2009 Kasm Anneleri

daha 6 aylık teyzesi insan kıyamıyor yaaaa
ohhh ne güsel annene kavuşuyorsun sonundazemuszemus

daha 6 aylık teyzesi insan kıyamıyor yaaaa
ohhh ne güsel annene kavuşuyorsun sonundazemuszemus

6 aylık mıııı .... ahhh canımmm benimmm... hiçbişeyden habersiz... allah annesine sabır kuvvet versin nasıl üzülüyodur kimbilir...allahım dermanı olan hastalık versin...inş ameliyattan sonra bişeyciği kalmaz itekcim....

kızlar ben kahvaltı yapıp geleyim...öptüm hepinizi....

günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
kıslar sizden bugün bol bol dua isteyeceğim dayımın minik kızı şuan kalp ameliyatında inş.hayırlı haberlerle çıkar bekliyoruz

günaydın itek
allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun minik meleği daha çok küçükmüş

hadi afiyet olsun canım bebişine yarasınopuyorumnanaktan

kıslar sizden bugün bol bol dua isteyeceğim dayımın minik kızı şuan kalp ameliyatında inş.hayırlı haberlerle çıkar bekliyoruz
canım yaaa Allah sağlıkla çıkmayı nasip etsin inş...
kalbmiz de dualarımız da minik kızla....

hadi canım gözünaydınnnnn

ben asya adını çok seviyorum kızlarda...

bu arada günaydın kızlar:)))
ben aslında biliyosunuz her sabah 7de kalkıyorum bu sabah da ööle erkenden kalktım kahvaltımı ettim ama bi kitabım vardı onu bitirdim bi iş filan da yapmadım meyvemi aldım geldim ama ameliyat olan minik kızı görünce size selam vermeyi unuttummmm...

umarım keyifler iyidirr

canım yaaa Allah sağlıkla çıkmayı nasip etsin inş...
kalbmiz de dualarımız da minik kızla....

hadi canım gözünaydınnnnn

ben asya adını çok seviyorum kızlarda...
sağol canım benim inş.güzel heberlerini alırız:Saruboceq:
günaydın canıımopuyorumnanaktan
ohh maş.valla 7 de kalkıyormuşsun
yaaa bende bu aralar bir uyku anlatamam sabah 8.30 9 a kadar uyuyorum gündüz 1 saat uyuyorum bu durumda bile akşam 10 da koltukta sızıp kalıyorum :sinifsinif:

ayyy bugün hiçbir işim yok kendime uğraşacak iş bulmam lazım yoksa iyice tembelleşeceğim yaaaaaaa

napiim itek yaa
kocişi geçiriyorum bide gece yatmamız 12yi buluyor genelde
bazen öğlen veya sabahtan kestiriyorum işte uykum gelirse
maaşallah uyu işte nolcakkk sonra zor uyuycaz biz:) bebeler uyutmuycak

keşke 9 gün olsaydı falla ne güsel olurdu nan sen daa ne düşünüyonn :mymeka: Elif Eylül yada Elif Ece , Elif Erva koy birini işte
günaydın ebisce iş yerinde son günlerim biraz yoğunum işleri toparlıyorum gece bacak kramplarım oluyor arada bir gece uykudan uyanıyorum onun dışında iyiyiz oğluşla şükür sen nasılsın
geçmiş olsun cnm ayy çok şükür bende kramp neyin yok ama karnıma batıyo otururken çok zorlanıyorum artık ay bi de doğum zamaı yaklaştıkça bi korku sardı beni yaaa hofff korkuyom işteee ondan sonrası da endişelendiriyo beni tek başıma başa çıkabilirim inşallah annem k.valdem en çok 1 hafta 10 gün yanımda kalırlar
anam anam anam walla ben halime şükrettim şincik kıyamam kuzum sana yaa aslında bel ağrısı bende baştan beri var artık alıştım eşim haftada bir siyatiklerimi ovuyo ovarken inanılmaz canım acıyo ama 1 hafta belim falan ağrımıyo bide son günlerde topuk dikeni çıktı ayağımın üstüne basamıyorum kalıp aldım ayağım için onu da öle hallettim bu günlere de şükür daha da ağırlaşmasak barii
kartanem alya ismide güzel ama anlamını bilmiyorum
Alya sema gökyüzü anlamına geliomuşş
Canım allah yardımcıları olsun ayyy pek de minikmiş yaa daha melek oo
ay bak melek dedim aklıma geldi isim arayan kızlarr MELEK bence çok güzel bir isim bi de HAYAT
kartanem sen bu gidişle elif koyacaksın demedi demekaydirigubbakcemile3
benim en beğendiğim kıs ismide eslem kızım olsaydı kesin eslem koyardım
efet efet koycak bence de
cnm eslem ne demek?

yaaa ben daha bebenin tekstil ürünlerini yıkamadım ama makineyi doldurmuyo ki minnacık şeyler bi de battaniyenin etiketinde elde sabunda yıkayın diyooo

yıkamasam mı acep

benim de bi işim yok bugün belki çamaşır yıkayacaktım ama dolmadı makine

ütü yapabilirim sadece

bi de hamur yapıcam akşama doğru kociş çok sever

hamur yap kız itekk baya oyalıyo insanı:)) yoğur pişir derken :)))

Günaydın Fıstıklar Ve Fıstık İçlerimmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Küçük annem dualarımız minik yavruyla canım Allahım sağlılla kurtarsın inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bende birşeyler atıştırdım evi derleyip düzenledim oğluşumu kursa yolladım misafirim gelecek görümcemler onları bekliyorum şimdide :kedi:

yaaa bende yıkadım hepsini ama makinada narin yıkamada yoksa elde falan uğraşamam valla ama ütülenecek duruyor varyaaa
annem cumartesi gelince ben yaparım dedi ama bakalım o güne bırakmam belki
kıs ben hamuru yapana kadar ne hale gelir o varyaaa kesin eneste el atar:roflol::roflol:
sağol tatlııım
en selametli,kendini allahın yoluna adamış kadın demek canım

ebisce ; canım yaa geçmiş olsunnn endişe olması da normal artık az kaldı doğuma ama düşünmemeye çalış ya ben öyle yapıyorum her şeyin bi kolayı bulunur inş hepimiz sağlıcakla doğurucaz ve güzel güzel bakıcaz bebelerimize birbirimizi yalnız bırakmıcaz burda hiç...
ben de yorulunca belim ağrıyo bazen hemoroit pırtlıyo arada kasıklarıma ağrı giriyo uykusuzluk çöküyo bazen bide iştahsızlaştım ki yediklerim ağzıma ağzıma geliyo niyeyse... aslında hiç midem de bulanmadı ama olacağı var demek ellerim ayaklarım kaşınıp kızarıyo boynum tutuk bi tarafım hep tutuk oluyo nereye yattıysam artık genelde de sola yatıyorum aynı şikayetler yani hemen hemennn
canım ya topuk dikeni de pek fena bişeymiş geçmiş olsunn yok mu bi çözümü?

Testte bana çıkan bu oldu

Çok çocuk

Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz. Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

günaydın ablacııım çok sağol
oooo misafir var demek zemuszemus

ebisim doğum stresi başlıyor artık yaaaa
bende öyle nasıl gideceğim nasıl olacak diye kafamı kurcalayıp duruyor
biran önce doğum yapıp rahatlamak istiyorum
bu arada geçmiş olsun canım yaaa

selam güzeller beni merakedip soran herkese cok teşekkürlerr .. çok şükür bende oğlumda cok iyiyiz minik oğlum gecen hafta 32 nci haftasındayken 2kg 41 cm olmus 15 günde bir gidioz artık doktora normal doğumla gelecekmişinş bebişim herşey yolundaaa anlıycanız bebişimin odasını bitirdim dünde tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim birazdan bi iki ufak şey için alışverişe cıkıcam umarım sizdede hersey yolundadırrrr..

selam canısı
ayy çok güzelmiş anlamı
sağol tatlım çok ilerlemiş ise ameliyat ama daha yeni olduğu için kilo verip tabanlık kullancakmışım nasıl kilo verceksem şu halde artık doğurana kadar idare edecezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…