2009 Kasm Anneleri

sağolasın nazlım yavaş yavaş yapıcam bakalım hayırlısıyla poyrazımı kendımı yormadan.tamam tatlım gideceğin zamandan haberim olsun sebi beklerim ben sonra

Sen yine iyisin valla ben son 4 haftada 1,5 kilo almısım. Bugün banada yediklerine dikkat et hamur işini kes dedi Benim kızım bu 4 haftada inanılmaz kilo almıs 4 hafta önce gittiğimde 1200 dü bugün 2000 olmus. Valla birde normalde hep ortalamada gidiyodu bu sefer ortalamanın biraz üstüne çıkmış, aman kızım obez olmasında diyiverdim dr ada:)

sağolasın nazlım yavaş yavaş yapıcam bakalım hayırlısıyla poyrazımı kendımı yormadan.tamam tatlım gideceğin zamandan haberim olsun sebi beklerim ben sonra

Tamamdır Meleğim anlaştık kaydirigubbakcemile5 Bu arada tatildeki resimleri ekledim pcye oğluşun bir fotoğrafları var aklın durur bak ekliycem şimdi buraya bayıldım yaa Allaha emanet

yaaa edaaa, şu tatlıyı arıyorum harıl harıl bulamadım geçmişte anaaam varsa sen bi ekleseneeeee şöbiyeti bi bakayım belki kocişin sevceği bi tatlıdır ben hiç hatırlamıyorum kız şöbiyet yediğimizi... hepiniz beğendiniz vardır bi şey bunda:)

canım oakadr abartı yemek yemıyorum ben ama şu tatlılara düşkünlüğümden oldu.bu tatlı sevdasıda hamılelıkte başladı.ondan aldım bılıyorum.doktorumada dedım zaten kılo aldığımı fazlasıyla düşünüyorum demıştım tartılmadan...
valla martıcım dıkkat etcez heralde artık yedıklerimize bıraz.öle hasretle bakıyorum eski fotolarıma.inş eski hallerime dönerim ya depresyona girdim aslında bu aldığım kiloları verememkten çok korkuyorum...

tatlı demeyın nan,şöbiyet diiler yaaaklava:

oy nazlım maşallah çok yakışıklı doğamız yahu.ne güsel pozlar vermiş öle.maşallahhh 41 kere.Rabbım nazarlardan saklasın....

Nazlııı çok şeker bi delikanlı buuu Allah bağışlasınnnn aşkını sana:))))

annembirmelek ya kusura bakma iki gündür forumda bi tatlı muhabbeti gidiyodu ben ypmıcam dedim ama daha fazla dayanamdım arkdaşım

edacımmm saol şekerim milföy de aldım bugün iş çıkışı:) inş ben de becerebilirimmm

ay nazlı ne yakışıklı oğlun varmış maşallah Allah bağışlasın
artistik bakışlarda vermiş yerim ben onu

canım benım ya yap afiyet olsun benım yerime de ye olur mu.,şaka tabı dediğim.sen sölemesende gözümün önünden geçiyo ama yok yemıcem boğazımı tutacammm...
kızlar ben kaçayım yoksa temızlık yapamıcam ayrılamıyorum sizden.herkes kendine ii baksın akşam biara girerim yıne..
bebişleride sizi de öptümmmmm güsel anneler....sevgiyle kalınopuyorumnanaktan

oy nazlım maşallah çok yakışıklı doğamız yahu.ne güsel pozlar vermiş öle.maşallahhh 41 kere.Rabbım nazarlardan saklasın....

ay nazlı ne yakışıklı oğlun varmış maşallah Allah bağışlasın
artistik bakışlarda vermiş yerim ben onu

aman tanrııımmm
şu yakışılıyaa bakınnn nazlımm allah bağışlasınnn

Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı mutlu olsun istedim yatıyor yanımda Allah bir gördü yazdıklarınızı ışıl ışıl gözleri kıyamam yaa azıcık canları yansın süzülüveriyorlar bu en son tatildeki resimleri değerlendireyim diyorum ama babamız istemiyor oda diyorki baba kesme önümü :roflol::roflol: Şaka bir yana sağlıklı uzun ömürlü mutlu olsunlar bütün çocuklarımız :1hug:

Çok yorma Meleğim sakın kendini...Kolay gelsin birtanem çok öperim tatlı yanaklarından :asigim: a.s.

amiin canım nazar değmesin inşallah!

ay valla hamile topiğinde söylencek laf deil ama bu kasım karılarının hpsi yaptı die biliyodum ben bu tatlıyı neyse cnm, tmizlik yaparken ayrıntıya girme yorulma sakın
ben markete uğradıydım iki poşet taşıdım eve önce bişey yoktu ama hemen hemoroit çıktı gene aman kızlar ağırlığa zorlamaya gelemiyoruz artık ben bunu keşfettim valla

biz de seni öpüyokkk

ya insan azcıkta temzilik yapsa dinlenerekte yapsa yoruluyo püffffff
bu köy kadınlarına helal olsun vallaha herkül gibiler mübarek
ne kadar narin yetişmişiz beeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae

ya insan azcıkta temzilik yapsa dinlenerekte yapsa yoruluyo püffffff
bu köy kadınlarına helal olsun vallaha herkül gibiler mübarek
ne kadar narin yetişmişiz beeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae

diyorum ya işte iki poşet taşıdım pırtladı hemoroit ya zorlamaya gelmiyo belim de kopuyo of çok mu nanemollayız ama ne bileyim normaldir heraldeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…