2009 Kasm Anneleri

slm kızlarr nasılsınız bakalım bi slm vereyim mutfaga gidiyorum
slm şekerim hoşgeldinnn gir bakalım mutfağa:)

sen mazoşistmisin nan acı olmasın deyü çıkarmışlar işte
dikişte attırma herşey çok doğal olsun eskiden
dikişmi varmış :roflol: :roflol:
epidurali ama benm ablama doktoru tavsiye etmemiş ablam da normal doğurdu bu 3. ydü bi de, neden tavsiye etmemiş soramamış o sancı esnasında ama ksinlikle önermemiş. iyi araştırmak lazım yaaa

benim dr sezeryancı değil illa sezeryan olsun die tutturmuo normal olursa bakalım dedi
ben 2 siyle ilgili araştırma yapıcam bkalım hakkımda hayırlısı nese o olsun püüüüüfffff

canını hiç sıkma konuda rahat ol benim dr.sormuştu sezeryn istiyor msn diye ama kabul etmemiştim şimdide aynı şekilde normal düşünüyorum kısmetse

hoşgeldin kuzu ne araştırması cnm ?

ne şekilde doğursam araştırması kuzucum öffffffffffffffffffffffffff
2 yöntemide iyiyce araştırıp doğum sonrası etkileri neler felan
bakıom işte normal doğumda alttan dikiş felan çok esneme durumu
ne bilem yaaa belkide normal doğuramayacam bilmiomki

ay cicim kusura bakma tüüüüüüüüüüüüh Allahtan varmış
ay benimkide dandik kurabiyeydi zaten çok rezül bi tadı vardı
yemedim bile opuyorumnanaktan
benimki de dandik cnm:) bimden aldıydım bulunsun die:))) cokacimcoook olsun yaa diğerleri çakmasın da durumu:))) :roflol:

canını hiç sıkma konuda rahat ol benim dr.sormuştu sezeryn istiyor msn diye ama kabul etmemiştim şimdide aynı şekilde normal düşünüyorum kısmetse

evet ya normal doğumu hemen herkes övüyor herkes memnun benim ablam da annem de kayınvaldem de hep normal öneriyor bana ama dr ne dicek bilemiyorum şimdiden daha erken biz hiç doğumdan bahsetmiyoruz doktorumla sanki anlaşmışız gibi:) sanki ben hiç doğurmucam da hep böyle şiş göbekle gezcem gibi:) :CüvCüv: benm dr hiç stres yaptırmıyor banaa delikafadulden

yaa kızlar benim ellerim ayaklarım çok kaşınıyor dr önemli deil dedi ama ben bu kaşıntıdan nası kurtulcam geçer dedim iki haftadır geçmedi yaaa sıcaktan mı neden anlamadım kırmızı kırmızı oldu
:asigim:

epidurali ama benm ablama doktoru tavsiye etmemiş ablam da normal doğurdu bu 3. ydü bi de, neden tavsiye etmemiş soramamış o sancı esnasında ama ksinlikle önermemiş. iyi araştırmak lazım yaaa

nebilem yaaa bende soracam drye

benim koca 3 çocuk istio şimdi ben 3 kez normal doğursam benim şey laçka olur artık ne etsemki yaw kaydirigubbakcemile3

anlatırım canımne demek buyrunnnnnnnnnama gerçekten korkulacak birşey yok ben çok rahattım yaaa dr.la bile sohbet ediyordum o sancıyı çekerken:roflol:
zaten açılma tamamlanana kadar pek sancı olmuyor gelip gidiyor bebeğin başı geldikten sonra sıklaşmaya başlıyor zaten kendiliğinden bi ıkınma duygusu oluyorkaydirigubbakcemile3sonunda ne olduğunu bile anlamıyorsun valla
ama dediğim gibi rahat olacaksın ve dr.na güveneceksin:lepi:

epiduralde sancı hissedilmediğinden ıkınmayı herkes yapmıyormuş onun için pek tavsiye etmiyorlar
kenyaaaam hoşgeldin kıs bugün annende yemiyor msn niye yemek yapıyorsun:roflol::roflol:

azcik cicis topigine bakayim dedim burdada sohbet almis ilerlemis yani

canim gecmis olsun rahimde acilma yoksa korkma erken dogumu baslatmaz elle muayene..benim doktor her kontorlde bakio elle cati muayenesi yapiyo koca koca ellerini sokuyo böggghhhh..igrenc ama bisey olmuyo korkma

hoşgeldin tatlımmm biz iyiyiz sen nasılsın bakalımm
iyiyiz canim cicis topigine baktim cok güzel cicileriniz iyi günlerde kullanin

selam cnm bende kurabiye yiyom kaydirigubbakcemile3
ttali mi tuzlu muu yiyon kizzzz

oda süper gercekten cok klas duruyo... canim oda geldi coktanda wickelkommodenin minicik bir kenari catlak cikti icerde kaliyo ama bugün gidip o parcayi yenisiyle degiscez..herseyi düzgün olsun diye...kurumu cok zor yalniz benimde esim yalniz ugrasiyo adam bide oruclu isten geliyo yapiyo bende üstüne gitmiyorum bitir artik diye..bugün bitcek allah in izniyle...dolabini temizledim yatagini kurdkuk geriye kaldi wickelkommede oda bittimi eklicem rsimleri sende eklersin

tünaydın dimek istedin galibaaa kaydirigubbakcemile3

yok anam benim icin erken daha kaydirigubbakcemile3yeni uyandim

slm kızlarr nasılsınız bakalım bi slm vereyim mutfaga gidiyorum
selam tatlim

bende normal dogurmak istiyorum yaaa itek gizz kac saat sanci cekmistin:1ninca:

canım kaşıntı geçer bendede oluodu sıcaktan ewt soğuk suya tut bazen deterjan falanda yapıo ay sorcam drye erkek die çekiniodum bazı şeyleri sormaya şimid soracam napam yaa :kedi: :kedi:

Doğum şekli konusunda Allah hepimiz için en hayırlısı ne ise ona yönlendirsin.
Arkadaşlar sizinle dün kk da okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim. Doğum sonrası işimize yarar belki. Anne sütünü PETİBÖR bisküvi yemek arttırıyormuş. Ve deneyimlerini yazıp yorum yapanlarda şiddetle tavsiye ediyor.
Umarım bu bilgi hepimizin işine yarar. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alır ve booool sütle emziririz.

kızlar ben çıkıyorum.4 de doktora gidicem.başka yerede uğrıcam anca hazırlanır çıkarım herkes kendıne bebeişine dıkkat etsın.Allaha emnaet olun.sevgiyle kalın güsel anneleropuyorumnanaktan

yok tubikcim bişe biraz yorgunluk sadecee

naber nan nası bi iş yeri orası öle canın istedimi izin mizin almalar ooohhh falla ben 30 dk istesem 40 gün lafı oluyyy

zemuszemus zemuszemus
yoh nan öle zırt pırt izin mi alıyoz sankii
işler yoğun deel zaten biraz halsizim dedim kaptım izni yerimseniben

ben demir hapini kullandigim sürece kabiz yapiyo yaa ne sinir biseykafamçokkarıştı

selam canım hoşgeldin çok şükür bizlerde bi yaramaslık yok sen nasılsın ?

hosbulduk ebisim hicbir yaramazlik yok cok sükür yuvarlanip gidiyoruz

petibör bisküvinin aldirdigi kilolar sonra nasil gidiyomus acaba onuda yazan olmusmu:roflol:
bisküvi tarzi seyler cok kilo yapar..anne sütünü arttirmak icin en iyi yöntem bol sivi tüketimi ...yenilen seylerin pek etkisi yok diyo doktorlar

yaaa canım bak süt işi gerçekten psikolojik birşey
sütüm olmaz falan diye korkarsan gerçekten olmuyor
ben sadece su içtim ne tatlı yedim ne başka birşey
yediklerime dikkat ettim ve bol bol su içtim günde 3 lt.kadar içiyordum hatta annem kızıyordu sütün sulu olacak bebeğe yaramayacak diye ama maş.bebişim tosun gibiydi güzelde kilo alıyordu

canım gece 12 de başladı ama hafif hafifti yarım saatte bir oluyordu sabah 9 a kadar öyle oldu sonra sıklaşmaya başlayınca hast.gittim 2.30 da doğum yaptım

elif kilo konusunda haklısın canım:bbo: ama insan süt konusunda ne duysak atlıyoruz işte. Acemilik işte:))

ıtek oğlanların cicileri çok güzel güle güle giysinler. Bu arada kardelen şu osmanlı pazarındaki kardelenmi?

bebegin bakimi kaynanani niye telaslandiriyor acaba? sonucta bu bebegin anasi var, pasa pasa bakar oglusuna.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…