2009 Kasm Anneleri

offfff canım çok sıkıldı ya.kocişin nefesi daralmış hastaneye gitmiş ekg de bişey çıkmamış stresten olabilir demişler.offffffff moralim çok bozuldu ya şimdi bide sabaha kadar çalışacak.

ay kesin strestendir geçmiş olsun bende daralıom yaaa çok feci bişey boğazlanıyorum sanki ölcek gibi oluyorum kendimi banyoya felan atıyom yoksa camdan balkondan uçacam Allah korusun

canım ekg de bişey çıkmadıysa strestendir kesin üzme canını yorgunluktan filanda olabilir

off ya bu sınav vardı onu çok taktı kafaya askerlik maskerlik.
bişi cıkmamıs canım stresten havadan olur arada böle seyler sıkma canını

inşallah ya sınavdan falan biraz sıktı canını.bakalım bide ben götürcem doktora içim rahat etmez

bende oglusu ihmal etmemeye calisiyorum ama bebisler gelince ister istemez az biraz ihmal olucak. bu konuda da surekli esime Kaan'la sen ilgileniceksin. bebek biraz kendini kurtarana kadar Kaan senin diyorum. ama oglus bana cok duskundur, bakalim neler olucak. yasayip gorucez.

ama cok ustune dusmeyin, bugune kadar nasilsa oyle davranin diycem ama bugune kadar tek cocuktular ve ben oglumu karamursel sepeti gibi hic yanimdan ayirmadim. bende surekli oglusun eksiklerini goruyorum cunku yanimizdalar, ustelik eksiklerini kendileri dile getiriyorlar.yerimseniben

birde aksilik olmazsa ben son haftalar dogum icin londraya gidince oglustan uzak olucam. surekli aklimda bensiz napicak diye dusunuyorum. diger yandanda mecburiyetten gidicem, herkes uzerine duseni yapicak diyorum.

amannn nazlim, kimse bizim kadar detaya inip dusunmuyordur. bu arada senin oglan 4 mi gecti, 5 e mi?

offfff canım çok sıkıldı ya.kocişin nefesi daralmış hastaneye gitmiş ekg de bişey çıkmamış stresten olabilir demişler.offffffff moralim çok bozuldu ya şimdi bide sabaha kadar çalışacak.

gecmis olsun canim. sicaklar bi yandan, stres bi yandan. oluyor ara sira.

ne diyim canim, sana kolay gelsin. lohusa halinle seni uzmesinde.kaydirigubbakcemile5

ahh canlarım bu ne ki...o daha neler yapıyo neler söylüyo sindirene kadar kaç gece uykusuz kalıyorum...
bugün gittik ne olduysa suratımıza bakmıyo...yemek hazırladı ama yemek mi yedim dayak mı allah bilir....iki lokma zor geçti boğazımdan ...kaç saat tek kelime konuşmadı ne bebeği sordu ne hazırlıkları ... en son kapıdan çıkarken basenlerin acaip büyümüş dedi... ! önceden bunları da ciddiye alıp üzülüyodum ama şu anda biliyorum ki basenlerim hiç de acaip büyümedi hatta siyah bi pantolon giymiştim ve olduğundan da ince görünüyodu... beni nasıl bi gözle görüyo çok merak ediyorum...yani keşke öyle bi imkan olsa ve ben onun gözünden kendimi görebilsem...

slm kızlarrr a.s.
ben bugün heç gelemedim yavv :kedi::kedi:
arkadasım geldi bugün sabahtan sigara böreği sardık attım buzluğaa :lepi: buzlukta artık bi iğne koycak yer yok herşeyimi koydum allahtan kışa hazırımm :lepi:
geçmişe bugün bakamadım artıkın başka gün okucam yavvv :kedi:
Yarında denize gidicez arkadaslarlaa zemuszemus akşamada yemeğe davetliyik zemuszemus anaamm yarında geç gireriimm artıkk :kedi:

aferim edoş elina sağlık
gezip tozuosun yane ii gezmeler canım opuyorumnanaktan

şöle bir uğrayam dedim kisme kalmamış yaww
bugün erken kaçmış herkes

meleğim cicilerini gördüm tatlım
hepsi çok güseller
ne yaptın hazırlıklar bitiyor herhalde yavaş yavaş

tatlım geçmiş olsun.inş bişeycık olmaz...aman canım dikkat et kendıne olmazsa beraber bi doktora gidin.baksın doktor eşine...
iyi gezmeler canım
iyigeceler kızlar.nbr.annembirmelek eklediklerin çok şiriiiiiiiiin.güle güle giysin bebiş
sağol canım benım hazır vaktım varken şimdi eklım dedımm...sen nasılsın tatlımm
şöle bir uğrayam dedim kisme kalmamış yaww
bugün erken kaçmış herkes

meleğim cicilerini gördüm tatlım
hepsi çok güseller
ne yaptın hazırlıklar bitiyor herhalde yavaş yavaş
sağol canım benım.ya daha alacak bayağı bişi var ama kıyafet artık biraz daha büyük alırım bakalım bidakı ay alcaz artıkk beklıyoruzz...nasılsınız canım ipoşumla ne güsel şekeyleri var onun annesii

sağol canımgötürcem doktora içim rahat etsin.çok korktum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…