2009 Kasm Anneleri

destnacım kuzene sağlıklı doğumlar diliyorum
hayırlısıyla kucağına alır inaşllah
kız sen oruç mu tutuyorsun abowwwwwwww
ben cesaret edemem herhalde
neler yapıyon bakim hazırlıklar tamam mı cnm

amin canım cümlemiz sağlıkla kucaklayalım inşş meleklerii bende tutamamam zannediyodum ama okdar rahat geçiyorkii şükürler olsun bebeğin gelişimi önden gittiği için bide oruçlu haldeyken bile aynı hareket ve eforu gösterdii ultrasonda doktorda oruçluyken böyleyse normal halii nasıl olurr bu kuduruğun dedi ve izin verdiiopuyorumnanaktan hazırlıklar tamam şampuanlarını aldım puset diyolar arba koltuğu gibi varya ondan aldım spor bir anne bbek çantasıı bir tek beşik yok onu da babası yapıcak bekliyoruzz sen neler yaptın canım prensesee

he gıı ölee bi baktım ne war ne yok diyee
bişeyden geri kalmıyım dedimmyerimseniben
aman kalma cicimm arif enişte izin vermiyi mi akşamları göremiom seni gıı
destnacım hoşgeldin cnm ösledik falla seni bidaa bu kadar ösletme taammı ahmed said nasıl bakiim kocaman oldu mu annesi?
Naber ebisce şu kırmızı çantanı bende çok merak ettim.Sen iyisi resmini koyda görelim.
ayyy adacım çok güzel bişi resmini koycam ilk fırsatta
tombaklarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydın hepinize delikafadulden
günaydın nann çilli çiçkoo kaydirigubbakcemile3

canlızım sana da günaydım cnmopuyorumnanaktan
cılız annem neler yapıyon bakimlaelaelaelaelae
he siz çişkosunuz delikafadulden ben cıtırım :dance: :dance:

günaydın nan sena yıtısemedım bacım msn den müsterı vardı dedıgım eleman da basladı rahatladım hacı sımdı o kaş bıyık alıyo ben ben sızle lak lak yapabılıyorum lülülülülülü

hoşbulduk gülüm bende özledim valaaa opuyorumnanaktan en son 29 haftalıkken doktordaydım 1kilo 630 grmdı ama şimdii karnım çok büyüdü hareketlerii farklılştıı büyümüştür heral bide geçen gün farkettim süt gelmeye başladıı çok garip hissettim kendimii yaa sende durumlar nasıll arda azizde tombikti baya maşallah bir dahaki kontrol ne zaman

canim, senin kaynananda kesin bir sorun var. kusura bakma ama normal degil davranislari. senin moralini bozmak icin elinden geleni yapiyor gibi. bosver takma kafana, bebisini dusun ve mutlu ol canim.opuyorumnanaktan

destnacım allah kabul etsin cnm
yüce rabbim meleklerimiz korur heleki bu mübarek ayda
tutabiliyorsan bırakma cnm
benim tansiyon düşüklüğüm olduğu için tutamıyorum
ama insan dayanabiliyor
cam gezmelerine gittiğimde bütün gün sadece 1 tane meyveyla durdum
onu da yine tansiyonum düştüğü için yedim
dediğin gibi tutulabilyor aslında
kızz senin bebişin zaten tombiş di demi anası depoladığından yesin hem demi
bizim hazırlıklarda tamam işte bende süslemelerle uğraşıyom artık
evde boş dururken yapam deyü
iyiyiz allaha şükür

merhaba canım nerelersedın yahu özlettın kendını canım.oy maşallahhhhh oruç mu tutuyosun.Allah kabul etsın canım...kıpır kıpır demek oğlun maşallah...
kuzenınde inş tez zamanda bebişine kavuşurr hayırlısıyla.kolaylıkla bi avazda doğursun tatlımm...
Günaydın kızlar buarada bende erken uyandım anam hava bozuk burda kız edada denıze mı gidiyooooo...yüzsün hadi artık son zamanlarr...
içim karardı ya bu havadan...bende bugün oğlumu görücem renkli ultrasona gidicemmm saat 4 de...
herkes iyi mi bakemmm:CüvCüv:

kimse odasını hazırlamadı yawww
elifcimin odası tamamdı ama hala bir fotosunu koymadı pis gacııı
hadi bakalım topiğimizin ilk hazır bebek odası kimden gelecek bekliyoruz
benim zaten odası olmaycak şimdilik ama yatak odama kuracam ama hala dolabı kurmadık
ikeanın zorluğu da bu olsa gerek

meleğim günaydın cnm
kız istanbulda da bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı
2 gün daha böleymiş sanırsam
oaralara geliy şimdi biz burdan gönderdik yağmuru oradan da edaya uğrayacakkaydirigubbakcemile3
sıkıntılarımız gitsin yağmurla deymi

neyse ben çıkayım
sağlık ocağına gidip ilacımı yazdıram alam da gelem
hadi şimdilik ba bayyyyyyy
öptüm hepinizi

he canımm bütün gece yağdı daha da yağar heralde olsun bereket...sonrada edaya gönderirizkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım güle güle git gel canımmm dikkat et kendıne aylinim oldu muuopuyorumnanaktan

canim, senin kaynananda kesin bir sorun var. kusura bakma ama normal degil davranislari. senin moralini bozmak icin elinden geleni yapiyor gibi. bosver takma kafana, bebisini dusun ve mutlu ol canim.opuyorumnanaktan

maalesef canım (( 5 sene sonra daha az takıyorum ama heralde yaptıklarını yazsam kitap olur...

ayy sorma zeytinim yaa evin içini bi görsen...bi yanda mobilyalar kutularıyla duruyo daha kurulmadı...bi yanda aldığım şeyler torbaların içinde... göçebe gibiyiz...cuma günü odasını boyucaz pamuğumun hafta sonu da mobilyaları kurarız hralde... sonra da yıkama ütüleme yerleştirme faslı...
benim daha alışveriş işim de bitmedi... sen karyolanın içine yatağı nerden aldın canım... netten mi alsam acaba...cesaret de edemedim görmeden almaya...marka falan önemli mi bilindik bi marka var mı bebiş yataklarında da ??

yormazmı zeytin yaaa zaten beni yoran hamilelik değil busenin yaramazlıkları canım

ayy kıyamam... :1hug:

sorma netim yoktu arada bir baktım annemlerden hepinizi çok özledim amin canım Allah cümlemiizn ibadetlerini kabul etsinn senin bebeiş ne alemde bakiimm sonlara doğru yaklaştık heyecanm gittikçe arııtıyor bu arada arnızada başka göğsünden süt gelen varmıı

evet teyzesi en son 2 hafta önce gittikk 1.850 gr idi bu haftasonu gidicez bakalım ne dicek dr. hayırlısı bi yaraazlık yok şükür ama ağırlaştık iice bazı şeyleri eskisi gibi yapamıyoz bide sakarlaştım mı ne evde herşey kırılıp dökülüyoo hatta elimin değmedi şeyler bile bi bakıyom çatlamışşş
günaydın kızlar
nasılsınız
ohaa nann ne günaydını delüüüü iftara ne kaldı şurdaalülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…