2009 Kasm Anneleri

bana öyle dediler canım yaaa, evet mesela sağa yatarken sola dönceksek kalkıp sonra sola yatıcaz öyleymiş ben de zorlanıyorum artık dönmekten dönmezsem de bi tarfım uyuşmuş olarak kalkıyorum yataktan o da zor oluyor öyle bölük pörçük uyuyorum işte napiim

benim kıyafetler şampuan filan hep hazır hatta k.valdem ne sorsa eksik deil diyorum kadıncağızın içine dert oldu alamadı bişey die:) ya annem ya ben alıverdik her şeyi. bi de gelenler var tabii

ben normalde tickerda ne yazarsa onu soyluyorum. ama aslinda 33 ten gun aliyorsun, haftaya tam 33 doldurucaksin insallah. aslinda benimde kafam karisiyo ya neyse.kaydirigubbakcemile3
ewet bu hesap doğru şekerim, ben de 30 dan gün alıyorum yarın 3o bitecek 31den gün almaya başlıcam:)

şiiiiiitttttttttttttttt
günaydın millet nasılsınız görmeyeli kaydirigubbakcemile3
günaydın krispi iyiyiz işte klasik şikayetler ağrılar uykusuzluklar nolsunnn
sen nasılsınn

offf, bu cok detayliymis ya.
evet canım ben baya inceledim kafama yattı yatak odama bunu koycam her yere de taşıyabilirim

he vallla şekercik yaaa benimde kaç gündür sağ kalçam ağrıyo nefes alamıyorum çişe kalkmaktan perişan oldum midemin yangınından piştimm kııı
allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize artık gelsin istiyoruma.s

oooyy wannacım yaaa o dert bende de var sinir bişey yaa bilgisayarı yollıcaz kitaplıkları öbür odaya alcaz yazıcıya yer bulamadım yaa :kedi:
bi de boşalacak dolap var ay iki kişi nasıl bu kadar eşya var bu evde sinir oluyom heee klava:
benim bi tane dolabım vardı tek kişilik onun yanına şöyle biraz büyükçe çekmeceli bi şifonyer bakıyorum yani değişik falan değil bildiğin dümdüz şifonyer kafamçokkarıştı
:roflol: valla öle haa bilmesek nolcaktıı sanki eskiler sola mı yatıyodu sürekli valla ben iki gündür gene sırtüstü yatıyom arada sırtım ağrımıştı çünkü :kedi:
sağa da dönüyom amaan napim yaaa
canımm ulaştımııı umarım beğenmişsinizdir illa elbise almak istedim kışlıklar da daha çıkmamıştı biraz mevsimlik ama içine falan body giydirirsen izmirde giyer dedimm hihoyyyt
şiiiiiitttttttttttttttt

günaydın ne bee öğlen olduu yimee gitcem ben şimdi :mymeka:

Çok tatlıymış cnm yaa bayıldımm markasıymış bende ne diyorum duymadım..Dünde mothercare girdik eşimle oradakiler oldukça sade modeller beşikleri oldukça basit geldi bize sistemide basit kullanıkları sepet ürünleride güzel olan kıyafetleri ve minik tırnak makası vsvs

ben normalde tickerda ne yazarsa onu soyluyorum. ama aslinda 33 ten gun aliyorsun, haftaya tam 33 doldurucaksin insallah. aslinda benimde kafam karisiyo ya neyse.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende tıckerı söylüyorumkaydirigubbakcemile5

şiiiiiitttttttttttttttt

Günaydın canım a.s. a.s. a.s.

ee sen git mamanı ye bende accuk dinlenem çok yedim yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Çok beğendik teyzesi çok annemler aldı yaa biz tatilden dönene kadar sevip durmuşlar kaydirigubbakcemile3

Allahım nasip etsin giydirip fotoğrafını çekip eklerin teyzesi kesenize bereket opuyorumnanaktan

Ya şu sağ sol yatma meselesini biliyorum ama ben ne taraf rahat orada bebekte rahat deyip yatıyorum şakkıdınaniknanik

günaydın nazlı can nasılsın datlum Şeniz

İyiyimm canım telaş sardı dört bir yanımı kaydirigubbakcemile3

Tek başıma yapabileceğim işlerde sınırlı oturuyorum öylesine kaydirigubbakcemile3 Napalım olduğu yere kadar doğuma kadar hazırlarız odalarıda herşeyide sağlık olsun dimi yerimseniben

Sen nasılsın canım benim ?:1hug: Şeniz

tabiki sağlımız yerinde olsun herşey yavaş yavaş olur
ben daha bebeğe heç bişe almadım hiç bileyi hazır değel bu aralar şu kışlık yiyecaklarla uğraşıyom onları halledem sonra bebeğe geçecem artık a.s

gerekirse bunun uzerinde mi uyutucaksin bebegi?
ewet orda uyutucam tam olarak yaatbiliyormuş hatta kk kadınlarından biri fot. koymuştu da ordan görmüştüm ben d ebayılmıştım ama hangisiydi bulamıyorum şimdi içine bebeğinide koymuş fot çekmiş öyle bebek de rahat görünüyordu içinde

bende de var aynısı aman ben de nefes alamıyorum derin nefes alayım diyorum kasığım ağrıyor gece kaç kez kalkıyorum gündüz su içmekten helak oluyorum gece de çişe kalkmaktan:) yok bunun ortası heralde... yediklerim ağzıma geliyor bi de benim ellerim ayaklarım felaket kaşınıyor minik minik bişeyler çıktı dr normal dedi ama kaşınmaktan uyuyamıyorum bide ya ben mi nazlıyım anlamadım millet nası doğuruyo çatır çatır 4-5 tane
heee benim de eşim bi taşınalım atıcam biçok eşyayı yeter beee diye isyan ediyodu dün:) haksız da sayılmaz biz de iki kişiyiz ama evde 3 yatak 3 gardrop 3 kitaplık iki bilg iki yazıcı 3 tv var:) düşün artık bide bebişin eşyalar ekleniyo daha saymiim istersen:)))
valla benm içime sinmiyo sırt üstü yatmak idare etmeye çalışıyorum

ben de beğendim ama bakalım bizimn burda mcare yok ki cnm mevcut imkanları kullanıyorum işte:)

şekercik artık sağlık eskisi gibi sağlam değil bizler eskilerin dayandığına dayanamayız biz artık sunni olduk her açıdan
tabi bu zamandada 4,5 dene doğuran var emme ben mümkün değel yane bi evin içinde hiç bir yardımcı olmadan 4,5 çocuk asla yapamam yapanlarında muhakkak bi yardımcısı vardır anası yanındadır kaynanası yanıondadır ne bilem bacı yanındadır yanlız olmaz yaaa

ooooo Maşallahhhhhhh ellerine sağlık cnm Allah yemeğide nasip etsin bayılırım yazdan kışa hazırlıklara bende birkaç birşey yaptım ama geçen sene gibi diil tabiki yardımcıda yoktu annemler vs tarhana hazır alınacak mesela bu sefer İnşallah güzel bulabiliriz onun dışında ufak tefek buzluğa güneşte kuruttuklarım oldu hep..

Canım zaten senin baktığın güzel mothercarede yoktu böyle şirin ve aktif kullanışlı b u işte kraft en iyisi bence ne bileyim arabası olsun anakucağı olsun mamasandalyesi kraft harika :lepi:

HE VALLA doğru diyosun bacım
ama benim ilk hamileliğim bu, acaba ben mi abartıyorum diyorum bazen
ne bileyim daha önce yaşamayınca

ben geçen seneden daha çok yaptım kışın iki çocukla ben ne pazara nede markete çıkabülürüm diye herşeyim hazır olsun dedim ama çok zorlanıyorum hi yardımcı olacak kimse yok bende yavaş yavaş yapam dedim tarhanayı bende çok seviyorum geçen ramazan çadırına gittik orda uşak yöresine ait tarhana bulduk adam orda yapmış tadına bakıp alıyosun acılı acısız bende baktım tadına bayıldım aldım adam dedidki biterse tekrar istersen internet sitesimiz var dedi sipariş edebilirsiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…