Kızlar nasılsınız???
Offf ben yine kendi kendime sorun çıkardım, hani ben ücreetsiz izindeydimde çalışmaya yeni basladım ya, bu 1 yıllık dönemde benim altımda çalısanlar, benim üstüme çıkmıslar, şimdi bana büyük bir keyifle iş buyuruyorlar ve ben gercekten ama gercekten cok sinir oluyorum. Yani inanınki ben asla onlara amir gibi davranmamıstım, ne istesem rica ile isterdim, her işi birlikte yapardım.
Şimdi resmen iş buyuruyorlar ve ben çıldırmak üzereyim, birde 10 ay dogum iznine gidip döndükten sonra durum ne olacak hiç bilmiyorum ama simdiden çok koyuyor bana.
Temelli dönüşümde tayin girmeyi bile düşünmeye başladım
walla ben hiçbi plan yapmiyomm zamanı gelince durum kendini gösterrine şekilde doğursam araştırması kuzucum öffffffffffffffffffffffffff
2 yöntemide iyiyce araştırıp doğum sonrası etkileri neler felan
bakıom işte normal doğumda alttan dikiş felan çok esneme durumu
ne bilem yaaa belkide normal doğuramayacam bilmiomki
olmaz kız bişi evvelkiler nası yapıyomuşş :)nebilem yaaa bende soracam drye
benim koca 3 çocuk istio şimdi ben 3 kez normal doğursam benim şey laçka olur artık ne etsemki yaw kaydirigubbakcemile3
cnm sen nerde çalışıyosun ki? insanlar bu kadar abucak terfi edebilio nan bizim bankadamızın yoosammKızlar nasılsınız???
Offf ben yine kendi kendime sorun çıkardım, hani ben ücreetsiz izindeydimde çalışmaya yeni basladım ya, bu 1 yıllık dönemde benim altımda çalısanlar, benim üstüme çıkmıslar, şimdi bana büyük bir keyifle iş buyuruyorlar ve ben gercekten ama gercekten cok sinir oluyorum. Yani inanınki ben asla onlara amir gibi davranmamıstım, ne istesem rica ile isterdim, her işi birlikte yapardım.
Şimdi resmen iş buyuruyorlar ve ben çıldırmak üzereyim, birde 10 ay dogum iznine gidip döndükten sonra durum ne olacak hiç bilmiyorum ama simdiden çok koyuyor bana.
canım yaa sıkmasana canını :1hug:
herkes ettiğini bulurklava:
demek ki onlarda bulundukları yeri hazmedememe sorunu var sen kendi yerinde temelli kalmayacaksın ya boşver bence
sen kendi üstüne düşen işi yap geç
dediklerine takılma senin takıldığını hissettiklerinde daha çok yüklenirler
boşver şimdi sadece bebeğine konsantre ol :CüvCüv:
onlar eğer bayansa seni çekemiyor olabilirler erkekse de bayanlarla çalışmak erkeklere nedense zulüm geliyor nedenini ben de anlamadım ama benim işyerimde de erkek çok hep birbirlerini kolluyorlar biz bayanlar sanki eve kapanmak zorundayız gibi bir hava bir baskı yaratmaya çalışıyorlar bayanlar da kilondan, ailendeki huzurdani güzelliğinden, şanslı olmandan, maddi durumundan ne bileyim kocanın yakışıklı olmasına dek bi sürü farklı sebepten takıyorlar sana ama bu takıntıların çoğu iş dışı sebeplerden dolayı oluyor o nedenle bence sen üzülsen de belli etme, tam tersine dalgacı ve alaycı ol o zaman onlar bozuluyorlar:)
senin takmadığını gördükçe daha çok sinirleniyorlar:)))
tabii tayin de isteyebilirsin ama bunları şimdiden düşünme belki de sen döndüğünde onlar orda olmayabilir:))) :1hug:
walla ben hiçbi plan yapmiyomm zamanı gelince durum kendini gösterri
olmaz kız bişi evvelkiler nası yapıyomuşş :)
cnm sen nerde çalışıyosun ki? insanlar bu kadar abucak terfi edebilio nan bizim bankadamızın yoosamm
he kurban konuş bakeeemmmben geldim canlarım
şekercik ben konuşurum artık kimse yoksadakaydirigubbakcemile3
bence de önceden çok kurmamak lazım son dk da her şey değişiyo boşver bırak gitsin akışınaaawalla ben hiçbi plan yapmiyomm zamanı gelince durum kendini gösterri
olmaz kız bişi evvelkiler nası yapıyomuşş :)
cnm sen nerde çalışıyosun ki? insanlar bu kadar abucak terfi edebilio nan bizim bankadamızın yoosamm
Problemi çıkartan kişi bayan elbette, üstüne üstlük asağı yukarı aynı yastayız ve o bekar.
Bana ilk geldiğim gün, "biliyormusun ben senin üstüne çıktım" dedi.
Bende ona "ne güzel hayırlı olsun" dedim. Ne dememi beklediyse?
Aman valla üstüme çıkmıs dedişğimde altı üstü "kıdem" almıs, bizim bankada kıdem calısma süresiyle veriliyor, ben izne cıkınca o zamanda oda kıdem almıs
anammm nan hatunn hasetinden çatlıyodur onda olmayan ne varsa sende var 1. koca 2. mutlu bi evlilik 3. dünyanın en tatlı meyvesi de yolda.. daa noolsun o böle konuştukçaa sen de "amaaan hiç umrumda diil ben özel hayatımda kocam ve bebeğimle gayett mutluyummm buj iş olmaz başkası olur illaki bi şekilde geçinirim en baba kariye bile bi gün biter mühim olan elimdekiler "de taaammı hade göriim seni gııı çatlasın zilliiiProblemi çıkartan kişi bayan elbette, üstüne üstlük asağı yukarı aynı yastayız ve o bekar.
nan hangi banka çatlıcam he özelden yazsana cicimmAman valla üstüme çıkmıs dedişğimde altı üstü "kıdem" almıs, bizim bankada kıdem calısma süresiyle veriliyor, ben izne cıkınca o zamanda oda kıdem almıs
anammm nan hatunn hasetinden çatlıyodur onda olmayan ne varsa sende var 1. koca 2. mutlu bi evlilik 3. dünyanın en tatlı meyvesi de yolda.. daa noolsun o böle konuştukçaa sen de "amaaan hiç umrumda diil ben özel hayatımda kocam ve bebeğimle gayett mutluyummm buj iş olmaz başkası olur illaki bi şekilde geçinirim en baba kariye bile bi gün biter mühim olan elimdekiler "de taaammı hade göriim seni gııı çatlasın zilliii
nan hangi banka çatlıcam he özelden yazsana cicimm
Problemi çıkartan kişi bayan elbette, üstüne üstlük asağı yukarı aynı yastayız ve o bekar.
Kızlar nasılsınız???
anammm nan hatunn hasetinden çatlıyodur onda olmayan ne varsa sende var 1. koca 2. mutlu bi evlilik 3. dünyanın en tatlı meyvesi de yolda.. daa noolsun o böle konuştukçaa sen de "amaaan hiç umrumda diil ben özel hayatımda kocam ve bebeğimle gayett mutluyummm buj iş olmaz başkası olur illaki bi şekilde geçinirim en baba kariye bile bi gün biter mühim olan elimdekiler "de taaammı hade göriim seni gııı çatlasın zilliii
nan hangi banka çatlıcam he özelden yazsana cicimm
gülseydinn sadece annardı oBen çıldırmak üzereyim su an!!! Bu arada anlatayım ben şefim, oda şef ama ben yokken calışma süresinden dolayı kıdem almış. Az önce bir memurla konusurken basbas bagrınarak "yarın senin yanına mart'ı yollıycam" dedi.
Var ya dilimin ucuna kadar geldi, sen beni nereye yollıycan anlayamadım demek ama, simdi daha geleli 1 hafta olmus tatsızlık cıkartmakta istemiyorum ama kafayı yemek üzereyim!!!!
Ben çıldırmak üzereyim su an!!! Bu arada anlatayım ben şefim, oda şef ama ben yokken calışma süresinden dolayı kıdem almış. Az önce bir memurla konusurken basbas bagrınarak "yarın senin yanına mart'ı yollıycam" dedi.
Var ya dilimin ucuna kadar geldi, sen beni nereye yollıycan anlayamadım demek ama, simdi daha geleli 1 hafta olmus tatsızlık cıkartmakta istemiyorum ama kafayı yemek üzereyim!!!!
kız yazık günah eşinin ne kabahati varrrValla sormayın, daha 1 hafta oldu ama cuma akşamı eşime bile internette yazısırkene dırdır ettim bu kız yüzünden. "Benim kariyerimi mahvettin; senin yüzünden kalktım oralara geldim, başıma gelen duruma bak şimdi" diye başının etini yedim valla.
Eşim şimdi yanımda olmadığına kesin şükrediyordur:) burada olsa her akşam başına ekşiyo olurdum onunda...
Mart09 bende özel sektörde çalışıyorum benimde başımda bayan bir müdür vardı bekar 40 yaşlarındaydı. Yaklaşık 5 yıldır beni işten kovdurmak için bana yapmadığını bırakmadı. Kendi yerinden çok emindi çünkü aynı firmada 14 yıldır çalışıyordu. Heleki hamile olmam ekmeğine yağ sürmek gibi birşey olmuştu.
Sonuca gelelim tatlım 1 hafta önce bu hatun işten çıkarıldı. Bu duruma inan bende çok şaşırdım. Nederler kendi etti kendi buldu diyebiliirm. Yıllardır kaç kişi ondan yılıp işi bırakmıştı.
Sen sabırlı ol tatlım bu durumu o kadını allaha havale et. Allah herkezin gönlüne göre veriyor.
Ebiscem çok güzel yazmış allaha şükür herşeye sahibiz ve evlenmemiş hatunlar biraz kompleksli oluyor. Kıskançlık onlara kötü olan herşeyi yaptırıyor.
Bu bahsettiğim hatun kasıtlı arabamı bile cizmişti tahmin et artık durumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?