günaydın kızlar uyuyormusunuz hala malum ben 08:30 iş başı yaptım yine bu zamana kadar anca geçmişi okuyabildim gerçi hızınıza yetişmek zor
selam kızlar. geride kalmış 100 bin sayfayı tek tek okuyamıycam. umarım tüm anne adayları ve kuzuları iyidir. gerçi facebooktan karakızın haberini aldım üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah.
onun dışında var mı bilmem gereken önemli bir olay?opuyorumnanaktan
karakızın son durumu hakkında bilgisi olan varmı ve bebeği nasıl biliyormusunuz.ben her zaman müsait olamıyorum.o yüzdende yakından takip edemedim.bilen varsa durumunu yazarsanız çok sevinirim.
selam kızlar günaydın
malum antalyada oturunca kuzum yazın gelen giden bitmiyoki.fırsat buldukça da size bakıyorum.canlizim karakızdan ve bebeğinden haberin varmı çok merak ediyorum.
günaydınn kasımın çatlak analarıı sositososito
günaydın tubişiimmm Şeniz
kaçta sınavın tatlıımm opuyorumnanaktan
günaydın edoşumgünaydın burcuu opuyorumnanaktan
biz ev karularuu uykkucuyuzz kaydirigubbakcemile3
:dance::dance: wannaaa hoşgeldin cnmmm Şeniz
özlettin haa kendinii nasıl geçti tatilin allah içine sindirsiinn :Saruboceq:
slm boncukk opuyorumnanaktan
karakızımızda durumuzda hala hastanedeler karakızın solunum problemi varmış,durumuz küvezdee onun durumu iyiymiş çok şükürr :Saruboceq:
slm krispiiiimmm opuyorumnanaktan
sağada günaydın tostçu karugünaydınn kasımın çatlak analarıı sositososito
günaydın tubişiimmm Şeniz
kaçta sınavın tatlıımm opuyorumnanaktan
canlizim sağol cicim bilgi verdiğin için..sen nasılsın.
Selam Kasım Fıstıkları ve Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s. a.s.
Hepinizi çok özledik..İyiyiz çok şükür sizleri merak ediyorum umarım kimsede bir sorun yoktur..Bizim biraz yoğun bir dönem devamda edecek ama pcim yapıldı bir sorun yok şuan için..
slm nazlıımmmm Şeniz hoşgeldiiiinnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hoşbuldum Edammm birtanem benim biryandan Doğa azıcık keyifsiz onun karnını doyurdum karşımda yatıyor şimdi hafif üşüttü sanırım takibe aldım ilacınıda içirdim inşallah toparlar bugün..
Sen napıyon nasılsın cnm? :1hug: opuyorumnanaktan
ayy kıyamam doğacığaa opuyorumnanaktan geçmiş olsun nazlımm opuyorumnanaktan
bende napim evdeyim eşim geldi kahvaltı yaptık beraber zemuszemus bağımlısı olduğumuz KK nın başından ayrılamıyom işte bendeee :enbuyukkk:
Edammm şimdi Karakızzımla görüştümmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Sesi harikaaaa:hooray: Hastaneden çıkmış keyfi süperrr tansiyonu kontrolde düzeliyor evindeymiş zaten şimdiiiiiiiiiiiii Durumuzun yanına gidiyor onu görecekmiş Duruda kilo almış verdiklerinide toparlamış yoğun bakım aleti çıkarılmış sadece sadeceee küvezdeymiş Allaha emanet Pamuk prenses nasıl mutlu oldum anlatamam ayyyy sev inçten ağlıyorum ben yaaaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Edammm şimdi Karakızzımla görüştümmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Sesi harikaaaa:hooray: Hastaneden çıkmış keyfi süperrr tansiyonu kontrolde düzeliyor evindeymiş zaten şimdiiiiiiiiiiiii Durumuzun yanına gidiyor onu görecekmiş Duruda kilo almış verdiklerinide toparlamış yoğun bakım aleti çıkarılmış sadece sadeceee küvezdeymiş Allaha emanet Pamuk prenses nasıl mutlu oldum anlatamam ayyyy sev inçten ağlıyorum ben yaaaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?