2009 Kasm Anneleri

takmıyorum yaa düşünmeden konusuyo işte anamda kalcagımı bilmiyo daha çgrenince suratı ne hal alır bakalım kötükedihüso

ayy sormayın yaa ben de karakızın yazdıklarını okudum dün bi de topic açmış... salya sümük ağladım ekran karşısında ... kociş de karşımda ne okuyosun sen gene orda moralini bozuyosun falan dedi...ona da anlatmıştım önceden...yazdıklarını da söyleyince onun da gözleri doldu...
ayyy canım arkadaşım inş bir an önce alır yavrusunu kucağına....

ayy gelmesin bosver ama kocişler üzülüyo dediğin gibi ama kaynanalar sanırım sadece gelinin bebegi idye mi düşünüyolar napıyolar annamadım kendi kızları olsa kosarak giderler ama
benim annem banada gelini olunca gelininede gider kişilik meselesi işte salla gelmesin bosver

bende agladım yaa yazık kıyamam kız inş. kavusurlar en kısa zamanda :Saruboceq:

kızlar selam ben gene geldimmm

yerleri sildim ilacımı aldım yemeğimi koydum anca geldim he bide atıştırdım çok acıkmıştım da,):
şimdi ojemi sürüyorum siz napıyonuz konu kaynanalar mı:=)))

kesin sizde kalmak ister :roflol:
benimki annemin evinde kalayım diyemeyecegine göre rahatım :dance:

yok kalmaz evi çok yakın bize...
ama bi bombası daha var onu da söylemeden duramıycam :) biz bebek odası yapacağımız yeri misafir odası olarak kullanıyoduk bi yatakla küçük bi gardırop vardı içinde benim nevresimler havlular falan var..neyse işte bebek odası alınca o eşyaları napıcaz falan diye düşünüyoruz bi gün..bundan bomba fikir geldi en iyisi bebek odasını bizim eve yapalım zaten sen işe girince ben bakıcam !!! bu dahiyane fikir karşısında saygıyla eğilmekten başka bişey gelmedi elimden tabi :)

kızlar selam ben gene geldimmm

yerleri sildim ilacımı aldım yemeğimi koydum anca geldim he bide atıştırdım çok acıkmıştım da,):
şimdi ojemi sürüyorum siz napıyonuz konu kaynanalar mı:=)))

hosgeldin seker kızzopuyorumnanaktan
ben aylardır hiç oje sürmedim kızz bebiş olsun sürücem
sacımıda boyatıcamm
inş. iyi olalımda

:roflol::roflol: bu bebişine göz koymus bak dikkatli ol haa kaydirigubbakcemile3
kız cok özeniyor herhalde torunum olcak diye
baksana emzirmeye bile kalkıyo kaydirigubbakcemile3

hee ben sürüyorum şimdi hemi de kırmızı...... kız ben de bu aya dek hiç sürmüyodum ama bişi olmaz die okudum iyi havalandırırsan odayı

uni yuh diyorum daha da bişi demiyorum nası kaynana kız o doğal afetten beterrrr

Allaha şükür benm kaynanam iyidir sadece azcık konuşur:) o kadar...

anaaaa karakızzz nasılsın canmmm
geçmiş olsun öncelikle topiğini okudum okurken de duygulandım durunazımız iyidir inş, sana dua ettik hep topikçek, aklımız hep sendeydiiii
sen nasılsınnnn
canımmm :)

olmaz canım olmazda annem sagolsun tepemde dikiliyo valla herhangi bi kozmetik bişi kullancam mı diye :))
bende eccük daha sabredeyim sonra kokos olurum gene opuyorumnanaktan

Karakızımmmm hosgeldinnn, nasılsın Duru'muz nasıl çok ağladım, çok dua ettim ikiniz içinde...

ay benm annem allahtan yanımda deil:)

şaka bi yana ben de kozmetik ürünlerini çok az kullandım bir ay öncesine kadar parfüm bile sürmedim ama bu ay artık bişey olmaz die düşünüyorum bi de artık bunalıma girmeye başldım çirkinleştim die:) kendimi motive etmek için evde kendi kendime oje sürüyorum arada, gözüme kalem dudağıma ruj o kadar yani ben de nolru nolmz diyorum krem sürmüyorum zaten
az kaldı cnm doğuma sonra süsleniriz şıkkıdı şıkkıdııı

he kimi kandırıyosam süslenip de, üstümde kocişimin tişörtü nerdeyse dizime geliyo kollar dirsekte:) ama karnım gerilmiş durumda karın kısmı dar yani:))) altımda da penye bi kapri o d bosbol ama bel tam oturuyor.

öff havaa da bi bunaltıcı kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…