dün izinliydim muhasebe sağol dilmuhcum ama cuma :lepi: son izne ayrılıyorum son çalıştığım pazar opuyorumnanaktan
aaaaaa pazar pazar çekilmez iş kız.sen ne iş yapıyon bacım.kolay gelsin.evet yalnızım kocişte işte
iyidir canım.ayyy bende sıkıldım.kız istanbul çok sıcakmış çıkma dışarı gündüzleri.bebişin odasıda koyu renk güzel olmaz gibi geliyo ama siz bilirsiniz.şöyle tek renk yapıp bordür geçseniz
ahh canımm pazarları çalışmanın ne demek olduğunu bilirim... kolay gelsin sana...
canım koyu renk dediğim yani bordürün altıyla üstü arasında bi ton fark olucak...toz pembe aldık boyayı ..üstüne beyaz katıp daha da açarak kullanıcaz mesela...
bordür koyunca altı üstü farklı renk olması gerekmez mi tek rengin arasına da bordür geçilir mi ??
dün izinliydim muhasebe sağol dilmuhcum ama cuma :lepi: son izne ayrılıyorum son çalıştığım pazar opuyorumnanaktan
hımm o zaman çok tatlı oluuuuur.altı pembe üstü çok açık pembe.çok şirin bişey olur kız.ben koyu renk deyince yanlış anladım baya bi koyu düşündüm
hadi gözün aydın canım... ama evde daha fazla yorulucaksın emin ol :)))
öyle mi yapın diyosun yani...kociş de diyo iş çıkarma düz boyansın gitsin işte :) deli ediyo beni yaa :))
hadi gözün aydın canım... ama evde daha fazla yorulucaksın emin ol :)))
kocişler bizim gibi olamıyo yaaaa.onlar bi iş varsa olsun bitsin istiyolar.ama yaparsan şirin olur.
kocişler bizim gibi olamıyo yaaaa.onlar bi iş varsa olsun bitsin istiyolar.ama yaparsan şirin olur.
ay bende evde yorulmaya razıyım bütün gün bilg.başında oturmaktan iyidir annemde gelir artık hergün kaydirigubbakcemile2
slm kızlar sizde pazar pazar yalnız evde tıkılanlardan mısınız benimde canım cok sıkılıyo yaa iş yaptım kıslık biraz daha fasulye yaptım iş bitti offf yürüyüş yapıcam ama cok sıcak yaaa
bu arada
unique odanın rengi iki renk gayet hos olur
ben sadece pembe yaptım
diğer hersey krem agırlıkta olacak
canım bende bu üşengeç koca varken benimki de aynen öyle olucak :))))))))))
yoruluyordur kızzz
slm kızlar sizde pazar pazar yalnız evde tıkılanlardan mısınız benimde canım cok sıkılıyo yaa iş yaptım kıslık biraz daha fasulye yaptım iş bitti offf yürüyüş yapıcam ama cok sıcak yaaa
bu arada
unique odanın rengi iki renk gayet hos olur
ben sadece pembe yaptım
diğer hersey krem agırlıkta olacak
ben onun yorulmadığı zamanları da bilirim :)))))
hoşgeldin canım.
anamm bir yaglandım ki abartmısım her yerimden yag fıskırıyo yeniden mi dus alcam yaa bu vücut bunu ne zaman emer bilmem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?