2009 Kasm Anneleri

selam güzel annisler nasilsiniz bakim?
benim kizimin odasi geldi..kocis kac gündür tek basina ugrasiyor.. boya falan yaptik perdeler kornesler cikti.. evi neler götürüyor neler.. yatmam gerektigi icin isin ucundanda tutamiyorum.. isler iyce bitsinde annemi cagircam temizlik icin..dolabida zaten bu durumda yerlestiremicem tek basima süsleme zaten yapamadim..ama dogumdan sonra bos vaktim oldugunda yavas yavas yaparim artik herseyi..zaten hemen odada yatirmicam kizmi..

zemuszemus sonunda ben de öğlen vakti bi günaydın çekeem sizeee
bugün izin aldım işe gitmedim ve daa yeni kalkıp kahvaltımı ediyoruummm
ayy izne mi ayrılsam nee ne güzelmiş yaw

sen kıyamazsın ama buse çok güzel kıyıyo bana hemide kıtır kıtır:roflol::roflol:

nan herhalde şimdi kalkmadık mannğ
10,45 de kaktım

bizde iyiyiz oğluşumla dün gece uyutmadı yaa okadar çok tekmeledı kı çok hareketlıydı. bugün görmeye gitcez renklıde bakalım nasıl büyümüş meleğim en son 19 haftalıktı renklıde gördüğümde...benımde heyecanım artıyor bide daha tam tamamlanmadı alacaklarr bebişe.kendıme bişi almadım daha...onları alıp hazırlıcam arada düşündükçe telaş kaplıyo...
gecenakşam kayınvalidemler bizde yemekteydi.cuma doktora gittik doktorda bebiş babaya mı benziyo sankı dedi gerci kılo aldıkça değişir dedi.bizde mutfakta eşim teyzesi ve ben bunu anlatıyoduk eşimin teyzesine kayınvalidemm ayy durun bende gelım oğluma mı benzıyomuş dediii...eşimin kardeşinede evde aynı babasına benzıyo torunum demış 19 haftalık renklı ultrasondan resım vermişlerdide ona dayanarak sölemiş.sinir oluyorumö yaa

hoşgeldin canımm güle güle kullansın prensesin odasınıı yerleşmesi bitince resmini eklee görelim miniğin odasınıı rahatsızmısın canım yatmam gerekiyor demişsin kötü bişey yok inşş

hoşgeldiniz kızlarr nasılsınız bakemm iyimi bebişlerde

herkese kocaman günaydin a.s.a.s.a.s.
ben bugün erken uyandim:lepi:
nasilsiniz kasim prens ve prenseslerinin anneleri
hersey yolunda mi
azcik gecmise takilip geliyorum

kızlar yaa benim bağırsaklar kötüydü.ishal oldum acuk.ssk ya gittim sabah ilaç virsinler diye.usg ile baktılar önce.bebiş iyi ama ishal doğum belirtisi oluyo bazen dedi.erken doğum olabilir rahim kanalına bakmam lazım elle dedi.korka korka yattım allahtan eli hafifmiş acımadı hiç.açılma yok güzel dedi.korkuyom ama doğumu başlatır bu muayene diye.bazıları ötle diyoda.hüüüüüüü

ohh maşallah tekmeliycek tabii annesii sağlıklıı olsunda tepik yiyelim dimii benimkide çok fena geceleri hiç uyutmuyorr büyüdükçee dahada sertleşiyor hareketlerii olsun napalım az kaldıı demek bugün görücen prensinii ne kadar büyüdü kimbilir ben hiç renkli ultrosına giremedim burda yalnızca erkek doktorlarda vardıı sinir oldum oyüzden iyice bak oğluna hiç bişeyi dert etme bu büyükler bi alem benimkininde yanakları çok tombikti kaynanam bbbasına benziycek dedii ama doktor dudak yapısını bana benzeetii duyma sen onlarıı

slm kıslar ben geldim geçmişe hiç bakmadan daldım valla
bu arada ensarımın cicişlerini koydum bkarsınız teyzeleri

hoşgeldinn afiyet olsun canımm ohh evde durmak gibisi varmııı ne kadar var bakalım izin almana

nbr kıslaaaaaaaaaaar

itekcim sen normal doğummu sezeryanmı yapmıştın
araştırma yapıorumda

duymım arada boşver ya diyorum oğluşunu düşün diyorum ama sinir ediyolar.zaten sevgili kayınvalidemem dert olmuş durumda bebeğe nasıl bakcaz diyo.kendisi çalışıyo zaten gelemıcek anca sevmeye gelır bende merak etme ben bakarım oğluma.yardıma gelecek insanım da var sizden hiçbişi beklemıyorum dedimm..
aman gelmesınler başıma valla karışıp duracak torununu kucaktan kucağa oyuncak yapcaklar yaa korkuyorum acıkcası.sinirlendiğimde nasıl olacağımı bılemıyorum...

saol canim benim..bitsinde resim eklerim tabiki ama daha cok is var..esyalarin yarisi ablamda..türkiyeden getirmisti onlar bayramdan sonra gelicek..evde olanlarida yikatmadim hepsini bir yikarim diye..rahim boynunda kisalma oldugu icin kizim erken gelebilirmis o yüzden yaklasik 6haftadir yatiyorum..bayramdan sonra ayaklancam ama su riskli zamani bi atlatayimda..yoksa dogumum cok zor olcak gibi görünüyor..biraz yürüsem hamliyorum artik..

hoşgeldiniz kızlarr nasılsınız bakemm iyimi bebişlerde

hosbulduk canim..iyiyim bebiste iyi cok sükür..onlar iyi olsun yeterki biz herseye raziyiz..buarada cicisleriniz cok güzel güle güle güzel saglikli günlerde giysin oglusun insallah..

slm kızlarrrr
ben sabah 7de bi kalktım kocişi geçirdim kahvaltımı yaptımmm
sonra bi daha yattım uykum çoktu da:) 11de kalktım bişeyler atıştırdım süt içtim meyve yiyorum size bakiim dedim napıyonuz die:)

nasılsınız bakiiimmmm

keyifler yerinde miiii

herkese kocaman günaydin a.s.a.s.a.s.
ben bugün erken uyandim:lepi:
nasilsiniz kasim prens ve prenseslerinin anneleri
hersey yolunda mi
azcik gecmise takilip geliyorum
hoşgeldin tatlımmm biz iyiyiz sen nasılsın bakalımm

geçmiş olsun canım.bişeycık olmaz cnaım ya sen içini ferah tut..kendi doktorun mu baktı canımm

daha 5 hafta var destnacım

iteek baktım gıı cicilerine
hepsi de çok güzeel bayıldııım

selam cnm bende kurabiye yiyom kaydirigubbakcemile3

canım ya sen söyle lafını arana mesafeni de koy zaten çalışıyormuş benm kaynnam da rüyasında görmüş saçları siyahmış bebeğimin aynı anasına benziyo demiş kocam kumraldır renkli gözlüdür de:) ben alınmadım lafına anasıyım benzicekkk tabiii:))
he talipliler çok bizde de valla biri poposundan biri ayağından ısırcakmış yaaaa
ben de nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum bebemi seviyoz ayağına hırpalarlarken..

cnm çok geçmiş olsun ama ne kaldı şurda sıkıcaz dişimizi kolay mı anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…