2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar bende 2009 kasım ayı annelerine adaylardan biriyim.
bir sorum var forumda ilgili yeri de bulamadım açıkcası.veya bu konuyu nereye açsam?
ben kasım ayında doğacak kızım için odaya bir nemlendirme cihazı almak istiyorum, haliyle ev komple kaloriferli..Soğuk buhar üfleyen ve sessiz çalışan hangi markayı önerirsiniz? bir de iyon özelliği var mış? o önemli mi sizce?

günaydın herkeseee a.s.a.s.
ayy erken kalktım bugünn,geceleri uyuyamamak beni mahvediyo artık yavv :sinifsinif:
birazdan çıkıcam denize gidicem zemuszemus akşamada arkadasım yemeğe çağırdı zemuszemus

merhaba hoşgeldin a.s.
ben chicconunkini aldım soğuk iyonizerli buhar makinası :lepi:

günaydın kızlar a.s.
günaydın cnm
günaydın herkeseee a.s.a.s.
ayy erken kalktım bugünn,geceleri uyuyamamak beni mahvediyo artık yavv :sinifsinif:
birazdan çıkıcam denize gidicem zemuszemus akşamada arkadasım yemeğe çağırdı zemuszemus
git tabee biz burda yan pişe çalışırken sen kendini kızgın kumlardan serin sulara at :tomato:
günaydın kuzular....zemuszemus
günaydın kuzum naber ?

günaydın ben de şöle merhaba deyim dedim
bu saatlerde pek olmam da
uyumak harbiden işkence geliyor bana artık
birazdan ben de dışarı çıkacam
kan ilacım bitmiş onu alırım
sonra da cibinliğimi süslemek istiyorum
çok sade kalıyor bakınacam öle işteee
bişeyler bulursam yapcaz bişeyler
sizler neler yapıyonuz bakim
anacım bugün istanbulda acayip yağmur yağdı yeni kesildi
edacımda oralarda denize girsin bakemlmaz:

Selam kızlar nasılsınızz valla gece uykusuzluğunu saymassak bomba gibiyim oruçta iyi gidiyor şükr kuzenim sancılanıyor habire onun telaşesii var günü bayram ama normal doğum olduğu için paşanın keyfini bekliyruzz onun için doğum heyecanı benide erkenden sarmış durumdaa bugün kontrolu var tekrar 4te tez zamanda hayırlısıyla doğar inşş cmlemizi mevlam sevindirsin ağrısız sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşş

destnacım kuzene sağlıklı doğumlar diliyorum
hayırlısıyla kucağına alır inaşllah
kız sen oruç mu tutuyorsun abowwwwwwww
ben cesaret edemem herhalde
neler yapıyon bakim hazırlıklar tamam mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…