2009 Kasm Anneleri

kızlar beşik+ortopedik yatak+uyku seti+cibinlik 500 e aldık çok deel dimi yaaaa CADIARZU
750 dedi önce tosbaa anca bu kaa indi hain herüff

edaaaaaa adam isimlikten hediye etmediiiiiiiiii 50 lira para istedi yaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hepinize merhaba kızlar inanın size ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum
allah hepinizden tek tek razı olsun dualarınızı bizden eksik etmediniz
şu an ne söyleyeceğimi bilmiyorum duygularım karmakarısık
bugun minik meleğimi DURU NAZ kızımı gördüm minnacık tı allahım onu bağışlasın yavrumu sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah uzaktanda olsa onu gördüm ya olsun o sağlıklı olsun yeterki nasıl olsa onu er yada gec kucağıma alacağım öpeceğim koklayacağım yeterki sağlığı yerinde olsun

hayırlı olsun canım
kızlar beşik+ortopedik yatak+uyku seti+cibinlik 500 e aldık çok deel dimi yaaaa CADIARZU

bende 550ye almıştım büyüyendenmi

ahhhh canım seni burda görmek o kadar mutlu ettiki beni anlatamam.durumuzu görmene çok sevindim canım.rabbim bi an önce kucağında görmeyide nasip etsin.dualarımız seninle.sen yeterki canını sıkma herşey çoooook güzel olacak

oyy allahıma şükürler olsun karakızımm :Saruboceq: sonunda gördün pamuk şekerini ölemii :Saruboceq::Saruboceq: merak etme hepimizin dualrı seninle ve pamuk şekerimizlee en kısa zamanda kollarının arasında olacakkk :Saruboceq::Saruboceq: topicimizin ablası ooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

edaaaaaa adam isimlikten hediye etmediiiiiiiiii 50 lira para istedi yaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnmm cerenimomm güle güle kullann tatlımm :Saruboceq: o kadar sevindimkii içine sinen bişey bulmanaa delikafadulden amaaaaann hayal edemiyom haaa ne kaaa kokoş bişedirr nan ooo delikafadulden
bence pahalı değil kalite kalite oluyo cnmm taşilı maşlı diyosun işçiliğide çoğalmıştır belkiimm :lepi:
Ama isimliğe üzüldüm nann senin gibi bi gacıı nasıl iknan edemedi adamı haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aminnnn inşallah canım o iyi olsunda sağlıklı olsunda başka bir şey istemem rabbim onu bağışlasın
hepinizden haberleri aldım dualarınızı aldım sizlere ne desem ne söylesem az allah hepinizden razı olsun.
allah hepinize yavrularınızı sağlıcakla bir nefeste kucağınıza almayı nasip etsin

canımmm evvet gördüm bugun allahım küçücük bir melek gibi uyuyordu kalp atışları dışarıdan nasıl belli oluyordu minnacık elleri ayakları düğme gibi burnu küçücük ağzı vardı yavrum benim bu nasıl bir duygudurki edacım allahım onu bağışlasın sağlıcakla kollarıma almayı nasip etsin
sizlere ne desem bilemiyorum inanın allah hepinizden razı olsun

canımmm tatlı karakızım benimmmm Şeniz
seni burda görmek harikaaa bitanemm durumuz topicimizin ablasııı prensesimiz en kısa zamanda kucağında olucak dualarımız sizinle tatlımmmmmmmm :Saruboceq:

canım rabbim durumuzu bağışlasın minicik ha.nasıl heyecanlandım canım yaa.

oyyyyyy kıyamam ben onaaaa opuyorumnanaktan karakızım artık güzel günler geldi cnm :Saruboceq: çok yakında kucağına alıp kokusunuda içine çekeceksin hiçç mereak etme tatlımm hepimizin duaları seninle ve pamuk şekerimizlee :Saruboceq:

canımmm tatlı karakızım benimmmm Şeniz
seni burda görmek harikaaa bitanemm durumuz topicimizin ablasııı prensesimiz en kısa zamanda kucağında olucak dualarımız sizinle tatlımmmmmmmm :Saruboceq:

aminnn canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumu
kasım bebişlerinin ablası ama minnacık o teyzesi elleri ayakları nası minik burnu düğme gibi ağzı mini mini allahım nasıl güzel bir duygu bu yarabbim gözlerimi kkapattığımda yüzü gözümün önüne geliyo içim titriyo allahım onu bana bağışlasın sağlıkla kucağıma alayım inşallah.

canım rabbim durumuzu bağışlasın minicik ha.nasıl heyecanlandım canım yaa.

evet canım ufacık minnacık birşey mışıl mışıl uyuyor küvezinde yavrum güzel kızım

ayy karakızz yaaa ne kaa tatlıştır o şimdii
kızzzzzz sağa mı benziy baba ya mı :jeyyar:

canim, tekrar gecmis olsun. gerci geldi gecti artik. bundan sonra disarida buyuyecek Duru Naz'imiz insallah. napsin iceride sikilmis belliki yavrucak, bir an once annesini gormek istemis.opuyorumnanaktan

allhımmm inşallah ya onu kucağıma aldığım gün kokusunu içime öyle bir çekeceğimki
allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

karakiz ordamisin tatlim?

burdayım canımmm

ayy karakızz yaaa ne kaa tatlıştır o şimdii
kızzzzzz sağa mı benziy baba ya mı :jeyyar:

ayy canım görsen minnacık ama boyu uzun anası gibi ama ben yüzünü nedense bbabaya benzettim

canim, tekrar gecmis olsun. gerci geldi gecti artik. bundan sonra disarida buyuyecek Duru Naz'imiz insallah. napsin iceride sikilmis belliki yavrucak, bir an once annesini gormek istemis.opuyorumnanaktan

canımmm allah razı olsun
evet sıkıldı heralde benım minik kelebeğim içerde duramadı çıkmak istedi şimdi sadece onu sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım günü bekliyorum allahın izni ile

o gunlerde hemen gelicek canim. hic canini sikma, kucuk savasci kollarina atliycak.opuyorumnanaktan

kızlar hergün sütümü sağıp gönderiyorum minik kelebeğime
göğüs uçlarımda yaralar oluştu yaralar kabuk bağladı resmen parçalandı gögüslerim annem kocam kızkardeşlerim bakmaya dayanamıyo bu göğüslerden nasıl süt sağdığıma inanamıyorlar parmağıma iğne battığında kıyamet koparan ben canımın acısını hissetmiyorum bile bebeğim açmı kalsın yavrum benden uzakta annesinin sütünü annelik böyle birşeymiş demek kendi canımın acısını hissetmiyorum bile dişlerimi sıkıp sütümü sağıp gönderiyorum yavruma o beslensin büyüsün diye.

kiyamam, gogus ucu acisi cok fecidir. oglumda cok cektim ama insan yavrusu icin herseye katlaniyor.

sagdiktan sonra sutunle temizle gogus uclarini, sonra da hemen giyinme, birak biraz havalansinlar. bunlar da geciyor, merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…