bende öle yaptım unicimm altı çok az daha koyu mavi üstü uçuk mavi aradada bordür var :lepi: ama bizim iki renk arasında nerdeyse hiç fark yokmuş yavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boyacı yapıcak nasılsaa yaav kocişin niye üşeniyokii sankim kendi yapıcakk laelaelaelaelae
selam güzellerrrrrrrrrrrrrr
ayy çokk mutluyumm bugün özgemin beşiğini aldıkkk :sm_cool:
allahım o kaaaa güzel oo kaaa içime sindiki bayıldım resmen yaaaa hihoyyyt
bembeyaz bi beşik mdf lake parıl parıl parlıyooo altında 4 tane çekmecesi varrrr
çekmecelerin kenarlarında savrosky midir nedir o taşlardan dizili kulplarıda kristal gibi avize taşı oluy ya tokmak şeklinde ondannnnn
bölee bembeyazz tammm bi prenses işii allahım sağlıklı sıhhatli evladımı içinde mutlu huzurlu yatırmak nasip etsin çokk severek aldım yaaa opuyorumnanaktan
kiyamam, gogus ucu acisi cok fecidir. oglumda cok cektim ama insan yavrusu icin herseye katlaniyor.
sagdiktan sonra sutunle temizle gogus uclarini, sonra da hemen giyinme, birak biraz havalansinlar. bunlar da geciyor, merak etme.
karakıııııııızzzzzzzz canıııımmmmmm benimmm.... ooohh çok şükür seni görmek ne kadar güzellll ŞenizŞenizŞeniz
ahh karakızım ya nasıl duygulandım.inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın
kızlar bebek odası yatagı mı alsam oyun parkı mı alsam karar veremedim oyun parkında yatar mı sizce sadece oyun parkı bebe yatagı olarak ise yarar mı ne dersiniz
kızlar bebek odası yatagı mı alsam oyun parkı mı alsam karar veremedim oyun parkında yatar mı sizce sadece oyun parkı bebe yatagı olarak ise yarar mı ne dersiniz
ben bi oda yapıcam birde yanıma yatak alıcam ama oyun parkımı yoksa sepetmi karar veremedim
canım sepet alma istersen arkadaşımın yeni bebeği oldu 2 ay zar zor yatırabildi sepette...
kızlar hergün sütümü sağıp gönderiyorum minik kelebeğime
göğüs uçlarımda yaralar oluştu yaralar kabuk bağladı resmen parçalandı gögüslerim annem kocam kızkardeşlerim bakmaya dayanamıyo bu göğüslerden nasıl süt sağdığıma inanamıyorlar parmağıma iğne battığında kıyamet koparan ben canımın acısını hissetmiyorum bile bebeğim açmı kalsın yavrum benden uzakta annesinin sütünü annelik böyle birşeymiş demek kendi canımın acısını hissetmiyorum bile dişlerimi sıkıp sütümü sağıp gönderiyorum yavruma o beslensin büyüsün diye.
iyilik dilmuhcum senden naber...çok sıkıldım evde dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum kociş de çok yorgunum bugün dinlenelim diyip duruyo...
bebişin odasını boyatıcaktık badanacı aradı gelemiyomuş ona da canım sıkıldı...
sizce odayı tek renk mi yapalım yoksa altını koyu üstünü biraz daha açık yapıp araya bordür mü koyalım...bi türlü karar veremedim...
gule gule kullan canım internette resmi falan var mı varsa atsana gorelimselam güzellerrrrrrrrrrrrrr
ayy çokk mutluyumm bugün özgemin beşiğini aldıkkk :sm_cool:
allahım o kaaaa güzel oo kaaa içime sindiki bayıldım resmen yaaaa hihoyyyt
bembeyaz bi beşik mdf lake parıl parıl parlıyooo altında 4 tane çekmecesi varrrr
çekmecelerin kenarlarında savrosky midir nedir o taşlardan dizili kulplarıda kristal gibi avize taşı oluy ya tokmak şeklinde ondannnnn
bölee bembeyazz tammm bi prenses işii allahım sağlıklı sıhhatli evladımı içinde mutlu huzurlu yatırmak nasip etsin çokk severek aldım yaaa opuyorumnanaktan
kızlar beşik+ortopedik yatak+uyku seti+cibinlik 500 e aldık çok deel dimi yaaaa CADIARZU
750 dedi önce tosbaa anca bu kaa indi hain herüff
hepinize merhaba kızlar inanın size ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum
allah hepinizden tek tek razı olsun dualarınızı bizden eksik etmediniz
şu an ne söyleyeceğimi bilmiyorum duygularım karmakarısık
bugun minik meleğimi DURU NAZ kızımı gördüm minnacık tı allahım onu bağışlasın yavrumu sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah uzaktanda olsa onu gördüm ya olsun o sağlıklı olsun yeterki nasıl olsa onu er yada gec kucağıma alacağım öpeceğim koklayacağım yeterki sağlığı yerinde olsun
park yatak almak istemiyorsan karyolayı kendi odana kur sonra bebegin odasına geccirirsinarzucum ben de bi türlü ne yapacağıma karar veremedim karyola aldım ama odada tek başına bırakamam ilk başlarda... o karyolayı kendi odama mı alsam yoksa odama ayrıca bi park yatak mı alsam diye düşünüp duruyorum ??
odası için aldığım karyola da öyle pek büyük ve uzun zaman kullanabileceği bişey diil ... o yüzden bi daha park yatak almasam da bi kaç sene sonra karyolayı mı değiştirsem diyorum... bunları sevgili kocacımla da paylaşamıyorum hemen başlıyo ne kadar çok düşünüyosun herşeyi kendine dert ediyosun sırf stressin vs diye... puufff napsam napsammm kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?