günaydın canımm...
ahh canımmm... minicik çocuklar ameliyat olunca öyle üzülüyorum ki...allah yardımcınız olsun canım bir an önce iyileşir inş...:Saruboceq:
benim de bugün annem dönüyo yazlıktan çok seviniyorummmmm
daha 6 aylık teyzesi insan kıyamıyor yaaaa
ohhh ne güsel annene kavuşuyorsun sonundazemuszemus
günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
kıslar sizden bugün bol bol dua isteyeceğim dayımın minik kızı şuan kalp ameliyatında inş.hayırlı haberlerle çıkar bekliyoruz
6 aylık mıııı .... ahhh canımmm benimmm... hiçbişeyden habersiz... allah annesine sabır kuvvet versin nasıl üzülüyodur kimbilir...allahım dermanı olan hastalık versin...inş ameliyattan sonra bişeyciği kalmaz itekcim....
kızlar ben kahvaltı yapıp geleyim...öptüm hepinizi....
günaydın itek
allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun minik meleği daha çok küçükmüş
canım yaaa Allah sağlıkla çıkmayı nasip etsin inş...günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
kıslar sizden bugün bol bol dua isteyeceğim dayımın minik kızı şuan kalp ameliyatında inş.hayırlı haberlerle çıkar bekliyoruz
hadi canım gözünaydınnnnngünaydın canımm...
ahh canımmm... minicik çocuklar ameliyat olunca öyle üzülüyorum ki...allah yardımcınız olsun canım bir an önce iyileşir inş...:Saruboceq:
benim de bugün annem dönüyo yazlıktan çok seviniyorummmmm
ayy canım saol... bunları da yazayım listeye de beyefendiye göstereyim...içinde bizim listede olanlar da var zaten...en sonunda işte bi kaç taneye kadar elemiştik...
aslında ayşe ismini de çok seviyorum ama o da eşimin teyzesinin meşhur altın kızlardan birinin adı ! :))))
sağol canım benim inş.güzel heberlerini alırız:Saruboceq:canım yaaa Allah sağlıkla çıkmayı nasip etsin inş...
kalbmiz de dualarımız da minik kızla....
hadi canım gözünaydınnnnn
ben asya adını çok seviyorum kızlarda...
günaydın canıımopuyorumnanaktanbu arada günaydın kızlar:)))
ben aslında biliyosunuz her sabah 7de kalkıyorum bu sabah da ööle erkenden kalktım kahvaltımı ettim ama bi kitabım vardı onu bitirdim bi iş filan da yapmadım meyvemi aldım geldim ama ameliyat olan minik kızı görünce size selam vermeyi unuttummmm...
umarım keyifler iyidirr
keşke 9 gün olsaydı falla ne güsel olurdu nan sen daa ne düşünüyonn :mymeka: Elif Eylül yada Elif Ece , Elif Erva koy birini işteay unii kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi nan
minel hoş aslında ama bağlaç olduundan ben pek taraftar diilim asya hoşş
ebişim valla gün sayıyom gıı neyse bayram tatili falan geçcek keşke bu sene bayram tatili 9 gün olaydııı
geçmiş olsun cnm ayy çok şükür bende kramp neyin yok ama karnıma batıyo otururken çok zorlanıyorum artık ay bi de doğum zamaı yaklaştıkça bi korku sardı beni yaaa hofff korkuyom işteee ondan sonrası da endişelendiriyo beni tek başıma başa çıkabilirim inşallah annem k.valdem en çok 1 hafta 10 gün yanımda kalırlargünaydın ebisce iş yerinde son günlerim biraz yoğunum işleri toparlıyorum gece bacak kramplarım oluyor arada bir gece uykudan uyanıyorum onun dışında iyiyiz oğluşla şükür sen nasılsın
anam anam anam walla ben halime şükrettim şincik kıyamam kuzum sana yaa aslında bel ağrısı bende baştan beri var artık alıştım eşim haftada bir siyatiklerimi ovuyo ovarken inanılmaz canım acıyo ama 1 hafta belim falan ağrımıyo bide son günlerde topuk dikeni çıktı ayağımın üstüne basamıyorumaynı zamanda cennetteki inci tanesi demekmiş...
asya olucak heralde yav bu gidişle...babası asya diyip duruyo zaten...
yav çok zorlanırsan çıkarsın izne canım yaa olmadı bir ay ücretsiz izin kullanırsın öyle olmuyo mu ??
benim şikayetler bu ara aldı başını gidiyo...sağ kulağım tıkalı ...kendi nefesim rüzgar gibi kafamın içinde deli oluyorum...nefes alamıyorum ...gece kramp giriyo bacaklarıma...hep sola yatmaktan sol omzum göçtü...çok fena kabızım....belim ağrıyo :))))))))) daha vardır da aklıma gelmedi şimdi :))))
Alya sema gökyüzü anlamına geliomuşşkartanem alya ismide güzel ama anlamını bilmiyorum
Canım allah yardımcıları olsun ayyy pek de minikmiş yaa daha melek oogünaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
efet efet koycak bence dekartanem sen bu gidişle elif koyacaksın demedi demekaydirigubbakcemile3
benim en beğendiğim kıs ismide eslem kızım olsaydı kesin eslem koyardım
günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
yaaa bende yıkadım hepsini ama makinada narin yıkamada yoksa elde falan uğraşamam valla ama ütülenecek duruyor varyaaayaaa ben daha bebenin tekstil ürünlerini yıkamadım ama makineyi doldurmuyo ki minnacık şeyler bi de battaniyenin etiketinde elde sabunda yıkayın diyooo
yıkamasam mı acep
benim de bi işim yok bugün belki çamaşır yıkayacaktım ama dolmadı makine
ütü yapabilirim sadece
bi de hamur yapıcam akşama doğru kociş çok sever
hamur yap kız itekk baya oyalıyo insanı:)) yoğur pişir derken :)))
sağol tatlııımkeşke 9 gün olsaydı falla ne güsel olurdu nan sen daa ne düşünüyonn :mymeka: Elif Eylül yada Elif Ece , Elif Erva koy birini işte
geçmiş olsun cnm ayy çok şükür bende kramp neyin yok ama karnıma batıyo otururken çok zorlanıyorum artık ay bi de doğum zamaı yaklaştıkça bi korku sardı beni yaaa hofff korkuyom işteee ondan sonrası da endişelendiriyo beni tek başıma başa çıkabilirim inşallah annem k.valdem en çok 1 hafta 10 gün yanımda kalırlar
anam anam anam walla ben halime şükrettim şincik kıyamam kuzum sana yaa aslında bel ağrısı bende baştan beri var artık alıştım eşim haftada bir siyatiklerimi ovuyo ovarken inanılmaz canım acıyo ama 1 hafta belim falan ağrımıyo bide son günlerde topuk dikeni çıktı ayağımın üstüne basamıyorumkalıp aldım ayağım için onu da öle hallettim bu günlere de şükür daha da ağırlaşmasak barii
Alya sema gökyüzü anlamına geliomuşş
Canım allah yardımcıları olsun ayyy pek de minikmiş yaa daha melek oo
ay bak melek dedim aklıma geldi isim arayan kızlarr MELEK bence çok güzel bir isim bi de HAYAT
efet efet koycak bence de
cnm eslem ne demek?
Günaydın Fıstıklar Ve Fıstık İçlerimmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Küçük annem dualarımız minik yavruyla canım Allahım sağlılla kurtarsın inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bende birşeyler atıştırdım evi derleyip düzenledim oğluşumu kursa yolladım misafirim gelecek görümcemler onları bekliyorum şimdide :kedi:
selam canısıbu arada günaydın kızlar:)))
ben aslında biliyosunuz her sabah 7de kalkıyorum bu sabah da ööle erkenden kalktım kahvaltımı ettim ama bi kitabım vardı onu bitirdim bi iş filan da yapmadım meyvemi aldım geldim ama ameliyat olan minik kızı görünce size selam vermeyi unuttummmm...
umarım keyifler iyidirr
ayy çok güzelmiş anlamıyaaa bende yıkadım hepsini ama makinada narin yıkamada yoksa elde falan uğraşamam valla ama ütülenecek duruyor varyaaa
annem cumartesi gelince ben yaparım dedi ama bakalım o güne bırakmam belki
kıs ben hamuru yapana kadar ne hale gelir o varyaaa kesin eneste el atar:roflol::roflol:
sağol tatlııım
en selametli,kendini allahın yoluna adamış kadın demek canım
sağol tatlım çok ilerlemiş ise ameliyat ama daha yeni olduğu için kilo verip tabanlık kullancakmışımebisce ; canım yaa geçmiş olsunnn endişe olması da normal artık az kaldı doğuma ama düşünmemeye çalış ya ben öyle yapıyorum her şeyin bi kolayı bulunur inş hepimiz sağlıcakla doğurucaz ve güzel güzel bakıcaz bebelerimize birbirimizi yalnız bırakmıcaz burda hiç...
ben de yorulunca belim ağrıyo bazen hemoroit pırtlıyo arada kasıklarıma ağrı giriyo uykusuzluk çöküyo bazen bide iştahsızlaştım ki yediklerim ağzıma ağzıma geliyo niyeyse... aslında hiç midem de bulanmadı ama olacağı var demek ellerim ayaklarım kaşınıp kızarıyo boynum tutuk bi tarafım hep tutuk oluyo nereye yattıysam artık genelde de sola yatıyorum aynı şikayetler yani hemen hemennn
canım ya topuk dikeni de pek fena bişeymiş geçmiş olsunn yok mu bi çözümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?