2009 Kasm Anneleri

inş. canım inş. en kısa zamanda:Saruboceq:

benim evin yanında park var ve ben birinci kattayım hergün sabhtan aksama bagrısmaları durmuyo kuduruyolar resmen yaa seni cok ii anlıyorum ama takma kafana seninki gecici benimki daimi lmaz:

benim evin yaninda da park var. veletler gece yarisina kadar bagiriyor. niye analari sahip cikmiyo bu cocuklara anlamiyorum.klava:

benimkide dün bady giydim baska bişi giysene dedi evdeyken ne giyceksem adamlar bizi paspal gormekten sıkıldı galba :roflol::roflol:

ayy evet kasım bebişlerinin ablası oldu benım minik kızım ama teyzesi görsen çok minik yavrum benim ya ama boyu uzun anası gibi

ayyy yer onu teyzesii demek uzun boylu kızımız haa
ay varya nasıl heyecanlandımmmm
inanamıyorum halaa
karakızım göbüş birden indi nasıl bi duygu artık içerde diil dışardaaa opuyorumnanaktan

benimkide dün bady giydim baska bişi giysene dedi evdeyken ne giyceksem adamlar bizi paspal gormekten sıkıldı galba :roflol::roflol:

ay ben bile sıkıldım da valla eve gider gitmez yatış moduna giresim var ben naapemm
benim kız da haftasonu hep babasını uyandırmış sabahları kaydirigubbakcemile3
uyurken göbemi dayamışım kocişe o da tekme atmış hep :roflol:

ben en basindan beri hafif makyajimi yapiyorum disari cikarken. o kadardan bisi olmaz ya.

bu sene ayaklarima oje suremedim sadece. yazlari terlikle kirmizi ojeye bayiliyorum ama gobisten ulasamiyorum.kaydirigubbakcemile3

benim evin yaninda da park var. veletler gece yarisina kadar bagiriyor. niye analari sahip cikmiyo bu cocuklara anlamiyorum.klava:

sana yemin ederim sabahtan bi salıyolar cocuklarını bidaha gece yarısına kadar sokaktalar yaa bakmıyolarmı nee annem benide dısarı yolardı ama her dakka bakar yemege cagırır elimi yüzümü yıkar azcıkta evde oturturdu tv falan seyrederdim bunlar ne biçim anne yaa
korkum benimkide bunları görcek dısarı cıkmak isticek ne yapcam bilmem lmaz:

ben en basindan beri hafif makyajimi yapiyorum disari cikarken. o kadardan bisi olmaz ya.

bu sene ayaklarima oje suremedim sadece. yazlari terlikle kirmizi ojeye bayiliyorum ama gobisten ulasamiyorum.kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
ya daha ne kaa büyücek bu göbüşler ben nasıl işe gelcem 5 hafta dahaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oyy masallah

çok şükür bizim orası sessizz haftasonları bi sokakta oli çocuklar ama gece kimse olmuyo
allahtan 2 yaşına geldiinde siteye taşıncaz daha rahat ederiz ama şu kalaslar yok mu sanki kafama atıyolar yaa 1 hafta böle gider bu klava:

canlarım ben cıkmak zorundayım kızıma süt sağmam gerek hepiniz kendinize çokkk iyi bakın kendinizi yormayın sakın olurmu

değer mi değer haklı kadııınnnn

canım benim kızını görmene çok sevindim inş kucağına da alacaksın kalbini ferah tut artık her şey yolunda zor günler geçti bak daha iysiniz dimii

hee ben bide evdeyim ya artık saldım kendimi kociş de bakıp bakıp bana dülüyo ama nie gülüyon demiyom heç giyinemicem ööle şıkır şıkır

ay ben hiç redbul içmedim ki cnm çeksin:)
benm cnm anca çikolata çeker onu da iki aydır yiyorum zaten öncesinde onu bile yemedim ama bu ay iice saldım galiba kendimii
amaan sağlıklı olsunlar da katlanıcaz gayrıı

ayy canıımmm biz burda ultrasondan el salladı diyip dururken bak senin durun sana gerçekten tekme atmışş kaydirigubbakcemile3 allah bağışlasın canım benimmm
evet yaa sahici sahici salladı tekmesiniii

ayy evet kasım bebişlerinin ablası oldu benım minik kızım ama teyzesi görsen çok minik yavrum benim ya ama boyu uzun anası gibi
he ya senin kız aceleci aceleci abla oldu herkesi solladı:)

amaan bizim de burda sesler kesilmiyo kimse ilgilenmiyo çocuğuyla salıyolar sokağa çocuklar da çiziyolar arabaları şişe kırıyolar filan insan bi ilgilenir yaaa

dun agustos annelerinde okudum. birisinin kaynanasi emzirsem sut gelir mi acaba demis ciddi ciddi. yuh diyorum baskada birsey demiyorum. bebegini yalniz birakma kaynananla, emzirmeye falan kalkar.kafamçokkarıştı

aksama kadar sokakta, aksam eve gidincede balkona falan cikiyo bu veletler. ne yatmak bilmez seyler anlamiyorum ya. her yaz kis olsada kapiyi pencereyi kapasam diye dort gozle bekliyorum.

daha ne kadar buyuyecegini Allah bilir. bekliycez gorcez.delikafadulden

he ben kendimden sıkıldım ya adam sıkılmaz mıııı
ben eskiden süslenir püslenir ööle beklerdim full makyajlı filan şık ve hoş kıyafetlerle topuklu ayakkabılarla ama şimdi nerdeee düz terlikle bile ayapğım burkuluyo evin içindeee

aynen ben de küt yatıyorum:)
hee benimki de atıy babasına tekmeler

ben de ulaşamıyorum ayağıma yaa ulaşsam ne güzel olcakkk

ewet ya bizde çıkardık sokağa amma bunlar gibi sabah 8 gece 12 değil yani ne bu ya mesai yapar gibiii

ehe artık daha da büyüycek sana kötü haber:)
asıl bundan sonra...

canlarım ben cıkmak zorundayım kızıma süt sağmam gerek hepiniz kendinize çokkk iyi bakın kendinizi yormayın sakın olurmu
canım sana da kolay gelsin göğsüne sütünden sür bi de krem sür lansinoh tan boş yere canını da acıtmaa

dun agustos annelerinde okudum. birisinin kaynanasi emzirsem sut gelir mi acaba demis ciddi ciddi. yuh diyorum baskada birsey demiyorum. bebegini yalniz birakma kaynananla, emzirmeye falan kalkar.kafamçokkarıştı

yuh artıkk yaa ne kaynanalar varr Yarabbim şükür sanaa

içme zaten sonra bagımlılık yapıyo :))
yasak yaa ondan canım istiyo yaa
benide kociş alıstırdıydı
koliyle geliyodu bize kac aydır içmedim ucundan bile
artık özenirim diye evede getirmiyo kaydirigubbakcemile3

kartanesi ben çalışamıcam canım ya ayrılcam 32. haftada izne
tam bayramın bittiği gün 23 eylülde yani doluyo 32. hafta
ucu ucuna yetişcek
hesaplamadık da aslında ama nası da denk gelmişşş

valla zor ya çalışmasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…