içme zaten sonra bagımlılık yapıyo :))
yasak yaa ondan canım istiyo yaa
benide kociş alıstırdıydı
koliyle geliyodu bize kac aydır içmedim ucundan bile
artık özenirim diye evede getirmiyo kaydirigubbakcemile3
anaa ben hiç bilmiyodum bağımlılık filan yaptığınııı
biz kocişle eskiden her akşam kahve çay sigara faslı yapıyoduk
sonra ben bıraktım tabii
kociş de bi süre balkonda içti
şimdi o da bıraktı sigarayı şükür
kahve içiyo o, ona yapıyorum
ben şimdiye dek 3-4 kez anca içtim kahveee
bide eskiden bayılırdık napalım doğurayım da sonra içerim inş kahvemii
haklısın cnm güçlü olmak lasımgecer tabi tatlım neler gelip gecmiyoki bu hayatta hiçbişi kalıcı deil en kötü zamanlarımız böle olsun hep daha kötü seyleri düşün bak durumun sana ne kadar da iyi gelecek agrılarımızda olacak uyusmalarımızda ama annelik öle kolay deilki zorlukları olacak mutlaka sükür gene durumumuza:Saruboceq:
bana xl alsak olur mu hacıı? falla bu çanta harika bişiii bence aldırt alabilecek olan varsaben M aldırtacam saa da L alsın daha 2 hafta var zaten kaç tane olduunu söleriz o zaman
aaa ne güzel yaa almanyadan çantalaaar
benim de teyzem almanyada yollasın baa da gıı
kuzen de geçen dediydi isveçe gittiğini bilseydim sölerdim orda süper çantalar varmış termoslu dii ama artık çok geç
aaa bi arkadaş gitcek gıı ona aldırtam beeen dur bi araştırma yapem bari
bu arada az önce netten lansinohun göğüs pompasını sipariş verdim o dertten de kurtuldum
ay şu alınacaklar dert oldu artık hee
ayy minik kuzum benim yaa allahım korusun onu biz ikinize de dua ederiz mevlam tez vakitte kavuştursun sizi seni selamlamış demek haa anlamıştır kesin orda olduğunu nazlı durumuz.. karakızım açtığın topic hepimizi ağlattı resmenn şu mübark günler yüzü suyu hürmetine rabbim yardımcınız olur inşallah heğimizin evladını bağışlar inşallah canısı bizden istediğin bişi var mı? senin için yapabileceğimiz bişi olursa elimizden ne gelirse yaparız biliosun dimi?canımmm hoşbulduk durumuz bugun gayet iyi dr herşeyin iyi gittiğini söyledi allahıma şükürler olsun
ya camların ardından da olsa onu görmek o kadar güzel bir duygu ki içim kıpır kıpır etti allahım nasılda mışıl mışıl uyuyordu ya bir ara o minnacık bacağını kaldırdı kğvezin camına bir tekme attı ellerini kaldırdı falan ayy bana hoşgeldin annecim dedi belkide minik kuzum ya
evet canım allahın izni ile o sağlıklı olsunda ilerde bol bol doya doya sarılıp koklayacağım yavrumu
sonra kullanmak için 3 hafta kalana kadar çalışcam canım yaa ama öyle zor geliyokii
he ben kendimden sıkıldım ya adam sıkılmaz mıııı
ben eskiden süslenir püslenir ööle beklerdim full makyajlı filan şık ve hoş kıyafetlerle topuklu ayakkabılarlaama şimdi nerdeee düz terlikle bile ayapğım burkuluyo evin içindeee
ewet ya bizde çıkardık sokağa amma bunlar gibi sabah 8 gece 12 değil yani ne bu ya mesai yapar gibiii
hee ben de herkes iç bişey olmaz diyo ama içime sinmediğinden içmiyorum napiimbende yemek sonrasi turk kahvesine bayilirim. her gun mutlaka bir kahvem vardir ama hamile kaldigimdan beri sadece 1 kere ictim. biraz daha sabir, sonra iceriz bol bol.
benim de perşembe doluyo 32. haftaaam ooof yaaaa izne çıkmak istiiimmm
anaa ben hiç bilmiyodum bağımlılık filan yaptığınııı
biz kocişle eskiden her akşam kahve çay sigara faslı yapıyoduk
sonra ben bıraktım tabii
kociş de bi süre balkonda içti
şimdi o da bıraktı sigarayı şükür
kahve içiyo o, ona yapıyorum
ben şimdiye dek 3-4 kez anca içtim kahveee
bide eskiden bayılırdık napalım doğurayım da sonra içerim inş kahvemii
güle güle canısı kendine çok iyi bakcanlarım ben cıkmak zorundayım kızıma süt sağmam gerek hepiniz kendinize çokkk iyi bakın kendinizi yormayın sakın olurmu
aynen ben de öle yapcam dayandığım yere kadar sonradan oğluşumla daha çok vakit geçireyim diye :)sonra kullanmak için 3 hafta kalana kadar çalışcam canım yaa ama öyle zor geliyokii
he nan xl :kedi: alsınn mimkinseeebiş taam saa xl alsın varsa
pişt o çantanın markası ne hacı
bende bıraktım sükür sigarayı Alahtan kolay oldu
kahve bagımlılıgım var ama haftada bir yada iki kere içiyorum bazen haftalarca iömiyorum dengeliyorum yaniiikayınvaldemde hergün iç diyo :)) kolay dogum oluıyomus diyo bende hee diyorum tabi kansızlık yaptıgını bilmiyo :))
kocam bıraksa keske yaa bigün bile dayanamadı sigara içmemeye bende simdi bebişe sigaramı kokacaksın falan diyorum bakalım belki bebişi görünce bırakır yaa:Saruboceq:
dun agustos annelerinde okudum. birisinin kaynanasi emzirsem sut gelir mi acaba demis ciddi ciddi. yuh diyorum baskada birsey demiyorum. bebegini yalniz birakma kaynananla, emzirmeye falan kalkar.kafamçokkarıştı
canım yaa ben seni çok iyi anlıyorum ben de kendim çok kolay bıraktım cnm sig çekmiyo ama kahve çekiyo aynen kansızlık yapıyo die içmek istemiyorum yoksa nolcak içerim her gün bi arkdş da bana günde 3 öğün kahvemi de sig mı da içtim aslan gibi de doğurdum diyor ama ben biliyorum ki yanlış bu, asla içemem hele ki sig....
son hafta içeriz kız o zaman kahvemizi:) madem kolay oluyomuş doğummm:)))
ben d e kocişe kötü kokuyosun dedim terazi burcu da düşkündür süsüne:) başının etini yedim diyebiliriz... bebeğe kokçaksın böyle ıyyy dedim öptürmedim pis kokuyosun die:) neler neler... en sonunda o da sağlık için bırakmaya kara rverdi arada bir iki içti ona da artık ses çıkarmadım ama iki haftadır hiç içmedi galiba bıraktı diyorum gene de emin olamıyorum bu mereti ben de kullandığım için biliyorum ne fena bi şey. cnm bol bol dua et de bıraksın ben bide çok dua ettim:)
canım o yanında ordu olsa gene yapar yapacağını :))))))))))
akşama kayınvalidemlere gidicez içime şimdiden kasvet çöktü...yeni bombasını söylüyorum hazır olun ! : geçenlerde mamografi çektirdi göğsünde beyaz beyaz kireçlenme diye tabir edilen şeyler görülmüş kanserden şüphelenip mr.a gönderdiler..neyseki temiz çıktı...süt bezleriyle alakalı bişeymiş meğer...sevgili kayınvalideciğimin bu olayın sonucundaki yorumu '' hala sütü varmış, süt bezleri çalışıyomuş'' !!!!!!! bu kadın benim bebeğimi kesin emzirmeye kalkıcak !!!!
yok kalmaz evi çok yakın bize...
ama bi bombası daha var onu da söylemeden duramıycam :) biz bebek odası yapacağımız yeri misafir odası olarak kullanıyoduk bi yatakla küçük bi gardırop vardı içinde benim nevresimler havlular falan var..neyse işte bebek odası alınca o eşyaları napıcaz falan diye düşünüyoruz bi gün..bundan bomba fikir geldi en iyisi bebek odasını bizim eve yapalım zaten sen işe girince ben bakıcam !!! bu dahiyane fikir karşısında saygıyla eğilmekten başka bişey gelmedi elimden tabi :)
canım yaa ben seni çok iyi anlıyorum ben de kendim çok kolay bıraktım cnm sig çekmiyo ama kahve çekiyo aynen kansızlık yapıyo die içmek istemiyorum yoksa nolcak içerim her gün bi arkdş da bana günde 3 öğün kahvemi de sig mı da içtim aslan gibi de doğurdum diyor ama ben biliyorum ki yanlış bu, asla içemem hele ki sig....
son hafta içeriz kız o zaman kahvemizi:) madem kolay oluyomuş doğummm:)))
ben d e kocişe kötü kokuyosun dedim terazi burcu da düşkündür süsüne:) başının etini yedim diyebiliriz... bebeğe kokçaksın böyle ıyyy dedim öptürmedim pis kokuyosun die:) neler neler... en sonunda o da sağlık için bırakmaya kara rverdi arada bir iki içti ona da artık ses çıkarmadım ama iki haftadır hiç içmedi galiba bıraktı diyorum gene de emin olamıyorum bu mereti ben de kullandığım için biliyorum ne fena bi şey. cnm bol bol dua et de bıraksın ben bide çok dua ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?