canım sigara böreği sarıp atabilirsin ben poğaça falanda koyuyorum çıkarıp fırına atınca yumuşacık oluyor hatta hazır yufkadan gözleme yapıyorum pişirmeden koyuyorum çıkarıp pişirince çıtır çıtır oluyorkolay gelsin cnm ya önceden ne gibi bi hazırlık yapılabilir ki gelen giden için?
öp kıs bende seni öpem ŞenizŞenizŞeniz az kaldı yaaa usg ye göre 50 günde yok ama ben 50 düşünmek istiom zaman kazandırıo bana:kedi:
falla hiç niyetim yok kilo falan vermeye cnm yaof ben de üşeniyorum işte yıkamaya elde de olmaz ki ya benm bi arkadaşım elde çamaşır yıkadığı için bebeğini kaybetti ya korkuyorum bennn
kız bu ne testi ben bu testten kusur kalamammmm
kız sen geldin haaa ay çok özledim ben seniii canımmm gitme bi dha olur mu eksik kaldık vallahiii
Allaha şükür ben de bişey mi oldu ki acep nehire diyodummm
oh maaşallah bebeğine tosbağa olmuş heee
he senin az tabii hadi hayırlısı olsun bitanem inş herşey yolunda gider
odayı da merak ettim nası oldu acaba:) habire çalışmışın kızzzz o h bitmiş işlerin senin
sana iyi alışverişler biz bildiğin gibiyiz
karakızın minik kızı durunaz da iyiymiş
küvezde hala
başka da bi havadis yokk
canm ya nsaı kilo vercen ki hamileyken
Allah kolaylık versin zor valla
ay ii fikir falla sigara böreği diiilde pırasa böreği yapiim ben en iyisi atiim buzluğa dursun demi gıı ne güsel olurCanım ne bileyim sarma sigara böğreği bunların türevleri hepsi atılabiliyor buzluğa diğerlerinide yemek türü sebze mesela ayıklar hazır hale getirir bırakırım dolaba ..Mecburum yoklama alıyorum herkez yaparız diyor ama ben şu yaşıma genelde tek başıma herşeyin üstesinden gelmişimdir..Annem gelecek yanıma onada kıyamıyorum zaten anneannem yeterince bunaltıyor mecburum
yaa bende ilk suyumun gelmesini istemiyorum inş.sancıyla giderim diye dua ediyorumsağol nazlımm haklısın ama gene de ne biliim korku düştü walla :1shok:
özgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
gelmiş hoşgelmiş
canım özledik valla seni
çok şükür herşey yolunda
ne güsel herşeyini tamamlamışsın
asrımda maşallah büyümüş
allah zamanı geldiğinde sağlıcakla kollarına da almayı nasip etsin cnm
en son tahlil sonuçlarını dr değerlendirecekti noldu tatlım de hele bana
bu arada kimse tamamlanmış odasının resmini koymuy
hadi sen başlat cnm
hatta ayrı topik aç sadece odaların resmi olsun herkesin
gerçi benim odamda olcak ipek kızım ama onun da yeri var sonuçta orayı çeker koyarım artık
herkesede günaydın bu arada
canım sigara böreği sarıp atabilirsin ben poğaça falanda koyuyorum çıkarıp fırına atınca yumuşacık oluyor hatta hazır yufkadan gözleme yapıyorum pişirmeden koyuyorum çıkarıp pişirince çıtır çıtır oluyor
bazıları kek yapıp koyuyormuş ama ben hiç denemedim
ramazanda da köfte yapıp koydum gece çıkarıp pişirmesi çok kolay oluyor
ayyy canım yaaaaaaa
ne yaptın doğum çantan falan hazır mı
özgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
gelmiş hoşgelmiş
canım özledik valla seni
çok şükür herşey yolunda
ne güsel herşeyini tamamlamışsın
asrımda maşallah büyümüş
allah zamanı geldiğinde sağlıcakla kollarına da almayı nasip etsin cnm
en son tahlil sonuçlarını dr değerlendirecekti noldu tatlım de hele bana
bu arada kimse tamamlanmış odasının resmini koymuy
hadi sen başlat cnm
hatta ayrı topik aç sadece odaların resmi olsun herkesin
gerçi benim odamda olcak ipek kızım ama onun da yeri var sonuçta orayı çeker koyarım artık
herkesede günaydın bu arada
Ben çok öperim hepinizi ablamlar geldi sonra görüşürüz fıstıklarım a.s. a.s. a.s.
hadi byyy ablam opuyorumnanaktanBen çok öperim hepinizi ablamlar geldi sonra görüşürüz fıstıklarım a.s. a.s. a.s.
gecelik için sipariş verdim o haric hersey tamamdırropuyorumnanaktan
canım hosbuldum yi dileklerin için saol allah hepimizze sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasipetsin inşallahh ben babamısı bekliom bi kaç sey var onlarıda yapalım koyarız odamısın resmini canımcımmmopuyorumnanaktantahlillerim çıktı kum döküomusum haberim yokmusszemuszemus
özgecim ya şu "artık yok" yazısını kaldır
psikolojimi bozuyor
bak ipek kızım da etkileniyor üsülüyor sonra
hadi byyy ablam opuyorumnanaktan
geçmiş olsun kıs senin daha öncede olmuştu sanırım
meraba kızlar bu gün arkadaşı doğum yaptı o kadar tatlı bi oğlu oldu ki anlatamam. aslında daha 2 haftası vardı normal doğum bekliyodu doktoru izne çıkıcaktı çıkmadan gel alalım yada istersen bekle dedi. beklemeye karar vermişti bu gün doktora kontrole gitti son kez bi bakmışlar doğum başlamış açılma var ama daha yeni. hiç farketmemiş. normali beklersek yarın sabahı bulur bende gidicem hadi git eve eşyalarını alda gel alalım bebişi demişler apar topar eşyalarını alıp gelmiş şimdi bebişi yanında. düşünebiliyomusunuz sabah evden ne için çıktı şimdi nerde. daha vakti var diye hastane çantasını yeni hazırlıyodu ve eksikleride vardı daha dün birlikteydik sen sen ol önceden hazırla herşeyini ne olucağı hiç belli olmuyor diyor. galiba haklı gözüm korktu benim
nehiiirrr iiyii kii geldin genee içime dert olduydun valaaaa
he nazlıı ben de yapıcam o testi arıyorum şimdi :)))
itek valla hamaratsınız neme laazım ben koymuyorum hiç:)
karazeytin günaydııın kız şu testin linkini versene ben görmediydim ben de yapçam ayolll
nehiiirrr iiyii kii geldin genee içime dert olduydun valaaaa
he nazlıı ben de yapıcam o testi arıyorum şimdi :)))
itek valla hamaratsınız neme laazım ben koymuyorum hiç:)
karazeytin günaydııın kız şu testin linkini versene ben görmediydim ben de yapçam ayolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?