2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin tatlımmm biz iyiyiz sen nasılsın bakalımm

geçmiş olsun canım.bişeycık olmaz cnaım ya sen içini ferah tut..kendi doktorun mu baktı canımm

sağol canımcım.yok canım yaa kendi doktorum olsa korkmam zaten.ssk nın doktoruna gittim yakın diye.o baktı.inş bişey olmaz.

herkese kocaman günaydin a.s.a.s.a.s.
ben bugün erken uyandim:lepi:
nasilsiniz kasim prens ve prenseslerinin anneleri
hersey yolunda mi
azcik gecmise takilip geliyorum

günaydin canim.. sizinde odaniz gelmis..nasil kurdunuzmu bari? ben bayildim canim tahtasi falan süper kaliteli baya.. ama evde baya bi koku olustu..kapaklarini actim camida actim iki gündür havalandiriyorum.. esyalari bayramdan sonra yerlestircem zaten..

canim benim hic korkma.. bendede olmustu aynisi.. ishal dogum belirtisi degilde.. sanci yaptigi icin sanciyi tetikliyormus.. sen bol bol su ic..haslanmis patates ve cubuk kraker ye..gecer insallah.. alttan muayene olayida benim doktorum her iki haftada bir muayne ediyor..kisalma veya acilma olmusmu diye.. doktoruna güveniyorsan rahat ol..

ayse_on geçmiş olsun canım.inşallah bebişin gelmez erkenden.bazen bende korkuyorum gelir diye.kasılmam oluyo bazende.

Son düzenleme:

fundacım geçmiş olsun korkma canım Allahın izniyle bişecik olmaz

sağolun canlarım.rahatlattınız gene beni.sizde olmasanız ne yaprdım ben yaa.öptüm hepinzi.ben kaçıyom şimcik.kızım kursa başlıycakda dershaneyegötürücem.gelince açarım. opuyorumnanaktan

ayşe on kendine dikkat et canımm dinlen hepiniiz öpüyorum biizmki gelicek birazdan kayınvalidemlere gidicem çamaşırlarıyi asiyimm hepiniiz öptümm

valla bende sinirli olduğumda gözüm görmez bişeyi.minicik oğluşum top gibi oynanmasın sinir olurum yaaaAllah sabır versın hepimizee.kırmak istemem ama oğluma olmazzlmaz:
sağol canımcım.yok canım yaa kendi doktorum olsa korkmam zaten.ssk nın doktoruna gittim yakın diye.o baktı.inş bişey olmaz.
inş olmaz canım.içini ferah tut oldu muu.olmazsa kendi doktoruna da böle böle oldu die söle bılsın...

benim dr sezeryancı değil illa sezeryan olsun die tutturmuo normal olursa bakalım dedi
ben 2 siyle ilgili araştırma yapıcam bkalım hakkımda hayırlısı nese o olsun püüüüüfffff

zemuszemus sonunda ben de öğlen vakti bi günaydın çekeem sizeee
bugün izin aldım işe gitmedim ve daa yeni kalkıp kahvaltımı ediyoruummm
ayy izne mi ayrılsam nee ne güzelmiş yaw
niye izin aldın gııı
bi aksilik yok dimiii
hersey yolunda mi
tünaydın dimek istedin galibaaa kaydirigubbakcemile3
slm kıslar ben geldim geçmişe hiç bakmadan daldım valla
bu arada ensarımın cicişlerini koydum bkarsınız teyzeleri
hemen gidem bakamm
normal doğum tatlım hemde epiduralsiz:roflol:

anam zaten eskiden epidural mi varmışş :umursamaz:

selam cnm bende kurabiye yiyom kaydirigubbakcemile3
heee canımı istettin gittim mutfağı talan ettim hazır bi kurabiye buldum onu kemircem şimdiii

kalbini ferah tut canım benm ablam 9 ay boyunca ishaldi:) halinden de memnundu kabız olmak daha fenaaa
geçmiş olsun bu arada

amaan ben daha hiç alttan muayene olmadım hamile kalmadan önce vajinal ultrasonla bakıldı hsg çekildi ama altan muayene farklı bişey ya hele ki göbek bunca şişken:)

ben de sinir olurum bide hemen lafımı da söyleyemem ben anca surat asarım:)

benim dr sezeryancı değil illa sezeryan olsun die tutturmuo normal olursa bakalım dedi
ben 2 siyle ilgili araştırma yapıcam bkalım hakkımda hayırlısı nese o olsun püüüüüfffff

canım bence doktoruna güven son dk ya kadar değişiyor doğum şekli biz ne dersek diyelim hayırlsı olsun benim arkdaşım normal doğum istiyordu sezaryenden çok korkuyordu ama bebeği gelmedi bi türlü suyu da azalınca dr acil sezaryene aldı geçen bi arkdş daha bebeği gelmediği için sezaryene alındı benm karşı komşum da ilk bebeğini normal ikinciyi sezaryenle doğurdu bizim isteğimiz önemli ama hayırlsı neyse o olsun ya ikisine de hazırlıklı olmak lazım bence
Allah sağlık versin de gerisi boş

saol canim benim..sIkcaz tabi disimizi az kaldi..bi 4hafta sonra dogurmaya baslariz zaten..

ayse_on geçmiş olsun canım.inşallah bebişin gelmez erkenden.bazen bende korkuyorum gelir diye.kasılmam oluyo bazende.

benimde cok kasilmam oluyor canim merak etme bu haftalarda cok normal..cok sIk olmadigi sürece sorun degil..magnezyuma devam et sakin ihmal etme.. insallah zamaninda gelirler yada 36haftadan sonra.

sağolun canlarım.rahatlattınız gene beni.sizde olmasanız ne yaprdım ben yaa.öptüm hepinzi.ben kaçıyom şimcik.kızım kursa başlıycakda dershaneyegötürücem.gelince açarım. opuyorumnanaktan

bende öptüm canim cok..

fundacıım canını hiç sıkma çünkü ben demir hapını kullandığım sürece devamlı ishalimkaydirigubbakcemile3
ve hatta 2 hafta öncede ağır atlattım yanii birşey olmaz ama bol su içmeye dikkat etki bebişin susuz kalmasın

güle güle kullanın canım odanızı sen kendini yorma sakın hiçbişi için lmaz: herşey hallolur
zemuszemus sonunda ben de öğlen vakti bi günaydın çekeem sizeee
bugün izin aldım işe gitmedim ve daa yeni kalkıp kahvaltımı ediyoruummm
ayy izne mi ayrılsam nee ne güzelmiş yaw
naber nan nası bi iş yeri orası öle canın istedimi izin mizin almalar ooohhh falla ben 30 dk istesem 40 gün lafı oluyyy
hersey yolunda mi
selam canım hoşgeldin çok şükür bizlerde bi yaramaslık yok sen nasılsın ?
geçmiş olsun tatlım sen iyi düşün bence sağa sola bakma kuşum inşallah tam zamanında doğar
slm kıslar ben geldim geçmişe hiç bakmadan daldım valla
bu arada ensarımın cicişlerini koydum bkarsınız teyzeleri
hoşgeldin cnm ayy akşam bakabilirim ben ancak ya hofff burdan açılmıyy kii
itekcim sen bizi normal doğumla ilgili bilgilendir eccük gııı kör cahilik bişi bilmiyok şöööle detayıyla bi annat da biz de ona göre başımıza ne gelebilü bilekk
nbr kıslaaaaaaaaaaar

itekcim sen normal doğummu sezeryanmı yapmıştın
araştırma yapıorumda
hoşgeldin kuzu ne araştırması cnm ?

heee canımı istettin gittim mutfağı talan ettim hazır bi kurabiye buldum onu kemircem şimdiii

ay cicim kusura bakma tüüüüüüüüüüüüh Allahtan varmış
ay benimkide dandik kurabiyeydi zaten çok rezül bi tadı vardı
yemedim bile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…