slm şekerim hoşgeldinnn gir bakalım mutfağa:)slm kızlarr nasılsınız bakalım bi slm vereyim mutfaga gidiyorum
epidurali ama benm ablama doktoru tavsiye etmemiş ablam da normal doğurdu bu 3. ydü bi de, neden tavsiye etmemiş soramamış o sancı esnasında ama ksinlikle önermemiş. iyi araştırmak lazım yaaasen mazoşistmisin nan acı olmasın deyü çıkarmışlar işte
dikişte attırma herşey çok doğal olsun eskiden
dikişmi varmış :roflol: :roflol:
benim dr sezeryancı değil illa sezeryan olsun die tutturmuo normal olursa bakalım dedi
ben 2 siyle ilgili araştırma yapıcam bkalım hakkımda hayırlısı nese o olsun püüüüüfffff
sen mazoşistmisin nan acı olmasın deyü çıkarmışlar işte
dikişte attırma herşey çok doğal olsun eskiden
dikişmi varmış :roflol: :roflol:
hoşgeldin kuzu ne araştırması cnm ?
benimki de dandik cnm:) bimden aldıydım bulunsun die:))) cokacimcoook olsun yaa diğerleri çakmasın da durumu:))) :roflol:ay cicim kusura bakma tüüüüüüüüüüüüh Allahtan varmış
ay benimkide dandik kurabiyeydi zaten çok rezül bi tadı vardı
yemedim bile opuyorumnanaktan
canını hiç sıkma konuda rahat ol benim dr.sormuştu sezeryn istiyor msn diye ama kabul etmemiştim şimdide aynı şekilde normal düşünüyorum kısmetse
epidurali ama benm ablama doktoru tavsiye etmemiş ablam da normal doğurdu bu 3. ydü bi de, neden tavsiye etmemiş soramamış o sancı esnasında ama ksinlikle önermemiş. iyi araştırmak lazım yaaa
canını hiç sıkma konuda rahat ol benim dr.sormuştu sezeryn istiyor msn diye ama kabul etmemiştim şimdide aynı şekilde normal düşünüyorum kısmetse
anlatırım canımne demek buyrunnnnnnnnnama gerçekten korkulacak birşey yok ben çok rahattım yaaa dr.la bile sohbet ediyordum o sancıyı çekerken:roflol:güle güle kullanın canım odanızı sen kendini yorma sakın hiçbişi içinlmaz: herşey hallolur
naber nan nası bi iş yeri orası öle canın istedimi izin mizin almalar ooohhh falla ben 30 dk istesem 40 gün lafı oluyyy
selam canım hoşgeldin çok şükür bizlerde bi yaramaslık yok sen nasılsın ?
geçmiş olsun tatlım sen iyi düşün bence sağa sola bakma kuşum inşallah tam zamanında doğar
hoşgeldin cnm ayy akşam bakabilirim ben ancak ya hofff burdan açılmıyy kii
itekcim sen bizi normal doğumla ilgili bilgilendir eccük gııı kör cahilik bişi bilmiyok şöööle detayıyla bi annat da biz de ona göre başımıza ne gelebilü bilekk
hoşgeldin kuzu ne araştırması cnm ?
slm şekerim hoşgeldinnn gir bakalım mutfağa:)
epidurali ama benm ablama doktoru tavsiye etmemiş ablam da normal doğurdu bu 3. ydü bi de, neden tavsiye etmemiş soramamış o sancı esnasında ama ksinlikle önermemiş. iyi araştırmak lazım yaaa
canim gecmis olsun rahimde acilma yoksa korkma erken dogumu baslatmaz elle muayene..benim doktor her kontorlde bakio elle cati muayenesi yapiyo koca koca ellerini sokuyo böggghhhh..igrenc ama bisey olmuyo korkmakızlar yaa benim bağırsaklar kötüydü.ishal oldum acuk.ssk ya gittim sabah ilaç virsinler diye.usg ile baktılar önce.bebiş iyi ama ishal doğum belirtisi oluyo bazen dedi.erken doğum olabilir rahim kanalına bakmam lazım elle dedi.korka korka yattım allahtan eli hafifmiş acımadı hiç.açılma yok güzel dedi.korkuyom ama doğumu başlatır bu muayene diye.bazıları ötle diyoda.hüüüüüüü
iyiyiz canim cicis topigine baktim cok güzel cicileriniz iyi günlerde kullaninhoşgeldin tatlımmm biz iyiyiz sen nasılsın bakalımm
ttali mi tuzlu muu yiyon kizzzzselam cnm bende kurabiye yiyom kaydirigubbakcemile3
oda süper gercekten cok klas duruyo... canim oda geldi coktanda wickelkommodenin minicik bir kenari catlak cikti icerde kaliyo ama bugün gidip o parcayi yenisiyle degiscez..herseyi düzgün olsun diye...kurumu cok zor yalniz benimde esim yalniz ugrasiyo adam bide oruclu isten geliyo yapiyo bende üstüne gitmiyorum bitir artik diye..bugün bitcek allah in izniyle...dolabini temizledim yatagini kurdkuk geriye kaldi wickelkommede oda bittimi eklicem rsimleri sende eklersingünaydin canim.. sizinde odaniz gelmis..nasil kurdunuzmu bari? ben bayildim canim tahtasi falan süper kaliteli baya.. ama evde baya bi koku olustu..kapaklarini actim camida actim iki gündür havalandiriyorum.. esyalari bayramdan sonra yerlestircem zaten..
..
tünaydın dimek istedin galibaaa kaydirigubbakcemile3
selam tatlimslm kızlarr nasılsınız bakalım bi slm vereyim mutfaga gidiyorum
benimki de dandik cnm:) bimden aldıydım bulunsun die:))) cokacimcoook olsun yaa diğerleri çakmasın da durumu:))) :roflol:
evet ya normal doğumu hemen herkes övüyor herkes memnun benim ablam da annem de kayınvaldem de hep normal öneriyor bana ama dr ne dicek bilemiyorum şimdiden daha erken biz hiç doğumdan bahsetmiyoruz doktorumla sanki anlaşmışız gibi:) sanki ben hiç doğurmucam da hep böyle şiş göbekle gezcem gibi:) :CüvCüv: benm dr hiç stres yaptırmıyor banaa delikafadulden
yaa kızlar benim ellerim ayaklarım çok kaşınıyor dr önemli deil dedi ama ben bu kaşıntıdan nası kurtulcam geçer dedim iki haftadır geçmedi yaaa sıcaktan mı neden anlamadım kırmızı kırmızı oldu
:asigim:
ttali mi tuzlu muu yiyon kizzzz
naber nan nası bi iş yeri orası öle canın istedimi izin mizin almalar ooohhh falla ben 30 dk istesem 40 gün lafı oluyyy
ben demir hapini kullandigim sürece kabiz yapiyo yaa ne sinir biseykafamçokkarıştıfundacıım canını hiç sıkma çünkü ben demir hapını kullandığım sürece devamlı ishalimkaydirigubbakcemile3
ve hatta 2 hafta öncede ağır atlattım yanii birşey olmaz ama bol su içmeye dikkat etki bebişin susuz kalmasın
selam canım hoşgeldin çok şükür bizlerde bi yaramaslık yok sen nasılsın ?
petibör bisküvinin aldirdigi kilolar sonra nasil gidiyomus acaba onuda yazan olmusmu:roflol:ozlenozlem .!.:Doğum şekli konusunda Allah hepimiz için en hayırlısı ne ise ona yönlendirsin.
Arkadaşlar sizinle dün kk da okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim. Doğum sonrası işimize yarar belki. Anne sütünü PETİBÖR bisküvi yemek arttırıyormuş. Ve deneyimlerini yazıp yorum yapanlarda şiddetle tavsiye ediyor.
Umarım bu bilgi hepimizin işine yarar. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alır ve booool sütle emziririz.
yaaa canım bak süt işi gerçekten psikolojik birşeyDoğum şekli konusunda Allah hepimiz için en hayırlısı ne ise ona yönlendirsin.
Arkadaşlar sizinle dün kk da okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim. Doğum sonrası işimize yarar belki. Anne sütünü PETİBÖR bisküvi yemek arttırıyormuş. Ve deneyimlerini yazıp yorum yapanlarda şiddetle tavsiye ediyor.
Umarım bu bilgi hepimizin işine yarar. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alır ve booool sütle emziririz.
azcik cicis topigine bakayim dedim burdada sohbet almis ilerlemis yani
canim gecmis olsun rahimde acilma yoksa korkma erken dogumu baslatmaz elle muayene..benim doktor her kontorlde bakio elle cati muayenesi yapiyo koca koca ellerini sokuyo böggghhhh..igrenc ama bisey olmuyo korkma
iyiyiz canim cicis topigine baktim cok güzel cicileriniz iyi günlerde kullanin
ttali mi tuzlu muu yiyon kizzzz
oda süper gercekten cok klas duruyo... canim oda geldi coktanda wickelkommodenin minicik bir kenari catlak cikti icerde kaliyo ama bugün gidip o parcayi yenisiyle degiscez..herseyi düzgün olsun diye...kurumu cok zor yalniz benimde esim yalniz ugrasiyo adam bide oruclu isten geliyo yapiyo bende üstüne gitmiyorum bitir artik diye..bugün bitcek allah in izniyle...dolabini temizledim yatagini kurdkuk geriye kaldi wickelkommede oda bittimi eklicem rsimleri sende eklersin
yok anam benim icin erken daha kaydirigubbakcemile3yeni uyandim
selam tatlim
bende normal dogurmak istiyorum yaaa itek gizz kac saat sanci cekmistin:1ninca:
tatlıcıyım nan ben tuzlu yemem
duymım arada boşver ya diyorum oğluşunu düşün diyorum ama sinir ediyolar.zaten sevgili kayınvalidemem dert olmuş durumda bebeğe nasıl bakcaz diyo.kendisi çalışıyo zaten gelemıcek anca sevmeye gelır bende merak etme ben bakarım oğluma.yardıma gelecek insanım da var sizden hiçbişi beklemıyorum dedimm..
aman gelmesınler başıma valla karışıp duracak torununu kucaktan kucağa oyuncak yapcaklar yaa korkuyorum acıkcası.sinirlendiğimde nasıl olacağımı bılemıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?