2009 Kasm Anneleri

kolay gelsin cnm ya önceden ne gibi bi hazırlık yapılabilir ki gelen giden için?
canım sigara böreği sarıp atabilirsin ben poğaça falanda koyuyorum çıkarıp fırına atınca yumuşacık oluyor hatta hazır yufkadan gözleme yapıyorum pişirmeden koyuyorum çıkarıp pişirince çıtır çıtır oluyor
bazıları kek yapıp koyuyormuş ama ben hiç denemedim
ramazanda da köfte yapıp koydum gece çıkarıp pişirmesi çok kolay oluyor
öp kıs bende seni öpem ŞenizŞenizŞeniz az kaldı yaaa usg ye göre 50 günde yok ama ben 50 düşünmek istiom zaman kazandırıo bana:kedi:

ayyy canım yaaaaaaa
ne yaptın doğum çantan falan hazır mı

özgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
gelmiş hoşgelmiş
canım özledik valla seni
çok şükür herşey yolunda
ne güsel herşeyini tamamlamışsın
asrımda maşallah büyümüş
allah zamanı geldiğinde sağlıcakla kollarına da almayı nasip etsin cnm
en son tahlil sonuçlarını dr değerlendirecekti noldu tatlım de hele bana
bu arada kimse tamamlanmış odasının resmini koymuy
hadi sen başlat cnm
hatta ayrı topik aç sadece odaların resmi olsun herkesin
gerçi benim odamda olcak ipek kızım ama onun da yeri var sonuçta orayı çeker koyarım artık

herkesede günaydın bu arada

falla hiç niyetim yok kilo falan vermeye cnm ya
:roflol: napiim diyet yapiim de çocukumm aç mı kalsınn zaten midem hiçbişi almıyo çok iştahsızımm :çok üzgünüm: son aylar homini gırtlak yices diyen kimdi gıııııııııııı
ay ii fikir falla sigara böreği diiilde pırasa böreği yapiim ben en iyisi atiim buzluğa dursun demi gıı ne güsel olur

sağol nazlımm haklısın ama gene de ne biliim korku düştü walla :1shok:
yaa bende ilk suyumun gelmesini istemiyorum inş.sancıyla giderim diye dua ediyorum

ben bi el atabilirsem koyacağım fotosunu canım
kıyafetlerdede öyle yaptım durdum durdum hepsinin fotosunu bir arada koydumkaydirigubbakcemile3

gecelik için sipariş verdim o haric hersey tamamdırropuyorumnanaktan

canım hosbuldum yi dileklerin için saol allah hepimizze sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasipetsin inşallahh ben babamısı bekliom bi kaç sey var onlarıda yapalım koyarız odamısın resmini canımcımmmopuyorumnanaktantahlillerim çıktı kum döküomusum haberim yokmusszemuszemus

Ben çok öperim hepinizi ablamlar geldi sonra görüşürüz fıstıklarım a.s. a.s. a.s.

bye cnm

meraba kızlar bu gün arkadaşı doğum yaptı o kadar tatlı bi oğlu oldu ki anlatamam. aslında daha 2 haftası vardı normal doğum bekliyodu doktoru izne çıkıcaktı çıkmadan gel alalım yada istersen bekle dedi. beklemeye karar vermişti bu gün doktora kontrole gitti son kez bi bakmışlar doğum başlamış açılma var ama daha yeni. hiç farketmemiş. normali beklersek yarın sabahı bulur bende gidicem hadi git eve eşyalarını alda gel alalım bebişi demişler apar topar eşyalarını alıp gelmiş şimdi bebişi yanında. düşünebiliyomusunuz sabah evden ne için çıktı şimdi nerde. daha vakti var diye hastane çantasını yeni hazırlıyodu ve eksikleride vardı daha dün birlikteydik sen sen ol önceden hazırla herşeyini ne olucağı hiç belli olmuyor diyor. galiba haklı gözüm korktu benim

Ben çok öperim hepinizi ablamlar geldi sonra görüşürüz fıstıklarım a.s. a.s. a.s.
hadi byyy ablam opuyorumnanaktan

geçmiş olsun kıs senin daha öncede olmuştu sanırım

nehiiirrr iiyii kii geldin genee içime dert olduydun valaaaa

he nazlıı ben de yapıcam o testi arıyorum şimdi :)))

itek valla hamaratsınız neme laazım ben koymuyorum hiç:)

karazeytin günaydııın kız şu testin linkini versene ben görmediydim ben de yapçam ayolll

özgecim ya şu "artık yok" yazısını kaldır
psikolojimi bozuyor
bak ipek kızım da etkileniyor üsülüyor sonra

hadi byyy ablam opuyorumnanaktan

geçmiş olsun kıs senin daha öncede olmuştu sanırım

gebeliğimin ilk basında taş düşürmüştüm taş bende eskiden beri var o cok sancılı olmuştu benim için müdehalede edemedilerdi baya sancı cektim doğum sancısı gibi ama kum ilk kez döküom ama cok sanslıyım cok sükür hamilelikte idrar yolları genişlediği için ağrısız döküomusum sanslı azınlıkmısım doktorum öle dedi:kedi:

gözünüz aydın canım
yaa benimde ağrılarım olduktan sonra tırstım valla bu hafta sonu halledeceğim inş.

canım benimmmmmm sen takma kafana ben uğrarım arasıraaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun özgecim ya
ay çok merak ettim hazırlanan odaları benim hala hazır değilde
elif de hazırladıydı sanırırm artık bebişin odasında kala kaldı öle
bi fotosunu bilem çekmedi yawwww
itekcim en kısa zamanda bekliyoruz cnm
ben de cibinliğime çeki düzen vercem bugün süsleyim dedim sade de
yatağım yok hala dolap kurulmadı henüz
ikeanın bir tek bu kısmı kötü işte
uğraşmak lazım yawww

kıs hamaratlıktan değilde elimin altında bulunsun diyorum her zaman uğraşılmıyor bunlarla
hele benim bıdıklarla hiç uğraşamam eee ikizim var sayılırkaydirigubbakcemile3

yaa benm bilg.da bi sorun var yaaa yazdıklarım gelmemiş az önceee

nehir güle güle canm

iyi uykular itekkk

slm krispiii anca mı ayıldın ayoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…