günaydın cnm naber?günaydın herkese
annembirmelek maşallah ne kadar güzel çıkmış öyle oğluşun tombik tombik allah hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
günaydın kartanem hoşgeldin bacımmm üsülme şunun şurasında ne kaldı :)günaydın millet yine işteyimm :gitme:
kızlar yaa biz hala isim konusunda karar veremedik...:) bi fikir verin nolur...
minel
masal
asya
asya lina
ayşe
ayşe naz
yağmur
ya da sizin önereceğiniz başka bişey :)) yaa her isimden tanıdığım yaramaz bi öğrenci vardı hep aklıma onlar geliyo:)))
günaydın cnm naber?
günaydın kartanem hoşgeldin bacımmm üsülme şunun şurasında ne kaldı :)
ay unii kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi nan
minel hoş aslında ama bağlaç olduundan ben pek taraftar diilim asya hoşş
ebişim valla gün sayıyom gıı neyse bayram tatili falan geçcek keşke bu sene bayram tatili 9 gün olaydııı
uni günaydın bizim kızımız olsaydı yıllar öncesinden belliydi adı asya olucaktı biz çok severiz o ismi selvi boylu al yazmalım filminden dolayı
aynı zamanda cennetteki inci tanesi demekmiş...
asya olucak heralde yav bu gidişle...babası asya diyip duruyo zaten...
yav çok zorlanırsan çıkarsın izne canım yaa olmadı bir ay ücretsiz izin kullanırsın öyle olmuyo mu ??
benim şikayetler bu ara aldı başını gidiyo...sağ kulağım tıkalı ...kendi nefesim rüzgar gibi kafamın içinde deli oluyorum...nefes alamıyorum ...gece kramp giriyo bacaklarıma...hep sola yatmaktan sol omzum göçtü...çok fena kabızım....belim ağrıyo :))))))))) daha vardır da aklıma gelmedi şimdi :))))
bizde o filmden dolayı istiyoruz zaten :))) ama şimdi bi dizi varmış galiba ordaki ufaklığın adı asyaymış hemen onu söylüyolar sinir oluyorum...hayır diyorum selvi boylum al yazmalımda türkan şorayın ismiydi :)))
yaw sude koyalım diyoduk sude isminin anlamına baktım şimdi çok saçmaaaa
sürülmüş, ezilmiş, dövülmüş demekmiiş kafamçokkarıştı
ya ben de eflin ismine takmıştım cennete açılan kapıymış ama biraz araştırınca şu cennetle ilgili biçok ismin uydurma olduunu gördüm güvenemiyorum açıkçası
minel gerçekten çok hoş bence
ay unim şu kulak olayı benim de çok canımı sıkıyor nefes almak zaten problem :sinifsinif:
çok şükür kramp yok bende bi ara az biraz oldu dr. sütü arttır dedi o gün bu gündür yok
evet asi dizisindeki ufaklığın adıydı ama o kızda çok tatlıydı yaaaaaaaa görsen bayılırsın sinirlenme boşuna
yaw sude koyalım diyoduk sude isminin anlamına baktım şimdi çok saçmaaaa
sürülmüş, ezilmiş, dövülmüş demekmiiş kafamçokkarıştı
unii bak
Minel
Internetteki isim sözlüklerinde isimlerin genelde yanlış bir anlamla yer alması büyük bir sorun. Anne ve baba adaylarına yardımcı olmak için, isimlerin anlamları hakkında yazılar yazıyorum. Bu yazıda Minel ismini araştırdım.
Çoğu sitede Minel’in anlamı ‘Cennetteki inci tanesi ‘ olarak geçiyor. Bu anlamı okuduğumda resmen şok oldum.. Minel kesinlikle ‘Cennetteki inci tanesi’ değildir! Bu anlamı maalesef bir kaç şahıs tarafından uydurulmuştur.
Minel Kuran-i Kerim’de geçen, fakat tek başına hiç bir ifade etmeyen bir kelimedir! Minel kelimesinin anlamını anlamak için bir kaç örnek veriyorum.
Iki tane cümle: ‘Ben böceklerden korkmuyorum’ ve ‘Bu Allah’tan gelen bir iyilik’. Bu cümlülerdeki ‘den’ ve ‘tan’, Minel’in Arapçadaki manasıdır. Yani Minel’in bizim tarafimizdan isim olarak konulması son derece komik ve saçmadır.
Minel’in anlamını (anlamsızlığını) anlamak için size Minel’in geçtigi bir ayeti sunuyorum: بَرَاءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ (Berâetun minallâhi ve resûlihî ilellezîne âhedtum minel muşrikîn). Türkçede anlamı: Müşriklerden, ahd aldığınız kimselere Allah'tan ve O'nun resûlünden bir beraattir.
Bilgilenelim ve bilgilendirelim: Minel isminin gerçek anlamını herkesle paylaşalım! Insanlar bu anlamsız isimi kızlarına koymasınlar..
kartanem alya ismide güzel ama anlamını bilmiyorum
kaydirigubbakcemile3kızlar yaa biz hala isim konusunda karar veremedik...:) bi fikir verin nolur...
minel
masal
asya
asya lina
ayşe
ayşe naz
yağmur
ya da sizin önereceğiniz başka bişey :)) yaa her isimden tanıdığım yaramaz bi öğrenci vardı hep aklıma onlar geliyo:)))
kaydirigubbakcemile3
ben sevdiğim isimleri aşşa sıralıyım sana cicimm eğer benim kızım olsaydı DUA koymak istiodum adını mesela Alya Dua olabilir alya gök demek gökyüzünün yakarışı gibi bi manaya gelio çevrem de duyduğum kız isimleri de şöle
Alinda Cansın
Ceylin : cennete giden yol yada açılan kapı deniliyor ama emin diilim kuranda cennet kapıları arasında belirtilmemiş ?
Cemre
Afra
Azra
Ela
Selin
Selen
Selcen
Seray
Beren
Ada
Asuhan
Ahsen : ışık saçan
Dila
Dilşad
Elif : ilk, ışık saçan güzel kız
Zeynep : değerli
Aslı
Kavin : güçlü kuvvetli kız çocuğu
Beril
Bennu
İlke
bürge
günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
kıslar sizden bugün bol bol dua isteyeceğim dayımın minik kızı şuan kalp ameliyatında inş.hayırlı haberlerle çıkar bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?