günaydın kızlar napıyosunuzzz???
sabahtan doktora gitmem gerekiyordu
eşim iş yerinden çıkamamış her yer selmiş
allahın izniyle 1 saate kadar gelecek gidebilirsek gidecez
kızlar yaaa bi uyandım bi kalktım ki kilodum baya bi ıslak
acaba dedim ben altıma mı kaçırdım ama hiç idrarada benzemiyooki
su olabilir mi yaaa çok endişeleyim
birde 2-3 gündür bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor
saol canım Allah razı olsun darısı sağlıkla bizim başımızaa 36.haftadan sonra normal doğum olucaksa heran bekleniyor kuzenininki 38. haftada doğuyor iştee paşamız nasıll olucakk çok heyecanlıyımm bizede az kaldıı yaaa
canım geçmiş olsun salgın varmış boıl su iç şekerim ama dua et bi yandan da kabız olmadığına:))slm kızlar.ayyy ishal olmuşum çok halsizim.ya salgınmı var acaba.geçmişi okudum bire daha olmuştu.
kız özge neredesin sen.kocaman olmuş oğluşun maşallah
bende kahvaltı yapam bari
sahurda eccük bişey yemiştim bu saate kdr da evi temizle derken unutmuşum işte
zaten midem çok fena oluyor
reflü oluştu
yediklerim ağıma geliy
dr allahtan renni diye şurup verdi yatmadan önce de içiyomda rahat ediyom gece
canım ya kıyamam sana...sorma şekercik yaaaa bu gece hiç uyuyamadım yaaa sabah 5 te dalmışım neee bunaldım anlatamam terledim çok boğuluyodum uyku tutmadı bide yağmur vardıki açtım pencereleri serin olsun diye emme aayaklarımın altında sanki yangın vaardı ateş atıyodu
sabahta buse sağolsun 9,5 ta uyandırdı beni kalktım bi banyo yaptım rahatladım kahvaltımı yaptım geldim
ahh ahhh istanbulada ne çok yakışıyo yağmur.anaaaaaam bak romantikim tuttu kocişimi alam gelemde oraya elele yürüyek selk götürmezse tabikaydirigubbakcemile3
nan ben romantik yaparkene sel alıp götürüyomuş beni ben hala romantik olma peşinde kocişe elimi tut yürüyek diyomuşum:roflol:
ay sabah kocişe diyomki ayyyy yazık ya insanlar selde mahsur kalmış,ben şu halimle kendimi orda hayal bile edemiyom bide sen yokmuşun yanımda.adamın verdiği cevap süper
bensiz ikitellide ne halt ediyon sen:roflol:
ayy şekerim o zaman sana tünaydın eee sen erken kalkıyon tabi gerçi bende 9,5 ta kalkatım bu gece hiç uyuyamadım yavvvselam cnm nan hala öğrenemedin öğlen vakti ne günaydını gıı tembel karuu lülülülülülü
yoh anam daa açılamamış bahsana
canım sen bi doktorunu ara söyle.bak ciddi bişey olabilir allah korusun ihmal etrme hemen ara
abowww ben şimdi 33.haftama girdim hiçbişeyim hazır değil.bu hafta başlıyorum yatağı kurmaya cicilerini yıkamaya.ayyyyyyyy tutuştum gene gııııııııı
canım geçmiş olsun salgın varmış boıl su iç şekerim ama dua et bi yandan da kabız olmadığına:))
sorma ya aynı mide rahatszlığı bende de varrr
canım ya kıyamam sana...
bunlar hep hamileliktenn
ama az kaldı ya sıkıcaz dişimizi
romantik karuu seniii:)))
he ben de bayılırım yağmurda yürümeye emme kociş akşam pek yorgundu onu çıkaramadım dışarı kıyamadım kızz
canım endişelenme hemen akıntıdır belkim bende çok oluyorr zaten doktorada gidiceksinizz hemen şekerli bişeyler yee sol tarafına uzan bakalım sıcak hava rehavetten olabilir
hee ben de hangi ismi koyayım desem bi öğrenci geliyo aklıma ayy diyorum bunun da bu özelliği hoş deildi bulamıyorum isimm:)) en son annemle kociş el koydu duruma da isim seçebildik şükür...ha ha ha, egitimci olunca boyle oluyor di mi? mutlaka her isimden sevmedigin bir ogrenci oluyor. birde yazin ders anlatirken benim kiz tekmelerken sevmedigim ogrencilere bakmamaya calisiyordum, onlara benzemesin diye.delikafadulden
canim, simdiden cok gecmis olsun. Rabbim yar ve yardimcilari olsun insallah.
he uni mi verdi neden sesi çıkmıyoo bana da karazeytin verdi dedi ya nazlııtesti unique verdi. biraz geride kalmis. bu arada banada cok cocuk cikti. delikafadulden
canım bu haftalarda bebek az hareket edermiş yeri daraldığından ama suyu bilmiyorum belki artık daha çok akıntımız olcak ama sen bi dr a sor en iyisi mi de için rahat etsingünaydın kızlar napıyosunuzzz???
he bana nazlı dediydi de wanna da uni vermiş testi diyo ama baya geride kalmışşekercik canım o testen benimde haberim yok
kim yapmış bende bilmiyom
karıştırdın herhalde
bulursan at da ben de yapam
ne testiymiş ki kaçırdım herhal
ay canım ya Allah yardımcısı olsun inşkızlarr merhaba çok heyecanlıyım kuzenin doğumu başladıı ben ondan daha fenayım 5 cm açılma olmuşş halam yanında hastaneye gidicektim meşhur bi ot varya fatma anamızın eli diyee ona dua okuyup suya koyma görevini bana verdilerr kızlarr 40.haftayı beklemiyor bu bebekler bayramda dediler şimdii oluyorr ayy heyecan bastı beni yaa
bilmiyorum ki canım yaa acaba yeri daraldığı için mi böyle diyorum ama
2-3 günde bu kadar değşir mi herşey
sağ tarafıma uzandığımda imkanı yok durmazdı kızım
gümbür gümbür oynardı acayip hareketliydi
şimdi çok değişti
bakalım eşimi bekliyorum heyecanla
inş.bişey yoktur yaaa
ayyy rabbim zamanında doğum nasip etsin hepimize yaaa
çok zormuş bu korku gerçekten..
sorma bende öyle az kaldıı daha babası beşiğini yapıcak sanada doktor normalmmi diyorr dilmuhcum benimki bi aksilik çıkmassa normal olucakk
aaayyy elifcim inşallah su felan değildir git git doktora bebeğin hareketsizliğini kötüye yorma canım endişenelme allahın izniyle bişe olmaz bize haber vermeyi unutma biliyosum merak içinde kalıyoz böle durumlarda hayırlı haberlerle dönersi inşallah bacım
şimdi çok değişti
inş.bişey yoktur yaaa
şimdi çok değişti
inş.bişey yoktur yaaa
ya sizin doktorlar söylemeye başlamış doğum şeklinisorma bende öyle az kaldıı daha babası beşiğini yapıcak sanada doktor normalmmi diyorr dilmuhcum benimki bi aksilik çıkmassa normal olucakk
he ben de yatmaya başladım gne evde oh be çalışmamak ne güzelmişşşay yazık ya çıkarma boşver biz yatıyoz evde adamlar çalışıyı.
geçen gittiğimde doktor normal görünüyo bi dahaki gelişince netleşir dedi.ay inşallah normal olur yaaaaaa dikişler bi haftada iyileşmeye başlıyomuş,sezeryanda eğilip kalkmak zor olur.
canim, hemen endiselenme. her zaman cok hareket edicekler diye birsey yok. benim prenses de bazen gunlerce sanki cikacak yer ariyor, sonrada bir kac gun sakin sakin yatiyor.
suyunu da doktoruna sor muhakkak. Insallah altina kacirmissindir, suyun degildir.
ya sizin doktorlar söylemeye başlamış doğum şeklini
bana benm dr bişey demiyo ben de sormuyorum hiç:)
en son gidişimde bebek daha yüzünü dönmemiş ama zaten erken dedi
sanki ben hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyoruz sanki ben hep bu şiş göbekle gezincem ortalıkta:)))
bi de ayın 23ünde gidicem ama aynı hast.de başka bi dr a benimki izinde olcakmış o dr bana rapor vercek sonra da bi daha tee ekimin başında gitçem benm dr.ma
he ben de yatmaya başladım gne evde oh be çalışmamak ne güzelmişşş
haklısn ya ben heç kıyamıyorum bi de araziye çıkıyo bizimki bugün de bu yağmurda çıkacak i,çime sinmiyo bazıı
ay canım hayırlısı olsun inş
ben de normal istiyorum ama son anda bile değişiyor her şey
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin de
hee ben de hangi ismi koyayım desem bi öğrenci geliyo aklıma ayy diyorum bunun da bu özelliği hoş deildi bulamıyorum isimm:)) en son annemle kociş el koydu duruma da isim seçebildik şükür...
alemsin kız ama doğru ben de bilg ekranına bi bebe fotosu koydum çok şeker ona bakıp duruyorum bebem ona benzesin diee
he uni mi verdi neden sesi çıkmıyoo bana da karazeytin verdi dedi ya nazlıı
canım bu haftalarda bebek az hareket edermiş yeri daraldığından ama suyu bilmiyorum belki artık daha çok akıntımız olcak ama sen bi dr a sor en iyisi mi de için rahat etsin
yorulduysan akıntın fazlalaşmış olabilir benm de ööle oluyo da
he bana nazlı dediydi de wanna da uni vermiş testi diyo ama baya geride kalmış
ay canım ya Allah yardımcısı olsun inş
bi de meryem suresini 17 kez suya okuyup sancılandıkça için diyorlar ama doğumdan önce de bişey içilmez deniyo bilemiyorum ne kaa doğru
ben de aldım o ottan daha doğrusu ablam getirmiş
kız ben bile heyecanlandım
kızlar azcık aceleci oluyormuş ewet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?