kendı doktorumdeğil kızlar bu ayrı bi doktora gittik.ellerini yüzüne kapatmış göstermedı kendını bayağı.öksür dedi öksürdüm.biraz dürttük çekti ellerini oğlum.sabaha kadar benı uyutmadı.şimdi kendısı uyuyo bebeğim benım.ağzım kulaklarımda resmen....
çok mutlu oldum kızlar Rabbım sağsalım kucağımıza lamayı nasıp etsın de bebişlerin resımlerini ekleriz...
doktor gelışımı,suyu hepsi iyi dedi...bukadar kızlar işteeopuyorumnanaktan
buyrun poyraz beyimiz.ellerini kapatmıştı son anda çektı buda fotosuu....biraz karanlık çıktı ama anlaşılıyo mu
ayyy yerim ben onu yaaa maş.çok tatlı görünüyor yaaa burnu dudakları yerim ben onu yerimdelikafadulden
melekcim çok güzel maşşallah kız güzelliği varmış oğluşunda allah kucağına almayı nasip etsin canım:Saruboceq::Saruboceq:
ay poyraza baak kocaman adam olmuş maşallahhhh
Maşallahhhhhhhhhh
Yesin onu Nazlı teyzesi oyyyy Allaha emanet nekadarda belli yüzü nanaklar tombini tombini
melek annee kime benziyo poyraz annesine mi babasına mıı
Fotoğrafı aydınlattımmm:lepi: :lepi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kıyamam ben onaaaaaaa..Ahh yavrum nelerde düşünüyorlar görüyormusun ..Ya sadece onlar özlese iyi ben bile atlayasım geliyor Doğanın üstüne :roflol: Isırıcaksın yanaklarını kollarını ohbeee delikafadulden Neyseki az kaldı toparladıkmı yuvarlanacak 2 tane olacak nasipse :Saruboceq: :Saruboceq:
Annemde hep der hala der " Kaç yaşında olursan ol benim çocuğum minik kızımsın" Onlarda bizler için öyle olacak hep bebek kalacaklar
buyrun poyraz beyimiz.ellerini kapatmıştı son anda çektı buda fotosuu....biraz karanlık çıktı ama anlaşılıyo mu
vay eşekk sıpası vayy yerim ben onun espri anlayışını büyümüş de küçülmüşler yawww a.s.
sağolun kızlar inanamadım en son 19 haftalıkken gördümdü renklıde.büyümüş oğluşum.babası ekrana baktı kaldı.çoçuk gibi sevınçlıydı....
babaya benziyo dudakları...sanırım babaya benzicek oğlumm...1240 gr olmuş oğlumm...
ay valla hala heyecanı yaşıyorum.miniğim içimde bana hayat veriyo.Rabbım sen çok büyüksün.sana binlerce kez şükür....Rabbım bebeişlerimizi korusun...
güle güle canım iyiakşamlarben çıkayım yemekleri hazırlıycam herkese iyi akşamlar
demı ya valla iş ciddiye biniyo kavuşcaz yavrularımıza sonrada başka telaşlara kapılcazzayyy artık kime benzicek diye merak etmeye başladıkkk
ultrasona da sığmıyolar artıkk
haftaya gidicem dr.a ondan sonra da 2 haftada bir gidecekmişim ayy iş ciddiye biniyo artıkkk
oyy nazlım sağolasın zaten doktor çıktım ağlaya ağlaya bıanda dünyaya yenıden gelmi şgibi oldum.sende ağlatcan benı.bebişlerimizin hepsi birer melek,yaşama sebebimiz olacak hepsi....opuyorumnanaktanCanım yaaa heyecanını taaa buralardan öyle iyi anlayabiliyorumki Allaha emanetsiniz ikinizdeŞeker bişi olucak bak demedi deme aynı annesi gibi tatlı bir melek
wanna ben de ilk bıyıklarımı kardeşim yüzünden almıştım çok belli olmuyo sanıyodum ama pala diye dalga geçince beyefendüü ben de gittim aldırdım kaydirigubbakcemile3 ne zaman kaşımı aldırsam evde tek o farkederdi eşşek sıpası bunnar yaa kaydirigubbakcemile3
güle güle canım iyiakşamlar
demı ya valla iş ciddiye biniyo kavuşcaz yavrularımıza sonrada başka telaşlara kapılcazz
oyy nazlım sağolasın zaten doktor çıktım ağlaya ağlaya bıanda dünyaya yenıden gelmi şgibi oldum.sende ağlatcan benı.bebişlerimizin hepsi birer melek,yaşama sebebimiz olacak hepsi....opuyorumnanaktan
Ağlamak yokkk!!!!
Gülki içindekide gülsün yerimseniben
annembirmelek masallah kuzuna cok seker yaa dombik dombik yanaklı Allah kucagınada almayı nasip etsin
Rabbım hiçbirimizi ağlatmasın.ağlasak bile mutluluktan olsun nazlımmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?