2009 Kasm Anneleri

canım koyu renk dediğim yani bordürün altıyla üstü arasında bi ton fark olucak...toz pembe aldık boyayı ..üstüne beyaz katıp daha da açarak kullanıcaz mesela...
bordür koyunca altı üstü farklı renk olması gerekmez mi tek rengin arasına da bordür geçilir mi ??

ahh canımm pazarları çalışmanın ne demek olduğunu bilirim... kolay gelsin sana...

sağol unicim bencede koyu renk yerine pastel renkler daha güzel olur bizim odamız açık sarı aslında mavi istiyordum ama kira olunca değiştirmedik zaten bu kış bizim odamızda yatıcak seneye belki evi değiştiririz o yüzden öyle kaldı

hımm o zaman çok tatlı oluuuuur.altı pembe üstü çok açık pembe.çok şirin bişey olur kız.ben koyu renk deyince yanlış anladım baya bi koyu düşündüm

dün izinliydim muhasebe sağol dilmuhcum ama cuma :lepi: son izne ayrılıyorum son çalıştığım pazar opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın canım... ama evde daha fazla yorulucaksın emin ol :)))

hımm o zaman çok tatlı oluuuuur.altı pembe üstü çok açık pembe.çok şirin bişey olur kız.ben koyu renk deyince yanlış anladım baya bi koyu düşündüm

öyle mi yapın diyosun yani...kociş de diyo iş çıkarma düz boyansın gitsin işte :) deli ediyo beni yaa :))

hadi gözün aydın canım... ama evde daha fazla yorulucaksın emin ol :)))

öyle mi yapın diyosun yani...kociş de diyo iş çıkarma düz boyansın gitsin işte :) deli ediyo beni yaa :))

kocişler bizim gibi olamıyo yaaaa.onlar bi iş varsa olsun bitsin istiyolar.ama yaparsan şirin olur.

kocişler bizim gibi olamıyo yaaaa.onlar bi iş varsa olsun bitsin istiyolar.ama yaparsan şirin olur.

aynen öyle canım yaa bitsin de nasıl olursa olsun :umursamaz:

ay bende evde yorulmaya razıyım bütün gün bilg.başında oturmaktan iyidir annemde gelir artık hergün kaydirigubbakcemile2

ayy ne güzel zemuszemus oohh istediğin saatte kalkarsın güzeeel bi kahvaltı sonra da küçük beyin cicileriyle uğraş dur akşama kadar opuyorumnanaktan

valla ne yemek yaptım ne bişey burda çene çalıyorum :) işin kötüsü yemek yapıcak bişey de kalmadı alışverişe gitmek lazım ... :)

slm kızlar sizde pazar pazar yalnız evde tıkılanlardan mısınız benimde canım cok sıkılıyo yaa iş yaptım kıslık biraz daha fasulye yaptım iş bitti offf yürüyüş yapıcam ama cok sıcak yaaa
bu arada
unique odanın rengi iki renk gayet hos olur
ben sadece pembe yaptım
diğer hersey krem agırlıkta olacak

canım bende bu üşengeç koca varken benimki de aynen öyle olucak :))))))))))

anamm bir yaglandım ki abartmısım her yerimden yag fıskırıyo yeniden mi dus alcam yaa bu vücut bunu ne zaman emer bilmem :))

hoşgeldin canım.

anamm bir yaglandım ki abartmısım her yerimden yag fıskırıyo yeniden mi dus alcam yaa bu vücut bunu ne zaman emer bilmem :))

ben duştan sonra ıslak vücuda sürüyorum badem yağını sonra da üstüne bornozumu giyiyorum fazlalıklar gidiyo biraz... bütün kıyafetlerim yağ lekesi olduktan sonra bu çözümü buldum :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…