2009 Kasm Anneleri

ben nefes alamıyorum yaaa kahvaltı ettim şimdi bayılazaam haa
zaten sağ kulağım tıkanıp duruyo burnum tıkalı allaam bu ne yaaa

uykum var gece hiç uyumadım artık uyuyamıyorum yanlarım ağırıyor nefs almakta sorlanıyom ya

Elifcim o resmini koyduğun atlet bebefox un...netten çok rahat bulabilirsin...bi de onların üstü düz olanları var..göğüs kısmı 2 kat..ben hangisinden alsam karar veremedim...

ben nefes alamıyorum yaaa kahvaltı ettim şimdi bayılazaam haa
zaten sağ kulağım tıkanıp duruyo burnum tıkalı allaam bu ne yaaa

ayy kartanesi aynı şeyler bende de var...! 4. ay kulağım ve burnum için dr.a gittim meğer bebiştenmiş :)

Selam kızlar, iyi haftalar.

Kartanesi şu emzirme badisini cepadan nerden kaça aldın ? Bu arada sepet işi ne oldu ?

canım cepadan 19 liraya aldım bebeğim diye mi ne mağazanın adı
sepet işi de sinirimi bozdu salak adam
gittim gene boş sepetler vardı ama o beğendiimden diil benim beğendiim yere kadar örgüydü şimdikilerin altına ayak koymuşlar
sordum adama vardı onnardan diye istersen gene getiririz dedi ama 85 dedi sinir şey ama 65 demiştiniz diyom ee o kaa kaleden getircem bana da pay kalsın diyo manyakmı ne e o zaman niye pay kalmıyodu mademm of arada bi gidip bakmak mı lazım annamadım belki gelir gene kalede yapıyolarmış aslında çok daha ucuza alabiliriz ama oraya gitmeye de korkuyom yaaa

efet ben dün atletimi pijamalarımı bi de geceliğimi aldımm kaydirigubbakcemile2
ama ordaki kız beğendiğim pijamanın başka modelini koymuş yaa gidip değiştirmem lazım mafoldumben salak ben bi baksana alırken dimi amaaa

Aldıklarını güle güle giy tatlım. Gecelik ve pijamayı istediğin gibi bulmuşsun galiba ikisinide aldığına göre...

Sepet işine ara ara bende bakarım. Nasipte varsa alırız inş.

Bu arada sende oto koltuğuna bakıyordun aldınmı ?

kartanesi güle güle giy inş, değiştirirsin de ne salak kızmış o öyleeeee insan müşterinin beğendiği modeli unutur mu nasıl satıcıymış yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…