yaa bilmiyorum gerci park yatak alırsak sonra katlayıp saklamak da daha kolay olur bakalım
sağol canım, ben de iyiyim a.s.sağol canım iyiyim sen nasılsın
bence park yatak daha kullanışlı en kötü oyun parkı yaparsın ...
sepeti alıyosun o kadar uğraşıyosun içini dışını süslüyosun taş çatlasa 6 ay kullanırsın ki daha 3 aydan fazla kullanabileni duymadım...sonra atsan atılmaz satsan satılmaz..ama diyosanki çok hoşuma gidiyo ne kadar kullandığım önemli diil o zaman al canım...hevesin kalmasın :)
hah aynı benimki işte :)))) adam o kadar rahat ki ağzımı açsam beni stres olmakla suçluyo :))))
evet canım kullanmıyosan katla koy bi kenara
hiç yer kaplamaz.
bence çokta aaklını bulandırmaaa
karart gözünü ver kararını
bunları düşünmek bile ne kadar strese sokuyo insanı.
oyun parkı al daha kullanışlı sepet 3-4 ay anca kullanıyorsun oyun parkı 3 yasına kadar kullanabilisinben bi oda yapıcam birde yanıma yatak alıcam ama oyun parkımı yoksa sepetmi karar veremedim
oyun parkı al daha kullanışlı sepet 3-4 ay anca kullanıyorsun oyun parkı 3 yasına kadar kullanabilisin
iyi geceler canımayyy fenalık geldi gene banaaa
sıcaktan patlıyorum resmenn
ben kaçayım kızlar iyi geceler hepinize.
görüşmek üzere canım, iyi gecelerbende kacıyorum kızlarr iyi gecelerrr
günaydııııııııııınnnn mirmirmirmir diyomm gerçi kimse yok henüz benden başka ama elleri mahkum sabahın köleleri teker teker damlar birazdan :jeyyar:
ayy sabah midem bulandı evde bi tek kan hapını içtim çıktım yanıma çıkın hazırlamadım şinci kantinden tost süledim onu bekliyom cokacimcoook
neysemm heeeeeeeeerrrrkeşeeee çok güzel bir hafta diliyorum canlarımmmm a.s.
günaydın millet
günaydııııııııııınnnn mirmirmirmir diyomm gerçi kimse yok henüz benden başka ama elleri mahkum sabahın köleleri teker teker damlar birazdan :jeyyar:
ayy sabah midem bulandı evde bi tek kan hapını içtim çıktım yanıma çıkın hazırlamadım şinci kantinden tost süledim onu bekliyom cokacimcoook
neysemm heeeeeeeeerrrrkeşeeee çok güzel bir hafta diliyorum canlarımmmm a.s.
günaydın sgumusa.s.günaydın cerin afiyet olsun yarasın bebişine
günaydın millet
ben bu atletten aldım alttan çıtçıtlı benimki toparlayıcıymışsiz emzirme sütyeni mi aldiniz yoksa atlet biciminde mi
gecen hafta bi arkadasim dogurdu o bunlardan kullaniyomus yarim olanlarindan ama emzirme sütyeninde cok daralmis kullanamamis..
biz kisin dogurcagimiz icin bunlar daha kullanisli olur belimizi falan sicak tutar
nerden bulabilirz acaba bunlari heryerde yokmus
benimki alttan çıtçıtlıkis yok ayri ayri bu sen alttan baglamali mi sandin
sadece bi üst
ben onu ariom, benim belim cok üsür kislari zaten normal dogum olursa insallah bunu bulmam gerek
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisEdammm şimdi Karakızzımla görüştümmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Sesi harikaaaa:hooray: Hastaneden çıkmış keyfi süperrr tansiyonu kontrolde düzeliyor evindeymiş zaten şimdiiiiiiiiiiiii Durumuzun yanına gidiyor onu görecekmiş Duruda kilo almış verdiklerinide toparlamış yoğun bakım aleti çıkarılmış sadece sadeceee küvezdeymiş Allaha emanet Pamuk prenses nasıl mutlu oldum anlatamam ayyyy sev inçten ağlıyorum ben yaaaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?