Hoşbuldum Krispim Şeniz
Canım sende hoşgeldin küçük annem..Geçmiş olsun canım benim ŞenizŞeniz
elif bi akşam nolmuş tam bilmiyorum ama nehir ben artık girmicem her şey için teşekkürler deyip gitmiş bi daha da hiç uğramadı(
ben çok seviyorum nehiri yaa çok rahatlatıyodu bizi herkesin yeri çok ayrı birimiz eksildi mi merakta kalıyo diğerleriii
sağol ablacııım yaaa eşim geldi o enese bakıyor bende sözde dinlenecektim ama sizden geri kalamadımkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
Çok haklısın Wannam oğluşum 5 geçti teyzesi..Uzak olmak daha zor olacak hayırlısıyla atlatalım cnm bugünlerimizi ve doğumumuzu inşallah..Biliyormusun bana neler diyor bazen yüreğime işliyor kucağına zıplamayı özledim sramaş dolaş yuvarlanmayı yerde içim eriyor ama diyorum sen istedin kardeş gülüyor bu sefer 3 kişi yuvarlanıcazkaydirigubbakcemile3 Canım yaa biz düşünmezsek kim düşünürki Allaha emanetler bütün yavrularımız opuyorumnanaktan :Saruboceq:
ayy ben de kaçiim ya yarn akşam yemğe davetliyis bari kaşımı bıyığımı aldırayım demii böle pala pala gitmiim
kızlar ben geldım oğlumuu gördüm fotosunu eklıyorum şimdiii:sm_cool:
benim oglus 4e gecti. bir yas var demek ki.:))
bizde oglusla ust uste yatarak tv seyrederdik. hamile kalinca her ustume gelmeye calistiginda, olmaz annecim karnim agriyor diyordum. baslarda hemen soylemek istememistim. en sonunda bir gece yine ustume yatmak istedi, ben yine olmaz deyince aglamakli bir sesle, sen artik beni sevmiyorsun, hep itiyorsun demisti. ne kadar kotu olmustum, hemen nedenini acikladim. bu seferde mutluluktan agladi. en azindan nedenini anladi.
ne kadar buyuselerde hep bebek bunlar ya.opuyorumnanaktan
ne aksiyonu beee oda neymiş ben onu tanımıyorum artık:dilcikar::dilcikar:hoşgeldin itek pardon aksiyoncuy karu:roflol::roflol::roflol:
ewet ablacııım yaaa bende sofrayı hazırlamaya başlarım birazdanKıyamam sana dinlen ama birazdan ki artmasın sakın başağrın zaten bu saate çok fazla kimsede kalmıyor herkez yemek işleriyle meşgul cokacimcoook cokacimcoook
Bende azıcık sonra başlarım yerimseniben
Bu arada sizilerimizd ebaşladı Elveda Rumlei daha enn enn başta voleyi vurdu Fatma ölmüş anladım şok nasıl üzüldüm ..Bütün bıdıklar olmuş kocaman bakalım bu sezon neler olacak :teytey:
buyrun poyraz beyimiz.ellerini kapatmıştı son anda çektı buda fotosuu....biraz karanlık çıktı ama anlaşılıyo mu
ne aksiyonu beee oda neymiş ben onu tanımıyorum artık:dilcikar::dilcikar:
ewet ablacııım yaaa bende sofrayı hazırlamaya başlarım birazdan
hadi eklede göreliiiimdelikafadulden
buyrun poyraz beyimiz.ellerini kapatmıştı son anda çektı buda fotosuu....biraz karanlık çıktı ama anlaşılıyo mu
öp falla moral olur canısıKızlar kızlar gelemmi yanağınızdan Öpemmiiii :)
Selam Dünyanın en Tatlı hamileleri ve en en tatlıııı bebekleri a.s. a.s. a.s. Gerçi bebeklerin hepsi tatlı oluyor yafu dimi:)
Ben eve az önce geldim mutfağa yol almadan sizlere selam vermek istedim geçmişe göz attım şükür herkez iyi gerginlikler söz konusu onuda atlatacaksınız inşallah zira bebekler rahatsız olur onlar daha kıymetli herşeyden o yüzden çokta düşünmemekte fayda var derim:)
ayy efet gidim kendime bi bakım yapiim desinler karıya bak hem hamile hem güsell lülülülülülüEbisim kesinlikle Fıstıkkkk gibi git..Görüşürüz canım çok öperim a.s. a.s. a.s.
akşama bakçaamm merak ettim oğluşuukızlar ben geldım oğlumuu gördüm fotosunu eklıyorum şimdiii:sm_cool:
vay eşekk sıpası vayy yerim ben onun espri anlayışını büyümüş de küçülmüşler yawww a.s.pala pala gitme. benim oglan gorse mahallenin delikanlisi derdi.:roflol:
heeee unuttunmu nan benmi hatırlatacam sağa töbe yarabbim töbeeeeee
merak etme doğumdan sonra tanuşursunuz yine ozaman hatırlarsın
yada şöle bi göbene bak istersen ni ye o göbek ortaya çıkmış dersin hıııı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?