2009 Kasm Anneleri

karakıııııııızzzzzzzz canıııımmmmmm benimmm.... ooohh çok şükür seni görmek ne kadar güzellll ŞenizŞenizŞeniz

düşün işte ne kadar üşengeç :))))))) bordür almaya falan gidicez ya onları dert ediyo heralde :)))))

ayyy cerinim güle güle kullansın özgecikk... sağlıkla yatsın inş....
bence çok iyi almışsın zaten sadece yatağı 100 tl uyku seti dersen aşağı yukarı 100tl... hem de büyüyen beşik ilerde de kullanıcak...bence çok çok iyi...
benim daha yatak uyku seti nevresim takımı vs almam lazım hala işim bitmedi yav ....

kiyamam, gogus ucu acisi cok fecidir. oglumda cok cektim ama insan yavrusu icin herseye katlaniyor.

sagdiktan sonra sutunle temizle gogus uclarini, sonra da hemen giyinme, birak biraz havalansinlar. bunlar da geciyor, merak etme.

canım inan canımın acısını hissetmiyorum bile sütümü sağarken kızımı düşünüyorum sadece onu doyurayım yeterki diyorum
annelik böyle birşey demek

kızlar bencıkıyorum ara ara girerim şimdi kızıma süt sağmam gerek sizleri cok seviyorum
hepinizden tek tek allah razı olsun

slm kızlar bugün azcık yorulduk kocişle temizlik yaptık saolsn yard etti, bebişin odasında düzelecek yerler vardı onları hallettik; kışlık domateslerimi attım buzluğa, bi de dün akşam sizin meşhur tatlıdan yaptım dün akşam tadını pek anlamadım ama bugün tadı tam yerine geldi, baklavaya ne kadar da benziyor değil mi? bir de ne kadar bereketliymiş koca bi tepsi çıktı ye ye bitmiyor tarifi paylaşan herkeslere teşekkürler.
oğlum bu aralar garip hareketler yapıyor karnımda, genelde sağ tarafa yığılıp orda durmayı tercih ediyor; kafasını da iyice yaslıyor karnıma
son zamanlarda iştahım da çok azaldı fazla yiyemez oldum sanırım midemi de bastırıyor kereta... yediklerim de hep ağzıma geliyor
sizde ne var ne yok geçmişi okumadım inş her şey yolundadır
sanırım herkes pazar günü bi yerlere kaçtı
ben yorgunluktan kalkamıyorum yerimden
hatta oturmak bile zor geliyor
sanırım ben de çıkarım az sonra

kızlar bebek odası yatagı mı alsam oyun parkı mı alsam karar veremedim oyun parkında yatar mı sizce sadece oyun parkı bebe yatagı olarak ise yarar mı ne dersiniz

kızlar bebek odası yatagı mı alsam oyun parkı mı alsam karar veremedim oyun parkında yatar mı sizce sadece oyun parkı bebe yatagı olarak ise yarar mı ne dersiniz

ben bi oda yapıcam birde yanıma yatak alıcam ama oyun parkımı yoksa sepetmi karar veremedim

arzucum ben de bi türlü ne yapacağıma karar veremedim karyola aldım ama odada tek başına bırakamam ilk başlarda... o karyolayı kendi odama mı alsam yoksa odama ayrıca bi park yatak mı alsam diye düşünüp duruyorum ??
odası için aldığım karyola da öyle pek büyük ve uzun zaman kullanabileceği bişey diil ... o yüzden bi daha park yatak almasam da bi kaç sene sonra karyolayı mı değiştirsem diyorum... bunları sevgili kocacımla da paylaşamıyorum hemen başlıyo ne kadar çok düşünüyosun herşeyi kendine dert ediyosun sırf stressin vs diye... puufff napsam napsammm kaydirigubbakcemile

canım benim ne kadar fedaakar bi annesin
emiininm durunazın eve gelince onaaa gül gibi bakıcaksın
tonton bi bebiş olucak hayırlısıyla.
inşallah ikinizde iyisinizdir, büyük bi heyecanla bebeğinin
eve dönmesini bekliyoruz...

iyi akşamlar kızlar napıyosuunuz?
yaa benim dünden beri çok fena kalça ağrım var
sağ sola dönerken ayağa kalkınca ve sağ ayağımın üstüne bastıkçaaa
feci bi ağrı hissediyorum
bildiğim kadarıyla hamilelikte olabiliyomuş ama
yinede insan endişeleniyor
sizde de oluyo mu böyle bi ağrı
sanırım artık her hafta farklı bişeyler olucak
farklı yerlerim ağrıcak doğuma kadar anlamadım gitti valla..

tek renk yapıp araya cicili bicili bordur alabilirsin koçtastan bauhaustan falan

gule gule kullan canım internette resmi falan var mı varsa atsana gorelim

kızlar beşik+ortopedik yatak+uyku seti+cibinlik 500 e aldık çok deel dimi yaaaa CADIARZU
750 dedi önce tosbaa anca bu kaa indi hain herüff

cok iyi almıssın bence eve geldi mi resim istiyoruz ben besik konusunda karar veremedim hala

karakız hoşgeldin aramıza durunu da sağlıcakla kucağına alacaksın merak etme hersey cok guzel olacak:))

park yatak almak istemiyorsan karyolayı kendi odana kur sonra bebegin odasına geccirirsin

benim esim de bugun park ytatak gordu satış elemanı her bir detayını anlattı yok altacması var yok sallanıyor yok muzikli titresiöli ışıklı vs bundan alalım bunda yatsın işte dedi bebeğin devamlı yatagı yatagın oyun parkı olması fikrine alışamadım bi,r de ben odasının konsepti olsun vs istiyordum hoş dolap sifonyer almayacağımsadece besik alacağım besik mi oyun parkı mı karar veremedim bir turlu kocam oyun prkı alalım dediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…