2009 Kasm Anneleri

anam her şeye hazırlıklı olmak lazım
kontrole diye gidiyon doktorlarda normalle uğraşmak istemediklerinden hemen alalım diyolar işte ayy sinir oluyom ya.bakalım bizi neler bekliyecek
arkadaşına da çok geçmiş olsun cnm

:roflol: :roflol: :roflol:
yuh bee kadın saa takmışş demek dötün kocaman olcakmış haa :tomato:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
benim ismim de var burdaaa :sm_cool:
he ben severun o ismii emme kociş istemiyyy nie bilmiomm
ay ben köfte koyuyom zaten kurbandan sonra özellikle bi tepsiye diziyorum ama hamur işi bi tek pırasa böreği koyuyodum hooff sebze de var daha nan e meyve de koycas suyunu kaynatralım die bu kaa çeyi nasıl alcak bizim dolap bilmiomki önümüz kurban gerçi ben dolaba pek et koymam biraz köfte o kadar dağıtırım hepp dondurucu mu alsam kii
özgecim ya şu "artık yok" yazısını kaldır
psikolojimi bozuyor
bak ipek kızım da etkileniyor üsülüyor sonra
efett ya ben de diom benim oğluş nie tepinip duruyyyy asabı bozuldu çocuumun gıııı gitcen de gelmicen die korkuyoo zaaar

özgecim ya şu "artık yok" yazısını kaldır
psikolojimi bozuyor
bak ipek kızım da etkileniyor üsülüyor sonra
heeee bence dee

afiyet olsun şekerimmm
ama aynı iştahsızlık bende de var napalımmm

ayy ben çektim foto ama koyamıyorum nasıl koncak bilmiyorum koyarım ama nasııılll
daha önce kk da biri vermişti ben de sık kullanılanlara kaydetmiştim ama bilg formatlanınca o da kayboldu gittii yoksa koyacağım da olmuyor gerçi ben oda yapmadım bi beşik var ama olsunnn

cnm ben d ekum döktüm bol bol su iç bide ben sıcak su dolu küvete oturmuştum ama sen oturma:) hamilesin ya:))) doğumu filan başlatır maazallahh
ama taş düşürmekten daha kolaydır
geçmiş olsunn

arkadaşına geçmiş olsun bebeği de sağlıkla büyüsün inş
da ben o dr.a kıl oldum ya ne demek izne çıkıyorum die normal olcak bi doğumu sezaryene çevirmek arkadaşını da şaşırtmış yazık ya günah yanii

canım benimmmmmm sen takma kafana ben uğrarım arasıraaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uğra vallaa özletme çokk

slm kızlar.ayyy ishal olmuşum çok halsizim.ya salgınmı var acaba.geçmişi okudum bire daha olmuştu.

kız özge neredesin sen.kocaman olmuş oğluşun maşallah

bende kahvaltı yapam bari
sahurda eccük bişey yemiştim bu saate kdr da evi temizle derken unutmuşum işte
zaten midem çok fena oluyor
reflü oluştu
yediklerim ağıma geliy
dr allahtan renni diye şurup verdi yatmadan önce de içiyomda rahat ediyom gece

canım aynen ya sinir oldum ben o doktoraaa
sen şu linki bi daha ver bakim ben de yapçam o testiii nazlı yapmışş

yaa benm bilg.da bi sorun var yaaa yazdıklarım gelmemiş az önceee

nehir güle güle canm

iyi uykular itekkk

slm krispiii anca mı ayıldın ayoll

sorma şekercik yaaaa bu gece hiç uyuyamadım yaaa sabah 5 te dalmışım neee bunaldım anlatamam terledim çok boğuluyodum uyku tutmadı bide yağmur vardıki açtım pencereleri serin olsun diye emme aayaklarımın altında sanki yangın vaardı ateş atıyodu
sabahta buse sağolsun 9,5 ta uyandırdı beni kalktım bi banyo yaptım rahatladım kahvaltımı yaptım geldim

krispim hoşgeldin cnm

ayy istanbulda hala yağmur yağıy
dışarı çıkcam yağmurun dinmesini bekliyom

ahh ahhh istanbulada ne çok yakışıyo yağmur.anaaaaaam bak romantikim tuttu kocişimi alam gelemde oraya elele yürüyek selk götürmezse tabikaydirigubbakcemile3
nan ben romantik yaparkene sel alıp götürüyomuş beni ben hala romantik olma peşinde kocişe elimi tut yürüyek diyomuşum:roflol:

ay sabah kocişe diyomki ayyyy yazık ya insanlar selde mahsur kalmış,ben şu halimle kendimi orda hayal bile edemiyom bide sen yokmuşun yanımda.adamın verdiği cevap süper
bensiz ikitellide ne halt ediyon sen:roflol:

delü sende laelaelaelaelae
yazık kız kıs insanlara
hafif yağanda romantik oluyda böle olunca hiç bir şey gözün görmüy

şekercik canım o testen benimde haberim yok
kim yapmış bende bilmiyom
karıştırdın herhalde
bulursan at da ben de yapam
ne testiymiş ki kaçırdım herhal

selam kızlar günaydın nasılsınız
selam cnm nan hala öğrenemedin öğlen vakti ne günaydını gıı tembel karuu lülülülülülü
yaa benm bilg.da bi sorun var yaaa yazdıklarım gelmemiş az önceee

nehir güle güle canm

iyi uykular itekkk

slm krispiii anca mı ayıldın ayoll
yoh anam daa açılamamış bahsana

kızlarr merhaba çok heyecanlıyım kuzenin doğumu başladıı ben ondan daha fenayım 5 cm açılma olmuşş halam yanında hastaneye gidicektim meşhur bi ot varya fatma anamızın eli diyee ona dua okuyup suya koyma görevini bana verdilerr kızlarr 40.haftayı beklemiyor bu bebekler bayramda dediler şimdii oluyorr ayy heyecan bastı beni yaa

gözünüz aydın canım.

ayy beklemiyolar valla bebişler.bende başlıyorum artık bebişimin yatağını kurmaya.

ya da sizin önereceğiniz başka bişey :)) yaa her isimden tanıdığım yaramaz bi öğrenci vardı hep aklıma onlar geliyo:)))

ha ha ha, egitimci olunca boyle oluyor di mi? mutlaka her isimden sevmedigin bir ogrenci oluyor. birde yazin ders anlatirken benim kiz tekmelerken sevmedigim ogrencilere bakmamaya calisiyordum, onlara benzemesin diye.delikafadulden

günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
kıslar sizden bugün bol bol dua isteyeceğim dayımın minik kızı şuan kalp ameliyatında inş.hayırlı haberlerle çıkar bekliyoruz

canim, simdiden cok gecmis olsun. Rabbim yar ve yardimcilari olsun insallah.

günaydın kızlar napıyosunuzzz???
sabahtan doktora gitmem gerekiyordu
eşim iş yerinden çıkamamış her yer selmiş
allahın izniyle 1 saate kadar gelecek gidebilirsek gidecez

kızlar yaaa bi uyandım bi kalktım ki kilodum baya bi ıslak
acaba dedim ben altıma mı kaçırdım ama hiç idrarada benzemiyooki
su olabilir mi yaaa çok endişeleyim
birde 2-3 gündür bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor

gözünüz aydın canım.

ayy beklemiyolar valla bebişler.bende başlıyorum artık bebişimin yatağını kurmaya.

saol canım Allah razı olsun darısı sağlıkla bizim başımızaa 36.haftadan sonra normal doğum olucaksa heran bekleniyor kuzenininki 38. haftada doğuyor iştee paşamız nasıll olucakk çok heyecanlıyımm bizede az kaldıı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…