2009 Kasm Anneleri

Kızlar nasılsınız???
Offf ben yine kendi kendime sorun çıkardım, hani ben ücreetsiz izindeydimde çalışmaya yeni basladım ya, bu 1 yıllık dönemde benim altımda çalısanlar, benim üstüme çıkmıslar, şimdi bana büyük bir keyifle iş buyuruyorlar ve ben gercekten ama gercekten cok sinir oluyorum. Yani inanınki ben asla onlara amir gibi davranmamıstım, ne istesem rica ile isterdim, her işi birlikte yapardım.
Şimdi resmen iş buyuruyorlar ve ben çıldırmak üzereyim, birde 10 ay dogum iznine gidip döndükten sonra durum ne olacak hiç bilmiyorum ama simdiden çok koyuyor bana.
Temelli dönüşümde tayin girmeyi bile düşünmeye başladım

canım yaa sıkmasana canını :1hug:
herkes ettiğini bulur klava:
demek ki onlarda bulundukları yeri hazmedememe sorunu var sen kendi yerinde temelli kalmayacaksın ya boşver bence
sen kendi üstüne düşen işi yap geç
dediklerine takılma senin takıldığını hissettiklerinde daha çok yüklenirler

boşver şimdi sadece bebeğine konsantre ol :CüvCüv:
onlar eğer bayansa seni çekemiyor olabilirler erkekse de bayanlarla çalışmak erkeklere nedense zulüm geliyor nedenini ben de anlamadım ama benim işyerimde de erkek çok hep birbirlerini kolluyorlar biz bayanlar sanki eve kapanmak zorundayız gibi bir hava bir baskı yaratmaya çalışıyorlar bayanlar da kilondan, ailendeki huzurdani güzelliğinden, şanslı olmandan, maddi durumundan ne bileyim kocanın yakışıklı olmasına dek bi sürü farklı sebepten takıyorlar sana ama bu takıntıların çoğu iş dışı sebeplerden dolayı oluyor o nedenle bence sen üzülsen de belli etme, tam tersine dalgacı ve alaycı ol o zaman onlar bozuluyorlar:)
senin takmadığını gördükçe daha çok sinirleniyorlar:)))
tabii tayin de isteyebilirsin ama bunları şimdiden düşünme belki de sen döndüğünde onlar orda olmayabilir:))) :1hug:

ben geldim canlarım
şekercik ben konuşurum artık kimse yoksadakaydirigubbakcemile3

walla ben hiçbi plan yapmiyomm zamanı gelince durum kendini gösterri
nebilem yaaa bende soracam drye

benim koca 3 çocuk istio şimdi ben 3 kez normal doğursam benim şey laçka olur artık ne etsemki yaw kaydirigubbakcemile3
olmaz kız bişi evvelkiler nası yapıyomuşş :)
cnm sen nerde çalışıyosun ki? insanlar bu kadar abucak terfi edebilio nan bizim bankadamızın yoosamm

Problemi çıkartan kişi bayan elbette, üstüne üstlük asağı yukarı aynı yastayız ve o bekar.
Bana ilk geldiğim gün, "biliyormusun ben senin üstüne çıktım" dedi.
Bende ona "ne güzel hayırlı olsun" dedim. Ne dememi beklediyse?

Aman valla üstüme çıkmıs dedişğimde altı üstü "kıdem" almıs, bizim bankada kıdem calısma süresiyle veriliyor, ben izne cıkınca o zamanda oda kıdem almıs

ben geldim canlarım
şekercik ben konuşurum artık kimse yoksadakaydirigubbakcemile3
he kurban konuş bakeeemmm

bence de önceden çok kurmamak lazım son dk da her şey değişiyo boşver bırak gitsin akışınaaa

he işin rengi belli oldu işte sen evlisin ve hamilesin o da bekar:) kıskanıyo işte kızım besbellii her kadının içinde evlenmek ve çocuk sahibi olmak isteği vardır "ay yok ben istemem evlenmicem zateeennn" diyenler bunu en çok isteyenlerdir:) tecrübeyle sabittir:))
hee ne varmış üstüne çıktıysa:)) sen de çocuk doğurucan ohhh çatır çatır çatlasınnnn:))
kıskanç karuuuu:)))

Aman valla üstüme çıkmıs dedişğimde altı üstü "kıdem" almıs, bizim bankada kıdem calısma süresiyle veriliyor, ben izne cıkınca o zamanda oda kıdem almıs

eee daha ne şekerim altı üstü kaç gün çalıştığına göre kıdem almış neymiş bu üste çıktım havası ben de harbiden terfi etti sandıydım o kendi kendine gelin güvey olmuş sadeceee
şef filan oldu sandım bende kızzzz :roflol:
eee nolmuş yanii sonuçta
sana emir verme yetkisi kazanmış mııı :roflol:

anammm nan hatunn hasetinden çatlıyodur onda olmayan ne varsa sende var 1. koca 2. mutlu bi evlilik 3. dünyanın en tatlı meyvesi de yolda.. daa noolsun o böle konuştukçaa sen de "amaaan hiç umrumda diil ben özel hayatımda kocam ve bebeğimle gayett mutluyummm buj iş olmaz başkası olur illaki bi şekilde geçinirim en baba kariye bile bi gün biter mühim olan elimdekiler "de taaammı hade göriim seni gııı çatlasın zilliii
nan hangi banka çatlıcam he özelden yazsana cicimm

Ben çıldırmak üzereyim su an!!! Bu arada anlatayım ben şefim, oda şef ama ben yokken calışma süresinden dolayı kıdem almış. Az önce bir memurla konusurken basbas bagrınarak "yarın senin yanına mart'ı yollıycam" dedi.

Var ya dilimin ucuna kadar geldi, sen beni nereye yollıycan anlayamadım demek ama, simdi daha geleli 1 hafta olmus tatsızlık cıkartmakta istemiyorum ama kafayı yemek üzereyim!!!!

heee ne takıyon kızım kafanaaaa

ben de diyom aslında deminden beriii o karı çatlıyo kıskancından böyle davranıyo die ama sırnaşık şey

hee söyle bakem öyle ne etçek yüzü ne renk alcak:))) :jeyyar:

bi de şı k şıkıdım giyinip de gittin mi işyerine makyaj filan iice çatlar hatuna bak hem güzel hem evli hem çocuklu hem de şık ay ne gıcıksınn yaaa:))):roflol:

martcıım canını sıkma boşver hiç geldikleri yere döneceklerini düşünmeden davranan insanlar sanki bi terfi almayla ne olduklarını zannediyorlarsaklava:

he walla yaa kıskançlık işte ulen bu kıskançlık insana neler yaptırıyor
martttt sende çocukta yaparım kariyerde şarkısını söyle kıs bunlara kapak olurkaydirigubbakcemile3

Valla sormayın, daha 1 hafta oldu ama cuma akşamı eşime bile internette yazısırkene dırdır ettim bu kız yüzünden. "Benim kariyerimi mahvettin; senin yüzünden kalktım oralara geldim, başıma gelen duruma bak şimdi" diye başının etini yedim valla.
Eşim şimdi yanımda olmadığına kesin şükrediyordur:) burada olsa her akşam başına ekşiyo olurdum onunda...

gülseydinn sadece annardı o

eee ne fark var aranızda ikiniz de şefmişsinizzzz ben mi anlamıyorum aacaba?:uhm:

neyi kimi yolluyomuş yaaa ne sanıyo bu karı kendini klava: amirine şikayet et bencee nolmuş buna böyle bi havalanmış klava: ya da şikayet etmem diyosan da sen de ona onun sana davrandığından kötü davran göze göz dişe diş misaliii :jeyyar:

neden tatsızlık çıkarmayayım diyosun ki eğer baştan ses çıkarmassan daha da yüklenmez mi sonra. orda emanet deilsin ya sen geçici de deilsin sen de orda kaç zamandır çalışıyosun stajer deilsin çömez deilsin hiç de alttan alma konuş rahatla böyle içine atma bence canım bak bebeği düşün :CüvCüv: stres yok eğer hamileyken çok stres yaşarsan bebek de stresli ve huysuz oluyormuş haberin olsunnn değer mi ya bi kıskanç için bbeğini huysuz etmeyeee

Mart09 bende özel sektörde çalışıyorum benimde başımda bayan bir müdür vardı bekar 40 yaşlarındaydı. Yaklaşık 5 yıldır beni işten kovdurmak için bana yapmadığını bırakmadı. Kendi yerinden çok emindi çünkü aynı firmada 14 yıldır çalışıyordu. Heleki hamile olmam ekmeğine yağ sürmek gibi birşey olmuştu.

Sonuca gelelim tatlım 1 hafta önce bu hatun işten çıkarıldı. Bu duruma inan bende çok şaşırdım. Nederler kendi etti kendi buldu diyebiliirm. Yıllardır kaç kişi ondan yılıp işi bırakmıştı.

Sen sabırlı ol tatlım bu durumu o kadını allaha havale et. Allah herkezin gönlüne göre veriyor.
Ebiscem çok güzel yazmış allaha şükür herşeye sahibiz ve evlenmemiş hatunlar biraz kompleksli oluyor. Kıskançlık onlara kötü olan herşeyi yaptırıyor.

Bu bahsettiğim hatun kasıtlı arabamı bile cizmişti tahmin et artık durumunu.

bi keresinde bizim şb de ki kızlardan biri (bekar sevgilisi yok albenisi yok ve 32 yaşında ) bana ayy ne güzel sen şimdi eve gitceksin cillop gibi kocan var evde hiç olmazsa gece elini attımı biri var elinin altında dediydi gııııııııııı :kedi: ben bile kızardıydım da o kızarmadı bilee :roflol:

kız yazık günah eşinin ne kabahati varrr
önemli olan senin aile huzurn olması
mutluluğun yaniii
boşver hayatımmm

abovvvv sen de az çekmemişsin ama bak eden bulur derler ya doğru der hep atalarımızzz
oh olmuşşş
başkasının kuyusunu kazan kendisi düşer

benim eşimin de benzer şeyler geldi başına ama şimdi çok iyi rahat ve parası da iyi bir işi var eski iş arkadaşları gıptayla bakıyorlar:) işten ayrıldığında biri bile aramamıştı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…