offfff canım çok sıkıldı ya.kocişin nefesi daralmış hastaneye gitmiş ekg de bişey çıkmamış stresten olabilir demişler.offffffff moralim çok bozuldu ya şimdi bide sabaha kadar çalışacak.
ay kesin strestendir geçmiş olsun bende daralıom yaaa çok feci bişey boğazlanıyorum sanki ölcek gibi oluyorum kendimi banyoya felan atıyom yoksa camdan balkondan uçacam Allah korusun
inşallah sadece strestendir ya.
inşallah sadece strestendir ya.
canım ekg de bişey çıkmadıysa strestendir kesin üzme canını yorgunluktan filanda olabilir
bişi cıkmamıs canım stresten havadan olur arada böle seyler sıkma canını
off ya bu sınav vardı onu çok taktı kafaya askerlik maskerlik.
inşallah ya sınavdan falan biraz sıktı canını.bakalım bide ben götürcem doktora içim rahat etmez
kaydirigubbakcemile5 Süper kaydirigubbakcemile5
Tesadüfmü değilmi bilemem ama ne güzel değilmi ayrı yerlerde aynı şeyler yaşanıyor:lepi:
Kesinlikle cnm ilk zamanlar ekstra birşey olmazsa o saatlerde uyurlar ama garantisi yok biliyoruz ikimizde inşallah huzurlu,sağlıklı bebekler olur :Saruboceq: :Saruboceq:
Ya wannam garip bir duygu var içimde oğluşum çok şükür kıskanmıyor ama nedense bende babasında var bu duygu hep aman üzülmesin diye üstünde duruyoruz ..Aman Doğa eksik kalmasın aman şöyle olmasın inan biz telaş yaptık şimdiden..Yanlış biliyorum heleki çocuk bu kadar kardeş isterken bu kadar doğal karşılarken ama engelliyemiyorum bak bebeğe birşeyde alayım dedim yine onun eksikleri gözüme geldi ona baktım gerçi hepsi olacak ama ne bileyim tuhaf bişi bu
offfff canım çok sıkıldı ya.kocişin nefesi daralmış hastaneye gitmiş ekg de bişey çıkmamış stresten olabilir demişler.offffffff moralim çok bozuldu ya şimdi bide sabaha kadar çalışacak.
gecmis olsun canim. sicaklar bi yandan, stres bi yandan. oluyor ara sira.
huuuuuuuuuu hatunlar nirdesiniz yoruldunuz demi lak lak etmekten heeeeeeeeeee
ne diyim canim, sana kolay gelsin. lohusa halinle seni uzmesinde.kaydirigubbakcemile5
Ayy Desturrrr yeminle ben hopladım burdaki tanıyorsun beni birtanem kolay kolay delirmiyorum..Merak ettim maya yapmak içinmi kullanıcak sütü!!!!!!!!!!!!!!!
Ne hacet yaa uzak dursun bebekten yada sevgilerimi iletip bir ricamı ona iletiver..Birtane daha doğursun nasılsa sütü gelen!!!!!!!!!!Doğurmayıda becerir teknolojiiiiiiiii çokkk ilerilerde ..Allahım yaaa ne diyeceğimi şaşırıyorum mümkünse birtanem koy mesafeyi araya bişicik olmazsa saygıysa saygı fazlasına gerek yok..Kıyamam sana yaa akıllı davran cnm benim öyle 2 lafa 1 söze yok pes etmek yeminle delirdim okuyunca Allah yardımcın olsun
Allahımm versin birtaneeeee kaydirigubbakcemile3 ya napim birden okuyunca dedim ne biçim iş bu yardım etsin gelsin sevsin okşasın bebeği ama bu nedir böle emzirmek vs şaştım wannam yaa Allah yardımcısı olsun Unemizin
slm kızlarrr a.s.
ben bugün heç gelemedim yavv :kedi::kedi:
arkadasım geldi bugün sabahtan sigara böreği sardık attım buzluğaa :lepi: buzlukta artık bi iğne koycak yer yok herşeyimi koydum allahtan kışa hazırımm :lepi:
geçmişe bugün bakamadım artıkın başka gün okucam yavvv :kedi:
Yarında denize gidicez arkadaslarlaa zemuszemus akşamada yemeğe davetliyik zemuszemus anaamm yarında geç gireriimm artıkk :kedi:
tatlım geçmiş olsun.inş bişeycık olmaz...aman canım dikkat et kendıne olmazsa beraber bi doktora gidin.baksın doktor eşine...offfff canım çok sıkıldı ya.kocişin nefesi daralmış hastaneye gitmiş ekg de bişey çıkmamış stresten olabilir demişler.offffffff moralim çok bozuldu ya şimdi bide sabaha kadar çalışacak.
iyi gezmeler canımslm kızlarrr a.s.
ben bugün heç gelemedim yavv :kedi::kedi:
arkadasım geldi bugün sabahtan sigara böreği sardık attım buzluğaa :lepi: buzlukta artık bi iğne koycak yer yok herşeyimi koydum allahtan kışa hazırımm :lepi:
geçmişe bugün bakamadım artıkın başka gün okucam yavvv :kedi:
Yarında denize gidicez arkadaslarlaa zemuszemus akşamada yemeğe davetliyik zemuszemus anaamm yarında geç gireriimm artıkk :kedi:
sağol canım benım hazır vaktım varken şimdi eklım dedımm...sen nasılsın tatlımmiyigeceler kızlar.nbr.annembirmelek eklediklerin çok şiriiiiiiiiin.güle güle giysin bebiş
sağol canım benım.ya daha alacak bayağı bişi var ama kıyafet artık biraz daha büyük alırım bakalım bidakı ay alcaz artıkk beklıyoruzz...nasılsınız canım ipoşumla ne güsel şekeyleri var onun annesiişöle bir uğrayam dedim kisme kalmamış yaww
bugün erken kaçmış herkes
meleğim cicilerini gördüm tatlım
hepsi çok güseller
ne yaptın hazırlıklar bitiyor herhalde yavaş yavaş
tatlım geçmiş olsun.inş bişeycık olmaz...aman canım dikkat et kendıne olmazsa beraber bi doktora gidin.baksın doktor eşine...
iyi gezmeler canım
sağol canım benım hazır vaktım varken şimdi eklım dedımm...sen nasılsın tatlımm
sağol canım benım.ya daha alacak bayağı bişi var ama kıyafet artık biraz daha büyük alırım bakalım bidakı ay alcaz artıkk beklıyoruzz...nasılsınız canım ipoşumla ne güsel şekeyleri var onun annesii
sağol canımgötürcem doktora içim rahat etsin.çok korktum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?