2009 Kasm Anneleri

ıyi haftalar Kasım Fıstıkları ve Fıstık içleri seviyorum ben bu cümleyi yaa:)

a.s. a.s. a.s. a.s.
Kartanem aynı sorun hepimizde var oğluşumdada olmuştu doğum sonrası hemen geçti şimdi yine aynı burun sürekli tıkanık rahatsız edici..Kendim desen yataktan zorla kalkıyorum yardımcı tutmak lazım göbişleri taşımaya kaydirigubbakcemile3

Bizde dün odamızı boşalttık duvar kağıdına karar verdik bu hafta sonuna doğru gidip bakacağız zaten çok yere bakmaycağım yerler belli birinden alırım muhakkak sonrasında yıkama ütüleme aldıklarımızda..
Ben kapalı kutuda aldıklarımı yıkamayı düşünmüyorum da açıkların hepsini bebe sabunuyla bir yıkamada çıkarırım makineden siz ne düşünüyorsunuz??

canim, hicbir sepet 2 sene gibi uzun sure kullanilamaz. 6-8 ay arasi oturmaya basladiklarinda sarkip dusebilir bile ordan Allah gostermesin.

birde dogunca gorursun, bebekler cok deli yatiyorlar. o sepetin icinde hayatta istedigi gibi donemez, sanada rahat vermez.kaydirigubbakcemile3

bende en basindan beri park yatak dusunuyorum. Allah kismet ederse 2 yasina kadar yatsa orda, ondan sonra oglusun yatagini kizima verip, oglusa yenisini alirim diye dusunuyorum.

nazlim ya, ben hala tembel tembel dolaniyorum. zaten huyumdur, yumurta dayanmadan hizlanmam.kaydirigubbakcemile3

bebek odasi bellide, o odanin icindekileri napicaz, nerelere sokusturucam bilmiyorum. oglusun dolaplarini marangoza yollayip boyaticaz, oglusa yenisini alicaz vs.. vs.. ne zaman nasil yaparim hic bilmiyorum.

hep saglicakla kucagima alayim yapariz diyorum ya, hala oyle dusunuyorum. oglumda da odasini dogduktan 5 ay sonra tamamlamistim. bu seferde oyle yaparim herhalde.

canım aynı dert bizde de var bi oturdum mu kalkamıyorum yerimden
bi de hemoroit gene çıktı bikaç gündür, oturup kalkarken yürürken canım yanıyor
bu hazırlıklar heyecanlı ya:)
bebe sabunu değil de çoğu kişi dalinin sıvı deterjanını düşünüyor ben de ondan aldım sadece yumuşatıcısını almadım bakalım bi denicem olmazsa yumuşatıcı da alırım

ben mobilya beşik aldım büyüyenlerden, bi de bu ayın sonuna kadar dondy alcam mama sandalyesi olarak da kullanırım sonra diyorum beşiği koyduğum odada bi de çekyat var olmadı biz eşimle orda da yatarız duruma göre bakarım artık ama yatak odasına dondy i koymayı planlıyorum eğer alabilirsek

[
evet canım sonunda buldum dagiden
geceliği uzun istiyodum önden düğmeli, pijamalar da gene düğmeli içime sindi hihoyyyt
kartanesi güle güle giy inş, değiştirirsin de ne salak kızmış o öyleeeee insan müşterinin beğendiği modeli unutur mu nasıl satıcıymış yaaa
ya aynı model aynı renk biri yarıya kadar düğmeli biri tamamendi tamamen olan olsun dedim o gitmiş diğerini koymuş akşam gelince açtım bi hevesle nasıl sinir oldum yaa bi de onla uğraşcamm mafoldumben
maşallahh odaya el attınız nazlımm
ben de dolabı falan bi boşaltsam başlıcam yıkamaya kapalı kutuda fazla bişe yok zaten belki bayrama bırakırım annem gelcek beraber yaparız
dün şifonyer almaya çıktık sinir oldum neden ankarada ikea yok yaaa klava: bauhouse a gittik hiçbişe yoktu ooofff gıcıkk bişee
ben sepet alcam inşallah zaten 5-6 aya kadar kullanırız diye düşünüyorumm :lepi:

ben de dün eşimle beraber bebeğin odasındaki son düzenlemeleri yaptım bi de hast. çantasına koyacağım şeyleri şimdilik bi torbada biriktiriyorum aklıma geldikçe atıyorum içine bişeyler onları çantaya koyması kolay diye düşünüyorum
artık benim de bi tek yıkama ütüleme işleri kaldı ama dün evi de temizledim çok yoruldum o nedenle yapmadım daha bugün de evi sileceğim hepsini aynı günde yapamıyorum

bizimde bebek odasi yapacagimiz odada cekyat var. orda kalsin, acil bir durumda yaninda yatariz diyorum ama bu seferde dolabi, yatagi, cekmeceleri vs. nasil sigdiricam diye dusunuyorum. bakalin artik, bulucaz bi yolunu.

[

ben sepet alcam inşallah zaten 5-6 aya kadar kullanırız diye düşünüyorumm :lepi:

canim, nasil istersen. Rabbim saglicakla kullanmayi nasip etsin insallah.

Sorma canım yaa aynı telaş yani seninle ne dedik başımıza geliyorkaydirigubbakcemile3 Neyseki çıkan koltuk takımı vardı mini annemin eski evini depo olarak kullanıyorum oraya yolladım ..Doğanın odasına 2li koltuğu istedi geçirdik aman yarabbim içindekiler dışarıda hadi bakalım hepsine yer bul bir kısmı beni bekliyor bugün:)
o Koltuğa kılıf alınacak Doğanın halısı kominidi yenilenecek ki onlar Çilek mobilyanın devamı ellerinde varmış hafta sonuna alınır duvarlar yok yazmim ben wannam yetiştirirsem eyvallah yetiştiremezsem Allah kerim :1rolleyes:

Aynı anda 2 oda yapıyoruz bu sefer sağlık olsunda olur biter..Şu park yatak konusunu düşünüyorum bende normal cicilibicili beşikmi park yatakmı hala karar veremedim ufak portatif birşey olsun diyorum yatağı vs nasılsa hazır olacak hangisi daha kullanışlı bunların:uhm:

canım benm bebek odasında bir gardolabım vardı biz yatak odasındakinden başka bi tane daha almıştık onu kullanıcam bebeğe zaten beşiğin yanında monteli şifonyeri ve altında kocaman çekmeceleri var ben gardolaba bi tek port bebesini bebe çantasını büyük battaniyesini filan koydum onun dışındaki her şey beşiğin gözlerine sığdı o nedenle odada bi sıkıntı yok sadece beşik için yer açtık biz o kadar hatta odada tv ve kitaplık da var:)

bu kadar detayli dusundukce icim daraliyor valla. ama hepsi olur insallah.

daha oncede demistim ya, benim oglusun yatagi cilegin kaydirakli modelinden, onu rahatlikla kizima verebilirim iki sene sonra. bu yuzden cok teferruatli bir yatak almayi dusunmuyorum, park yatak yeter herhalde.:uhm:

ohhh, baya baya yerlesmissiniz siz. darisi basimiza insallah.opuyorumnanaktan

Canım yaa hemoroid geçen hafta oldu ağlamaktan gözlerim şişti resmen çok şükür bu hafta birşey yok eskiden olan nüksetti ama acı veriyor çok fazla olabildiğimce sıvı şeyler tüketiyorum ..Sadece bir hava değişikliği yüzünden çektişm anlayacağın inşallah geçer tez zamanda senindde :Saruboceq:

Birde evi yavaş yavaş herşeyi yavaş yavaş zira hem çok büyük yorgunluk kalıyor üsütmüzde hemde Allah korusun çok eğilip kalkmak bu aylarda iyi değil..Hatta günü geçikene hep derler kibrit topaltılırmış yerden 2 güne kalmaz doğum olurmuş kafamçokkarıştı

Birde dondy nedir?** ayyy mazur gör bilemedim kaydirigubbakcemile3
Nasıl bişi alacaktın şifonyeri cnm??
Ya bende başladım mecbur artık baksana tarihlere belki bugittiğimde doktora doğum tarihini bile verir belli olmaz en azından şu aldıklarımızı toparlayacak dolapları olsa yeter zira hepsi ortada kaldı..Bizim dolaplar zaten dolu nereye kaldıracağımı şaşırıyorum

bacım ben okurken yoruldum şahsen:)
Allah kolaylık versin ama elinizi çabuk tutun acil olanları alın bence
bebek bu acele edebilir

benimde yatakta saga sola donerken gobegim aciyo. zar zor donuyorum.kaydirigubbakcemile3

benim de acıyor bana ebe yatakta dönerken sağdan sola dönme demişti kalk otur sonra diğer tarafına yat dedi k.valdem de dedi aynı şeyi gece kalkıp oturmaktan uykum kaçıyor bu sefer gözlerim kapalı oturuyorum yatakta sonra diğer tarafıma yatıyorum bide tam yan yatınca göbeğin altına minicik bi yastık koyuyorum ama beyefendi rahatsız mı oluyor ne basıyor tekmeyi anlaymadım nasıl yatıcaz

Benim tıckerda tam 32 yazıyor ben kaçıncı haftadayım 32 bittimi yenimi girdik yine karıştırdım az kaldı doğuma ben hala kaçıncı haftadayım diyorum buyrunnnnnnnnn

nasil ya, donerken once kalkip oturup ondan sonra mi donucez? zaten zor donuyorum, bide oyle yaparsak sabaha kadar oturayim ben.akannehir

valla oglumda boyle seyler bilmiyordum. haldir haldir donerdim, sabaha kadar sola yaticam diye ugrasmazdim. insan kurcaladikca basina is aciyor.kaydirigubbakcemile3

o zaman size daha basit bişey lazım park yatak olabilir.

ohhh, baya baya yerlesmissiniz siz. darisi basimiza insallah.opuyorumnanaktan
evet inş siz de bi an önce yerleşirsiniz iş olduğunu bilmek bile yoruyor insanı...

canım hemoroit bende 5. ayda çıktı ilk çıktığında baya canım yandı ağlamaktan mahvoldum ama sonra beslenmeme az dikkat ettim bi daha geçen hafta çıktı işte, onu da yorulmaya zorlanmaya bağlıyorum ben, eğilip kalkmak dediğin gibi çok tehlikeli, beli kopuyor insanın bişey olmasa bile.

dondy:
E-Bebek | Mama Sandalyesi | Lüks Mama Sandalyeleri | Kraft | Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi
burda bi örneği var canım bana bu mantıklı geliyor çok. farklı sitelerde az çok farklı fiyatlara var

Haklısın çok haklısın canım eylül demiştim ama Eylülünün ortasına bırakabileceğimi düşünmemiştim bu hafta alırım mobilyaları nasipse inşallah o arada duvar kağıdı vs anlaşırım
O arada onlar geldi etti diyene kadar oğluşun odasını düzenleriz..
Sonrasında alınacaklar muhakkak alışverişe gitmem lazım önemli olanda onlar ne yıkamak için bebeği birşey bi kıyafetleri var oda hep hediyeler minik minik benim aldıklarım:)
Bu arada Kartenim gönderdiği elbise çok çok ciciii ekleyememiştim ben eklerim nasipse bebekli bebekli sağol Kartanemmm Allahım giydirmeyi nasip etsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Benim tıckerda tam 32 yazıyor ben kaçıncı haftadayım 32 bittimi yenimi girdik yine karıştırdım az kaldı doğuma ben hala kaçıncı haftadayım diyorum buyrunnnnnnnnn

ben normalde tickerda ne yazarsa onu soyluyorum. ama aslinda 33 ten gun aliyorsun, haftaya tam 33 doldurucaksin insallah. aslinda benimde kafam karisiyo ya neyse.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…