcemile3 bu dedıgım kısınınde öle eşine cok gelmıs fırmalardan bıtıremedım canlız dedı elınde kalmıszaten gögus pedı baktım gecen 14 ytl dı ıyı oldu bu getırmıs bır kutu valla benım bebek pek ballı derler ya cocuk kısmetı ıle gelır dıye valla bunu resmen yasıyorum elımı bırseye atıyom kararsız kalıyom almıyom bazen bakıyom 3_5 gun sonra bır yerden bırınden gelmıs oluyo

kenyam sen çok gezion nan otur nan azcık
aboooooo alışveriş delisi oldu ayakta doğuracan nan
Allahım korusun

yürümek iyi demiyolar mı nann
benim alısveriş bahane canım
ben yürüyüs yapıom aslındakaydirigubbakcemile3:kedi:

hade yavruslar ben cıkıyom yemege gidiyozz kayınvaldemlere
öptüm hepinizi
byby

hey hamarat hatun :)
afiyet olsun kız şimdiden....
cevsen var ama üzerimde deil cantamda tasırım hep
bitanede üstüme takayım en iyisi
okumadanda cıkmam dısarı falan ama

he valla nazar mı var kız üzerindeee

yok ya bunun cimrilikle ne alaksı var aslında topiğin cimrisi benim:) biçok şeyi almadım ne gerek var die:)))
ne güzel işte temiz kalplisin demek ki, Allah gönderiy sana ne istesen daha ne kızım :))
yürümek iyi demiyolar mı nann
benim alısveriş bahane canım
ben yürüyüs yapıom aslındakaydirigubbakcemile3:kedi:

hade yavruslar ben cıkıyom yemege gidiyozz kayınvaldemlere
öptüm hepinizi
byby

tabii bahanedir alışverişşş
çok da yürüme kız artık haftada 3 kez yarım saat yürücez ağırlaştık ayol
hadi afiyet olsun şekerimmmmmmm
bizde öpüyoz seniii

canlizim güle güle kullan canım ne güzel işte ne var bunda

ya bıde cok samımı musterılerım var bu dedıgımkısının ben ta sevgılık dönemınıbılırım yanı gecende bır musterım dıyokı canlız neyın eksık yok dedım saol ya ben bısı alcam nasılolsa işin yarayan bişi olsun diyiiii sositososito diycedim bi buhar makınası kalduuuuuuuu :roflol: :roflol: demedım ama nan ayıpp dıye

iyimişsin kız sen çok tatlu karusun ya ondandır sana yakınlık duymaları demek sohbetin sözün kişiliğinle sevdirmişin kendini ne güzel işte gurur duy kendinleeee

opuyorumnanaktansaol cnmsız tam tanımıonuz beı genelde derler cok saf kalplısın dıye bana :kedi: bırazda kuaför olunca dıl oluyo sevıyolar benı yabancı görmuyolar bende öle kendını begenmıs degılımdır kullanırmısın dıye sordu getırdı kızcaz begenmesem bıle tamam cnm kullanırım derım yanı hihoyyyt bızde öle olcaz sonucda

iyimişsin kız sen çok tatlu karusun ya ondandır sana yakınlık duymaları demek sohbetin sözün kişiliğinle sevdirmişin kendini ne güzel işte gurur duy kendinleeee

nan o deılde bazen diom kı bunlar benı fakir mi görüyo nan yoksa dıom kendı kendıme :roflol: :roflol: :roflol: üstüm basımda düzgün ama nıye böle oluyy diodum meger benı cekıyo nan delikafadulden demekkı sevıler bacım benı düşünüyolar

hehe kuaförler tatlı dilli olur zatiii ben yanarım da kendi bahtıma yanarım burda bulamadım bi kuaför yaaa kafama göre gidemiyom hiç kimseye hey memleketteki kuaförüm nerdee bunlar nerdeee valla insan kuaförüne de bi başka bağlanıy kız

herkese güle güle
bende hava kararmadan evi süpürymde gürültü olmasın
of tutturdun iş yapacam die sonra diycen gene su geldi benden yapma diyoz sana topikçek ama dinlemiyonnnn bacım yapma bugün yarın yaparsınnn

ben de gitçem 5 dk kaldı:)

he seviyolardır kızım yoksa nie desinler ööleee

bazılarında şeytan tüyü oluyo ya sen de öölesin herhalde

yaaa nehir döncek mi acep? keşke dönse ben özledim hatunu yaaa ne kafaydı bizim topik baya eksik kaldı o gidinceee

anaaam ben de gidem anca pişiririm çorbayıııı

öptüm hatunlar herkesiiii

kendinize de bebişe de ii bakın

yorulmayın heee

boşverin dursun öylece işler

byeeeeeeee

he bacım ben cogu müsterımın herseyını bılırım ark gıbıyızdır burakamıyolar benı alıskanlık oluyo rahat edıyolar bırde bende opuyorumnanaktan güven meselesı bıraz

anaaam ben de gidem anca pişiririm çorbayıııı

öptüm hatunlar herkesiiii

kendinize de bebişe de ii bakın

yorulmayın heee

boşverin dursun öylece işler

byeeeeeeee

ay dramıyorum yaaa napıym
pislik görmeye dayanamıyorum elimde deil
otomatiğe bağlamış gbi yapıom bilinçsiz olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…