2009 Kasm Anneleri

kesinlikle dogru. oglumda emzirme donemi Ramazana gelmisti. o zaman Ramazan kisa geliyordu, gunler kisa diye tutarim dedim ama sadece bir gun tutabildim. sivi alamadigim icin goguslerim bosalinca tekrar sutle dolmamisti.

en onemli sey sivi, zaten kadinlarin cogu dogum sonrasi kilolarini degil, emzirirken sut olsun diye yediklerinin kilosunu veremiyor.

gecmis olsun canim. sonlara yaklastikca telas basladi hepimizde. benim kizda hayirlisiyla londraya gidene kadar dayansin diye dua ediyorum. ondan sonra ne zaman isterse gelsin prenses.opuyorumnanaktan

nebilem yaaa bende soracam drye

benim koca 3 çocuk istio şimdi ben 3 kez normal doğursam benim şey laçka olur artık ne etsemki yaw kaydirigubbakcemile3
he ben de 3 tene istiyodum ama artık 2 tene de yeter diyom kociş de sana hamilelik çok yakıştı hemen bi tene daha yapalım diyo açgözlü kocaaaa bana diyo ki: fok balığı gibim olmuşum:))

bence korkutmamak lazım kendimizi o zaman doğum da kolay geçer psikolojik ya biçok şey, Allah sabrını veriyor vücut da kendini ona göre ayarlıyo zaten....
ben de ıkınma hissi olmadığını doktorların zorlandığını okumuştum ama bilemiyorum tabii

canım kaşıntı geçer bendede oluodu sıcaktan ewt soğuk suya tut bazen deterjan falanda yapıo ay sorcam drye erkek die çekiniodum bazı şeyleri sormaya şimid soracam napam yaa :kedi: :kedi:
of yaaa uyutmuyo ama bu kaşıntılar ((
ne çekiniyosun erkek die... sor kızım doktorun kadını erkeği olmaz, dr drdur:)))

aaamiinn cnm hayırlısı olsun ben hep böyle diyorum ama bana sorulursa da nası yapcan die normal derim orası da öyle...
bisküvi kilo aldırmaz mı kızzzz
ben bol su içmek lazım die duymuştum hem hiçbi zararı yok suyun:) ben bi de bol bol kayısı suyu içicem kabız olmayalım maazallahh:))

tatlıcıyım nan ben tuzlu yemem

aynen ben de tatlıcıyım şekerimmmm hele ekşi hiç yiyememmm:)

cersu cummm hazır şeylere güvenemiyorum ben yaaa iç işte mis gibi suyu:) kilo aldırmaz hem... ben vitamalt filan kullanamam gibi ggeliyo gene de büyük konuşmayayım inş şakır şakır sütümüz olurr

off kızlar yaaaa nehiriver den haberiniz var mı face de filan görüşüyor musunuz ya da msn de gelmicek mi ben çok özledim nehiri yaaaaaa nasıl ulaşıcaz biz nehire ben merak da ediyorum nasıl acaba diye o benden daha ilerdeydi hafta olarak bi sıkıntısı var mı die aklıma takılıyo bazenn

nan senin talıcı olduğun adından belli :roflol: :roflol: :roflol:

ya ben sorcamda yanımda kocam olduğu için asabiyet yapıo adam zaten erkek drye zor ikna ettim

heee kociş mi kıskanıy kızz:)))

he ben tatlıcıyım ondan dedim şekercik die yoksa şeker gibi filan deilim ben aslında huysuzun tekiyim:)

kaydirigubbakcemile5 cak ortak biz bol su icelim süt olursa olur olmazsa napalim yani

elif kilo konusunda haklısın canım:bbo: ama insan süt konusunda ne duysak atlıyoruz işte. Acemilik işte:))

denem yanilma yöntemiyle ögrencez herseyi ama baskalarinin düstügü hataya bile bile bizde düsmeyeleim..bak wannababy ne diyo dogumdan sonra alinan kilolar daha zor gidiyomus

bende vita maltı duymuştum
oda sütün kalitesini düşürüymuş yaaaaaaaa
sen bol su ic canim nasilsa sütün olur..öyle ek seyler pek iyi degil bence

nolmus ki ona ayy benim niye biseyden haberim yok yaa:çok üzgünüm:
önemli bisey degildir insalalh

elif bi akşam nolmuş tam bilmiyorum ama nehir ben artık girmicem her şey için teşekkürler deyip gitmiş bi daha da hiç uğramadı(
ben çok seviyorum nehiri yaa çok rahatlatıyodu bizi herkesin yeri çok ayrı birimiz eksildi mi merakta kalıyo diğerleriii

ben carsıya gidiyorum kızlarr kib ordanda annemlere giderim gidince girerim inş.
gorusuruz
eda kızz amma geziyon bu aralar haa otur poponun üstüne nannn
ne o deniz meniz

gercekten mi????
EDA bilmiyomu ne oldugunu..gerci bu aralar oda pek ugramiyo..
ne oldu ki acaba, gayet neseli gidiyodu hersey biriylemi bozustu diye düsünüyorum ama sanmam burda herkes birbiriyle cok iyi geciniyo..kaldi ki atiscakta bisey yok..ayni seyleri paylasiyoruz gülüp egleniyoruz

bilmiyorum ki elif ya ama kimsenin kimseyle sert konuştuğunu bile görmedim ben hiç,
herkes birbiriyle şen şakrak matrak matrak stres atıyo işte
anlamdım
inş başka sorunları yoktur canm ben çok seviyom nehiri yaa

eda da pek gelemiyo gezmekten bu sıralarrr

kenyaaa iyi alışverişler şekeriimmmm

e son dün 21:35 de girmis siteye profilinden baktim ama profil resminin altinda "artik yok" yaziyi
demekki artik kasim annelerinde aktif olmak istemiyo:çok üzgünüm:
hem onun tahmini dogumu 1 kasim acaba erken dogar nasilsa diye ekim annelerine mi transfer oldukaydirigubbakcemile3
neysekendisi iyi olsun oglu iyi olsunda gelmesinyerimseniben

hee al al bitiremedi:)))
ben bi tek dr dan çıkınca alabiliyom ya ayda bir gidiyom ondan alışverişe:))
onda da her defasında denk gelmiyo bazen kociş bindiriyo otobüse git evine diyo:))

neyse ya benim aklıma gelmedi hiç bakmak ne zaman girmiş en son die

yok ay olmaz o öyle transfer filannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…