selam sekerler nasilsiniz
aksamdan beri herkesin keyfi yerindedir insallah...
karakiz cikmis hastaneden cok sevindim rabbim yardimcisi olsun duru da bir anönce iyilessin saglikla evlerine ´dönsünler....
kizimin odasi gelicek bugün babamiz bir heyecan esyalari almaya gitti...cok telasliydi sanki doguma gidiyomusuz gibi. aksamda hic uyuyamamis heyecandan....kaydirigubbakcemile3bugün fazla vaktim olmaz nete girmeye odayla ilgilenirim..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
elifciim hayırlısı olsun tatlımm :Saruboceq:
ayy heyecandan kudurmuştuk bizdee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hatta gece felan çıkamıcaz sandımdı odadann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
elifciim hayırlısı olsun tatlımm :Saruboceq:
ayy heyecandan kudurmuştuk bizdee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hatta gece felan çıkamıcaz sandımdı odadann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle kızlar yaa harika harika haberler..Elifcim canım güle güle kullanın inşallahhhhh bizde birşeyler yapacağız:)))))))))))
Hala eşimi bekliyorum işler acayip yoğun ve bende kimse olmadan alışverişe çıkamıyorum..Ama dün halamız Allah bin kez razı olsun bir örgüler getirdi bu işin piridir kendisi gidip gelip seviyorum cicilerini:)
Elbise kıyafet herkez birşeyler alıp getiriyor o konuda şanslıyız sanırım büyük parçalar kaldı şuan tarihe bakıyorum zamanda az kaldı sağlık olsun yetişir hepsi
Nazlım harıkasın ne güsel haber veriyosun.bende demın topiği okudum hem ağladım hem sevındım Rabbım sana binşükür,inş enkısa zamanda kucağına alsın duru nazlımızı karakızımız...Edammm şimdi Karakızzımla görüştümmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Sesi harikaaaa:hooray: Hastaneden çıkmış keyfi süperrr tansiyonu kontrolde düzeliyor evindeymiş zaten şimdiiiiiiiiiiiii Durumuzun yanına gidiyor onu görecekmiş Duruda kilo almış verdiklerinide toparlamış yoğun bakım aleti çıkarılmış sadece sadeceee küvezdeymiş Allaha emanet Pamuk prenses nasıl mutlu oldum anlatamam ayyyy sev inçten ağlıyorum ben yaaaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
demı canım süper bir gün bugün...oh maşallah hersey yolunda olmasına sevındım canımmm....offff bugün süper bir gün desenize, hem Karakız'ın hem Duru'muzun hemde kendi kuzumun iyi haberlerini aldımzemuszemus
Sabah benimde kontrolüm vardı; kızım çok iyiymiş maaşallahKanallarıma baktı acılma belirtisi yok, erken doğum tehlikesi görünmüyor dedi, kendisi iyiymiş suyu iyiymiş, karnımdaki acı için önemli birsey degil, hamilesin olacak o kadar içeriden ittiriyor bebeğin dedi:)
Kuzum artıkın kocaman olmus:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sagol tatlim...biz sadece boyasini yaptirdigimiz zaman bile sevincten ucmustuk simdi herhalde yere yatak atar orda yatarim:roflol:
zaman azaldi nazlim daha fazla agirlasmadan havalarda sogumaya baslamadan alisveris islerini halletmek gerekli..güle güle kullansin yagmur yeni cicilerini....ben bayiliriyorum örgü seylere yaa ama cok teferrutali seyler örmeyi bilmiyorum :çok üzgünüm:
bizede babannemiz birsürü sey aliyo, annem yollamis türkiyeden biseyler sansli veletkaydirigubbakcemile3
slm kızlar süper haberler var he kasım başlığına karakız topik açmış hatunlar önce onu okudum iyi olduğunu da nazlıdan öğrendim oh içim bi rahatladı ki Allaha şükürler olsun
ben de sabah işe gittim son kez, az önce geldim evimdeyim bişeyler yedim oturuyorum anca okudum geçmişi filan,
herkes iyi gördüğüm kadarıyla
offff bugün süper bir gün desenize, hem Karakız'ın hem Duru'muzun hemde kendi kuzumun iyi haberlerini aldımzemuszemus
Sabah benimde kontrolüm vardı; kızım çok iyiymiş maaşallahKanallarıma baktı acılma belirtisi yok, erken doğum tehlikesi görünmüyor dedi, kendisi iyiymiş suyu iyiymiş, karnımdaki acı için önemli birsey degil, hamilesin olacak o kadar içeriden ittiriyor bebeğin dedi:)
Nazlım harıkasın ne güsel haber veriyosun.bende demın topiği okudum hem ağladım hem sevındım Rabbım sana binşükür,inş enkısa zamanda kucağına alsın duru nazlımızı karakızımız...
demı canım süper bir gün bugün...oh maşallah hersey yolunda olmasına sevındım canımmm....
offff bugün süper bir gün desenize, hem Karakız'ın hem Duru'muzun hemde kendi kuzumun iyi haberlerini aldımzemuszemus
Meleğimmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Valla hemen size yazayım diye 10 parmak geçtim :roflol: Ama çok mutlu oldum hgem yazıyorum haberleri hem sevinçten ağlıyorum birde gördüm Duru Nazlı iyice koptum ben burada Rabbim meleklerimizi bağışladı birbirlerine kavuşacaklar inşallah Durfuyu görünce arayıp haber verecek dedim pcim yazpıldı hemen kızlara haber yazıyorum çokk çokk selam söyledii
Sen nasılsın Meleğimm kuzucuk nasıl?
kavuşacaklar tabı nazlımm.ikiside çok iyi olacak inşş..hersey düzelecek..bende çok duygulandım okurken karakızın yazdıklarını sonra baktım sen haber vermişsin küvoz deymiş die çok sevındım.Rabbım sana binlerce kez şükür...
bizde iyiyiz tatlım dün doktora gittik.doktor hersey yolunda dedi...takı kılo alışımı görene kadar temmuz 17 de 61,5 kg çıkmışım.şuan 67,5 kg olmuşum.doktor şok gecirdi.kaydirigubbakcemile3 2 hafat sonra gene gidicem 1 kg dan fazla aldıysan diyet vericem dedi.
buarada poyrazım 1,200gr olmuş yaa.
siz nasılsınız nazlım.doğamız,yağmurumuz iyi demı
slm kızlar süper haberler var he kasım başlığına karakız topik açmış hatunlar önce onu okudum iyi olduğunu da nazlıdan öğrendim oh içim bi rahatladı ki Allaha şükürler olsun
ben de sabah işe gittim son kez, az önce geldim evimdeyim bişeyler yedim oturuyorum anca okudum geçmişi filan,
herkes iyi gördüğüm kadarıyla
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ne diyeti son ayda yaaaaaa boşver zaten alıyorlar dediğim gibi haftada 200 gr en az buda düşün meleğim nasıl hızla büyüyorlar
Ben yerim poyrazıııııııııııı maşallahhh yavrumuza maşallah tospağa yapıcaz biz onları naniknanikAllaha emanet meleğim benim normal doğumda kolaylık olsun diye diyet yaptırıyorlar kilo etkiliyor o yüzden Hayırlısı Allahtan
Doğamın keyfi kırık teyzesi dibimde şuan ona adaçayı kaynattım içirdim ilaçlarını verdim yatıyor kuzucuk biryandan bize bakıyor arada ..Babamızda aradı az önce odayı boşaltmak için herşeyi hazırlamış minik eşyaları toparlaylım dedi kaydirigubbakcemile5
Başlıyoruz bakalım hayırlısı sanki ilk kez yaşıyormuş gibi heycanlıyım yeminle kaydirigubbakcemile3
Yağmurum iyi teyzesi tekmelerinden takip ediyorum bu önümüzdeki hafta bitimi kontrollere gideceğiz sanırımkalp atımı suyunasıl eşi nasıl hepsine bakacak Doğum tarihini verecek teyzesi :lepi:
:dance::dance: wannaaa hoşgeldin cnmmm Şeniz
özlettin haa kendinii nasıl geçti tatilin allah içine sindirsiinn :Saruboceq:
ben de günde bir magnezyumbir elevit bir kan hapı alıyorum bir kutu da kalsiyum kullandıydım ama bitince vermedi doktor ayrıca kalsiyum, sonra magnezyumu da azalttı belki ondan bu ağrılar ama normal de olabilir tabii ben de ağırlaştığımı hissediyorum şükür bir sıkıntı yok ama şu anda bile sırtım nasıl ağrıyor uzansam iyi olcak heraldeŞekercik ben magnezyum günde 1 tane geceleri oda doğum olana kadar dedi doktor onun dışında öğlen bir calsiyum ve kan hapım var dikkatle hepsini kullanıyorum..
Ama Meleğimede yazdım çok hızla büyüme var artık canım ve biz o hızlı büyümeye ayak uyduruyoruz Sadece bebekler değil eşi suyu vs fazlalaşıyor ve organlarımıza küçücük yer kalıyor..İnan saat akşam 9 ben zorlanıyorum yorgunluk basıyor kalkıp otururken birileri hep elimden çekiyor kendi yüküm bana ağır geliyor:)
maşallahh martcımmçok şükür rabbimee :Saruboceq:
hadi bakalım sekercik sana iyi tatilerr diyelimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım doğamıza .inş cabucak düzelir.böle annesi varken cabucak toparlanır oğlumuz maşallahopuyorumnanaktan
ay başladınızmı odasına hadi bakalım.heyecan olmaz mı hiç.en güsel duygular bunlar doyasıya yaşa.herseyi çok güsel olacak yağmurumuzun.opuyorumnanaktan
hadfi bakalım doktordanda güsel haberlerle gel.bizide haber ver oldumu...
yarın akşam abende kayınvalidem ve teyzemleri yemeğe alayım dedım.bugün temızlık yapıcam bıraz...ha gayret ha kuvvet banakaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım.Şeniz
bol bol yattım, dinlendim, yedim içtim geldim. Çok iyiyiz Allah'a şükür.:dance:
karakızdan da iyi haberler gelmiş çok sevindim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?