Ayy Desturrrr yeminle ben hopladım burdaki tanıyorsun beni birtanem kolay kolay delirmiyorum..Merak ettim maya yapmak içinmi kullanıcak sütü!!!!!!!!!!!!!!!
Ne hacet yaa uzak dursun bebekten yada sevgilerimi iletip bir ricamı ona iletiver..Birtane daha doğursun nasılsa sütü gelen!!!!!!!!!!Doğurmayıda becerir teknolojiiiiiiiii çokkk ilerilerde ..Allahım yaaa ne diyeceğimi şaşırıyorum mümkünse birtanem koy mesafeyi araya bişicik olmazsa saygıysa saygı fazlasına gerek yok..Kıyamam sana yaa akıllı davran cnm benim öyle 2 lafa 1 söze yok pes etmek yeminle delirdim okuyunca Allah yardımcın olsun
Bu arada çarşıya gittim oğluşumun çantası ayakabılarını aldık halası aldı bu sefer .Tam onlardan ayrıldık derken bire yerde şu antihijyenik halılardan ve Doğaya yatağına örtü beğendik süperdii babamız erken gelirse alırız hemen bu akşam gelmezsede geldiği bir akşam telini vs aldım nasılsa bildik biryer olmazsa biz Doğayla alırız..
Sonra eve geldik alt katım merkez satranç kursu Doğayı kayıt ettirdim başladı bile eski öğretmeni çok mutlu oldu:)
Abimizin dilekleri öncelik sırasıyla oluyor bişiler ufak ufak oluyor kızlar çok şükür:)
hoplayip ziplama kiz. sana yazik. kaynanasi dogurur bunun cok merakli belli.kaydirigubbakcemile3
oyyy hep ayni seyler. benimde carsiya cikip oglusa canta almam gerek. bu sene spiderman cantasini kullanmazmis, buyumus beyefendi.akannehir
:roflol::roflol:
Biz aynı gidiyoruz zaten çok güzel çantalar var bu sefer siyah akıllandık yerlerde dolanıyordu daha temiz görünür diğer renklerden sanarsın hiççç temizlemiyorum kafamçokkarıştı Çok severek aldı ilk günler el bebek gül bebek bakar çantasına ayakkabısına sonrası Allah kerim delikafadulden
Allahımm versin birtaneeeee kaydirigubbakcemile3 ya napim birden okuyunca dedim ne biçim iş bu yardım etsin gelsin sevsin okşasın bebeği ama bu nedir böyle emzirmek vs şaştım wannam yaa Allah yardımcısı olsun Unemizin
bende koyu renk alirim, suslu puslu olmayan birsey istiyor beyefendi. cikalim carsiyada hazir olsun cantasi. pantalon, ayakkabi falan var. ben siyah spor ayakkabi aliyorum aylarca giyiyor. bir iki kosele aldim bir ay giymedi gitti ayakkabi.
Aynen canım aynen kösele vs hakgetire beğenmiyorlar birde dediğin gibi..Süslü püslü yok artık gitmiyorda onlarada büyüdüler maşallah ..
Hmm haklısın cnm ya üst grubu, iç çamaşırları, pantalon ,eşorfman hepsi lazım Allahtan çarşı yakınımda sorun olmuyor bebek için alınacaklar uzakta o birazcık sorun oluyor olsun varsınn bak o bu derken başladık yapıyoruz bileyerimseniben
eeee, tecrubeli olmak baska nazli'cim.:lepi:
:lepi:
Canım mutfaktayım bakıyorum ara ara çorbamıda yapayım dedim tek o kalmıştı zaten sonrasında dinlenme artık keyfi işler çok sevdiğim dizi başlıyor Elveda Rumeli sabırsızlıkla bekliyorum:hooray:
bende ara ara mutfaktan gelip bakiyorum ve elveda rumeliyi dort gozle bekliyorum. olmaz bu kadar tesaduf artik di mi?kaydirigubbakcemile3
bu arada bebisler dogduktan sonra dizilerin tekrarlarini izleriz ancak gibi geliyor bana.kaydirigubbakcemile3
yok artık daha nelerrr akannehirakşama kayınvalidemlere gidicez içime şimdiden kasvet çöktü...yeni bombasını söylüyorum hazır olun ! : geçenlerde mamografi çektirdi göğsünde beyaz beyaz kireçlenme diye tabir edilen şeyler görülmüş kanserden şüphelenip mr.a gönderdiler..neyseki temiz çıktı...süt bezleriyle alakalı bişeymiş meğer...sevgili kayınvalideciğimin bu olayın sonucundaki yorumu '' hala sütü varmış, süt bezleri çalışıyomuş'' !!!!!!! bu kadın benim bebeğimi kesin emzirmeye kalkıcak !!!!
canım benimkinin huyudur eskiden de yazmıştım hatırlarsın belki...her gördüğü bebeğe memesini emzirmeye uğraşır !! şimdi bi de sütü olduğunu düşünüyo ben hepten yandım !!!
anaaaaaammmm senin kaynana iyicee sıyırmış heeeyok kalmaz evi çok yakın bize...
ama bi bombası daha var onu da söylemeden duramıycam :) biz bebek odası yapacağımız yeri misafir odası olarak kullanıyoduk bi yatakla küçük bi gardırop vardı içinde benim nevresimler havlular falan var..neyse işte bebek odası alınca o eşyaları napıcaz falan diye düşünüyoruz bi gün..bundan bomba fikir geldi en iyisi bebek odasını bizim eve yapalım zaten sen işe girince ben bakıcam !!! bu dahiyane fikir karşısında saygıyla eğilmekten başka bişey gelmedi elimden tabi :)
karakızımmm cnm dualarımız seninlee :Saruboceq:selam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim ne var ne yok diye dedim
benim de perşembe doluyo 32. haftaaam ooof yaaaa izne çıkmak istiiimmm
bende pek iştirak edemedim bu gün gıı karakız geldi gitti bi araayyyyy geçmişi okudum geldim aman ne geveze hatunlarsınız yahu.
ebiscecim geçmişe bakıyodum bacım
bende pek iştirak edemedim bu gün gıı karakız geldi gitti bi ara
inşallah canısıevet ya ne güzel artık aramızda.inşallah durumuzda bi an önce gelir annesinin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?