bayatlamışmıdır gıı :roflol:
yuh artık ne yemeği yaaaklava:
ay faydalarından çok zararları var hee
benim kaynana da gelmicemiş doğuma kocişim üzüldü yazık yaa ben de üzüldüm o üzülünce ama gelmese daha ii bişey yapmaz çünkü olan anneme olur
ayy naapcazz yaa kendimi çok kimsesiz hissediyorum.ay ebişim al benden de o kaa yaa heçbişe yapasım yoookkk :sinifsinif:
takmıyorum yaa düşünmeden konusuyo işte anamda kalcagımı bilmiyo daha çgrenince suratı ne hal alır bakalım kötükedihüso
bayatlamışmıdır gıı :roflol:
yuh artık ne yemeği yaaaklava:
ay faydalarından çok zararları var hee
benim kaynana da gelmicemiş doğuma kocişim üzüldü yazık yaa ben de üzüldüm o üzülünce ama gelmese daha ii bişey yapmaz çünkü olan anneme olur
benimki de annemin beizde kalacağını bilmiyo :roflol::roflol::roflol:
ayy sormayın yaa ben de karakızın yazdıklarını okudum dün bi de topic açmış... salya sümük ağladım ekran karşısında ... kociş de karşımda ne okuyosun sen gene orda moralini bozuyosun falan dedi...ona da anlatmıştım önceden...yazdıklarını da söyleyince onun da gözleri doldu...
ayyy canım arkadaşım inş bir an önce alır yavrusunu kucağına....
ayy naapcazz yaa kendimi çok kimsesiz hissediyorum.
kesin sizde kalmak ister :roflol:
benimki annemin evinde kalayım diyemeyecegine göre rahatım :dance:
kızlar selam ben gene geldimmm
yerleri sildim ilacımı aldım yemeğimi koydum anca geldim he bide atıştırdım çok acıkmıştım da,):
şimdi ojemi sürüyorum siz napıyonuz konu kaynanalar mı:=)))
yok kalmaz evi çok yakın bize...
ama bi bombası daha var onu da söylemeden duramıycam :) biz bebek odası yapacağımız yeri misafir odası olarak kullanıyoduk bi yatakla küçük bi gardırop vardı içinde benim nevresimler havlular falan var..neyse işte bebek odası alınca o eşyaları napıcaz falan diye düşünüyoruz bi gün..bundan bomba fikir geldi en iyisi bebek odasını bizim eve yapalım zaten sen işe girince ben bakıcam !!! bu dahiyane fikir karşısında saygıyla eğilmekten başka bişey gelmedi elimden tabi :)
selam kızlar nasılsınız bi bakayım dedim ne var ne yok diye dedim
hee ben sürüyorum şimdi hemi de kırmızı...... kız ben de bu aya dek hiç sürmüyodum ama bişi olmaz die okudum iyi havalandırırsan odayı
uni yuh diyorum daha da bişi demiyorum nası kaynana kız o doğal afetten beterrrr
Allaha şükür benm kaynanam iyidir sadece azcık konuşur:) o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?