2009 Kasm Anneleri

canım sen bi doktorunu ara söyle.bak ciddi bişey olabilir allah korusun ihmal etrme hemen ara

abowww ben şimdi 33.haftama girdim hiçbişeyim hazır değil.bu hafta başlıyorum yatağı kurmaya cicilerini yıkamaya.ayyyyyyyy tutuştum gene gııııııııı

slm kızlar.ayyy ishal olmuşum çok halsizim.ya salgınmı var acaba.geçmişi okudum bire daha olmuştu.

kız özge neredesin sen.kocaman olmuş oğluşun maşallah
canım geçmiş olsun salgın varmış boıl su iç şekerim ama dua et bi yandan da kabız olmadığına:))

sorma ya aynı mide rahatszlığı bende de varrr

canım ya kıyamam sana...
bunlar hep hamileliktenn
ama az kaldı ya sıkıcaz dişimizi

romantik karuu seniii:)))

he ben de bayılırım yağmurda yürümeye emme kociş akşam pek yorgundu onu çıkaramadım dışarı kıyamadım kızz

canım endişelenme hemen akıntıdır belkim bende çok oluyorr zaten doktorada gidiceksinizz hemen şekerli bişeyler yee sol tarafına uzan bakalım sıcak hava rehavetten olabilir

selam cnm nan hala öğrenemedin öğlen vakti ne günaydını gıı tembel karuu lülülülülülü
yoh anam daa açılamamış bahsana
ayy şekerim o zaman sana tünaydın eee sen erken kalkıyon tabi gerçi bende 9,5 ta kalkatım bu gece hiç uyuyamadım yavvv

aaayyy elifcim inşallah su felan değildir git git doktora bebeğin hareketsizliğini kötüye yorma canım endişenelme allahın izniyle bişe olmaz bize haber vermeyi unutma biliyosum merak içinde kalıyoz böle durumlarda hayırlı haberlerle dönersi inşallah bacım

sorma bende öyle az kaldıı daha babası beşiğini yapıcak sanada doktor normalmmi diyorr dilmuhcum benimki bi aksilik çıkmassa normal olucakk

ay yazık ya çıkarma boşver biz yatıyoz evde adamlar çalışıyı.

canım endişelenme hemen akıntıdır belkim bende çok oluyorr zaten doktorada gidiceksinizz hemen şekerli bişeyler yee sol tarafına uzan bakalım sıcak hava rehavetten olabilir

bilmiyorum ki canım yaa acaba yeri daraldığı için mi böyle diyorum ama
2-3 günde bu kadar değşir mi herşey
sağ tarafıma uzandığımda imkanı yok durmazdı kızım
gümbür gümbür oynardı acayip hareketliydi
şimdi çok değişti
bakalım eşimi bekliyorum heyecanla
inş.bişey yoktur yaaa
ayyy rabbim zamanında doğum nasip etsin hepimize yaaa
çok zormuş bu korku gerçekten..

hee ben de hangi ismi koyayım desem bi öğrenci geliyo aklıma ayy diyorum bunun da bu özelliği hoş deildi bulamıyorum isimm:)) en son annemle kociş el koydu duruma da isim seçebildik şükür...
alemsin kız ama doğru ben de bilg ekranına bi bebe fotosu koydum çok şeker ona bakıp duruyorum bebem ona benzesin diee

testi unique verdi. biraz geride kalmis. bu arada banada cok cocuk cikti. delikafadulden
he uni mi verdi neden sesi çıkmıyoo bana da karazeytin verdi dedi ya nazlıı

canım bu haftalarda bebek az hareket edermiş yeri daraldığından ama suyu bilmiyorum belki artık daha çok akıntımız olcak ama sen bi dr a sor en iyisi mi de için rahat etsin
yorulduysan akıntın fazlalaşmış olabilir benm de ööle oluyo da

şekercik canım o testen benimde haberim yok
kim yapmış bende bilmiyom
karıştırdın herhalde
bulursan at da ben de yapam
ne testiymiş ki kaçırdım herhal
he bana nazlı dediydi de wanna da uni vermiş testi diyo ama baya geride kalmış

ay canım ya Allah yardımcısı olsun inş
bi de meryem suresini 17 kez suya okuyup sancılandıkça için diyorlar ama doğumdan önce de bişey içilmez deniyo bilemiyorum ne kaa doğru
ben de aldım o ottan daha doğrusu ablam getirmiş

kız ben bile heyecanlandım
kızlar azcık aceleci oluyormuş ewet

canm kalbini ferah tut ya
kasılma sancı filan var mı yoksa korkma inş bişey olmaz
ama hamilelikte gün günü tutmuyo benm karnım bi haftada şiştiydi

bizi de haberdar et ya merak ederiz şimdiii...

canim, hemen endiselenme. her zaman cok hareket edicekler diye birsey yok. benim prenses de bazen gunlerce sanki cikacak yer ariyor, sonrada bir kac gun sakin sakin yatiyor.

suyunu da doktoruna sor muhakkak. Insallah altina kacirmissindir, suyun degildir.

sorma bende öyle az kaldıı daha babası beşiğini yapıcak sanada doktor normalmmi diyorr dilmuhcum benimki bi aksilik çıkmassa normal olucakk

geçen gittiğimde doktor normal görünüyo bi dahaki gelişince netleşir dedi.ay inşallah normal olur yaaaaaa dikişler bi haftada iyileşmeye başlıyomuş,sezeryanda eğilip kalkmak zor olur.

kızlar hepinize günaydın.size bişey soracağım çantasını hazırlayan varsa merak ediyorum,bizim doğum kasım gibi ya şu gecelik mevzusu nasıl olacak uzun kollu kalın bişeymi olmalı pamuklu yani.yada acaba hastanede doğumunda etkisiyle sıcak mı basar acaba ince yarım kollu bişeymi almak lazım.bu konu ile ilgili bir fikri olan varmı.............

inşallah değildir canım yaa
ben hazırlanayım yavaş yavaş
dönünce yazarım sizee
dua edin bize kızlarrr
öpüyorum hepinizi..

evet eskisi kadar hareket etmiyolar ama ettiklerinde şiddetlii oluyor dahadaa birr .sen telaşlanma Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin inşş bişiycikler yoktur dedğim gibii sen netin başından kalk şekerli bişeyler ye uzan sonrada solunaa doktora gittiğindede bize haber ver merakta bırakma emii

sizin kuzularin gece hareketleri nasil? benim kuzu genelde aksama kadar hareketli, gece de beni cok rahatsiz etmiyor. sanki resmen benle beraber sabaha kadar uyuyor. herkes benimki gece cok hareketli, uyutmuyor falan diyor. bende benim kiz gece gunduzu coktan ayirt etmis gece uyuyor diyorum.

canım sen her ihtimale karşı doktorunla bi görüş.inşallah herşey yolundadır canım

ya sizin doktorlar söylemeye başlamış doğum şeklini
bana benm dr bişey demiyo ben de sormuyorum hiç:)
en son gidişimde bebek daha yüzünü dönmemiş ama zaten erken dedi
sanki ben hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyoruz sanki ben hep bu şiş göbekle gezincem ortalıkta:)))
bi de ayın 23ünde gidicem ama aynı hast.de başka bi dr a benimki izinde olcakmış o dr bana rapor vercek sonra da bi daha tee ekimin başında gitçem benm dr.ma

ay yazık ya çıkarma boşver biz yatıyoz evde adamlar çalışıyı.
he ben de yatmaya başladım gne evde oh be çalışmamak ne güzelmişşş
haklısn ya ben heç kıyamıyorum bi de araziye çıkıyo bizimki bugün de bu yağmurda çıkacak i,çime sinmiyo bazıı

geçen gittiğimde doktor normal görünüyo bi dahaki gelişince netleşir dedi.ay inşallah normal olur yaaaaaa dikişler bi haftada iyileşmeye başlıyomuş,sezeryanda eğilip kalkmak zor olur.

ay canım hayırlısı olsun inş
ben de normal istiyorum ama son anda bile değişiyor her şey
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin de

evet bence de sürekli oynayamazlar
ama enerji ver bebeğe yani tatlı bişeyler ye sıcak şekerli süt iç uzan bakalım ayaklarını da dik bir iki saate dek oynar hareket eder
benim genelde öyle oluyor bir de karnını okşayıp konuş tepki vercektir mutlaka
benm bebek babası karnıma yanağını dayayında kuduruyo resmen babasının yanağına dayanıyo baba oğul yatıyolar ööle:)))

aminnnnnnnn canım.hayırlısı neyse o olsun.

amin inşş kızlar otu suya koydum aşama aşama açılıyorr resmen rahimin açılmasını ben burdan görüyorum aradığımda 5 cm olmuştuu dualar çok çöenemli bol bol okumak lazım kuzeninki erkek olucak bu iş kıza erkeğe bakmıyor vallaaa

bide şu test nedir canım yaa bizde yapalımm zaman geçmiyor zatii karnıma ağrılar girdii yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…