aaaaaaaaaaa senin ki tam sopalıkmış heee şimdi napiyyo acaba :tomato: ah canım arkidişimm sen neler çektin kimbilirr ondan kıyamam sanaMart09 bende özel sektörde çalışıyorum benimde başımda bayan bir müdür vardı bekar 40 yaşlarındaydı. Yaklaşık 5 yıldır beni işten kovdurmak için bana yapmadığını bırakmadı. Kendi yerinden çok emindi çünkü aynı firmada 14 yıldır çalışıyordu. Heleki hamile olmam ekmeğine yağ sürmek gibi birşey olmuştu.
Sonuca gelelim tatlım 1 hafta önce bu hatun işten çıkarıldı. Bu duruma inan bende çok şaşırdım. Nederler kendi etti kendi buldu diyebiliirm. Yıllardır kaç kişi ondan yılıp işi bırakmıştı.
Sen sabırlı ol tatlım bu durumu o kadını allaha havale et. Allah herkezin gönlüne göre veriyor.
Ebiscem çok güzel yazmış allaha şükür herşeye sahibiz ve evlenmemiş hatunlar biraz kompleksli oluyor. Kıskançlık onlara kötü olan herşeyi yaptırıyor.
Bu bahsettiğim hatun kasıtlı arabamı bile cizmişti tahmin et artık durumunu.
bi keresinde bizim şb de ki kızlardan biri (bekar sevgilisi yok albenisi yok ve 32 yaşında ) bana ayy ne güzel sen şimdi eve gitceksin cillop gibi kocan var evde hiç olmazsa gece elini attımı biri var elinin altında dediydi gııııııııııı :kedi: ben bile kızardıydım da o kızarmadı bilee :roflol:
bi keresinde bizim şb de ki kızlardan biri (bekar sevgilisi yok albenisi yok ve 32 yaşında ) bana ayy ne güzel sen şimdi eve gitceksin cillop gibi kocan var evde hiç olmazsa gece elini attımı biri var elinin altında dediydi gııııııııııı :kedi: ben bile kızardıydım da o kızarmadı bilee :roflol:
oy oy oyyy çok içine oturmuş o kızcağızın yav:)))
kızlar ben de bazen düşünüyorum kıskanılak neyim var die ama kocam çok iyi biri, işi de iyi, ben de hamileyimi, mutluyum sıkıntımız yok tek derdim gurbet işte anamdan uzakta olmak başka da bi derdim yok tabii kıskanırlar kaynanamla da aram iyi...
insanlar gözünün üstünde kaşın var die bile kıskanabiliyorlar valla
Kızlar, oohhhhhh lafı oturttum yerine anladımı bilmiyorum ama en azından sinir katsayım 10 dan 9 a indi şimdilik.
Geçtim karsı tarafa oturdum, buda bana "sen orayamı gectin?" diye sordu.
Bende bunun üstüne; "Sen beni yollıycakmıssın ya sen yollamadan ben geceyim dedim" dedim.
B.k gibi kaldı bir an, "estagfurullah" dedi ve kalktı gitti.
Umarım anlamıştır yaptığı eşşekliklerden en azından birini...
Valla bende kendim kendime hep aynı şeyi düşünüyorum, bir evim yok, eşim başka bir ülkede, bebeğim olacak ama zevkle hiçbirseyini yapamıyorum, bir düzenim yok, benim oralarda yaşadığımı en iyi yine sizler biliyorsunuz. Kim benim hayatımı kıskanır diyorum. Ama sanırım dışarıdan bakılınca hayatım insanlara cok kolay geliyor.
Bu yurtdısında gecirdiğimiz son bir yılımızda en iyi anladığım sey su oldu "her evde bir tencere kaynıyo ama tencerenin içinde ne kaynadığını ancak o ev halkı biliyo"...
canım benim, karşıdan bakanlar diyorlardır ki ohh ne güzel eşi de yurtdışında bu hatunun bi ayağı dışarda istediğinde gidip gelir yurtdışı görmüş olur bakalım o hatun çıkabilmiş mi hiç yurtdışına?Valla bende kendim kendime hep aynı şeyi düşünüyorum, bir evim yok, eşim başka bir ülkede, bebeğim olacak ama zevkle hiçbirseyini yapamıyorum, bir düzenim yok, benim oralarda yaşadığımı en iyi yine sizler biliyorsunuz. Kim benim hayatımı kıskanır diyorum. Ama sanırım dışarıdan bakılınca hayatım insanlara cok kolay geliyor.
Bu yurtdısında gecirdiğimiz son bir yılımızda en iyi anladığım sey su oldu "her evde bir tencere kaynıyo ama tencerenin içinde ne kaynadığını ancak o ev halkı biliyo"...
eşin ne kadar doğru söylemişEbiscem ne çekecem gıcıklık olsun diye olmadık işler yaptırır olmadık sorular sorular sorup problem çıkarırdı. Evleneceğim yıl izne çıkmamam için elinden geleni yaptı gıcık kadın kına gecemin olduğu günün akşamı izne çıkabilmiştim. Evleniyor olmam deli etmişti.
Martcım bebeğini düşün tatlım kocana sitem etme. Benim sıkıntılı dönemlerimde hep sağolsun kocacım yardımcı olmuştu. Eşimin tavsiyesi şuydu onun yaptıklarına tepkisiz kal gül geç derdi. Ve üstünde olsa hakkını savun derdi çok haklıydı.
sana çok katılıyorum o yüzden kimseye imrenmemeye çalışıyorum çünki hiç bişey dışardan göründüğü gibi olmuo nie bizde şunlar gbi bunlar gbi diiliz demiorum çok şükür diyorum canım
yaaa muhabbet koyulaştı kız sen uyu daha tembellnoluyo nan burda derin mevzulara dalınmış gibi sankii
ben yatmaktan muhabbetten de uzak kaldım
bugün iyiki de izne ayrılmıyom dedim yaw akşama kaa yatacakmışım yoksa ben kaydirigubbakcemile3
bi insan bu kaa çok uyuyabilirmi şaştım kaldım vallaaa
martcım okuyamadım geçmişi işyerinde mi sorun vaar
çok şükür koca birimde bir bayan daha var onu da çok severim çok ii annaşıyoz ama erkeklerden biri ben daha izne çıkmadan ben yokken çıkacak olan eğitimlerime göz koymuş :bbo:
he valla aman ha ebisceee:):roflol: :roflol: :roflol:
ebiş naann sakın kocanı şubeye mubeye getirtme :roflol: üstüne atlayabülüü
ay koptum yaa
Allaha şükür:) en güzeli bunu söylemek deil mi canım?Şekercik allaha şükür doğru seçim yapmışım. Allahım yanıltmamış.
ooohh ağzına sağlıkkKızlar, oohhhhhh lafı oturttum yerine anladımı bilmiyorum ama en azından sinir katsayım 10 dan 9 a indi şimdilik.
Geçtim karsı tarafa oturdum, buda bana "sen orayamı gectin?" diye sordu.
Bende bunun üstüne; "Sen beni yollıycakmıssın ya sen yollamadan ben geceyim dedim" dedim.
B.k gibi kaldı bir an, "estagfurullah" dedi ve kalktı gitti.
Umarım anlamıştır yaptığı eşşekliklerden en azından birini...
çok doooru demiş ay falla ben md. karşısına bile dikiliom bişi diemio bi kere sadeece ben bi imza atmak için 7 ye kadar bekliosam sende iş için beklersin dedi ben de beklemem mesaim 6 da bitiyo fazla mesai de almıyorum çıkıp gitmem durumunda kimse bişi yapamaz dedim o zaman kıvırdı e tabi çıkarsın ama bazen iş için kalırız falan fıstık :) valla görev tanımımı iyi biliyorum ve ona göre davranıyorum. şefmiş amirmiş memurmuş beni bağlamıyo iş tanımımda yoksa aynen geri iade ediyorum cnmmEbiscem ne çekecem gıcıklık olsun diye olmadık işler yaptırır olmadık sorular sorular sorup problem çıkarırdı. Evleneceğim yıl izne çıkmamam için elinden geleni yaptı gıcık kadın kına gecemin olduğu günün akşamı izne çıkabilmiştim. Evleniyor olmam deli etmişti.
Martcım bebeğini düşün tatlım kocana sitem etme. Benim sıkıntılı dönemlerimde hep sağolsun kocacım yardımcı olmuştu. Eşimin tavsiyesi şuydu onun yaptıklarına tepkisiz kal gül geç derdi. Ve üstünde olsa hakkını savun derdi çok haklıydı.
çüşş nan daha gitmeden heee ayıp ayıppnoluyo nan burda derin mevzulara dalınmış gibi sankii
ben yatmaktan muhabbetten de uzak kaldım
bugün iyiki de izne ayrılmıyom dedim yaw akşama kaa yatacakmışım yoksa ben kaydirigubbakcemile3
bi insan bu kaa çok uyuyabilirmi şaştım kaldım vallaaa
martcım okuyamadım geçmişi işyerinde mi sorun vaar
çok şükür koca birimde bir bayan daha var onu da çok severim çok ii annaşıyoz ama erkeklerden biri ben daha izne çıkmadan ben yokken çıkacak olan eğitimlerime göz koymuş :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?