günaydın ablacııım çok sağol
oooo misafir var demek zemuszemus
sağol canım yaa elde olmuyor endişeleniyorum allah bir nefeste doğurmak nasip etsin inşallah hepimizeebisim doğum stresi başlıyor artık yaaaa
bende öyle nasıl gideceğim nasıl olacak diye kafamı kurcalayıp duruyor
biran önce doğum yapıp rahatlamak istiyorum
bu arada geçmiş olsun canım yaaa
anaaa özgem gelmişşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.selam güzeller beni merakedip soran herkese cok teşekkürlerr .. çok şükür bende oğlumda cok iyiyiz minik oğlum gecen hafta 32 nci haftasındayken 2kg 41 cm olmus 15 günde bir gidioz artık doktora normal doğumla gelecekmişinş bebişim herşey yolundaaa anlıycanız bebişimin odasını bitirdim dünde tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim birazdan bi iki ufak şey için alışverişe cıkıcam umarım sizdede hersey yolundadırrrr..
sağol canım yaa elde olmuyor endişeleniyorum allah bir nefeste doğurmak nasip etsin inşallah hepimize
anaaa özgem gelmişşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.
çok ösledik seni yaaa nie gelmiosun artıkkk
ebisim doğum stresi başlıyor artık yaaaa
bende öyle nasıl gideceğim nasıl olacak diye kafamı kurcalayıp duruyor
biran önce doğum yapıp rahatlamak istiyorum
bu arada geçmiş olsun canım yaaa
selam güzeller beni merakedip soran herkese cok teşekkürlerr .. çok şükür bende oğlumda cok iyiyiz minik oğlum gecen hafta 32 nci haftasındayken 2kg 41 cm olmus 15 günde bir gidioz artık doktora normal doğumla gelecekmişinş bebişim herşey yolundaaa anlıycanız bebişimin odasını bitirdim dünde tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim birazdan bi iki ufak şey için alışverişe cıkıcam umarım sizdede hersey yolundadırrrr..
kolay gelsin cnm ya önceden ne gibi bi hazırlık yapılabilir ki gelen giden için?Var var olmazmıı Allah eksik etmesin..Tam buraya yazarken aradılar şimdi birşey istiyormusun diye az kalmış hemen çayı koydumkaydirigubbakcemile5
Şimdiki zamanı değilde doğumu düşünüyorum ben eminim hergün bir sürü insan gelecek hazırlıklı olmam gerek yazık hepsi diyor bizlerde yapacağız birşeyler ama yok heran herşey olabiliyor ne olur ne olmaz diye temkinli olmalıyım..
Bi anneannem hastalandı hadi bakalım bir sürü koca yazın planı değişti ..Birşeyler hazırlayıp dolaba atayım diyorum hazırlık açısından ne dersiniz bu arada geldiklerinde yazamam akşama doğru gelirim yine fıstıklarım:asigim:
Pişttttttttttttt yok öyle stres filan unutun daha var durun bakalım!!!
Şimdiden düşünmenin hiç bir faydası yok taaaaa doğum günü gelene kadar endişeye korkuya telaşa yer vermeyin ara ara aklınıza gelir ama çabucak bu fikirden uzaklaşın..
İnanın herşey yolunda gidecek yavrularımızı sağsalim alacağız kucaklarımıza ..Geçmiş olsun Ebisim
Hayırlısı olsun nehiriver zaman yaklaşıyor 15 günlere düşüyoruz artık Sağsalim kavuşmak nasip olsun canım..Ya böyle yaptıklarınızı okudukça artık bayılazamm yapıcam inşallah yapıcam sırnaşık şey :roflol:
of ben de üşeniyorum işte yıkamaya elde de olmaz ki ya benm bi arkadaşım elde çamaşır yıkadığı için bebeğini kaybetti ya korkuyorum bennnyaaa bende yıkadım hepsini ama makinada narin yıkamada yoksa elde falan uğraşamam valla ama ütülenecek duruyor varyaaa
annem cumartesi gelince ben yaparım dedi ama bakalım o güne bırakmam belki
kıs ben hamuru yapana kadar ne hale gelir o varyaaa kesin eneste el atar:roflol::roflol:
sağol tatlııım
en selametli,kendini allahın yoluna adamış kadın demek canım
kız bu ne testi ben bu testten kusur kalamammmmTestte bana çıkan bu oldu
Çok çocuk
Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz. Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
kız sen geldin haaa ay çok özledim ben seniii canımmm gitme bi dha olur mu eksik kaldık vallahiiiselam güzeller beni merakedip soran herkese cok teşekkürlerr .. çok şükür bende oğlumda cok iyiyiz minik oğlum gecen hafta 32 nci haftasındayken 2kg 41 cm olmus 15 günde bir gidioz artık doktora normal doğumla gelecekmişinş bebişim herşey yolundaaa anlıycanız bebişimin odasını bitirdim dünde tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim birazdan bi iki ufak şey için alışverişe cıkıcam umarım sizdede hersey yolundadırrrr..
selam canısı
ayy çok güzelmiş anlamı
sağol tatlım çok ilerlemiş ise ameliyat ama daha yeni olduğu için kilo verip tabanlık kullancakmışımnasıl kilo verceksem şu halde artık doğurana kadar idare edecezz
nerelerdesin özgem yaaa özlettin kıs kendini gel öpem seniiŞenizselam güzeller beni merakedip soran herkese cok teşekkürlerr .. çok şükür bende oğlumda cok iyiyiz minik oğlum gecen hafta 32 nci haftasındayken 2kg 41 cm olmus 15 günde bir gidioz artık doktora normal doğumla gelecekmişinş bebişim herşey yolundaaa anlıycanız bebişimin odasını bitirdim dünde tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim birazdan bi iki ufak şey için alışverişe cıkıcam umarım sizdede hersey yolundadırrrr..
ewet ablam yaaa bende börek falan sarıp koyacağım buzluğa doğumda hazır olur herşeyzemuszemusVar var olmazmıı Allah eksik etmesin..Tam buraya yazarken aradılar şimdi birşey istiyormusun diye az kalmış hemen çayı koydumkaydirigubbakcemile5
Şimdiki zamanı değilde doğumu düşünüyorum ben eminim hergün bir sürü insan gelecek hazırlıklı olmam gerek yazık hepsi diyor bizlerde yapacağız birşeyler ama yok heran herşey olabiliyor ne olur ne olmaz diye temkinli olmalıyım..
Bi anneannem hastalandı hadi bakalım bir sürü koca yazın planı değişti ..Birşeyler hazırlayıp dolaba atayım diyorum hazırlık açısından ne dersiniz bu arada geldiklerinde yazamam akşama doğru gelirim yine fıstıklarım:asigim:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım işlerm hızlandı artık cok yoğunum bu aralar malum 50 günümüz kaldı onları hallediyorum gelmek dahada zorlasıo bu durumdaaa:kedi:
of ben de üşeniyorum işte yıkamaya elde de olmaz ki ya benm bi arkadaşım elde çamaşır yıkadığı için bebeğini kaybetti ya korkuyorum bennn
kız bu ne testi ben bu testten kusur kalamammmm
kız sen geldin haaa ay çok özledim ben seniii canımmm gitme bi dha olur mu eksik kaldık vallahiii
Allaha şükür ben de bişey mi oldu ki acep nehire diyodummm
oh maaşallah bebeğine tosbağa olmuş heee
he senin az tabii hadi hayırlısı olsun bitanem inş herşey yolunda gider
odayı da merak ettim nası oldu acaba:) habire çalışmışın kızzzz o h bitmiş işlerin senin
sana iyi alışverişler biz bildiğin gibiyiz
karakızın minik kızı durunaz da iyiymiş
küvezde hala
başka da bi havadis yokk
canm ya nsaı kilo vercen ki hamileyken
Allah kolaylık versin zor valla
kolay gelsin cnm ya önceden ne gibi bi hazırlık yapılabilir ki gelen giden için?
nerelerdesin özgem yaaa özlettin kıs kendini gel öpem seniiŞeniz
ewet ablam yaaa bende börek falan sarıp koyacağım buzluğa doğumda hazır olur herşeyzemuszemus
abowww 50 gün haaa ne çabuk geçti yaaaaadelikafadulden
Haklısın cnm yaa şu çantamı hazırlasak bu hafta yapıcam bayağı birşey niyet etmiyorum sadece baksana herseferinde birşey çıkıyor sadece sağlık olsun yaparım diyorum artık:ecrin_bebek:saol canımcım .. yap basla artık ne kaldıki valla usg ye göre benimki ekimin ilk yarısında gelecek gözüküo ama inşallah sata göre gelirde ayın sonuna kalır bi telaşş aldı beniii:kedi:
kız az kalmış baya biiisaol canımcım .. yap basla artık ne kaldıki valla usg ye göre benimki ekimin ilk yarısında gelecek gözüküo ama inşallah sata göre gelirde ayın sonuna kalır bi telaşş aldı beniii:kedi:
saol bitanemmmmmmmm iyiyiz çok şükürr odanın bi kaç işi kaldı işte onun içinde babamızı beklioz geldiği gibi onlarıda bitircess inşallahhhhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan karakızın ve bebişinin ii olmasına cok sevindim allah yardımcısı olsun ikisinindeee
Haklısın cnm yaa şu çantamı hazırlasak bu hafta yapıcam bayağı birşey niyet etmiyorum sadece baksana herseferinde birşey çıkıyor sadece sağlık olsun yaparım diyorum artık:ecrin_bebek:
Az kaldı kesinlikle benimde Ekim ortasıda olabilir sonuda bu gidişimde bakılacak Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler sağlıkla nehircim Rabbim oyalamadan hepimizi kurtarsın :Saruboceq::Saruboceq:
Haklısın cnm yaa şu çantamı hazırlasak bu hafta yapıcam bayağı birşey niyet etmiyorum sadece baksana herseferinde birşey çıkıyor sadece sağlık olsun yaparım diyorum artık:ecrin_bebek:
Az kaldı kesinlikle benimde Ekim ortasıda olabilir sonuda bu gidişimde bakılacak Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler sağlıkla nehircim Rabbim oyalamadan hepimizi kurtarsın :Saruboceq::Saruboceq:
kız az kalmış baya biii
amaniinnnn ekimin ilk yarısı mıııı
ay vaktinde gelsin bebelerimizzzz :CüvCüv:
kız özledim ben seni hem de çoookkkk Şeniz
inş bi an önce biter şekerim yaaaa
iyiler Allaha şükür karakız bi topik açtıydı görmüşsündür belki orda anlatıyo son durumları
nazlıcım çok yoğunum sabahtan bi girdim arada da girip okuyorum seni görünce dayanamadım bi selam vereyim dedim
:roflol: :roflol: :roflol:evt ben de pek güvenemiyorum bu anlamlara...annesi arap kökenli bi öğrencim vardı minel diye...annesinin adı da belizdi...ikisini de çok severdim...o zamandan beri hep kızım olursa minel koyucam diyodum eşim de saçmalama diyodu...şimdi de kime sorsak mineli beğenmiyo...mina mı falan diyolar...mine diyolar...ben çok çektim ismimden herkes yanlış söyler yeni öğrenince artık düzeltmekle de uğraşmıyorum...kızıma da çektirmiyim aynı ızdırabı diyorum...ama içimde kalıcak minel ismi yaa....
bana da magnezyum verdi kramp için...ama ben de bu ara sütü 2 bardağa çıkarayım diyorum...bi de bende kaynanadan dolayı kilo kompleksi var biliyosun yav hamileliğimi bile doya doya yaşatmıyo kadın banadaha evlenmeden bi çocuk doğursa g..ü kocaman olur falan diyodu ..ki düşün 36 bedenim bunu söylediği zamanlar :)
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile3
ben sevdiğim isimleri aşşa sıralıyım sana cicimm eğer benim kızım olsaydı DUA koymak istiodum adını mesela Alya Dua olabilir alya gök demek gökyüzünün yakarışı gibi bi manaya gelio çevrem de duyduğum kız isimleri de şöle
Alinda Cansın
Ceylin : cennete giden yol yada açılan kapı deniliyor ama emin diilim kuranda cennet kapıları arasında belirtilmemiş ?
Cemre
Afra
Azra
Ela
Selin
Selen
Selcen
Seray
Beren
Ada
Asuhan
Ahsen : ışık saçan
Dila
Dilşad
Elif : ilk, ışık saçan güzel kız
Zeynep : değerli
Aslı
Kavin : güçlü kuvvetli kız çocuğu
Beril
Bennu
İlke
bürge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?