2009 Kasm Anneleri

Kartanesi 32. hafta raporunu ne zaman alacaksın ?
canım normalde bu perşembe 32 oluyorum ama doktora 18 inde gitcem o da gelince yazarız o tarihe göre bişe olmaz bi daha boşuna gelme demişti ben de vizite kağıdımı alcam perş. tarihli haftaya gidince de raporumu almayı düşünüyom
ama bi işyerine sorcam geç getirsem bişe olur mu diye

hee nan sorma vallaa var öle bi iki kişi geri kalanı iyidir de
ben de diyodum izinde olsam da giderim eğitime arada uğrarım uzak kalmiiim sistemlerden falan ama şu 30. haftaya geldik yaa amaan hiçbişe umrumda diil artık uzak kaliim dönünce herkes baya bi ilerlemiş olak teknik açıdan ama bi şekilde hallederiz artık napalım bi kaç kişiye uyuz olurum onun dışında diğerleri yardımcı olurlar sağolsunlar

bence de sor işyerine bi ama bişey olmaz heralde dr ööle dediyse drlar çok ii biliyolar bu durumları

boşver kız ne gitçen yoruluyo insan vallaaa
sonra yetişirsin sennn

anaaaam çıksam ya beeeennn
evde yemek yok dün akşam da yoktu zatiii kociş hazırladı gelince
saolsun gıkı çıkmadı emme bugün de olmassa ayıppp
gerçi kolay yemek ama olsun

Kızlar bu arada bu akşam çıkışta kızımın bebek arabasını+ anakucagını almaya gidicem eger bir terslik çıkmazsa:)

ayyy martttt ne şeker şeyler vardıur kimbilirrrr

al bakalım güzel bişeyler
ben bebe arabası almadım kışın gezdiremem die
bahar gibi alcam burda da pek çıkamıyorum dışarı ya bakıcaz artık
ben puset alcam hafif oluyo diyorlar

:roflol: :roflol: :roflol:
ebiş naann sakın kocanı şubeye mubeye getirtme :roflol: üstüne atlayabülüü
ay koptum yaa
maaleseff cnm gördü bile emme avcunu yalarrr
Kartanesi 32. hafta raporunu ne zaman alacaksın ?
canım ben bu cumartesi alıcam inşallah
evet şekercikk

krispim neyin var nan???ben de valla kalkamıyom yerimden ooof ev berbat bi gün izin aldım iş mi yapacam dedim yattım akşama kaa :sinifsinif

ne marka alcan mart karar verdinmii

slm krispi valla bi günümüz bi günümüzü tutmuyo bacım havadandır heraldeee
he bacım gün gün değişiyo valla aslında hava yağışlı bozuk yani ama ben bu duruma çok sevindim artık kış gelsin istiyom yaaaa
krispim neyin var nan???ben de valla kalkamıyom yerimden ooof ev berbat bi gün izin aldım iş mi yapacam dedim yattım akşama kaa :sinifsinif

valla bilmiyomki neyim var modum düştü sabahtan beridir iki kere baş ağrısı hapı içtim şimdi biraz iyi çok şükür belkide ondandır

heee ne bi de iş mi yapçaktın kız bi gün evdesin de en iyisini yapmışsın boşverrr

ben de sıcaklardan çok bunaldım dün azcık yağmur yağdı bi sevindim kiiii
kız iki tane hap mı içtin :uhm: içme ya o kaaa
yatıp uyusan düzelmes mi acep baş ağrın

Zaten son 3 haftadır bebek arabaları yüzünden psikopata bağladım, sokakta yürürken bile gecen her bebek arabasına bakıyorum artık bu iş bitsinde rahatlayayım diye simdiden gidip alacagım yoksa her iki günde bir karar değiştiriyorum:)

Kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan Öpemmiiii :)
Selam Dünyanın en Tatlı hamileleri ve en en tatlıııı bebekleri a.s. a.s. a.s. Gerçi bebeklerin hepsi tatlı oluyor yafu dimi:)

Ben eve az önce geldim mutfağa yol almadan sizlere selam vermek istedim geçmişe göz attım şükür herkez iyi gerginlikler söz konusu onuda atlatacaksınız inşallah zira bebekler rahatsız olur onlar daha kıymetli herşeyden o yüzden çokta düşünmemekte fayda var derim:)

napim kııı başım çok ağrıdı hem busenin yanında yatıp uyumak ne kelime
bi sabah içtim bide 1 saat önce içtim bekledim geçsin diye emme geçmedi
şimdi iyi ama

Çok haklısın Wannam oğluşum 5 geçti teyzesi..Uzak olmak daha zor olacak hayırlısıyla atlatalım cnm bugünlerimizi ve doğumumuzu inşallah..Biliyormusun bana neler diyor bazen yüreğime işliyor kucağına zıplamayı özledim sramaş dolaş yuvarlanmayı yerde içim eriyor ama diyorum sen istedin kardeş gülüyor bu sefer 3 kişi yuvarlanıcazkaydirigubbakcemile3 Canım yaa biz düşünmezsek kim düşünürki Allaha emanetler bütün yavrularımız opuyorumnanaktan :Saruboceq:

Kıyamam sana eşin umarım seninyaptıklarınıda onların yaptıklarınıda görüp hak veriyordur ve eşile anneyi yaırtedebiliyordur..Bunu yapabiliyorsa korkma zamanla herşey sana döner gerisi susar gider..Yapmazsa ana kuzusu derler yaa öyleyse işin çok zor olur..Umarım birtanem hep yanında seninledir..

bugün bakınca daha bi içine siner inş
hadi bakalım hayırlı olsun şimdideeeennn

ay bu ne neşe ne neşe:)
hoşgeldin sefa geldin şekerimmmmm

hakkat ya tüm bebeler şeker oluyoo.... atlatıcaz canım arada bunalmadan hamişlik mi geçermişşşş

napim kııı başım çok ağrıdı hem busenin yanında yatıp uyumak ne kelime
bi sabah içtim bide 1 saat önce içtim bekledim geçsin diye emme geçmedi
şimdi iyi ama

kız çok içme gene de bence....
he buse faktörü vardı dimii
ben bazen kendime baş masajı yapıyorum ii geliyo hemen
bide ağrıların çoğu psikolojik yaa

kzılar saat geç olmuş ben kaçar
yemeğe girişeyim evde bi lokma yok:))))
öptüm hepiciğiniziii
sıkılmak yok ok?

herkesler gülümsesin bebeler de mutlu olsun
:teytey:

slm millet ben yine geldim yaaa bugün başım ağrıyor saftirik gibi dolanıyorum ortada

Nasılllll mutlu olmam Şekerim benimm :asigim: Aylardır hava serinlesin nefes alalım yağmur yağsın demiyormuyuz çok şükür hava nasıl serin nasıl serin anlatamam bütün yüzümdeki güller açtı nefes alıyorummmmm hiç bunalmıyorum daha ne olsunnn:hooray::hooray:

Bak bu slogan olabilir Herkez Gülümsesin Bebekler Mutlu Olsun:):teytey:

Bendede yemek yok ama dediğim gibi yemekten önce sizi görmek daha iyi vaktimde vardı azıcık nasılsa minicik bir sohpettt herşeyden daha tatlı

Kolay gelsin Şekerimmmm :1hug: a.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…