2009 Kasm Anneleri

günaydın ödlek hatunlar nasılsınız
izledinizmi doğumu
nan ne kaaa delüsünüz haaaa ben size dedim gidin netten izleyin beni, dinlemediniz şimdi size normal doğumu canlı canlı göstereceklerinimi sandınız yavvv allah allah o kaaaa merak edidiniz madem açın neti izleyin aaaaaaaaaaaaaa alın size canlı doğum peh peh peh peh zorlan kaşınisiniz haaaaaa

bende çok yoruluyorum artık yürürken muhakkak oturmak istiyorum yaa :sinifsinif:

hmm haklı olabilirsiniz bakalım dr ne dicek ona göre davranırız artık
ıslak mendil sonra da alınır nasılsa kociş alır getirir

bende ilk bikaçgün için 3 pkt aldım cnmm sonra alırız yaa zemuszemus

ya bende sinir oldum televizyonu kapattım normal doğum bekliyordum aslında

herşeyde bi hayır vardırr boşver korkmamoş oldukk kaydirigubbakcemile3

günaydın nazlım

ya kıslar bugün rüyamda kocişe diyorum ki
mina ismi nasıl.acaba mina mı koysak deyü
çok garip ben hiç mina ismi üzerinde durmadım
aklıma nerden geldi bilmiyom
mina anlamı tam olarak ne bunuda bilmirem
acaba diyom bu bir ışaretmi off ya kafam karıştı şimdikafamçokkarıştı

ben de zorlanıyorum artık sanırım herkes ağırlaştı ve zorlanıyor
ben bi de pazara çıkıyorum mecbur çantayı çektikçe belim kopuyor ama çarem de yok
almak lazım aç mı oturcaz koca haftaa

ben de ayn ı şeyi diyorum epidural yanlış bi yöntem deildir elbet ama iyi bi uzman bulmak lazım bu kötü örnekler sadece uzman hatası bence

mina hoş bi isim
kulağa hoş geliyo
beğendiysen ne güzell
ben kız olsaydı özlem naz koycaktım çok nazlandı hemen gelmedi ya bizimki 2 yıl bekletti bizii

sırnaşık şey sırnaşık şey Edamm neyseki çıplak diil bebek giyecek şeyleri var çok dert diil dimi gerisi alkisalkisalkis

poposu açıkta kalmıcak yaa Yağmurumuzun geri teferrüat nazlımm :roflol:
dert etme kendinee kaydirigubbakcemile3

slm krispimmm opuyorumnanaktan
anam bu kadarı yeter banaa kaydirigubbakcemile3 dahasını istemiimm kaydirigubbakcemile3

krispim günaydın cnm
geçme nan dalga
ben de normal doğum olmas deyü düşündüydüm zattın
anacım 1 hafta önce ne zaman sancı gelceğinin gününü veremezlerdi herhalde
duygularımızla oynadılaaaaaaaaaaaaaaaaaaarÇok üzgünüm çoook

biz koyduk ya ismi
şimdi bu isim nerden çıktı diyom kendi kendime
olmadı ipek ismini koyar
kulağına da ipek mina diye mi okusam acepppp
mina anlamı ne ki tam olarak anlamadım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Poposunu aldık garantiye teyzesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok inan dert etmiyorum telaşlı heyecanlı keyfini çıkartıyorum.. zemuszemus
Sen naptın burada yerleştirmeye başlamışsındır artık değilmi canım ?Yoksa yerleştirdinmi kaydirigubbakcemile3

yaa ben daha aynı bıraktığın gibiyim nazlım
haftasonu yıkıcam esyaları parti parti bi kaç günde biter sanırım
bayram dönüşüde ütülenip yerleşicez artıkk sositososito

biz koyduk ya ismi
şimdi bu isim nerden çıktı diyom kendi kendime
olmadı ipek ismini koyar
kulağına da ipek mina diye mi okusam acepppp
mina anlamı ne ki tam olarak anlamadım

he ipek mina hoş kızzzz
anlamı da: (Arapça). Liman, iskele. Gökyüzü.Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu dağ

heee biraz zaman geçsin birazdaha ileri gidersin doğurana kadar tamamını izlersin anam
:roflol::roflol::roflol:

hhhheeee iyi oldu sizeee canıma değsin yarasın lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
şaşkın göbekli gacılar siziiiiiiiiiii:roflol::roflol:

he ben de kıyafetlerini yıkıycam elde yıkanacakları annem ben gelince yıkarım acelesi ne dedi haklı da başıma iş gelmesin bu kaa dikkat ettim demii ama kısa prog.da yıkıcam bizim makinenin kitapçığını kaybettik kısa prog hangisiydi bilmiyorum bakıcaz internetten kitapçığına

yaa ben daha aynı bıraktığın gibiyim nazlım
haftasonu yıkıcam esyaları parti parti bi kaç günde biter sanırım
bayram dönüşüde ütülenip yerleşicez artıkk sositososito

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Artık yıkama ütüleme işlemlerine geçiliyor Mecbur aldığımız gibi bırakılmaz bir sürü el değiyor Bi örgüleri ellemiyorum onlarda kimin elinden çıktığı belli.

Şu şampuandı ıslak mendil vsvsv gibi şeyleri gidip alışveriş merkezlerinden alayımmı??Yoksa minayamı bırakayım

evet cnm hertürlü çekicez o acıları,
aminnnn
Bende seni çok özlemişim canımm nasılsın nasıl Yahyamızzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şükür iyiyiz kramplar dışında yahyamda anasını depikliy duruyor. 15inde kontrol inş. senin melek kızının keyifleri nasıllar annesini çok yormuyor inş. öptüm tatlı kızını opuyorumnanaktan
bende çok yoruluyorum artık yürürken muhakkak oturmak istiyorum yaa :sinifsinif:
son günler hiç geçmezmiş nabıcazzzz

ben de zorlanıyorum artık sanırım herkes ağırlaştı ve zorlanıyor
ben bi de pazara çıkıyorum mecbur çantayı çektikçe belim kopuyor ama çarem de yok
almak lazım aç mı oturcaz koca hafta
kadın olmak ne zor yaa iki elimiz kandada olsa işe güce devam poffffffff
şurda son günlerimizde barii prensesler gibi yaşasak nolurrr çokmuuu şey istiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…