2009 Kasm Anneleri

Hoşbuldum Krispim Şeniz

Canım sende hoşgeldin küçük annem..Geçmiş olsun canım benim ŞenizŞeniz

sağol ablacııım yaaa eşim geldi o enese bakıyor bende sözde dinlenecektim ama sizden geri kalamadımkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

nasil yani? sebepsiz yere mi girmiyor? hem konusup stres atmak kadar ara sira tartismakda cok normal. benimde tartistigim oldu ama cekip gitmek icin sebep degil. vardir mutlaka bir nedeni.

ayy ben de kaçiim ya yarn akşam yemğe davetliyis bari kaşımı bıyığımı aldırayım demii böle pala pala gitmiim

sağol ablacııım yaaa eşim geldi o enese bakıyor bende sözde dinlenecektim ama sizden geri kalamadımkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Kıyamam sana dinlen ama birazdan ki artmasın sakın başağrın zaten bu saate çok fazla kimsede kalmıyor herkez yemek işleriyle meşgul cokacimcoook cokacimcoook
Bende azıcık sonra başlarım yerimseniben
Bu arada sizilerimizd ebaşladı Elveda Rumlei daha enn enn başta voleyi vurdu Fatma ölmüş anladım şok nasıl üzüldüm ..Bütün bıdıklar olmuş kocaman bakalım bu sezon neler olacak :teytey:

benim oglus 4e gecti. bir yas var demek ki.:))

bizde oglusla ust uste yatarak tv seyrederdik. hamile kalinca her ustume gelmeye calistiginda, olmaz annecim karnim agriyor diyordum. baslarda hemen soylemek istememistim. en sonunda bir gece yine ustume yatmak istedi, ben yine olmaz deyince aglamakli bir sesle, sen artik beni sevmiyorsun, hep itiyorsun demisti. ne kadar kotu olmustum, hemen nedenini acikladim. bu seferde mutluluktan agladi. en azindan nedenini anladi.

ne kadar buyuselerde hep bebek bunlar ya.opuyorumnanaktan

kızlar ben geldım oğlumuu gördüm fotosunu eklıyorum şimdiii:sm_cool:

:teytey::teytey: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Bekliyoruzzz canım yaa neler oldu anlat sonrada yerimseniben

Kıyamam ben onaaaaaaa..Ahh yavrum nelerde düşünüyorlar görüyormusun ..Ya sadece onlar özlese iyi ben bile atlayasım geliyor Doğanın üstüne :roflol: Isırıcaksın yanaklarını kollarını ohbeee delikafadulden Neyseki az kaldı toparladıkmı yuvarlanacak 2 tane olacak nasipse :Saruboceq: :Saruboceq:

Annemde hep der hala der " Kaç yaşında olursan ol benim çocuğum minik kızımsın" Onlarda bizler için öyle olacak hep bebek kalacaklar

hoşgeldin itek pardon aksiyoncuy karu:roflol::roflol::roflol:
ne aksiyonu beee oda neymiş ben onu tanımıyorum artık:dilcikar::dilcikar:
ewet ablacııım yaaa bende sofrayı hazırlamaya başlarım birazdan

hadi eklede göreliiiimdelikafadulden

ne aksiyonu beee oda neymiş ben onu tanımıyorum artık:dilcikar::dilcikar:

ewet ablacııım yaaa bende sofrayı hazırlamaya başlarım birazdan

hadi eklede göreliiiimdelikafadulden

heeee unuttunmu nan benmi hatırlatacam sağa töbe yarabbim töbeeeeee
merak etme doğumdan sonra tanuşursunuz yine ozaman hatırlarsın
yada şöle bi göbene bak istersen ni ye o göbek ortaya çıkmış dersin hıııı
:roflol::roflol::roflol::roflol:

öp falla moral olur canısı

Ebisim kesinlikle Fıstıkkkk gibi git..Görüşürüz canım çok öperim a.s. a.s. a.s.
ayy efet gidim kendime bi bakım yapiim desinler karıya bak hem hamile hem güsell lülülülülülü
akşama bakçaamm merak ettim oğluşuu
pala pala gitme. benim oglan gorse mahallenin delikanlisi derdi.:roflol:
vay eşekk sıpası vayy yerim ben onun espri anlayışını büyümüş de küçülmüşler yawww a.s.

iyi akşamlar canlarımmm

evet doğumdan sonra tanışacam:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…