2009 Kasm Anneleri

günaydın ablacııım çok sağol
oooo misafir var demek zemuszemus

Var var olmazmıı Allah eksik etmesin..Tam buraya yazarken aradılar şimdi birşey istiyormusun diye az kalmış hemen çayı koydumkaydirigubbakcemile5
Şimdiki zamanı değilde doğumu düşünüyorum ben eminim hergün bir sürü insan gelecek hazırlıklı olmam gerek yazık hepsi diyor bizlerde yapacağız birşeyler ama yok heran herşey olabiliyor ne olur ne olmaz diye temkinli olmalıyım..
Bi anneannem hastalandı hadi bakalım bir sürü koca yazın planı değişti ..Birşeyler hazırlayıp dolaba atayım diyorum hazırlık açısından ne dersiniz bu arada geldiklerinde yazamam akşama doğru gelirim yine fıstıklarım:asigim:

ebisim doğum stresi başlıyor artık yaaaa
bende öyle nasıl gideceğim nasıl olacak diye kafamı kurcalayıp duruyor
biran önce doğum yapıp rahatlamak istiyorum
bu arada geçmiş olsun canım yaaa
sağol canım yaa elde olmuyor endişeleniyorum allah bir nefeste doğurmak nasip etsin inşallah hepimize
anaaa özgem gelmişşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.
çok ösledik seni yaaa nie gelmiosun artıkkk

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım işlerm hızlandı artık cok yoğunum bu aralar malum 50 günümüz kaldı onları hallediyorum gelmek dahada zorlasıo bu durumdaaa:kedi:

ebisim doğum stresi başlıyor artık yaaaa
bende öyle nasıl gideceğim nasıl olacak diye kafamı kurcalayıp duruyor
biran önce doğum yapıp rahatlamak istiyorum
bu arada geçmiş olsun canım yaaa

Pişttttttttttttt yok öyle stres filan unutun daha var durun bakalım!!!

Şimdiden düşünmenin hiç bir faydası yok taaaaa doğum günü gelene kadar endişeye korkuya telaşa yer vermeyin ara ara aklınıza gelir ama çabucak bu fikirden uzaklaşın..
İnanın herşey yolunda gidecek yavrularımızı sağsalim alacağız kucaklarımıza ..Geçmiş olsun Ebisim

Hayırlısı olsun nehiriver zaman yaklaşıyor 15 günlere düşüyoruz artık Sağsalim kavuşmak nasip olsun canım..Ya böyle yaptıklarınızı okudukça artık bayılazamm yapıcam inşallah yapıcam sırnaşık şey :roflol:

kolay gelsin cnm ya önceden ne gibi bi hazırlık yapılabilir ki gelen giden için?

saol canımcım .. yap basla artık ne kaldıki valla usg ye göre benimki ekimin ilk yarısında gelecek gözüküo ama inşallah sata göre gelirde ayın sonuna kalır bi telaşş aldı beniii:kedi:

of ben de üşeniyorum işte yıkamaya elde de olmaz ki ya benm bi arkadaşım elde çamaşır yıkadığı için bebeğini kaybetti ya korkuyorum bennn

kız bu ne testi ben bu testten kusur kalamammmm

kız sen geldin haaa ay çok özledim ben seniii canımmm gitme bi dha olur mu eksik kaldık vallahiii
Allaha şükür ben de bişey mi oldu ki acep nehire diyodummm
oh maaşallah bebeğine tosbağa olmuş heee
he senin az tabii hadi hayırlısı olsun bitanem inş herşey yolunda gider
odayı da merak ettim nası oldu acaba:) habire çalışmışın kızzzz o h bitmiş işlerin senin
sana iyi alışverişler biz bildiğin gibiyiz
karakızın minik kızı durunaz da iyiymiş
küvezde hala
başka da bi havadis yokk

canm ya nsaı kilo vercen ki hamileyken
Allah kolaylık versin zor valla

nerelerdesin özgem yaaa özlettin kıs kendini gel öpem seniiŞeniz
ewet ablam yaaa bende börek falan sarıp koyacağım buzluğa doğumda hazır olur herşeyzemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım işlerm hızlandı artık cok yoğunum bu aralar malum 50 günümüz kaldı onları hallediyorum gelmek dahada zorlasıo bu durumdaaa:kedi:

abowww 50 gün haaa ne çabuk geçti yaaaaadelikafadulden

saol bitanemmmmmmmm iyiyiz çok şükürr odanın bi kaç işi kaldı işte onun içinde babamızı beklioz geldiği gibi onlarıda bitircess inşallahhhhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan karakızın ve bebişinin ii olmasına cok sevindim allah yardımcısı olsun ikisinindeee

kolay gelsin cnm ya önceden ne gibi bi hazırlık yapılabilir ki gelen giden için?

Canım ne bileyim sarma sigara böğreği bunların türevleri hepsi atılabiliyor buzluğa diğerlerinide yemek türü sebze mesela ayıklar hazır hale getirir bırakırım dolaba ..Mecburum yoklama alıyorum herkez yaparız diyor ama ben şu yaşıma genelde tek başıma herşeyin üstesinden gelmişimdir..Annem gelecek yanıma onada kıyamıyorum zaten anneannem yeterince bunaltıyor mecburum

öp kıs bende seni öpem ŞenizŞenizŞeniz az kaldı yaaa usg ye göre 50 günde yok ama ben 50 düşünmek istiom zaman kazandırıo bana:kedi:

nazlıcım çok yoğunum sabahtan bi girdim arada da girip okuyorum seni görünce dayanamadım bi selam vereyim dedim

saol canımcım .. yap basla artık ne kaldıki valla usg ye göre benimki ekimin ilk yarısında gelecek gözüküo ama inşallah sata göre gelirde ayın sonuna kalır bi telaşş aldı beniii:kedi:
Haklısın cnm yaa şu çantamı hazırlasak bu hafta yapıcam bayağı birşey niyet etmiyorum sadece baksana herseferinde birşey çıkıyor sadece sağlık olsun yaparım diyorum artık:ecrin_bebek:

Az kaldı kesinlikle benimde Ekim ortasıda olabilir sonuda bu gidişimde bakılacak Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler sağlıkla nehircim Rabbim oyalamadan hepimizi kurtarsın :Saruboceq::Saruboceq:

kız az kalmış baya biii
amaniinnnn ekimin ilk yarısı mıııı
ay vaktinde gelsin bebelerimizzzz :CüvCüv:
kız özledim ben seni hem de çoookkkk Şeniz

inş bi an önce biter şekerim yaaaa

iyiler Allaha şükür karakız bi topik açtıydı görmüşsündür belki orda anlatıyo son durumları

ay cnım yaa senin de az kalsın Allah hayırlısını nasip etsn inş

ama çantanı hazırla ya bak az kalmış o panikte ne koyacağını şaşırırsın belki

en azından çantaya koyacaklarını bi kenara kaldır hepsi bi arada dursun çantaya koyması kolay olur cnm

yap tatlım müsait bi zamanında bu bebeklerin işi belli olmuo zemuszemus hayırlısı olsun tabi canımcım allah bi sancıda kurtarsın hepimizi sağ salim inşallahhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

henüz bakmadım topicine dışarı cıkıcam bi kaç işim var gelince bakıcam zemuszemus

ay canım benim saolasın bende seni özledim bitanemmmm çok çok çok saol gel öpem bi seniiŞenizŞenizŞenizŞeniz

nazlıcım çok yoğunum sabahtan bi girdim arada da girip okuyorum seni görünce dayanamadım bi selam vereyim dedim

Canımsınn Sen bak bende yine 10 dk telaş arası sizi görmeye geldim..Allah nasip edipte sen bu hafta sonu eve geçtiğinde daha çok sohpet edebileceğiz neler aldık, neler yaptık ,nasıl olacak opuyorumnanaktan Çok öperim canımın içi seni kolay gelsin ŞenizŞeniz

Şekercim
arkada karazeytin link vermiş kaç çocuğunuz olmalı diye bana çok çocuk çıktı hani yalanda değil ama..Ne yazıyorsa sonuçta doğru sadece kendi çocuklarım değilde hepsine azıcık azıcık katkım olursa ne mutlu bana seviyorum onları anlamayı oynamayı öpmeyii Dünyanın en en en güzel varlıkları :asigim:

:roflol: :roflol: :roflol:
yuh bee kadın saa takmışş demek dötün kocaman olcakmış haa :tomato:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
benim ismim de var burdaaa :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…