2009 Kasm Anneleri

hoplayip ziplama kiz. sana yazik. kaynanasi dogurur bunun cok merakli belli.kaydirigubbakcemile3

oyyy hep ayni seyler. benimde carsiya cikip oglusa canta almam gerek. bu sene spiderman cantasini kullanmazmis, buyumus beyefendi.akannehir

hoplayip ziplama kiz. sana yazik. kaynanasi dogurur bunun cok merakli belli.kaydirigubbakcemile3

Allahımm versin birtaneeeee kaydirigubbakcemile3 ya napim birden okuyunca dedim ne biçim iş bu yardım etsin gelsin sevsin okşasın bebeği ama bu nedir böyle emzirmek vs şaştım wannam yaa Allah yardımcısı olsun Unemizin

oyyy hep ayni seyler. benimde carsiya cikip oglusa canta almam gerek. bu sene spiderman cantasini kullanmazmis, buyumus beyefendi.akannehir

:roflol::roflol:

Biz aynı gidiyoruz zaten çok güzel çantalar var bu sefer siyah akıllandık yerlerde dolanıyordu daha temiz görünür diğer renklerden sanarsın hiççç temizlemiyorum kafamçokkarıştı Çok severek aldı ilk günler el bebek gül bebek bakar çantasına ayakkabısına sonrası Allah kerim delikafadulden

bende koyu renk alirim, suslu puslu olmayan birsey istiyor beyefendi. cikalim carsiyada hazir olsun cantasi. pantalon, ayakkabi falan var. ben siyah spor ayakkabi aliyorum aylarca giyiyor. bir iki kosele aldim bir ay giymedi gitti ayakkabi.

dun agustos annelerinde okudum buna benzer birsey, yuh demistim. simdi unique ayni seyi soyluyor.

gel babanne gibi sev, yardim et git dedigin gibi.

bende koyu renk alirim, suslu puslu olmayan birsey istiyor beyefendi. cikalim carsiyada hazir olsun cantasi. pantalon, ayakkabi falan var. ben siyah spor ayakkabi aliyorum aylarca giyiyor. bir iki kosele aldim bir ay giymedi gitti ayakkabi.

Aynen canım aynen kösele vs hakgetire beğenmiyorlar birde dediğin gibi..Süslü püslü yok artık gitmiyorda onlarada büyüdüler maşallah ..
Hmm haklısın cnm ya üst grubu, iç çamaşırları, pantalon ,eşorfman hepsi lazım Allahtan çarşı yakınımda sorun olmuyor bebek için alınacaklar uzakta o birazcık sorun oluyor olsun varsınn bak o bu derken başladık yapıyoruz bileyerimseniben

eeee, tecrubeli olmak baska nazli'cim.:lepi:

bende ara ara mutfaktan gelip bakiyorum ve elveda rumeliyi dort gozle bekliyorum. olmaz bu kadar tesaduf artik di mi?kaydirigubbakcemile3

bende ara ara mutfaktan gelip bakiyorum ve elveda rumeliyi dort gozle bekliyorum. olmaz bu kadar tesaduf artik di mi?kaydirigubbakcemile3

bu arada bebisler dogduktan sonra dizilerin tekrarlarini izleriz ancak gibi geliyor bana.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 Süper kaydirigubbakcemile5
Tesadüfmü değilmi bilemem ama ne güzel değilmi ayrı yerlerde aynı şeyler yaşanıyor:lepi:

Kesinlikle cnm ilk zamanlar ekstra birşey olmazsa o saatlerde uyurlar ama garantisi yok biliyoruz ikimizde inşallah huzurlu,sağlıklı bebekler olur :Saruboceq: :Saruboceq:
Ya wannam garip bir duygu var içimde oğluşum çok şükür kıskanmıyor ama nedense bende babasında var bu duygu hep aman üzülmesin diye üstünde duruyoruz ..Aman Doğa eksik kalmasın aman şöyle olmasın inan biz telaş yaptık şimdiden..Yanlış biliyorum heleki çocuk bu kadar kardeş isterken bu kadar doğal karşılarken ama engelliyemiyorum bak bebeğe birşeyde alayım dedim yine onun eksikleri gözüme geldi ona baktım gerçi hepsi olacak ama ne bileyim tuhaf bişi bu

yok artık daha nelerrr akannehir
canım benimkinin huyudur eskiden de yazmıştım hatırlarsın belki...her gördüğü bebeğe memesini emzirmeye uğraşır !! şimdi bi de sütü olduğunu düşünüyo ben hepten yandım !!!

anaaaaaammmm senin kaynana iyicee sıyırmış heee klava:
walla ölee emzirmeye falan kalkarsaa ilk günden tavrınıı koy kimse seni ayıplamaz bu konuda
bide çalışcaksann mümkünse ona bırakmaa bebeğinii
senin kaynananın niyeti bozukk lmaz:
selam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim ne var ne yok diye dedim
karakızımmm cnm dualarımız seninlee :Saruboceq:
benim de perşembe doluyo 32. haftaaam ooof yaaaa izne çıkmak istiiimmm

sabret be canımm
dayanabildiğin kadar dayann sonra bu zamana daha çok ihtiyacın olcak

ayyyyy geçmişi okudum geldim aman ne geveze hatunlarsınız yahu.
ebiscecim geçmişe bakıyodum bacım

offfff canım çok sıkıldı ya.kocişin nefesi daralmış hastaneye gitmiş ekg de bişey çıkmamış stresten olabilir demişler.offffffff moralim çok bozuldu ya şimdi bide sabaha kadar çalışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…