Doğumun her türlüsü zor cnm, hiçbiri çok da kolay değil; ama doğum doğal bir süreç tıpkı hamilelik gibi. ben böyle düşünüp teselli buluyorum ve hiçbir doğum görüntüsü izlemiyorum hikaye de dinlemiyorum her kadın farklıdır çünkü. sağdan soldan yalan yanlış şeyler duyup da kendimi korkutmak istemiyorum ben doğumumun kolay olacağını söylüyorum kendime sürekli, ç.eşidi ne olursa olsun... bana da dr henüz bişey demedi; ben de nasıl doğuracağımı bilmiyorum açıkçası ama sezaryenden daha çok korkuyorum ameliyat ya, normal doğum daha kolay gibi geliyor bilmiyorum
gerilme canım ben en zor zamanlarda hep bebeğim için diye sayıkladım ve bu şekilde korkumu yendim sen de öyle yap ben doğururken hep bebeğim için diye geçireceğim içimden, bol bol da dua et, rahatlarsın en azından...
izlemeyin kızım yaa... ben de kesin ağlarım doğumdan çıkınca diyorum ya hayırlısı:)
ben izlemiyorum canm şu anda evdeyim:)
günaydınnnn amaaan bi an önce yapın kız alışveirşinizi iş çıkışı çok mu geç oluyoo ama bi çıkışta hepsi alınıyo meraklanma ben nerdeyse tüm aldıklarımı bi günde aldım:)
selam hatunlarrrrrrrrr ben geldim nasılsınz dombidi dombidilerr :)))
kızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))
Günaydınnnnnn Kasım Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Dün oğluşumun odasına halı vs baktık yok yok eşim formunda :)))Takmış çileğe bakıcaz önce genç odasında onlar en iyileri tamam dedik eh onada zamanı yetmiyor kaldı bütün mobilya halı işi cumartesiye..Bu arada sizin yaptıklarınızı filan söylüyorum paçaları tutuştu kredi kartını verim sen al hepsini bari diyor ama taşıyamazsın olmaz bilmemne yandık valla bi ton alaydım barim kendime:)))))))))) Ondan sonraki c.teside bayrama denk geliyor:))Bayramda burada alışverişe filan çıkılmaz
selam hatunlarrrrrrrrr ben geldim nasılsınz dombidi dombidilerr :)))
kızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))
selam tombişleşiyoruz gün gündennnn
ben az aldım ıslak mendili
pamuk kullanmayı düşünüyorum mendili bi tek dışardayken kullanıcam pamuk daha sağlıklıymış
bence de şekerim
bence insanlar abartarak anlatmayı seviyorlar
kolay değil ama zor da değil vücut kendini doğuma hazırlıyor ufak ufak
çok zor bişey olsa o kada rkişi 4-5 çocuk doğurur muydu ya
ben az aldım ıslak mendili
pamuk kullanmayı düşünüyorum mendili bi tek dışardayken kullanıcam pamuk daha sağlıklıymış
bu epidural dediğiniz şu yarı belden aşağısı uyuşturulup yapılan mı ?
eğer o ise hamile kalmadan öncemiydi neydi okuduğum bir haberde kadın yarı belden aşağısına uyuşturulup doğumu izlemek istemiş ve yapılan iğnenin etkisi ameliyat başladıktan bir kaç dk sonra kadında hissetmesine sebep olmaya başlamış kadın bağırınca dr lar paniklemiş kadın daha fazla hissetmesin diye iğne dozu artırılarak bayıltılmış , daha kötüsü yapılan doz kadının felç geçirmesine sebep olmuş. aşırı gelince doz kadını yoğun bakıma almışlardı. bu olay amerikada mı ne olmuş. valla ben öyle ameliyathane neyin görmeye dayanamam hele o keskin aletler ıyyyy içim ürperir
yaaa bebişin poposunaaa ne kadar çok vurduuuuu mafoldumben
canım pamuk ilk 15-20 gün için gerekliymiş ama ondan sonra ıslak mendile geçebiliyoruz diye biliyorum ...
ayyy böyle iç karartıcı şeyleri okumayın dinlemeyin yaa...hele de bundan sonraki dönemde...(((
benim dr.um her durumda epidurali öneriyo...ben iyice alıştım bu fikre....
ayy kıyamam bak nasıl üzülmüş opuyorumnanaktan
canım o zaman sne çıkıp posta posta alıcan:) başka çare yok ct aldığınızı alacaksınız sonra da sen çıkıp alacaksın koaly gelsin şimdiden yorucu oluyor alışverişCanım en erken dündü 8 e geliyordu ama mağazalar kapatıyor tek büyük alışveriş merkezleri kalıyor onlarda sırf kıyafet kıyafet istemiyorumki zaten baştan beri sorun bu ama c.tesi yok ben halledicem bu işi:lepi:
Selam canımm benim hoşgeldimmmmŞeniz Şeniz
Günaydın unimmm ıslak mendil sadece ozaman değil bundan sonra hayatının en önemli parçası olacak naniknanik :roflol:
Kenyaacım acayip hızlı bir işlem evet ilk 15 dk bayılma süreside dahil hemen herşey bitmiş oluyor 10 dk bebek çıkıyor 15 dk anne kendine gelmiş oluyor o 5 dkda bebek hazırlanıyor :hooray:
Ya ben onların gösterdiğinden daha detaylı anlatıyorum size naniknanik :roflol:
bu epidural dediğiniz şu yarı belden aşağısı uyuşturulup yapılan mı ?
eğer o ise hamile kalmadan öncemiydi neydi okuduğum bir haberde kadın yarı belden aşağısına uyuşturulup doğumu izlemek istemiş ve yapılan iğnenin etkisi ameliyat başladıktan bir kaç dk sonra kadında hissetmesine sebep olmaya başlamış kadın bağırınca dr lar paniklemiş kadın daha fazla hissetmesin diye iğne dozu artırılarak bayıltılmış , daha kötüsü yapılan doz kadının felç geçirmesine sebep olmuş. aşırı gelince doz kadını yoğun bakıma almışlardı. bu olay amerikada mı ne olmuş. valla ben öyle ameliyathane neyin görmeye dayanamam hele o keskin aletler ıyyyy içim ürperir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Halledicem inşallah hiç birşey olmasa oda siparişi ne bileyim aksesuarları alabilirim tek gidemeyeceğim mina olur yada barış onun dışında giderim başka yerlere Karşıyaka yada bostanlı çarşıya alırım çantaya koyulacakları nasip olursa alkisalkisalkisslm nazlımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan eee sizin önceliğiniz abimiz doğamızz :lepi: bayramdan önce halletsen iyiydi cnm ama çokta yorma kendini nazlımm opuyorumnanaktan
slm Nse hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
günaydın unıciimm opuyorumnanaktan yaa ben bebiş yokken kendim ayda 3-4 pkt.ıslak mendil kullanıyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
egem gelincee artık marketi taşıcam sanırsam kaydirigubbakcemile3 özellikle kızlarda bu yukardan aşağı bi kerede silmek çok önemliymiş cnmm :kedi:
yaaa bebişin poposunaaa ne kadar çok vurduuuuu mafoldumben
günaydın kıslar
anacım kanal d sinir oldum
nasılda dalga geçtiler bizimle
canlı doğum dedi
sadece bebeği havaya kaldırırken gösterdiler
gerçi iyi oldu korkmamış olduk ama neden canlı doğum derlerki anlayamadım
bu da kanal d nin kazığı olsa gerek
günaydın kıslar
canlı doğum dedi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Halledicem inşallah hiç birşey olmasa oda siparişi ne bileyim aksesuarları alabilirim tek gidemeyeceğim mina olur yada barış onun dışında giderim başka yerlere Karşıyaka yada bostanlı çarşıya alırım çantaya koyulacakları nasip olursa alkisalkisalkis
dimiiiii :))))selam tombişleşiyoruz gün gündennnn
Selam canımm benim hoşgeldimmmmŞeniz Şeniz
h.b cnm opuyorumnanaktanslm Nse hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
afiyet olsunnnbu sabah çok acıktım :))) kahvaltı hazırlamam lazımmm...öptüm sizi...çok kaynatmayın :)))
reyting şekerimmm:)) ama iyi de oldu çok ayrıntılı göstermesi pek de sağlıklı olmazdııgünaydın kıslar
canlı doğum dedi
hmm haklı olabilirsiniz bakalım dr ne dicek ona göre davranırız artıkpamukla uğraşmak pekte kolay olmuyo arkadasım sadece 1 hafta dayanabildi kaydirigubbakcemile3 bende ilk zamanlar uni baby aldım sonrada nivea alıcam ıslak havlu kullanıcam yanii :kedi:
Unicim benim dr.umda herne sekilde olursa olsun epidural yapıcam diyor hatta illa bayılmak istiyorum diyorsan kendine başka dr. bak dedi kaydirigubbakcemile3 ben yapmam bayıltarak diyor.
canım o zaman sne çıkıp posta posta alıcan:) başka çare yok ct aldığınızı alacaksınız sonra da sen çıkıp alacaksın koaly gelsin şimdiden yorucu oluyor alışveriş
evet cnm epidural o
anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyor
benm teyze kızı da ilkini narkozlu sezaryenle oldu ikincide bari göreyim dedi epidural sezaryen oldu ama hay görmez olaydım diyor bebek yapışmış doktor çeke çeke zor çıkarmış bayılmış bizim teyze kızı da bunu görünce... sonra ben baktım doktor sitelerine sezaryen doğumda ikinci bebek anne rahmine mi ne yapışabiliyormuş böyle bir ihtimal varmış ama bu bi ihtimal herkeste olcak die bi şart yok
Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim hepsinde var bi zorluk
vereliniortak katılıyorum cnm neresi canlıydı bunun ben annamadımm kaydirigubbakcemile3
nazlım herşey ayağının altında zaten senin kemeraltı şart olmaz sanaa :kedi::kedi:
kendini oralara kadar tek başına yormaa sositososito
dimiiiii :))))
h.b tatlım nasılsın bayadır denk gelemedim sana özlemişsim seni Şeniz
h.b cnm opuyorumnanaktan
ya bide ben bişi dicem dün market alışverişine çktık annemgille hiç bir poşet dahi taşımadığım halde kendimi eve zor attım. sanki yürüdükçe bebek aşağı aşağı oturuyor ve
göbeğimin altı sanki yere düşcekmiş gibi oluyor. daha 2ay var bebek ağırlaştıkça dışarı çıkamam ben heralde çok fena bişiii yürümek bana acayip zulümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?