aminn....sağol tatlım tombik tombik demiii.bi çıksın öpücem sıkıcam o yanaklarını kurtuluşu yok...
selam kızlar, nasılsınız
Malum yağmur havaları serinletti. Başta ben olmak üzere havaların serinlemesine hepimiz seviniyorduk. Malum gece uyuyamıyorduk filan. Şimdi haberleri izleyince aslında bizim rahatlamamızın sevinmemizin başkalarının üzülmesi olduğunu öğrendim. Aziz mübarek günlerde Rabbimden vefat edenlere rahmet, Felakette evlerini kaybedenlere ise yardımcı olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar. Felaketin boyutları çook büyük.
7-8 sene önce Akdenizde olan sel felaketini yaşamış birisi olarak madurların neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah...
Kıyamam sana eşin umarım seninyaptıklarınıda onların yaptıklarınıda görüp hak veriyordur ve eşile anneyi yaırtedebiliyordur..Bunu yapabiliyorsa korkma zamanla herşey sana döner gerisi susar gider..Yapmazsa ana kuzusu derler yaa öyleyse işin çok zor olur..Umarım birtanem hep yanında seninledir..
slm millet ben yine geldim yaaa bugün başım ağrıyor saftirik gibi dolanıyorum ortada
ayy ben de kaçiim ya yarn akşam yemğe davetliyis bari kaşımı bıyığımı aldırayım demii böle pala pala gitmiim
kendı doktorumdeğil kızlar bu ayrı bi doktora gittik.ellerini yüzüne kapatmış göstermedı kendını bayağı.öksür dedi öksürdüm.biraz dürttük çekti ellerini oğlum.sabaha kadar benı uyutmadı.şimdi kendısı uyuyo bebeğim benım.ağzım kulaklarımda resmen....
çok mutlu oldum kızlar Rabbım sağsalım kucağımıza lamayı nasıp etsın de bebişlerin resımlerini ekleriz...
doktor gelışımı,suyu hepsi iyi dedi...bukadar kızlar işteeopuyorumnanaktan
Malum yağmur havaları serinletti. Başta ben olmak üzere havaların serinlemesine hepimiz seviniyorduk. Malum gece uyuyamıyorduk filan. Şimdi haberleri izleyince aslında bizim rahatlamamızın sevinmemizin başkalarının üzülmesi olduğunu öğrendim. Aziz mübarek günlerde Rabbimden vefat edenlere rahmet, Felakette evlerini kaybedenlere ise yardımcı olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar. Felaketin boyutları çook büyük.
7-8 sene önce Akdenizde olan sel felaketini yaşamış birisi olarak madurların neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah...
annembirmelek canım bebişin çok tatlı maaşallah. Allahım nazarlardan saklasın. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
evt canım allahtan eşim neyin nolduğunun farkında...yoksa çıldırırdım heralde...
yaa ben de son bi kaç gündür öyleyim .. evden de çıkmadım kaç gündür sersem gibi dolanıp duruyorum...
:roflol::roflol::roflol:
annem bir meeeelllllllllllllekkkkkkkkkkkk oğluşuna bayıllldııımmmmm .... allahım o ne güzellik allah nazarlardan korusun inşşşş
amin canım...çok haklısın.....
buyrun poyraz beyimiz.ellerini kapatmıştı son anda çektı buda fotosuu....biraz karanlık çıktı ama anlaşılıyo mu
ay canım ya daha yeni gördümdelikafadulden
bu ne güsellik böle:CüvCüv:
maşallah canım.yanaklarını yerim ben poyrazımıncokacimcoook
ay kocişle de baktık şimdi.nasıl duygulandık her bişeyi belli olmuş valla
teyzesi yer onu yawwww
meleğim bu haliyle kime benziyor bakimmm
benim kociş daha siyah beyaz ultrasonda aynı babası diyor bide renkli görseydi ne yapardı bilemem.kaydirigubbakcemile3
canım ikinizi de allah nazarlardan korusun ve poyrazımı da zamanı gelince kollarına almayı nasip etsin rabbim inş.
Fotoğrafı aydınlattımmm:lepi: :lepi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?