İtek oğlanların cicileri çok güzel güle güle giysinler. Bu arada kardelen şu osmanlı pazarındaki kardelenmi?
petibör bisküvinin aldirdigi kilolar sonra nasil gidiyomus acaba onuda yazan olmusmu:roflol:
bisküvi tarzi seyler cok kilo yapar..anne sütünü arttirmak icin en iyi yöntem bol sivi tüketimi ...yenilen seylerin pek etkisi yok diyo doktorlar
kızlar yaa benim bağırsaklar kötüydü.ishal oldum acuk.ssk ya gittim sabah ilaç virsinler diye.usg ile baktılar önce.bebiş iyi ama ishal doğum belirtisi oluyo bazen dedi.erken doğum olabilir rahim kanalına bakmam lazım elle dedi.korka korka yattım allahtan eli hafifmiş acımadı hiç.açılma yok güzel dedi.korkuyom ama doğumu başlatır bu muayene diye.bazıları ötle diyoda.hüüüüüüü
elif kilo konusunda haklısın canım:bbo: ama insan süt konusunda ne duysak atlıyoruz işte. Acemilik işte:))
he ben de 3 tene istiyodum ama artık 2 tene de yeter diyom kociş de sana hamilelik çok yakıştı hemen bi tene daha yapalım diyo açgözlü kocaaaa bana diyo ki: fok balığı gibim olmuşum:))nebilem yaaa bende soracam drye
benim koca 3 çocuk istio şimdi ben 3 kez normal doğursam benim şey laçka olur artık ne etsemki yaw kaydirigubbakcemile3
bence korkutmamak lazım kendimizi o zaman doğum da kolay geçer psikolojik ya biçok şey, Allah sabrını veriyor vücut da kendini ona göre ayarlıyo zaten....anlatırım canımne demek buyrunnnnnnnnnama gerçekten korkulacak birşey yok ben çok rahattım yaaa dr.la bile sohbet ediyordum o sancıyı çekerken:roflol:
zaten açılma tamamlanana kadar pek sancı olmuyor gelip gidiyor bebeğin başı geldikten sonra sıklaşmaya başlıyor zaten kendiliğinden bi ıkınma duygusu oluyorkaydirigubbakcemile3sonunda ne olduğunu bile anlamıyorsun valla
ama dediğim gibi rahat olacaksın ve dr.na güveneceksin:lepi:
epiduralde sancı hissedilmediğinden ıkınmayı herkes yapmıyormuş onun için pek tavsiye etmiyorlar
kenyaaaam hoşgeldin kıs bugün annende yemiyor msn niye yemek yapıyorsun:roflol::roflol:
of yaaa uyutmuyo ama bu kaşıntılarcanım kaşıntı geçer bendede oluodu sıcaktan ewt soğuk suya tut bazen deterjan falanda yapıo ay sorcam drye erkek die çekiniodum bazı şeyleri sormaya şimid soracam napam yaa :kedi: :kedi:
aaamiinn cnm hayırlısı olsun ben hep böyle diyorum ama bana sorulursa da nası yapcan die normal derim orası da öyle...Doğum şekli konusunda Allah hepimiz için en hayırlısı ne ise ona yönlendirsin.
Arkadaşlar sizinle dün kk da okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim. Doğum sonrası işimize yarar belki. Anne sütünü PETİBÖR bisküvi yemek arttırıyormuş. Ve deneyimlerini yazıp yorum yapanlarda şiddetle tavsiye ediyor.
Umarım bu bilgi hepimizin işine yarar. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alır ve booool sütle emziririz.
tatlıcıyım nan ben tuzlu yemem
he ben de 3 tene istiyodum ama artık 2 tene de yeter diyom kociş de sana hamilelik çok yakıştı hemen bi tene daha yapalım diyo açgözlü kocaaaa bana diyo ki: fok balığı gibim olmuşum:))
bence korkutmamak lazım kendimizi o zaman doğum da kolay geçer psikolojik ya biçok şey, Allah sabrını veriyor vücut da kendini ona göre ayarlıyo zaten....
ben de ıkınma hissi olmadığını doktorların zorlandığını okumuştum ama bilemiyorum tabii
of yaaa uyutmuyo ama bu kaşıntılar((
ne çekiniyosun erkek die... sor kızım doktorun kadını erkeği olmaz, dr drdur:)))
aaamiinn cnm hayırlısı olsun ben hep böyle diyorum ama bana sorulursa da nası yapcan die normal derim orası da öyle...
bisküvi kilo aldırmaz mı kızzzz
ben bol su içmek lazım die duymuştum hem hiçbi zararı yok suyun:) ben bi de bol bol kayısı suyu içicem kabız olmayalım maazallahh:))
aynen ben de tatlıcıyım şekerimmmm hele ekşi hiç yiyememmm:)
kesinlikle dogru. oglumda emzirme donemi Ramazana gelmisti. o zaman Ramazan kisa geliyordu, gunler kisa diye tutarim dedim ama sadece bir gun tutabildim. sivi alamadigim icin goguslerim bosalinca tekrar sutle dolmamisti.
en onemli sey sivi, zaten kadinlarin cogu dogum sonrasi kilolarini degil, emzirirken sut olsun diye yediklerinin kilosunu veremiyor.
elif kilo konusunda haklısın canım:bbo: ama insan süt konusunda ne duysak atlıyoruz işte. Acemilik işte:))
sen bol su ic canim nasilsa sütün olur..öyle ek seyler pek iyi degil bencebende vita maltı duymuştum
oda sütün kalitesini düşürüymuş yaaaaaaaa
nolmus ki ona ayy benim niye biseyden haberim yok yaa:çok üzgünüm:off kızlar yaaaa nehiriver den haberiniz var mı face de filan görüşüyor musunuz ya da msn de gelmicek mi ben çok özledim nehiri yaaaaaa nasıl ulaşıcaz biz nehire ben merak da ediyorum nasıl acaba diye o benden daha ilerdeydi hafta olarak bi sıkıntısı var mı die aklıma takılıyo bazenn
ben carsıya gidiyorum kızlarr kib ordanda annemlere giderim gidince girerim inş.
gorusuruz
eda kızz amma geziyon bu aralar haa otur poponun üstüne nannn
ne o deniz meniz
bilmiyorum ki elif ya ama kimsenin kimseyle sert konuştuğunu bile görmedim ben hiç,
herkes birbiriyle şen şakrak matrak matrak stres atıyo işte
anlamdım
inş başka sorunları yoktur canm ben çok seviyom nehiri yaa
eda da pek gelemiyo gezmekten bu sıralarrr
kenyaaa iyi alışverişler şekeriimmmm
e son dün 21:35 de girmis siteye profilinden baktim ama profil resminin altinda "artik yok" yaziyi
demekki artik kasim annelerinde aktif olmak istemiyo:çok üzgünüm:
hem onun tahmini dogumu 1 kasim acaba erken dogar nasilsa diye ekim annelerine mi transfer oldukaydirigubbakcemile3
neysekendisi iyi olsun oglu iyi olsunda gelmesinyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?