destnacım kuzene sağlıklı doğumlar diliyorum
hayırlısıyla kucağına alır inaşllah
kız sen oruç mu tutuyorsun abowwwwwwww
ben cesaret edemem herhalde
neler yapıyon bakim hazırlıklar tamam mı cnm
aman kalma cicimm arif enişte izin vermiyi mi akşamları göremiom seni gııhe gıı ölee bi baktım ne war ne yok diyee
bişeyden geri kalmıyım dedimmyerimseniben
destnacım hoşgeldin cnm ösledik falla seni bidaa bu kadar ösletme taammı ahmed said nasıl bakiim kocaman oldu mu annesi?Selam kızlar nasılsınızz valla gece uykusuzluğunu saymassak bomba gibiyim oruçta iyi gidiyor şükr kuzenim sancılanıyor habire onun telaşesii var günü bayram ama normal doğum olduğu için paşanın keyfini bekliyruzz onun için doğum heyecanı benide erkenden sarmış durumdaa bugün kontrolu var tekrar 4te tez zamanda hayırlısıyla doğar inşş cmlemizi mevlam sevindirsin ağrısız sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşş
ayyy adacım çok güzel bişi resmini koycam ilk fırsattaNaber ebisce şu kırmızı çantanı bende çok merak ettim.Sen iyisi resmini koyda görelim.
günaydın nann çilli çiçkoo kaydirigubbakcemile3tombaklarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydın hepinize delikafadulden
he siz çişkosunuz delikafadulden ben cıtırım :dance: :dance:canlızım sana da günaydım cnmopuyorumnanaktan
cılız annem neler yapıyon bakimlaelaelaelaelae
aman kalma cicimm arif enişte izin vermiyi mi akşamları göremiom seni gıı
destnacım hoşgeldin cnm ösledik falla seni bidaa bu kadar ösletme taammı ahmed said nasıl bakiim kocaman oldu mu annesi?
ayyy adacım çok güzel bişi resmini koycam ilk fırsatta
günaydın nann çilli çiçkoo kaydirigubbakcemile3
aman kalma cicimm arif enişte izin vermiyi mi akşamları göremiom seni gıı
destnacım hoşgeldin cnm ösledik falla seni bidaa bu kadar ösletme taammı ahmed said nasıl bakiim kocaman oldu mu annesi?
ayyy adacım çok güzel bişi resmini koycam ilk fırsatta
günaydın nann çilli çiçkoo kaydirigubbakcemile3
ahh canlarım bu ne ki...o daha neler yapıyo neler söylüyo sindirene kadar kaç gece uykusuz kalıyorum...
bugün gittik ne olduysa suratımıza bakmıyo...yemek hazırladı ama yemek mi yedim dayak mı allah bilir....iki lokma zor geçti boğazımdan ...kaç saat tek kelime konuşmadı ne bebeği sordu ne hazırlıkları ... en son kapıdan çıkarken basenlerin acaip büyümüş dedi... ! önceden bunları da ciddiye alıp üzülüyodum ama şu anda biliyorum ki basenlerim hiç de acaip büyümedi hatta siyah bi pantolon giymiştim ve olduğundan da ince görünüyodu... beni nasıl bi gözle görüyo çok merak ediyorum...yani keşke öyle bi imkan olsa ve ben onun gözünden kendimi görebilsem...
Selam kızlar nasılsınızz valla gece uykusuzluğunu saymassak bomba gibiyim oruçta iyi gidiyor şükr kuzenim sancılanıyor habire onun telaşesii var günü bayram ama normal doğum olduğu için paşanın keyfini bekliyruzz onun için doğum heyecanı benide erkenden sarmış durumdaa bugün kontrolu var tekrar 4te tez zamanda hayırlısıyla doğar inşş cmlemizi mevlam sevindirsin ağrısız sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşş
krispim wanna
sizlere de günaydın
krispim wanna
sizlere de günaydın
iyidir krispim yaaaa
busemiz nasıl seni yormuyordur inşallah
artık iyice ağırlaştık mı ne
meleğim günaydın cnm
kız istanbulda da bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı
2 gün daha böleymiş sanırsam
oaralara geliy şimdi biz burdan gönderdik yağmuru oradan da edaya uğrayacakkaydirigubbakcemile3
sıkıntılarımız gitsin yağmurla deymi
neyse ben çıkayım
sağlık ocağına gidip ilacımı yazdıram alam da gelem
hadi şimdilik ba bayyyyyyy
öptüm hepinizi
canim, senin kaynananda kesin bir sorun var. kusura bakma ama normal degil davranislari. senin moralini bozmak icin elinden geleni yapiyor gibi. bosver takma kafana, bebisini dusun ve mutlu ol canim.opuyorumnanaktan
kimse odasını hazırlamadı yawww
elifcimin odası tamamdı ama hala bir fotosunu koymadı pis gacııı
hadi bakalım topiğimizin ilk hazır bebek odası kimden gelecek bekliyoruz
benim zaten odası olmaycak şimdilik ama yatak odama kuracam ama hala dolabı kurmadık
ikeanın zorluğu da bu olsa gerek
yormazmı zeytin yaaa zaten beni yoran hamilelik değil busenin yaramazlıkları canım
merhaba canım nerelersedın yahu özlettın kendını canım.oy maşallahhhhh oruç mu tutuyosun.Allah kabul etsın canım...kıpır kıpır demek oğlun maşallah...
kuzenınde inş tez zamanda bebişine kavuşurr hayırlısıyla.kolaylıkla bi avazda doğursun tatlımm...
Günaydın kızlar buarada bende erken uyandım anam hava bozuk burda kız edada denıze mı gidiyooooo...yüzsün hadi artık son zamanlarr...
içim karardı ya bu havadan...bende bugün oğlumu görücem renkli ultrasona gidicemmm saat 4 de...
herkes iyi mi bakemmm:CüvCüv:
evet teyzesi en son 2 hafta önce gittikk 1.850 gr idi bu haftasonu gidicez bakalım ne dicek dr. hayırlısı bi yaraazlık yok şükür ama ağırlaştık iice bazı şeyleri eskisi gibi yapamıyoz bide sakarlaştım mı ne evde herşey kırılıp dökülüyoo hatta elimin değmedi şeyler bile bi bakıyom çatlamışşşhoşbulduk gülüm bende özledim valaaa opuyorumnanaktan en son 29 haftalıkken doktordaydım 1kilo 630 grmdı ama şimdii karnım çok büyüdü hareketlerii farklılştıı büyümüştür heral bide geçen gün farkettim süt gelmeye başladıı çok garip hissettim kendimii yaasende durumlar nasıll arda azizde tombikti baya maşallah bir dahaki kontrol ne zaman
ohaa nann ne günaydını delüüüü iftara ne kaldı şurdaalülülülülülügünaydın kızlar
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?