2009 Kasm Anneleri

sabah babamızla bir kalkarız alışkanlık izinliyken bile geç kalkamıyorum ama öğleden sonra uyku güzel olur. oğluşa bişeyler örmek istiyorum, şekerleri kendim yapmak istiyorum bakalım baya planlarım var inşallah yolunda gider herşey hepimiz için

yaaaaaa bende akşama ne yapsam bilemedim.ay çok sıkıldım ne pişirsem diye düşünmekten.çorba fikri verin kızlar.

inş canım... gönlünce hazırlarsın herşeyini... kocam dalga geçiyo benle evcilik oyununa çevirdin bu işi diye... ama acaip zevkliymiş yaa keşke daha önce yapsaymışım niye bu kadar beklediysem...aralıkta 5 sene doluyo bizim :)

yaaaaaa bende akşama ne yapsam bilemedim.ay çok sıkıldım ne pişirsem diye düşünmekten.çorba fikri verin kızlar.

ayy ben de popoyu kaldırıp bi çorba bari yapsam
ezogelin yap onu canım istedi :)

hımm olabiliiiiiiiiir.ay az daha tembellik yapamda kalkıp yapam

ben duştan sonra ıslak vücuda sürüyorum badem yağını sonra da üstüne bornozumu giyiyorum fazlalıklar gidiyo biraz... bütün kıyafetlerim yağ lekesi olduktan sonra bu çözümü buldum :)))))))

bu kadar yaglanmaya bari catlamasak yaa kaydirigubbakcemile3
ayy canım sıkıldı simdi bak krem rengi bi pantalonum vardı dökümlü dururdu
simdi zor girdim içine kaydirigubbakcemile3
daha sismesek bari yaaa

bizimde 31 ağustosta 5 yıl bitti bende kıyafetlerini çıkarıp çıkarıp bakıyorum odasına giriyorum eşyaları seviyorum annelik gerçekten çok farklıymış doğunca hepten sapıtcaz heralde şimdiden doğduğunu kucağımda olacağını düşününce gözlerim doluyor opuyorumnanaktan

daha sismesek bari yaaa

bence daha şişeriz kenyacım sen hazırla kendini boşver doğumdan sonra veririz bebişlerin peşinde koşarken yediklerimize dikkat ederiz olur biter

daha sismesek bari yaaa

kenyacım şiştik artık şişeceğimiz kadar da inebilsek bari :)))))))

ayy ben de öyleyim yaa sürekli eşyaların başındayım çıkarıp çıkarıp bakıyorum...:)))

okulda çalışırken -ben lise kısmındaydım- anaokulunun gösterilerini kaçırmazdım...anneler babalar ellerinde kameralar ağlayıp dururdu amma abartıyolar yaa diye düşünürdüm:) onlardan bin beter olucam galiba...daha şimdiden ultrason görüntüsüne bakıp ağladığıma göre :)))))

bende öyle düşünürdüm anneler herşeye ağlar ya ne var şimdi diye

bende hazırlanıyorum anneme gidicem hem biraz yürüyüs yapmıs olurum hade gorusuruz optm byby

bende öle yaptım unicimm altı çok az daha koyu mavi üstü uçuk mavi aradada bordür var :lepi: ama bizim iki renk arasında nerdeyse hiç fark yokmuş yavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boyacı yapıcak nasılsaa yaav kocişin niye üşeniyokii sankim kendi yapıcakk laelaelaelaelae

selam güzellerrrrrrrrrrrrrr
ayy çokk mutluyumm bugün özgemin beşiğini aldıkkk :sm_cool:
allahım o kaaaa güzel oo kaaa içime sindiki bayıldım resmen yaaaa hihoyyyt
bembeyaz bi beşik mdf lake parıl parıl parlıyooo altında 4 tane çekmecesi varrrr
çekmecelerin kenarlarında savrosky midir nedir o taşlardan dizili kulplarıda kristal gibi avize taşı oluy ya tokmak şeklinde ondannnnn
bölee bembeyazz tammm bi prenses işii allahım sağlıklı sıhhatli evladımı içinde mutlu huzurlu yatırmak nasip etsin çokk severek aldım yaaa opuyorumnanaktan

ayy ekimin 2 sinde getürücüklerrr çatlarım ben o zamana kaa yaaaa hemen getirseler keşkemmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…