normal doğum tatlım hemde epiduralsiz:roflol:nbr kıslaaaaaaaaaaar
itekcim sen normal doğummu sezeryanmı yapmıştın
araştırma yapıorumda
daha 5 hafta var destnacım
iteek baktım gıı cicilerine
hepsi de çok güzeel bayıldııım
hoşgeldin tatlımmm biz iyiyiz sen nasılsın bakalımm
geçmiş olsun canım.bişeycık olmaz cnaım ya sen içini ferah tut..kendi doktorun mu baktı canımm
herkese kocaman günaydin a.s.a.s.a.s.
ben bugün erken uyandim:lepi:
nasilsiniz kasim prens ve prenseslerinin anneleri
hersey yolunda mi
azcik gecmise takilip geliyorum
kızlar yaa benim bağırsaklar kötüydü.ishal oldum acuk.ssk ya gittim sabah ilaç virsinler diye.usg ile baktılar önce.bebiş iyi ama ishal doğum belirtisi oluyo bazen dedi.erken doğum olabilir rahim kanalına bakmam lazım elle dedi.korka korka yattım allahtan eli hafifmiş acımadı hiç.açılma yok güzel dedi.korkuyom ama doğumu başlatır bu muayene diye.bazıları ötle diyoda.hüüüüüüü
günaydin canim.. sizinde odaniz gelmis..nasil kurdunuzmu bari? ben bayildim canim tahtasi falan süper kaliteli baya.. ama evde baya bi koku olustu..kapaklarini actim camida actim iki gündür havalandiriyorum.. esyalari bayramdan sonra yerlestircem zaten..
canim benim hic korkma.. bendede olmustu aynisi.. ishal dogum belirtisi degilde.. sanci yaptigi icin sanciyi tetikliyormus.. sen bol bol su ic..haslanmis patates ve cubuk kraker ye..gecer insallah.. alttan muayene olayida benim doktorum her iki haftada bir muayne ediyor..kisalma veya acilma olmusmu diye.. doktoruna güveniyorsan rahat ol..
fundacım geçmiş olsun korkma canım Allahın izniyle bişecik olmaz
valla bende sinirli olduğumda gözüm görmez bişeyi.minicik oğluşum top gibi oynanmasın sinir olurum yaaaAllah sabır versın hepimizee.kırmak istemem ama oğluma olmazzcanım ya sen söyle lafını arana mesafeni de koy zaten çalışıyormuş benm kaynnam da rüyasında görmüş saçları siyahmış bebeğimin aynı anasına benziyo demiş kocam kumraldır renkli gözlüdür de:) ben alınmadım lafına anasıyım benzicekkk tabiii:))
he talipliler çok bizde de valla biri poposundan biri ayağından ısırcakmış yaaaa
ben de nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum bebemi seviyoz ayağına hırpalarlarken..
cnm çok geçmiş olsun ama ne kaldı şurda sıkıcaz dişimizi kolay mı anne olmak
inş olmaz canım.içini ferah tut oldu muu.olmazsa kendi doktoruna da böle böle oldu die söle bılsın...sağol canımcım.yok canım yaa kendi doktorum olsa korkmam zaten.ssk nın doktoruna gittim yakın diye.o baktı.inş bişey olmaz.
niye izin aldın gııızemuszemus sonunda ben de öğlen vakti bi günaydın çekeem sizeee
bugün izin aldım işe gitmedim ve daa yeni kalkıp kahvaltımı ediyoruummm
ayy izne mi ayrılsam nee ne güzelmiş yaw
tünaydın dimek istedin galibaaa kaydirigubbakcemile3herkese kocaman günaydin a.s.a.s.a.s.
hersey yolunda mi
hemen gidem bakammslm kıslar ben geldim geçmişe hiç bakmadan daldım valla
bu arada ensarımın cicişlerini koydum bkarsınız teyzeleri
normal doğum tatlım hemde epiduralsiz:roflol:
heee canımı istettin gittim mutfağı talan ettim hazır bi kurabiye buldum onu kemircem şimdiiiselam cnm bende kurabiye yiyom kaydirigubbakcemile3
kalbini ferah tut canım benm ablam 9 ay boyunca ishaldi:) halinden de memnundu kabız olmak daha fenaaasağol canımcım.yok canım yaa kendi doktorum olsa korkmam zaten.ssk nın doktoruna gittim yakın diye.o baktı.inş bişey olmaz.
amaan ben daha hiç alttan muayene olmadım hamile kalmadan önce vajinal ultrasonla bakıldı hsg çekildi ama altan muayene farklı bişey ya hele ki göbek bunca şişken:)günaydin canim.. sizinde odaniz gelmis..nasil kurdunuzmu bari? ben bayildim canim tahtasi falan süper kaliteli baya.. ama evde baya bi koku olustu..kapaklarini actim camida actim iki gündür havalandiriyorum.. esyalari bayramdan sonra yerlestircem zaten..
canim benim hic korkma.. bendede olmustu aynisi.. ishal dogum belirtisi degilde.. sanci yaptigi icin sanciyi tetikliyormus.. sen bol bol su ic..haslanmis patates ve cubuk kraker ye..gecer insallah.. alttan muayene olayida benim doktorum her iki haftada bir muayne ediyor..kisalma veya acilma olmusmu diye.. doktoruna güveniyorsan rahat ol..
ben de sinir olurum bide hemen lafımı da söyleyemem ben anca surat asarım:)valla bende sinirli olduğumda gözüm görmez bişeyi.minicik oğluşum top gibi oynanmasın sinir olurum yaaaAllah sabır versın hepimizee.kırmak istemem ama oğluma olmazzlmaz:
inş olmaz canım.içini ferah tut oldu muu.olmazsa kendi doktoruna da böle böle oldu die söle bılsın...
anam zaten eskiden epidural mi varmışş :umursamaz:
benim dr sezeryancı değil illa sezeryan olsun die tutturmuo normal olursa bakalım dedi
ben 2 siyle ilgili araştırma yapıcam bkalım hakkımda hayırlısı nese o olsun püüüüüfffff
canım ya sen söyle lafını arana mesafeni de koy zaten çalışıyormuş benm kaynnam da rüyasında görmüş saçları siyahmış bebeğimin aynı anasına benziyo demiş kocam kumraldır renkli gözlüdür de:) ben alınmadım lafına anasıyım benzicekkk tabiii:))
he talipliler çok bizde de valla biri poposundan biri ayağından ısırcakmış yaaaa
ben de nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum bebemi seviyoz ayağına hırpalarlarken..
cnm çok geçmiş olsun ama ne kaldı şurda sıkıcaz dişimizi kolay mı anne olmak
ayse_on geçmiş olsun canım.inşallah bebişin gelmez erkenden.bazen bende korkuyorum gelir diye.kasılmam oluyo bazende.
sağolun canlarım.rahatlattınız gene beni.sizde olmasanız ne yaprdım ben yaa.öptüm hepinzi.ben kaçıyom şimcik.kızım kursa başlıycakda dershaneyegötürücem.gelince açarım. opuyorumnanaktan
güle güle kullanın canım odanızı sen kendini yorma sakın hiçbişi içinselam güzel annisler nasilsiniz bakim?
benim kizimin odasi geldi..kocis kac gündür tek basina ugrasiyor.. boya falan yaptik perdeler kornesler cikti.. evi neler götürüyor neler.. yatmam gerektigi icin isin ucundanda tutamiyorum.. isler iyce bitsinde annemi cagircam temizlik icin..dolabida zaten bu durumda yerlestiremicem tek basima süsleme zaten yapamadim..ama dogumdan sonra bos vaktim oldugunda yavas yavas yaparim artik herseyi..zaten hemen odada yatirmicam kizmi..
naber nan nası bi iş yeri orası öle canın istedimi izin mizin almalar ooohhh falla ben 30 dk istesem 40 gün lafı oluyyyzemuszemus sonunda ben de öğlen vakti bi günaydın çekeem sizeee
bugün izin aldım işe gitmedim ve daa yeni kalkıp kahvaltımı ediyoruummm
ayy izne mi ayrılsam nee ne güzelmiş yaw
selam canım hoşgeldin çok şükür bizlerde bi yaramaslık yok sen nasılsın ?herkese kocaman günaydin a.s.a.s.a.s.
hersey yolunda mi
geçmiş olsun tatlım sen iyi düşün bence sağa sola bakma kuşum inşallah tam zamanında doğarkızlar yaa benim bağırsaklar kötüydü.ishal oldum acuk.ssk ya gittim sabah ilaç virsinler diye.usg ile baktılar önce.bebiş iyi ama ishal doğum belirtisi oluyo bazen dedi.erken doğum olabilir rahim kanalına bakmam lazım elle dedi.korka korka yattım allahtan eli hafifmiş acımadı hiç.açılma yok güzel dedi.korkuyom ama doğumu başlatır bu muayene diye.bazıları ötle diyoda.hüüüüüüü
hoşgeldin cnm ayy akşam bakabilirim ben ancak ya hofff burdan açılmıyy kiislm kıslar ben geldim geçmişe hiç bakmadan daldım valla
bu arada ensarımın cicişlerini koydum bkarsınız teyzeleri
hoşgeldin kuzu ne araştırması cnm ?nbr kıslaaaaaaaaaaar
itekcim sen normal doğummu sezeryanmı yapmıştın
araştırma yapıorumda
heee canımı istettin gittim mutfağı talan ettim hazır bi kurabiye buldum onu kemircem şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?