2009 Kasm Anneleri

evet canım yaa az kaldı süsleniriz doya doya sana diyorum ama bende makyajdan vazgecemiyorum pudra allık ruj kalem hepsini sürüyorum valla napiim o kaa dısarı cıkınca zaten insan degisiyo eccük makyaj yapınca ii hissediyorum Allahtan ona bişi demiyo alıstırdım :)))
dogumdan sonrada diyoki cok makyaj yaptırmam valla nazar deger diyo öle renkli renkli gorurlerse nazar degdirirler diyo bakalım napcaz :))

ayy çok sevindiiimmm topicin sonnarında mı yazmışş
takmıyorum yaa düşünmeden konusuyo işte anamda kalcagımı bilmiyo daha çgrenince suratı ne hal alır bakalım kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy naapcazz yaa kendimi çok kimsesiz hissediyorum.
ay ebişiim al benden de o kaa varya annem çalışii yanımda yok ama varya geçen öle bi yalnız hissettimki kendimi kaynanadan fayda yok aramıyo bile gıı
insan bi koli yapar da gönderir diyom bazen
:roflol: :roflol:
süper fikirmiş nan

hosgeldin canımm
nasılsın bakalım bebişin nasıl gördün mü bugun

hoşbulduk canım bugün göremedim kızımı ama olsun dün bol bol seyrettim kızımı

canımmm cok teşekkür ederim kızımızın iyiyye gidiyomuş dr bugun herşeyin iyi olduğunu söyledi dualarınızı bizden eksik etmediğiniz için hepinizden tek tek allah razı olsun allah hepinize yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ben kızımı gördüğüm için çok mutluyum ve onu gördükten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.

Karakızımmmm hosgeldinnn, nasılsın Duru'muz nasıl çok ağladım, çok dua ettim ikiniz içinde...

canımmmm hoşbulduk Duru kızım bugun gayet iyiymiş allaha şükür allah razı olsun dualarınızı bizden eksik etmediniz sizlere ne diyeceğimi zasıl teşekkür edeceğimi inanın bilmiyorum allah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımcım

hatırlamıyorum ama bu topikte yazmıstı sanırım canım zaten kendiside burda yeni gelmiş opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim ne var ne yok diye dedim
canııımmmm hoşgeldiinn
ay bugünün en güzel şeyi seni burda görmek allah korumuş canım ikinizi dee
anaa ben parfüm sürüyom heep lülülülülülü
:roflol: :roflol:

canım yaaa bebişini de görmüşsün çok çok sevindim inan yazını da yeni okudum işyerinde tutamadım gözyaşlarımı valla

canım benimkinin huyudur eskiden de yazmıştım hatırlarsın belki...her gördüğü bebeğe memesini emzirmeye uğraşır !! şimdi bi de sütü olduğunu düşünüyo ben hepten yandım !!!
ay efet ben hatırlıyom cnm aman tikkatt et bu saatten sora o memeden gelen sütte kimbilir nasıldırr.:roflol:
burdayım nan
bak heleee
saa da don aldıracüüm izmirden kaç dene hankı beden istiin gıı??
bayramda gelcek ya annem o zaman getirirr
bana da mı alcak hacıı? falla ne ölçü kaldı ne beden sen bende ki döt gördün sence kaç numero don olursa kabulümdür cnm. ay dün annemler geldi ama bu sabah memelekete gittiler anneannem ameliyat oldu ya ona bakcak kartanemm teysemin almanyadan gönderdiği çanta süpperr bişi görsen dibin düşer falla 3 ayrı biberon koyma gözü varr veeee biberon gözleri termosluuu bu kaa olur bez gözü ayrı ayrıca cüzdan vs.. yeri ayrı komple ve bildiğin bayan kol çantası gibi görünüy emme içini bi açç dipsiz kuyu kimin dünya gözü var ve rengi de kırmızı
kendinize gelin kuslarrr
bebişlerde üzülür yoksam
havadandır belki bunaltılarınız bunlarda gececek inş.
geçer dimi kenyammm ya çok bunaldım ben dün sadece 2 saat ayakta kaldım bütün akşam bel ve ayak ağrısından öldüm e bide kimsecikler yok çevremde sıkıntı bastı yaa ilerde tek başıma el kadar bebeyle naapçam diye bi an panikledimm
selam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim ne var ne yok diye dedim
canım beniim hoşgeldin nasılsın? durumuz nasıl? iyi haberler ver bize hadii :)

ayyy sinir yaa karşıdaki binada tadilat var 1. kattan aşağıya tahta atıp duruyolar gürültüyü siz düşünün kafam şişti yaa bebişim de sinir oldu bu durumaaa

canımmm hoşbuldukevet allah korudu bizi verilmiş sadakamız varmış demek
kızımı dün gördüm ya minnacık birşeydi mışıl mışıl uyuyordu camların arkasındanda olsa onu gördümya daha ne isterimki bu bile benim kendimi toparlamama yetti inan

gecer tabi tatlım neler gelip gecmiyoki bu hayatta hiçbişi kalıcı deil en kötü zamanlarımız böle olsun hep daha kötü seyleri düşün bak durumun sana ne kadar da iyi gelecek agrılarımızda olacak uyusmalarımızda ama annelik öle kolay deilki zorlukları olacak mutlaka sükür gene durumumuza:Saruboceq:

ben M aldırtacam saa da L alsın daha 2 hafta var zaten kaç tane olduunu söleriz o zaman
aaa ne güzel yaa almanyadan çantalaaar
benim de teyzem almanyada yollasın baa da gıı
kuzen de geçen dediydi isveçe gittiğini bilseydim sölerdim orda süper çantalar varmış termoslu dii ama artık çok geç
aaa bi arkadaş gitcek gıı ona aldırtam beeen dur bi araştırma yapem bari
bu arada az önce netten lansinohun göğüs pompasını sipariş verdim o dertten de kurtuldum
ay şu alınacaklar dert oldu artık hee

karakız Allah bebeğine de sana da sağlık versin bol bol koklaşın inş....

benim internette sorun var sanırım iki saate anca açılıyo sayfalar kızlar az geriden takip ediyom sizi

kartanesi napalım ayol olmuyo benm s beden tişörtlerim artıkkk

kenya zaten taze anne olunca da güzelleşcez ama o zaman da acaba sütten bebeğe geçer de bişey olur mu korkusu başlıcak velhasılı biz artık içimiz rahat kullanamıcaz kozmetik şeyleriii

ne güzel canım yaa durumuz abla oldu ayy yerim ben onuu
kaç kilo olmuş canım?

ayyy sinir yaa karşıdaki binada tadilat var 1. kattan aşağıya tahta atıp duruyolar gürültüyü siz düşünün kafam şişti yaa bebişim de sinir oldu bu durumaaa

benim evin yanında park var ve ben birinci kattayım hergün sabhtan aksama bagrısmaları durmuyo kuduruyolar resmen yaa seni cok ii anlıyorum ama takma kafana seninki gecici benimki daimi lmaz:

canım beniim hoşgeldin nasılsın? durumuz nasıl? iyi haberler ver bize hadii :)

canımmm hoşbulduk durumuz bugun gayet iyi dr herşeyin iyi gittiğini söyledi allahıma şükürler olsun
ya camların ardından da olsa onu görmek o kadar güzel bir duygu ki içim kıpır kıpır etti allahım nasılda mışıl mışıl uyuyordu ya bir ara o minnacık bacağını kaldırdı kğvezin camına bir tekme attı ellerini kaldırdı falan ayy bana hoşgeldin annecim dedi belkide minik kuzum ya

olsun karakızım sonra doya doya sarılırsınız birbirinize opuyorumnanaktan

evet canım allahın izni ile o sağlıklı olsunda ilerde bol bol doya doya sarılıp koklayacağım yavrumu

benim de bi tane pijamam var çok rahat bişe hem de şık aslında baa göre sürekli onu giyiyodum bodynen bence güzel oliidi ama kocişe göre güzel olmiimiş :roflol:
dün bi elbise giyem dedim de diyo böle giysene hep anam ben eve kendimi zor atıyom zaten -tatlicadiarzu-

ben kozmetigi gectim kacgündür canım redbull istiyo ve bu ne hamileyken nede bebiş dogunca içilmeyecek bişi neyse saglıklıca gelsinlerde katlancaz artık
aman dogunca o kaa dikkat etmeyiz yaa kozmetige millet saclarını boyatıyo sanatcılar falan bişi olmuyo dogunca hiö olmaz zemuszemus

ayy canıımmm biz burda ultrasondan el salladı diyip dururken bak senin durun sana gerçekten tekme atmışş kaydirigubbakcemile3 allah bağışlasın canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…