2009 Kasm Anneleri

Canım en erken dündü 8 e geliyordu ama mağazalar kapatıyor tek büyük alışveriş merkezleri kalıyor onlarda sırf kıyafet kıyafet istemiyorumki zaten baştan beri sorun bu ama c.tesi yok ben halledicem bu işi:lepi:

selam hatunlarrrrrrrrr ben geldim nasılsınz dombidi dombidilerr :)))

Selam canımm benim hoşgeldimmmmŞeniz Şeniz

kızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))

Günaydın unimmm ıslak mendil sadece ozaman değil bundan sonra hayatının en önemli parçası olacak naniknanik :roflol:

Kenyaacım acayip hızlı bir işlem evet ilk 15 dk bayılma süreside dahil hemen herşey bitmiş oluyor 10 dk bebek çıkıyor 15 dk anne kendine gelmiş oluyor o 5 dkda bebek hazırlanıyor :hooray:
Ya ben onların gösterdiğinden daha detaylı anlatıyorum size naniknanik :roflol:

bu epidural dediğiniz şu yarı belden aşağısı uyuşturulup yapılan mı ?

eğer o ise hamile kalmadan öncemiydi neydi okuduğum bir haberde kadın yarı belden aşağısına uyuşturulup doğumu izlemek istemiş ve yapılan iğnenin etkisi ameliyat başladıktan bir kaç dk sonra kadında hissetmesine sebep olmaya başlamış kadın bağırınca dr lar paniklemiş kadın daha fazla hissetmesin diye iğne dozu artırılarak bayıltılmış , daha kötüsü yapılan doz kadının felç geçirmesine sebep olmuş. aşırı gelince doz kadını yoğun bakıma almışlardı. bu olay amerikada mı ne olmuş. valla ben öyle ameliyathane neyin görmeye dayanamam hele o keskin aletler ıyyyy içim ürperir

slm nazlımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan eee sizin önceliğiniz abimiz doğamızz :lepi: bayramdan önce halletsen iyiydi cnm ama çokta yorma kendini nazlımm opuyorumnanaktan

selam hatunlarrrrrrrrr ben geldim nasılsınz dombidi dombidilerr :)))

slm Nse hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

kızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))

günaydın unıciimm opuyorumnanaktan yaa ben bebiş yokken kendim ayda 3-4 pkt.ıslak mendil kullanıyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
egem gelincee artık marketi taşıcam sanırsam kaydirigubbakcemile3 özellikle kızlarda bu yukardan aşağı bi kerede silmek çok önemliymiş cnmm :kedi:

yaaa bebişin poposunaaa ne kadar çok vurduuuuu mafoldumben

haklısın canım

ben az aldım ıslak mendili
pamuk kullanmayı düşünüyorum mendili bi tek dışardayken kullanıcam pamuk daha sağlıklıymış

canım pamuk ilk 15-20 gün için gerekliymiş ama ondan sonra ıslak mendile geçebiliyoruz diye biliyorum ...

ayyy böyle iç karartıcı şeyleri okumayın dinlemeyin yaa...hele de bundan sonraki dönemde...(((
benim dr.um her durumda epidurali öneriyo...ben iyice alıştım bu fikre....

yaaa bebişin poposunaaa ne kadar çok vurduuuuu mafoldumben

ayy kıyamam bak nasıl üzülmüş opuyorumnanaktan

günaydın kıslar
anacım kanal d sinir oldum
nasılda dalga geçtiler bizimle
canlı doğum dedi
sadece bebeği havaya kaldırırken gösterdiler
gerçi iyi oldu korkmamış olduk ama neden canlı doğum derlerki anlayamadım
bu da kanal d nin kazığı olsa gerek

pamukla uğraşmak pekte kolay olmuyo arkadasım sadece 1 hafta dayanabildi kaydirigubbakcemile3 bende ilk zamanlar uni baby aldım sonrada nivea alıcam ıslak havlu kullanıcam yanii :kedi:

Unicim benim dr.umda herne sekilde olursa olsun epidural yapıcam diyor hatta illa bayılmak istiyorum diyorsan kendine başka dr. bak dedi kaydirigubbakcemile3 ben yapmam bayıltarak diyor.

canım o zaman sne çıkıp posta posta alıcan:) başka çare yok ct aldığınızı alacaksınız sonra da sen çıkıp alacaksın koaly gelsin şimdiden yorucu oluyor alışveriş

evet cnm epidural o
anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyor
benm teyze kızı da ilkini narkozlu sezaryenle oldu ikincide bari göreyim dedi epidural sezaryen oldu ama hay görmez olaydım diyor bebek yapışmış doktor çeke çeke zor çıkarmış bayılmış bizim teyze kızı da bunu görünce... sonra ben baktım doktor sitelerine sezaryen doğumda ikinci bebek anne rahmine mi ne yapışabiliyormuş böyle bir ihtimal varmış ama bu bi ihtimal herkeste olcak die bi şart yok
Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim hepsinde var bi zorluk

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Halledicem inşallah hiç birşey olmasa oda siparişi ne bileyim aksesuarları alabilirim tek gidemeyeceğim mina olur yada barış onun dışında giderim başka yerlere Karşıyaka yada bostanlı çarşıya alırım çantaya koyulacakları nasip olursa alkisalkisalkis

vereliniortak katılıyorum cnm neresi canlıydı bunun ben annamadımm kaydirigubbakcemile3

Günaydın zeytinimde o kadarı gösterdiğine dua etmek gerek zira rütük kapatır kanalı birde gerisi teferruat iç organlar hiçç gerek yok delikafaduldennaniknanik

nazlım herşey ayağının altında zaten senin kemeraltı şart olmaz sanaa :kedi::kedi:
kendini oralara kadar tek başına yormaa sositososito

selam tombişleşiyoruz gün gündennnn
dimiiiii :))))
Selam canımm benim hoşgeldimmmmŞeniz Şeniz

h.b tatlım nasılsın bayadır denk gelemedim sana özlemişsim seni Şeniz

slm Nse hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
h.b cnm opuyorumnanaktan

ya bide ben bişi dicem dün market alışverişine çktık annemgille hiç bir poşet dahi taşımadığım halde kendimi eve zor attım. sanki yürüdükçe bebek aşağı aşağı oturuyor ve
göbeğimin altı sanki yere düşcekmiş gibi oluyor. daha 2ay var bebek ağırlaştıkça dışarı çıkamam ben heralde çok fena bişiii yürümek bana acayip zulümm

bu sabah çok acıktım :))) kahvaltı hazırlamam lazımmm...öptüm sizi...çok kaynatmayın :)))
afiyet olsunnn
reyting şekerimmm:)) ama iyi de oldu çok ayrıntılı göstermesi pek de sağlıklı olmazdıı

hmm haklı olabilirsiniz bakalım dr ne dicek ona göre davranırız artık
ıslak mendil sonra da alınır nasılsa kociş alır getirir

hmm diğer mağazalardan en azında dediğini yapayım gidip şampuandı vsvs aldıklarınızdan alayım iyi olur cnm haklısın Şeniz

epidural için çok iyi uzmana ihtiyacınız var bence
herkes epidurali yapamıyor maalesef
en yakın arkadaşım nisan ayında şifa da bu yolla doğum apmak istedi
daha öncede anlatmışımdır
belden uyuşturdular tabi ıkınma zamanlarıda farklı olunca bebekte sıkışma olmuş ve solunum güçlüğü çekmiş çekecem deyü uğraşıncada kafasında ödem oluşmuş ve alttan işlemi yarıda kesip hemen sezaryana dönmüşler ve sezeryanla dünyaya getirmiş oldu
yani anlayacağınız hem alttan hem karından kesip biçmiş oldu
doktorunuzu çok iyi araştırın tavsiye isteyin derim

nazlım herşey ayağının altında zaten senin kemeraltı şart olmaz sanaa :kedi::kedi:
kendini oralara kadar tek başına yormaa sositososito

sırnaşık şey sırnaşık şey Edamm neyseki çıplak diil bebek giyecek şeyleri var çok dert diil dimi gerisi alkisalkisalkis

Bende seni çok özlemişim canımm nasılsın nasıl Yahyamızzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…