Canımsınnn inşallah teyzesi toparlanacak oğlum çabucak :Saruboceq:Gerçekten çok güzel duygular sadece kendi heyecanım değil diğerlerininde kıpırtısı iyice renk katıyor..
İnşallah birtanem daha 1 haftadan çok var doktorumuza haberleşiriz zaten ..
Canım yaa ha gayret ha kuvette bak sakın sürekli ayakta kalayım deme sakın..Kendinide yorma bu ay özellikle tembihliyor doktorlar dik durma vsvsvs gibi..Şuanki dururumuza göre zor bir işe kalkmışsın canım Allahım yardımcın olsun kolay gelsin birtanem..opuyorumnanaktan
Wannammm birlikte geldik ekip tamamlanıyor süper :lepi::lepi:
kavuşacaklar tabı nazlımm.ikiside çok iyi olacak inşş..hersey düzelecek..bende çok duygulandım okurken karakızın yazdıklarını sonra baktım sen haber vermişsin küvoz deymiş die çok sevındım.Rabbım sana binlerce kez şükür...
bizde iyiyiz tatlım dün doktora gittik.doktor hersey yolunda dedi...takı kılo alışımı görene kadar temmuz 17 de 61,5 kg çıkmışım.şuan 67,5 kg olmuşum.doktor şok gecirdi.kaydirigubbakcemile3 2 hafat sonra gene gidicem 1 kg dan fazla aldıysan diyet vericem dedi.
buarada poyrazım 1,200gr olmuş yaa.
siz nasılsınız nazlım.doğamız,yağmurumuz iyi demı
sağolasın nazlım yavaş yavaş yapıcam bakalım hayırlısıyla poyrazımı kendımı yormadan.tamam tatlım gideceğin zamandan haberim olsun sebi beklerim ben sonra
Sen yine iyisin valla ben son 4 haftada 1,5 kilo almısım. Bugün banada yediklerine dikkat et hamur işini kes dediBenim kızım bu 4 haftada inanılmaz kilo almıs 4 hafta önce gittiğimde 1200 dü bugün 2000 olmus . Valla birde normalde hep ortalamada gidiyodu bu sefer ortalamanın biraz üstüne çıkmış, aman kızım obez olmasında diyiverdim dr ada:)
Wannammm birlikte geldik ekip tamamlanıyor süper :lepi::lepi:
ohhhhh sefaan olsun cnmmm delikafadulden
evet hepimiz çok mutluyuzz :lepi:
yaaa edaaa, şu tatlıyı arıyorum harıl harıl bulamadım geçmişte anaaam varsa sen bi ekleseneeeee şöbiyeti bi bakayım belki kocişin sevceği bi tatlıdır ben hiç hatırlamıyorum kız şöbiyet yediğimizi... hepiniz beğendiniz vardır bi şey bunda:)
Nazlııı çok şeker bi delikanlı buuu Allah bağışlasınnnn aşkını sana:))))
annembirmelek ya kusura bakma iki gündür forumda bi tatlı muhabbeti gidiyodu ben ypmıcam dedim ama daha fazla dayanamdım arkdaşım
edacımmm saol şekerim milföy de aldım bugün iş çıkışı:) inş ben de becerebilirimmm
oy nazlım maşallah çok yakışıklı doğamız yahu.ne güsel pozlar vermiş öle.maşallahhh 41 kere.Rabbım nazarlardan saklasın....
Nazlııı çok şeker bi delikanlı buuu Allah bağışlasınnnn aşkını sana:))))
annembirmelek ya kusura bakma iki gündür forumda bi tatlı muhabbeti gidiyodu ben ypmıcam dedim ama daha fazla dayanamdım arkdaşım
edacımmm saol şekerim milföy de aldım bugün iş çıkışı:) inş ben de becerebilirimmm
ay nazlı ne yakışıklı oğlun varmış maşallah Allah bağışlasın
artistik bakışlarda vermiş yerim ben onu
aman tanrııımmm
şu yakışılıyaa bakınnnnazlımm allah bağışlasınnn
canım benım ya yap afiyet olsun benım yerime de ye olur mu.,şaka tabı dediğim.sen sölemesende gözümün önünden geçiyo ama yok yemıcem boğazımı tutacammm...
kızlar ben kaçayım yoksa temızlık yapamıcam ayrılamıyorum sizden.herkes kendine ii baksın akşam biara girerim yıne..
bebişleride sizi de öptümmmmm güsel anneler....sevgiyle kalınopuyorumnanaktan
Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı mutlu olsun istedim yatıyor yanımda Allah bir gördü yazdıklarınızı ışıl ışıl gözleri kıyamam yaa azıcık canları yansın süzülüveriyorlar bu en son tatildeki resimleri değerlendireyim diyorum ama babamız istemiyor oda diyorki baba kesme önümü :roflol::roflol: Şaka bir yana sağlıklı uzun ömürlü mutlu olsunlar bütün çocuklarımız :1hug:
canım benım ya yap afiyet olsun benım yerime de ye olur mu.,şaka tabı dediğim.sen sölemesende gözümün önünden geçiyo ama yok yemıcem boğazımı tutacammm...
kızlar ben kaçayım yoksa temızlık yapamıcam ayrılamıyorum sizden.herkes kendine ii baksın akşam biara girerim yıne..
bebişleride sizi de öptümmmmm güsel anneler....sevgiyle kalınopuyorumnanaktan
ya insan azcıkta temzilik yapsa dinlenerekte yapsa yoruluyo püffffff
bu köy kadınlarına helal olsun vallaha herkül gibiler mübarek
ne kadar narin yetişmişiz beeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?