selam güzellerrrrrrrrrrrrrr
ayy çokk mutluyumm bugün özgemin beşiğini aldıkkk :sm_cool:
allahım o kaaaa güzel oo kaaa içime sindiki bayıldım resmen yaaaa hihoyyyt
bembeyaz bi beşik mdf lake parıl parıl parlıyooo altında 4 tane çekmecesi varrrr
çekmecelerin kenarlarında savrosky midir nedir o taşlardan dizili kulplarıda kristal gibi avize taşı oluy ya tokmak şeklinde ondannnnn
bölee bembeyazz tammm bi prenses işii allahım sağlıklı sıhhatli evladımı içinde mutlu huzurlu yatırmak nasip etsin çokk severek aldım yaaa opuyorumnanaktan
kızlar beşik+ortopedik yatak+uyku seti+cibinlik 500 e aldık çok deel dimi yaaaa CADIARZU
750 dedi önce tosbaa anca bu kaa indi hain herüff
hepinize merhaba kızlar inanın size ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum
allah hepinizden tek tek razı olsun dualarınızı bizden eksik etmediniz
şu an ne söyleyeceğimi bilmiyorum duygularım karmakarısık
bugun minik meleğimi DURU NAZ kızımı gördüm minnacık tı allahım onu bağışlasın yavrumu sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah uzaktanda olsa onu gördüm ya olsun o sağlıklı olsun yeterki nasıl olsa onu er yada gec kucağıma alacağım öpeceğim koklayacağım yeterki sağlığı yerinde olsun
bugun minik meleğimi DURU NAZ kızımı gördüm minnacık tı allahım onu bağışlasın yavrumu sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah uzaktanda olsa onu gördüm ya olsun o sağlıklı olsun yeterki nasıl olsa onu er yada gec kucağıma alacağım öpeceğim koklayacağım yeterki sağlığı yerinde olsun
selam güzellerrrrrrrrrrrrrr
ayy çokk mutluyumm bugün özgemin beşiğini aldıkkk :sm_cool:
allahım o kaaaa güzel oo kaaa içime sindiki bayıldım resmen yaaaa hihoyyyt
bembeyaz bi beşik mdf lake parıl parıl parlıyooo altında 4 tane çekmecesi varrrr
çekmecelerin kenarlarında savrosky midir nedir o taşlardan dizili kulplarıda kristal gibi avize taşı oluy ya tokmak şeklinde ondannnnn
bölee bembeyazz tammm bi prenses işii allahım sağlıklı sıhhatli evladımı içinde mutlu huzurlu yatırmak nasip etsin çokk severek aldım yaaa opuyorumnanaktan
kızlar beşik+ortopedik yatak+uyku seti+cibinlik 500 e aldık çok deel dimi yaaaa CADIARZU
750 dedi önce tosbaa anca bu kaa indi hain herüff
edaaaaaa adam isimlikten hediye etmediiiiiiiiii 50 lira para istedi yaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ahhhh canım seni burda görmek o kadar mutlu ettiki beni anlatamam.durumuzu görmene çok sevindim canım.rabbim bi an önce kucağında görmeyide nasip etsin.dualarımız seninle.sen yeterki canını sıkma herşey çoooook güzel olacak
oyy allahıma şükürler olsun karakızımm :Saruboceq: sonunda gördün pamuk şekerini ölemii :Saruboceq::Saruboceq: merak etme hepimizin dualrı seninle ve pamuk şekerimizlee en kısa zamanda kollarının arasında olacakkk :Saruboceq::Saruboceq: topicimizin ablası ooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnnn inşallah canım o iyi olsunda sağlıklı olsunda başka bir şey istemem rabbim onu bağışlasın
hepinizden haberleri aldım dualarınızı aldım sizlere ne desem ne söylesem az allah hepinizden razı olsun.
allah hepinize yavrularınızı sağlıcakla bir nefeste kucağınıza almayı nasip etsin
canımmm evvet gördüm bugun allahım küçücük bir melek gibi uyuyordu kalp atışları dışarıdan nasıl belli oluyordu minnacık elleri ayakları düğme gibi burnu küçücük ağzı vardı yavrum benim bu nasıl bir duygudurki edacım allahım onu bağışlasın sağlıcakla kollarıma almayı nasip etsin
sizlere ne desem bilemiyorum inanın allah hepinizden razı olsun
aminnnn inşallah canım o iyi olsunda sağlıklı olsunda başka bir şey istemem rabbim onu bağışlasın
hepinizden haberleri aldım dualarınızı aldım sizlere ne desem ne söylesem az allah hepinizden razı olsun.
allah hepinize yavrularınızı sağlıcakla bir nefeste kucağınıza almayı nasip etsin
canımmm evvet gördüm bugun allahım küçücük bir melek gibi uyuyordu kalp atışları dışarıdan nasıl belli oluyordu minnacık elleri ayakları düğme gibi burnu küçücük ağzı vardı yavrum benim bu nasıl bir duygudurki edacım allahım onu bağışlasın sağlıcakla kollarıma almayı nasip etsin
sizlere ne desem bilemiyorum inanın allah hepinizden razı olsun
canımmm tatlı karakızım benimmmm Şeniz
seni burda görmek harikaaa bitanemm durumuz topicimizin ablasııı prensesimiz en kısa zamanda kucağında olucak dualarımız sizinle tatlımmmmmmmm :Saruboceq:
canım rabbim durumuzu bağışlasın minicik ha.nasıl heyecanlandım canım yaa.
oyyyyyy kıyamam ben onaaaa opuyorumnanaktan karakızım artık güzel günler geldi cnm :Saruboceq: çok yakında kucağına alıp kokusunuda içine çekeceksin hiçç mereak etme tatlımm hepimizin duaları seninle ve pamuk şekerimizlee :Saruboceq:
karakiz ordamisin tatlim?
ayy karakızz yaaa ne kaa tatlıştır o şimdii
kızzzzzz sağa mı benziy baba ya mı :jeyyar:
canim, tekrar gecmis olsun. gerci geldi gecti artik. bundan sonra disarida buyuyecek Duru Naz'imiz insallah. napsin iceride sikilmis belliki yavrucak, bir an once annesini gormek istemis.opuyorumnanaktan
canımmm allah razı olsun
evet sıkıldı heralde benım minik kelebeğim içerde duramadı çıkmak istedi şimdi sadece onu sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım günü bekliyorum allahın izni ile
kızlar hergün sütümü sağıp gönderiyorum minik kelebeğime
göğüs uçlarımda yaralar oluştu yaralar kabuk bağladı resmen parçalandı gögüslerim annem kocam kızkardeşlerim bakmaya dayanamıyo bu göğüslerden nasıl süt sağdığıma inanamıyorlar parmağıma iğne battığında kıyamet koparan ben canımın acısını hissetmiyorum bile bebeğim açmı kalsın yavrum benden uzakta annesinin sütünü annelik böyle birşeymiş demek kendi canımın acısını hissetmiyorum bile dişlerimi sıkıp sütümü sağıp gönderiyorum yavruma o beslensin büyüsün diye.
o gunlerde hemen gelicek canim. hic canini sikma, kucuk savasci kollarina atliycak.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?