ay benm annem allahtan yanımda deil:)
şaka bi yana ben de kozmetik ürünlerini çok az kullandım bir ay öncesine kadar parfüm bile sürmedim ama bu ay artık bişey olmaz die düşünüyorum bi de artık bunalıma girmeye başldım çirkinleştim die:) kendimi motive etmek için evde kendi kendime oje sürüyorum arada, gözüme kalem dudağıma ruj o kadar yani ben de nolru nolmz diyorum krem sürmüyorum zaten
az kaldı cnm doğuma sonra süsleniriz şıkkıdı şıkkıdııı
ayy çok sevindiiimmm topicin sonnarında mı yazmışşgörmüş canım karsıdan görmüş düğm gibi burnu var küçücük agzı var diyordu inş. en kısa zamanda kavusurlar gögüsleri süt sagmaktan yara olmus
eskiden elime işne batsa aglardım diyor simdi gogusleri yara olmus hala süt sagıyorum bebişim iyi olsun diye annelik bole bişi olsa gerek diyor
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3takmıyorum yaa düşünmeden konusuyo işte anamda kalcagımı bilmiyo daha çgrenince suratı ne hal alır bakalım kötükedihüso
ay ebişiim al benden de o kaa varya annem çalışii yanımda yok ama varya geçen öle bi yalnız hissettimki kendimi kaynanadan fayda yok aramıyo bile gııayy naapcazz yaa kendimi çok kimsesiz hissediyorum.
:roflol: :roflol:yok kalmaz evi çok yakın bize...
ama bi bombası daha var onu da söylemeden duramıycam :) biz bebek odası yapacağımız yeri misafir odası olarak kullanıyoduk bi yatakla küçük bi gardırop vardı içinde benim nevresimler havlular falan var..neyse işte bebek odası alınca o eşyaları napıcaz falan diye düşünüyoruz bi gün..bundan bomba fikir geldi en iyisi bebek odasını bizim eve yapalım zaten sen işe girince ben bakıcam !!! bu dahiyane fikir karşısında saygıyla eğilmekten başka bişey gelmedi elimden tabi :)
hosgeldin canımm
nasılsın bakalım bebişin nasıl gördün mü bugun
anaaaa karakızzz nasılsın canmmm
geçmiş olsun öncelikle topiğini okudum okurken de duygulandım durunazımız iyidir inş, sana dua ettik hep topikçek, aklımız hep sendeydiiii
sen nasılsınnnn
canımmm :)
Karakızımmmm hosgeldinnn, nasılsın Duru'muz nasıl çok ağladım, çok dua ettim ikiniz içinde...
ayy çok sevindiiimmm topicin sonnarında mı yazmışş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ebişiim al benden de o kaa varya annem çalışii yanımda yok ama varya geçen öle bi yalnız hissettimki kendimi kaynanadan fayda yok aramıyo bile gıı
insan bi koli yapar da gönderir diyom bazen
:roflol: :roflol:
süper fikirmiş nan
canııımmmm hoşgeldiinnselam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim ne var ne yok diye dedim
anaa ben parfüm sürüyom heep lülülülülülüay benm annem allahtan yanımda deil:)
şaka bi yana ben de kozmetik ürünlerini çok az kullandım bir ay öncesine kadar parfüm bile sürmedim ama bu ay artık bişey olmaz die düşünüyorum bi de artık bunalıma girmeye başldım çirkinleştim die:) kendimi motive etmek için evde kendi kendime oje sürüyorum arada, gözüme kalem dudağıma ruj o kadar yani ben de nolru nolmz diyorum krem sürmüyorum zaten
az kaldı cnm doğuma sonra süsleniriz şıkkıdı şıkkıdııı
:roflol: :roflol:he kimi kandırıyosam süslenip de, üstümde kocişimin tişörtü nerdeyse dizime geliyo kollar dirsekte:) ama karnım gerilmiş durumda karın kısmı dar yani:))) altımda da penye bi kapri o d bosbol ama bel tam oturuyor.
öff havaa da bi bunaltıcı kiiii
hoşbulduk canım bugün göremedim kızımı ama olsun dün bol bol seyrettim kızımı
canımmm cok teşekkür ederim kızımızın iyiyye gidiyomuş dr bugun herşeyin iyi olduğunu söyledi dualarınızı bizden eksik etmediğiniz için hepinizden tek tek allah razı olsun allah hepinize yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ben kızımı gördüğüm için çok mutluyum ve onu gördükten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
canımmmm hoşbulduk Duru kızım bugun gayet iyiymiş allaha şükür allah razı olsun dualarınızı bizden eksik etmediniz sizlere ne diyeceğimi zasıl teşekkür edeceğimi inanın bilmiyorum allah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımcım
ay efet ben hatırlıyom cnm aman tikkatt et bu saatten sora o memeden gelen sütte kimbilir nasıldırr.:roflol:canım benimkinin huyudur eskiden de yazmıştım hatırlarsın belki...her gördüğü bebeğe memesini emzirmeye uğraşır !! şimdi bi de sütü olduğunu düşünüyo ben hepten yandım !!!
bana da mı alcak hacıı? falla ne ölçü kaldı ne beden sen bende ki döt gördün sence kaç numero don olursa kabulümdür cnm. ay dün annemler geldi ama bu sabah memelekete gittiler anneannem ameliyat oldu ya ona bakcak kartanemm teysemin almanyadan gönderdiği çanta süpperr bişi görsen dibin düşer falla 3 ayrı biberon koyma gözü varr veeee biberon gözleri termosluuu bu kaa olur bez gözü ayrı ayrıca cüzdan vs.. yeri ayrı komple ve bildiğin bayan kol çantası gibi görünüy emme içini bi açç dipsiz kuyu kimin dünya gözü var ve rengi de kırmızıburdayım nan
bak heleee
saa da don aldıracüüm izmirden kaç dene hankı beden istiin gıı??
bayramda gelcek ya annem o zaman getirirr
geçer dimi kenyammm ya çok bunaldım ben dün sadece 2 saat ayakta kaldım bütün akşam bel ve ayak ağrısından öldüm e bide kimsecikler yok çevremde sıkıntı bastı yaa ilerde tek başıma el kadar bebeyle naapçam diye bi an panikledimmkendinize gelin kuslarrr
bebişlerde üzülür yoksam
havadandır belki bunaltılarınız bunlarda gececek inş.
canım beniim hoşgeldin nasılsın? durumuz nasıl? iyi haberler ver bize hadii :)selam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim ne var ne yok diye dedim
canııımmmm hoşgeldiinn
ay bugünün en güzel şeyi seni burda görmek allah korumuş canım ikinizi dee
canım yaaa bebişini de görmüşsün çok çok sevindim inan yazını da yeni okudum işyerinde tutamadım gözyaşlarımı valla
ay efet ben hatırlıyom cnm aman tikkatt et bu saatten sora o memeden gelen sütte kimbilir nasıldırr.:roflol:
bana da mı alcak hacıı? falla ne ölçü kaldı ne beden sen bende ki döt gördün sence kaç numero don olursa kabulümdür cnm. ay dün annemler geldi ama bu sabah memelekete gittiler anneannem ameliyat oldu ya ona bakcak kartanemm teysemin almanyadan gönderdiği çanta süpperr bişi görsen dibin düşer falla 3 ayrı biberon koyma gözü varr veeee biberon gözleri termosluuu bu kaa olur bez gözü ayrı ayrıca cüzdan vs.. yeri ayrı komple ve bildiğin bayan kol çantası gibi görünüy emme içini bi açç dipsiz kuyu kimin dünya gözü var ve rengi de kırmızı
geçer dimi kenyammm ya çok bunaldım ben dün sadece 2 saat ayakta kaldım bütün akşam bel ve ayak ağrısından öldüm e bide kimsecikler yok çevremde sıkıntı bastı yaa ilerde tek başıma el kadar bebeyle naapçam diye bi an panikledimm
canım beniim hoşgeldin nasılsın? durumuz nasıl? iyi haberler ver bize hadii :)
ay efet ben hatırlıyom cnm aman tikkatt et bu saatten sora o memeden gelen sütte kimbilir nasıldırr.:roflol:
bana da mı alcak hacıı? falla ne ölçü kaldı ne beden sen bende ki döt gördün sence kaç numero don olursa kabulümdür cnm. ay dün annemler geldi ama bu sabah memelekete gittiler anneannem ameliyat oldu ya ona bakcak kartanemm teysemin almanyadan gönderdiği çanta süpperr bişi görsen dibin düşer falla 3 ayrı biberon koyma gözü varr veeee biberon gözleri termosluuu bu kaa olur bez gözü ayrı ayrıca cüzdan vs.. yeri ayrı komple ve bildiğin bayan kol çantası gibi görünüy emme içini bi açç dipsiz kuyu kimin dünya gözü var ve rengi de kırmızı
geçer dimi kenyammm ya çok bunaldım ben dün sadece 2 saat ayakta kaldım bütün akşam bel ve ayak ağrısından öldüm e bide kimsecikler yok çevremde sıkıntı bastı yaa ilerde tek başıma el kadar bebeyle naapçam diye bi an panikledimm
canımmm hoşbuldukevet allah korudu bizi verilmiş sadakamız varmış demek
kızımı dün gördüm ya minnacık birşeydi mışıl mışıl uyuyordu camların arkasındanda olsa onu gördümya daha ne isterimki bu bile benim kendimi toparlamama yetti inan
ayyy sinir yaa karşıdaki binada tadilat var 1. kattan aşağıya tahta atıp duruyolar gürültüyü siz düşünün kafam şişti yaa bebişim de sinir oldu bu durumaaa
olsun karakızım sonra doya doya sarılırsınız birbirinize opuyorumnanaktan
karakız Allah bebeğine de sana da sağlık versin bol bol koklaşın inş....
benim internette sorun var sanırım iki saate anca açılıyo sayfalar kızlar az geriden takip ediyom sizi
kartanesi napalım ayol olmuyo benm s beden tişörtlerim artıkkk
kenya zaten taze anne olunca da güzelleşcez ama o zaman da acaba sütten bebeğe geçer de bişey olur mu korkusu başlıcak velhasılı biz artık içimiz rahat kullanamıcaz kozmetik şeyleriii
karakız Allah bebeğine de sana da sağlık versin bol bol koklaşın inş....
benim internette sorun var sanırım iki saate anca açılıyo sayfalar kızlar az geriden takip ediyom sizi
kartanesi napalım ayol olmuyo benm s beden tişörtlerim artıkkk
kenya zaten taze anne olunca da güzelleşcez ama o zaman da acaba sütten bebeğe geçer de bişey olur mu korkusu başlıcak velhasılı biz artık içimiz rahat kullanamıcaz kozmetik şeyleriii
canımmm hoşbulduk durumuz bugun gayet iyi dr herşeyin iyi gittiğini söyledi allahıma şükürler olsun
ya camların ardından da olsa onu görmek o kadar güzel bir duygu ki içim kıpır kıpır etti allahım nasılda mışıl mışıl uyuyordu ya bir ara o minnacık bacağını kaldırdı kğvezin camına bir tekme attı ellerini kaldırdı falan ayy bana hoşgeldin annecim dedi belkide minik kuzum ya
evet canım allahın izni ile o sağlıklı olsunda ilerde bol bol doya doya sarılıp koklayacağım yavrumu
ne güzel canım yaa durumuz abla oldu ayy yerim ben onuu
kaç kilo olmuş canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?