2009 Kasm Anneleri

martcım bence takma kafana hiçbişeyi doğum iznin bitince hepsinin hakkından gelirsin
şimdi sadece hamileliğe odaklan canım boşveeeeeeeeer

aaaaaaaaaaa senin ki tam sopalıkmış heee şimdi napiyyo acaba :tomato: ah canım arkidişimm sen neler çektin kimbilirr ondan kıyamam sana

oy oy oyyy çok içine oturmuş o kızcağızın yav:)))

kızlar ben de bazen düşünüyorum kıskanılak neyim var die ama kocam çok iyi biri, işi de iyi, ben de hamileyimi, mutluyum sıkıntımız yok tek derdim gurbet işte anamdan uzakta olmak başka da bi derdim yok tabii kıskanırlar kaynanamla da aram iyi...
insanlar gözünün üstünde kaşın var die bile kıskanabiliyorlar valla

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nan bu kadın milletinin aşırı kıskancıda çok tehlikeli oluo beeeeeeee
kimseye pabuç bırakmamak lazım

Kızlar, oohhhhhh lafı oturttum yerine anladımı bilmiyorum ama en azından sinir katsayım 10 dan 9 a indi şimdilik.
Geçtim karsı tarafa oturdum, buda bana "sen orayamı gectin?" diye sordu.
Bende bunun üstüne; "Sen beni yollıycakmıssın ya sen yollamadan ben geceyim dedim" dedim.

B.k gibi kaldı bir an, "estagfurullah" dedi ve kalktı gitti.
Umarım anlamıştır yaptığı eşşekliklerden en azından birini...

Valla bende kendim kendime hep aynı şeyi düşünüyorum, bir evim yok, eşim başka bir ülkede, bebeğim olacak ama zevkle hiçbirseyini yapamıyorum, bir düzenim yok, benim oralarda yaşadığımı en iyi yine sizler biliyorsunuz. Kim benim hayatımı kıskanır diyorum. Ama sanırım dışarıdan bakılınca hayatım insanlara cok kolay geliyor.

Bu yurtdısında gecirdiğimiz son bir yılımızda en iyi anladığım sey su oldu "her evde bir tencere kaynıyo ama tencerenin içinde ne kaynadığını ancak o ev halkı biliyo"...

Ebiscem ne çekecem gıcıklık olsun diye olmadık işler yaptırır olmadık sorular sorular sorup problem çıkarırdı. Evleneceğim yıl izne çıkmamam için elinden geleni yaptı gıcık kadın kına gecemin olduğu günün akşamı izne çıkabilmiştim. Evleniyor olmam deli etmişti.

Martcım bebeğini düşün tatlım kocana sitem etme. Benim sıkıntılı dönemlerimde hep sağolsun kocacım yardımcı olmuştu. Eşimin tavsiyesi şuydu onun yaptıklarına tepkisiz kal gül geç derdi. Ve üstünde olsa hakkını savun derdi çok haklıydı.

hehe iişte bööyleeee aslansın sen!!! :lepi:
anlamıştır anlamıştırrr anlamaz olur muuu

kız benim de ilk çalıştığım yerde üç bayan takmıştı bana yüzüme karşı deli bile demişlerdi ya moralimi çok bozuyorlardı herkes de mazlumun ben olduğunun farkındaydı ben hiç ses çıkarmıyodum ama yanlış yapıyomuşum sonra çalıştığım yerlerde dişlerimi gösterdim cersunun dediği gibi bu karı milletinin kıskancı da zor oluyo yaniii

sana çok katılıyorum o yüzden kimseye imrenmemeye çalışıyorum çünki hiç bişey dışardan göründüğü gibi olmuo nie bizde şunlar gbi bunlar gbi diiliz demiorum çok şükür diyorum canım

canım benim, karşıdan bakanlar diyorlardır ki ohh ne güzel eşi de yurtdışında bu hatunun bi ayağı dışarda istediğinde gidip gelir yurtdışı görmüş olur bakalım o hatun çıkabilmiş mi hiç yurtdışına?
bunu bile kıskanabilir yani
karşıdan herkese kolay gelir ama bence her evde zorluklar var önemli olan sevginin saygının olması aynı zamnda da....
canım her şey yoluna girer düzene geçersin elbet sıkma canını
böyle de düşünme bebeğinin her şeyini heyecanla yap bence elindeki imkanlar neyse değerlendir bu sana mutluluk verecek:)
eşin ne kadar doğru söylemiş
ne olursa olsun kim olursa olsun hakkımızı aramak ve korumak zorundayız kimse bizim yerimize hakkımızı korumuyor
kıskanmış işte bariz, evlenmek kıskanılcak bişey çünkü ortada adam gibi adam kalmadı eş seçmeye:) hele bi de doğru seçim yaptıysan:))) vay halineee

imrenmek başka canım kıskanmak başka... bunlar harbiden çatlıyorlar orta yerlerindennn
ama kendi hayatından memnun olmak da güzel bişey tabii

noluyo nan burda derin mevzulara dalınmış gibi sankii
ben yatmaktan muhabbetten de uzak kaldım
bugün iyiki de izne ayrılmıyom dedim yaw akşama kaa yatacakmışım yoksa ben kaydirigubbakcemile3
bi insan bu kaa çok uyuyabilirmi şaştım kaldım vallaaa
martcım okuyamadım geçmişi işyerinde mi sorun vaar
çok şükür koca birimde bir bayan daha var onu da çok severim çok ii annaşıyoz ama erkeklerden biri ben daha izne çıkmadan ben yokken çıkacak olan eğitimlerime göz koymuş :bbo:

:roflol: :roflol: :roflol:
ebiş naann sakın kocanı şubeye mubeye getirtme :roflol: üstüne atlayabülüü
ay koptum yaa

yaaa muhabbet koyulaştı kız sen uyu daha tembell

yok ay hep böyle uyumazsın insan işten ayrılınca bi heves acısını çıkarıyo ama sonra da uyku tutmuyo valla bikaç gün sürüyo uyku tutkunluğu sonra geçiy merak etmeeee
he uyanıkmış o heriffff

:roflol: :roflol: :roflol:
ebiş naann sakın kocanı şubeye mubeye getirtme :roflol: üstüne atlayabülüü
ay koptum yaa
he valla aman ha ebisceee:)

Şekercik allaha şükür doğru seçim yapmışım. Allahım yanıltmamış.
Allaha şükür:) en güzeli bunu söylemek deil mi canım?
ben de çok memnunum eşimden Allah razı olsun
tabii kıskanılcaz ayol eşlerimizle ne ka güzel geçiniyoruz kolay mı bu devirde millet hatır hatır kavga ediy boşanıy Allah korusun ! :Saruboceq:

ooohh ağzına sağlıkk
çok doooru demiş ay falla ben md. karşısına bile dikiliom bişi diemio bi kere sadeece ben bi imza atmak için 7 ye kadar bekliosam sende iş için beklersin dedi ben de beklemem mesaim 6 da bitiyo fazla mesai de almıyorum çıkıp gitmem durumunda kimse bişi yapamaz dedim o zaman kıvırdı e tabi çıkarsın ama bazen iş için kalırız falan fıstık :) valla görev tanımımı iyi biliyorum ve ona göre davranıyorum. şefmiş amirmiş memurmuş beni bağlamıyo iş tanımımda yoksa aynen geri iade ediyorum cnmm
çüşş nan daha gitmeden heee ayıp ayıpp

ebisce millet çakal olmuş valla iş hayatında....
sanki ne geçiyosa ellerine ben de anlamıyorummm
ama hepimiz az çok eziliyoruz ya da ezilme tehlikesi atlatıyoruz:) çalışma haytı böyle maalesefff
ama önce kendi haklarımızı çok ii bilmemiz lazım
bu konuda haklısın cnm

ayy kızlar artık 30+lı günlere başladım heyecanlı oluyor yaaa her gün yeni bir şey artık resmen 31. haftaya girdimmm oleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…