2009 Kasm Anneleri

aminn....sağol tatlım tombik tombik demiii.bi çıksın öpücem sıkıcam o yanaklarını kurtuluşu yok...

walla masallah canım yaa
senin net cıkmıs fotosu ne güzel benimki net cıkmadı yaa
ama bu kadarı bile yetti yani zemuszemus
bende sabırsızlıkla bekliyorum bi alsamda kucagıma opsem koklasam diye opuyorumnanaktan

annembirmelek canım bebişin çok tatlı maaşallah. Allahım nazarlardan saklasın. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Malum yağmur havaları serinletti. Başta ben olmak üzere havaların serinlemesine hepimiz seviniyorduk. Malum gece uyuyamıyorduk filan. Şimdi haberleri izleyince aslında bizim rahatlamamızın sevinmemizin başkalarının üzülmesi olduğunu öğrendim. Aziz mübarek günlerde Rabbimden vefat edenlere rahmet, Felakette evlerini kaybedenlere ise yardımcı olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar. Felaketin boyutları çook büyük.
7-8 sene önce Akdenizde olan sel felaketini yaşamış birisi olarak madurların neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah...

Amin insallah canim.:sinifsinif:

evt canım allahtan eşim neyin nolduğunun farkında...yoksa çıldırırdım heralde...

slm millet ben yine geldim yaaa bugün başım ağrıyor saftirik gibi dolanıyorum ortada

yaa ben de son bi kaç gündür öyleyim .. evden de çıkmadım kaç gündür sersem gibi dolanıp duruyorum...

ayy ben de kaçiim ya yarn akşam yemğe davetliyis bari kaşımı bıyığımı aldırayım demii böle pala pala gitmiim

:roflol::roflol::roflol:

annem bir meeeelllllllllllllekkkkkkkkkkkk oğluşuna bayıllldııımmmmm .... allahım o ne güzellik allah nazarlardan korusun inşşşş

amin canım...çok haklısın.....

annembirmelek canım bebişin çok tatlı maaşallah. Allahım nazarlardan saklasın. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim canlarımmmopuyorumnanaktan

slm hatunlar nasılsınız nası gidiyo
geçmişi okudum şükür bitti karakız gelmiş bi ara
onun yazdığı yazıyı bulamadım merak ta ettim bi link gönderirseniz çok sevinirim duyguları nasıl çok merak ediyorum Allahım sağsalim bebeğine kavuştursun inşallah canım yaa

buyrun poyraz beyimiz.ellerini kapatmıştı son anda çektı buda fotosuu....biraz karanlık çıktı ama anlaşılıyo mu

ay canım ya daha yeni gördümdelikafadulden
bu ne güsellik böle:CüvCüv:
maşallah canım.yanaklarını yerim ben poyrazımıncokacimcoook
ay kocişle de baktık şimdi.nasıl duygulandık her bişeyi belli olmuş valla
teyzesi yer onu yawwww
meleğim bu haliyle kime benziyor bakimmm
benim kociş daha siyah beyaz ultrasonda aynı babası diyor bide renkli görseydi ne yapardı bilemem.kaydirigubbakcemile3
canım ikinizi de allah nazarlardan korusun ve poyrazımı da zamanı gelince kollarına almayı nasip etsin rabbim inş.

tombiş tombiş demı yanakları....kaydirigubbakcemile3bende çok duygulandım bugün görünce yenıden doğmuş gibi nasıl havalara uçtum.büyümüş oğluşum yaa ben babasına benzettım dudakları burnu fln...tüm güsel sözlerin için sağol aylıncımmm...
kızımızda ne kadar güseldir kımbılır babası iki güsel bayanı nasıl kıskanmadan durcak bakalım...
sağlıkla dünyaya gelsınlerde bide öle koyarız hepimiz fotoları yumuk gözlüler,mis kokulu bebiişlerimiz...
Rabbım hepimizi,bebişlerimizi korusun....:Saruboceq:

Fotoğrafı aydınlattımmm:lepi: :lepi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayyyyyy yaw bu ne şirin bi bebek ısırasım geldi yanaklarını verinde azcık mıncıklıyım kaydirigubbakcemile3 maaşallah annemmelekcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar.bugün en erkenci benim galba.
annembirmelek maşallah canım kuzun kocaman olmuş çok şiriiiin.

günaydın herkese

annembirmelek maşallah ne kadar güzel çıkmış öyle oğluşun tombik tombik allah hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

günaydın kızlar
MELEK ANNNE çok dattlu bişi bu yaaaaaa ısırmalı o yanakları tontişim benim maşallhhh

günaydın tontişler....

bütün gece gök gürültüsünden uyuyamadık...hayatımda böyle bişeyi ilk defa yaşıyorum ! resmen doğal afet gibi bişeydi...inş yağmurdan çok fazla zarar gören olmamıştır (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…