benim bi müsterı vardı rahat 7 senedır tanıyom 8 aylık oglu var onunda gecen aradı canliz bebek bezivar benım oglanın getırsem sen kullanırmısın diye tamam getır kullanırım tabı dedım kaydirigubbakcemile3 kocasıda kozmatıkcı onun bugun ıkı poşet bez getırmıs benım oglana dalının sabunu losyonu sebometın sampuanı pısık kremı sabunu gögüs pedı gögus kremı felanhıc kullanılmamıs getırmıs onun kocasına esantıonda cok gelıyo ya lülülülülülü yanı anlayacanız benım oglan heryerden kısmetlı velet yaaa
ama bende hıc öle burnu buyuk degılımdır yanı samımı gördugundende getırmıs sag olsun dalga gecmeyın nan vuruum haaaaaaa :mymeka:
nan ne kadar ballısın nan ne güsel işte kadın ne düşünceliymiş
bacım ne dalga geçecez Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin benim de bebe telsizini bi tanıdık verdi hiç kullanamamış ablam da oto koltuğunu kangurusunu vercek bi de kullanılmamış bi paket bez getirdi onunki hemen büyümüş de boşa almış yazık nolcak kızım valla kısmetli senin oğlan maaşallah nazar değmesinnnnn
kenyam sen çok gezion nan otur nan azcık
aboooooo alışveriş delisi oldu ayakta doğuracan nan
Allahım korusun
hey hamarat hatun :)maşallahh nan çiçkoo ne güzel işteee :lepi::lepi::lepi:
allaj kullanmayı nasip etsinn yiğitimiz nasipinle geliyy :Saruboceq:
bende başladım yemeği hazırlamaya kociş geliymiş 20 dk.yaa salata malata ancaa yetişcem nan akannehir
cevsen var ama üzerimde deil cantamda tasırım hep
bitanede üstüme takayım en iyisi
okumadanda cıkmam dısarı falan ama
yok ya bunun cimrilikle ne alaksı var aslında topiğin cimrisi benim:) biçok şeyi almadım ne gerek var die:)))nan bana cimri diyolar bu garular ondan kaydirigubbakcemile3 bu dedıgım kısınınde öle eşine cok gelmıs fırmalardan bıtıremedım canlız dedı elınde kalmıszaten gögus pedı baktım gecen 14 ytl dı ıyı oldu bu getırmıs bır kutu valla benım bebek pek ballı derler ya cocuk kısmetı ıle gelır dıye valla bunu resmen yasıyorum elımı bırseye atıyom kararsız kalıyom almıyom bazen bakıyom 3_5 gun sonra bır yerden bırınden gelmıs oluyo
yürümek iyi demiyolar mı nann
benim alısveriş bahane canım
ben yürüyüs yapıom aslındakaydirigubbakcemile3:kedi:
hade yavruslar ben cıkıyom yemege gidiyozz kayınvaldemlere
öptüm hepinizi
byby
canlizim güle güle kullan canım ne güzel işte ne var bunda
ya bıde cok samımı musterılerım var bu dedıgımkısının ben ta sevgılık dönemınıbılırım yanı gecende bır musterım dıyokı canlız neyın eksık yok dedım saol ya ben bısı alcam nasılolsa işin yarayan bişi olsun diyiiii sositososito diycedim bi buhar makınası kalduuuuuuuu :roflol: :roflol: demedım ama nan ayıpp dıye
yok ya bunun cimrilikle ne alaksı var aslında topiğin cimrisi benim:) biçok şeyi almadım ne gerek var die:)))
ne güzel işte temiz kalplisin demek ki, Allah gönderiy sana ne istesen daha ne kızım :))
tabii bahanedir alışverişşş
çok da yürüme kız artık haftada 3 kez yarım saat yürücez ağırlaştık ayol
hadi afiyet olsun şekerimmmmmmm
bizde öpüyoz seniii
iyimişsin kız sen çok tatlu karusun ya ondandır sana yakınlık duymaları demek sohbetin sözün kişiliğinle sevdirmişin kendini ne güzel işte gurur duy kendinleeee
hehe kuaförler tatlı dilli olur zatiii ben yanarım da kendi bahtıma yanarım burda bulamadım bi kuaför yaaa kafama göre gidemiyom hiç kimseye hey memleketteki kuaförüm nerdee bunlar nerdeee valla insan kuaförüne de bi başka bağlanıy kızopuyorumnanaktansaol cnmsız tam tanımıonuz beı genelde derler cok saf kalplısın dıye bana :kedi: bırazda kuaför olunca dıl oluyo sevıyolar benı yabancı görmuyolar bende öle kendını begenmıs degılımdır kullanırmısın dıye sordu getırdı kızcaz begenmesem bıle tamam cnm kullanırım derım yanı hihoyyyt bızde öle olcaz sonucda
of tutturdun iş yapacam die sonra diycen gene su geldi benden yapma diyoz sana topikçek ama dinlemiyonnnn bacım yapma bugün yarın yaparsınnnherkese güle güle
bende hava kararmadan evi süpürymde gürültü olmasın
nan o deılde bazen diom kı bunlar benı fakir mi görüyo nan yoksa dıom kendı kendıme :roflol: :roflol: :roflol: üstüm basımda düzgün ama nıye böle oluyy diodum meger benı cekıyo nan delikafadulden demekkı sevıler bacım benı düşünüyolar
he bacım ben cogu müsterımın herseyını bılırım ark gıbıyızdır burakamıyolar benı alıskanlık oluyo rahat edıyolar bırde bende opuyorumnanaktan güven meselesı bırazhehe kuaförler tatlı dilli olur zatiii ben yanarım da kendi bahtıma yanarım burda bulamadım bi kuaför yaaa kafama göre gidemiyom hiç kimseye hey memleketteki kuaförüm nerdee bunlar nerdeee valla insan kuaförüne de bi başka bağlanıy kız
of tutturdun iş yapacam die sonra diycen gene su geldi benden yapma diyoz sana topikçek ama dinlemiyonnnn bacım yapma bugün yarın yaparsınnn
ben de gitçem 5 dk kaldı:)
he seviyolardır kızım yoksa nie desinler ööleee
bazılarında şeytan tüyü oluyo ya sen de öölesin herhalde
:roflol: :roflol: valla bacım bu laf kocamn lafı o ban aaskım sende şeytam tüyümü var ne nerden cekıon o kadar müşterıyı dıyo :roflol: :roflol: ben cok cabuk musterı tutuyom oda erkek kuaförü benım kadar müşterı tutamıo esımın ısı cok ıyı ama dil yok :teytey:
yaaa nehir döncek mi acep? keşke dönse ben özledim hatunu yaaa ne kafaydı bizim topik baya eksik kaldı o gidinceee
anaaam ben de gidem anca pişiririm çorbayıııı
öptüm hatunlar herkesiiii
kendinize de bebişe de ii bakın
yorulmayın heee
boşverin dursun öylece işler
byeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?