canımmm hoşbulduk durumuz bugun gayet iyi dr herşeyin iyi gittiğini söyledi allahıma şükürler olsun
ya camların ardından da olsa onu görmek o kadar güzel bir duygu ki içim kıpır kıpır etti allahım nasılda mışıl mışıl uyuyordu ya bir ara o minnacık bacağını kaldırdı kğvezin camına bir tekme attı ellerini kaldırdı falan ayy bana hoşgeldin annecim dedi belkide minik kuzum ya
evet canım allahın izni ile o sağlıklı olsunda ilerde bol bol doya doya sarılıp koklayacağım yavrumu
benim evin yanında park var ve ben birinci kattayım hergün sabhtan aksama bagrısmaları durmuyo kuduruyolar resmen yaa seni cok ii anlıyorum ama takma kafana seninki gecici benimki daimilmaz:
benim de bi tane pijamam var çok rahat bişe hem de şık aslında baa göre sürekli onu giyiyodum bodynen bence güzel oliidi ama kocişe göre güzel olmiimiş :roflol:
dün bi elbise giyem dedim de diyo böle giysene hep anam ben eve kendimi zor atıyom zaten -tatlicadiarzu-
ayy evet kasım bebişlerinin ablası oldu benım minik kızım ama teyzesi görsen çok minik yavrum benim ya ama boyu uzun anası gibi
benimkide dün bady giydim baska bişi giysene dedi evdeyken ne giyceksem adamlar bizi paspal gormekten sıkıldı galba :roflol::roflol:
ay benm annem allahtan yanımda deil:)
şaka bi yana ben de kozmetik ürünlerini çok az kullandım bir ay öncesine kadar parfüm bile sürmedim ama bu ay artık bişey olmaz die düşünüyorum bi de artık bunalıma girmeye başldım çirkinleştim die:) kendimi motive etmek için evde kendi kendime oje sürüyorum arada, gözüme kalem dudağıma ruj o kadar yani ben de nolru nolmz diyorum krem sürmüyorum zaten
az kaldı cnm doğuma sonra süsleniriz şıkkıdı şıkkıdııı
benim evin yaninda da park var. veletler gece yarisina kadar bagiriyor. niye analari sahip cikmiyo bu cocuklara anlamiyorum.klava:
ben en basindan beri hafif makyajimi yapiyorum disari cikarken. o kadardan bisi olmaz ya.
bu sene ayaklarima oje suremedim sadece. yazlari terlikle kirmizi ojeye bayiliyorum ama gobisten ulasamiyorum.kaydirigubbakcemile3
ay ben bile sıkıldım da valla eve gider gitmez yatış moduna giresim var ben naapemm
benim kız da haftasonu hep babasını uyandırmış sabahları kaydirigubbakcemile3
uyurken göbemi dayamışım kocişe o da tekme atmış hep :roflol:
sana yemin ederim sabahtan bi salıyolar cocuklarını bidaha gece yarısına kadar sokaktalar yaa bakmıyolarmı nee annem benide dısarı yolardı ama her dakka bakar yemege cagırır elimi yüzümü yıkar azcıkta evde oturturdu tv falan seyrederdim bunlar ne biçim anne yaa
korkum benimkide bunları görcek dısarı cıkmak isticek ne yapcam bilmemlmaz:
değer mi değer haklı kadııınnnnevet canım yaa az kaldı süsleniriz doya doya sana diyorum ama bende makyajdan vazgecemiyorum pudra allık ruj kalem hepsini sürüyorum valla napiim o kaa dısarı cıkınca zaten insan degisiyo eccük makyaj yapınca ii hissediyorum Allahtan ona bişi demiyo alıstırdım :)))
dogumdan sonrada diyoki cok makyaj yaptırmam valla nazar deger diyo öle renkli renkli gorurlerse nazar degdirirler diyo bakalım napcaz :))
canım benim kızını görmene çok sevindim inş kucağına da alacaksın kalbini ferah tut artık her şey yolunda zor günler geçti bak daha iysiniz dimiihoşbulduk canım bugün göremedim kızımı ama olsun dün bol bol seyrettim kızımı
canımmm cok teşekkür ederim kızımızın iyiyye gidiyomuş dr bugun herşeyin iyi olduğunu söyledi dualarınızı bizden eksik etmediğiniz için hepinizden tek tek allah razı olsun allah hepinize yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ben kızımı gördüğüm için çok mutluyum ve onu gördükten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
canımmmm hoşbulduk Duru kızım bugun gayet iyiymiş allaha şükür allah razı olsun dualarınızı bizden eksik etmediniz sizlere ne diyeceğimi zasıl teşekkür edeceğimi inanın bilmiyorum allah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımcım
hee ben bide evdeyim ya artık saldım kendimi kociş de bakıp bakıp bana dülüyo ama nie gülüyon demiyom heç giyinemicem ööle şıkır şıkırbenim de bi tane pijamam var çok rahat bişe hem de şık aslında baa göre sürekli onu giyiyodum bodynen bence güzel oliidi ama kocişe göre güzel olmiimiş :roflol:
dün bi elbise giyem dedim de diyo böle giysene hep anam ben eve kendimi zor atıyom zaten -tatlicadiarzu-
ay ben hiç redbul içmedim ki cnm çeksin:)ben kozmetigi gectim kacgündür canım redbull istiyo ve bu ne hamileyken nede bebiş dogunca içilmeyecek bişi neyse saglıklıca gelsinlerde katlancaz artık
aman dogunca o kaa dikkat etmeyiz yaa kozmetige millet saclarını boyatıyo sanatcılar falan bişi olmuyo dogunca hiö olmaz zemuszemus
evet yaa sahici sahici salladı tekmesiniiiayy canıımmm biz burda ultrasondan el salladı diyip dururken bak senin durun sana gerçekten tekme atmışş kaydirigubbakcemile3 allah bağışlasın canım benimmm
he ya senin kız aceleci aceleci abla oldu herkesi solladı:)ayy evet kasım bebişlerinin ablası oldu benım minik kızım ama teyzesi görsen çok minik yavrum benim ya ama boyu uzun anası gibi
benim evin yaninda da park var. veletler gece yarisina kadar bagiriyor. niye analari sahip cikmiyo bu cocuklara anlamiyorum.klava:
akşama kayınvalidemlere gidicez içime şimdiden kasvet çöktü...yeni bombasını söylüyorum hazır olun ! : geçenlerde mamografi çektirdi göğsünde beyaz beyaz kireçlenme diye tabir edilen şeyler görülmüş kanserden şüphelenip mr.a gönderdiler..neyseki temiz çıktı...süt bezleriyle alakalı bişeymiş meğer...sevgili kayınvalideciğimin bu olayın sonucundaki yorumu '' hala sütü varmış, süt bezleri çalışıyomuş'' !!!!!!! bu kadın benim bebeğimi kesin emzirmeye kalkıcak !!!!
:roflol: :roflol:
ya daha ne kaa büyücek bu göbüşler ben nasıl işe gelcem 5 hafta dahaaa
canlarım ben cıkmak zorundayım kızıma süt sağmam gerek hepiniz kendinize çokkk iyi bakın kendinizi yormayın sakın olurmu
sana yemin ederim sabahtan bi salıyolar cocuklarını bidaha gece yarısına kadar sokaktalar yaa bakmıyolarmı nee annem benide dısarı yolardı ama her dakka bakar yemege cagırır elimi yüzümü yıkar azcıkta evde oturturdu tv falan seyrederdim bunlar ne biçim anne yaa
:roflol: :roflol:
sen izne cıkmıcan mı
he ben kendimden sıkıldım ya adam sıkılmaz mııııbenimkide dün bady giydim baska bişi giysene dedi evdeyken ne giyceksem adamlar bizi paspal gormekten sıkıldı galba :roflol::roflol:
aynen ben de küt yatıyorum:)ay ben bile sıkıldım da valla eve gider gitmez yatış moduna giresim var ben naapemm
benim kız da haftasonu hep babasını uyandırmış sabahları kaydirigubbakcemile3
uyurken göbemi dayamışım kocişe o da tekme atmış hep :roflol:
ben de ulaşamıyorum ayağıma yaa ulaşsam ne güzel olcakkkben en basindan beri hafif makyajimi yapiyorum disari cikarken. o kadardan bisi olmaz ya.
bu sene ayaklarima oje suremedim sadece. yazlari terlikle kirmizi ojeye bayiliyorum ama gobisten ulasamiyorum.kaydirigubbakcemile3
ewet ya bizde çıkardık sokağa amma bunlar gibi sabah 8 gece 12 değil yani ne bu ya mesai yapar gibiiisana yemin ederim sabahtan bi salıyolar cocuklarını bidaha gece yarısına kadar sokaktalar yaa bakmıyolarmı nee annem benide dısarı yolardı ama her dakka bakar yemege cagırır elimi yüzümü yıkar azcıkta evde oturturdu tv falan seyrederdim bunlar ne biçim anne yaa
ehe artık daha da büyüycek sana kötü haber:):roflol: :roflol:
canım sana da kolay gelsin göğsüne sütünden sür bi de krem sür lansinoh tan boş yere canını da acıtmaacanlarım ben cıkmak zorundayım kızıma süt sağmam gerek hepiniz kendinize çokkk iyi bakın kendinizi yormayın sakın olurmu
dun agustos annelerinde okudum. birisinin kaynanasi emzirsem sut gelir mi acaba demis ciddi ciddi. yuh diyorum baskada birsey demiyorum. bebegini yalniz birakma kaynananla, emzirmeye falan kalkar.kafamçokkarıştı
değer mi değer haklı kadııınnnn
ay ben hiç redbul içmedim ki cnm çeksin:)
benm cnm anca çikolata çeker onu da iki aydır yiyorum zaten öncesinde onu bile yemedim ama bu ay iice saldım galiba kendimii
amaan sağlıklı olsunlar da katlanıcaz gayrıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?