ya bide ben bişi dicem dün market alışverişine çktık annemgille hiç bir poşet dahi taşımadığım halde kendimi eve zor attım. sanki yürüdükçe bebek aşağı aşağı oturuyor ve
göbeğimin altı sanki yere düşcekmiş gibi oluyor. daha 2ay var bebek ağırlaştıkça dışarı çıkamam ben heralde çok fena bişiii yürümek bana acayip zulümm
hmm haklı olabilirsiniz bakalım dr ne dicek ona göre davranırız artık
ıslak mendil sonra da alınır nasılsa kociş alır getirir
ya bende sinir oldum televizyonu kapattım normal doğum bekliyordum aslında
ya bende sinir oldum televizyonu kapattım normal doğum bekliyordum aslında
ben de zorlanıyorum artık sanırım herkes ağırlaştı ve zorlanıyordimiiiii :))))
h.b tatlım nasılsın bayadır denk gelemedim sana özlemişsim seni Şeniz
h.b cnm opuyorumnanaktan
ya bide ben bişi dicem dün market alışverişine çktık annemgille hiç bir poşet dahi taşımadığım halde kendimi eve zor attım. sanki yürüdükçe bebek aşağı aşağı oturuyor ve
göbeğimin altı sanki yere düşcekmiş gibi oluyor. daha 2ay var bebek ağırlaştıkça dışarı çıkamam ben heralde çok fena bişiii yürümek bana acayip zulümm
ben de ayn ı şeyi diyorum epidural yanlış bi yöntem deildir elbet ama iyi bi uzman bulmak lazım bu kötü örnekler sadece uzman hatası benceepidural için çok iyi uzmana ihtiyacınız var bence
herkes epidurali yapamıyor maalesef
en yakın arkadaşım nisan ayında şifa da bu yolla doğum apmak istedi
daha öncede anlatmışımdır
belden uyuşturdular tabi ıkınma zamanlarıda farklı olunca bebekte sıkışma olmuş ve solunum güçlüğü çekmiş çekecem deyü uğraşıncada kafasında ödem oluşmuş ve alttan işlemi yarıda kesip hemen sezaryana dönmüşler ve sezeryanla dünyaya getirmiş oldu
yani anlayacağınız hem alttan hem karından kesip biçmiş oldu
doktorunuzu çok iyi araştırın tavsiye isteyin derim
günaydın nazlım
ya kıslar bugün rüyamda kocişe diyorum ki
mina ismi nasıl.acaba mina mı koysak deyü
çok garip ben hiç mina ismi üzerinde durmadım
aklıma nerden geldi bilmiyom
mina anlamı tam olarak ne bunuda bilmirem
acaba diyom bu bir ışaretmi off ya kafam karıştı şimdikafamçokkarıştı
sırnaşık şey sırnaşık şey Edamm neyseki çıplak diil bebek giyecek şeyleri var çok dert diil dimi gerisi alkisalkisalkis
günaydın ödlek hatunlar nasılsınız
izledinizmi doğumu
nan ne kaaa delüsünüz haaaa ben size dedim gidin netten izleyin beni, dinlemediniz şimdi size normal doğumu canlı canlı göstereceklerinimi sandınız yavvv allah allah o kaaaa merak edidiniz madem açın neti izleyin aaaaaaaaaaaaaa alın size canlı doğum peh peh peh peh zorlan kaşınisiniz haaaaaa
poposu açıkta kalmıcak yaa Yağmurumuzun geri teferrüat nazlımm :roflol:
dert etme kendinee kaydirigubbakcemile3
slm krispimmm opuyorumnanaktan
anam bu kadarı yeter banaa kaydirigubbakcemile3 dahasını istemiimm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Poposunu aldık garantiye teyzesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok inan dert etmiyorum telaşlı heyecanlı keyfini çıkartıyorum.. zemuszemus
Sen naptın burada yerleştirmeye başlamışsındır artık değilmi canım ?Yoksa yerleştirdinmi kaydirigubbakcemile3
biz koyduk ya ismi
şimdi bu isim nerden çıktı diyom kendi kendime
olmadı ipek ismini koyar
kulağına da ipek mina diye mi okusam acepppp
mina anlamı ne ki tam olarak anlamadım
heee biraz zaman geçsin birazdaha ileri gidersin doğurana kadar tamamını izlersin anampoposu açıkta kalmıcak yaa Yağmurumuzun geri teferrüat nazlımm :roflol:
dert etme kendinee kaydirigubbakcemile3
slm krispimmm opuyorumnanaktan
anam bu kadarı yeter banaa kaydirigubbakcemile3 dahasını istemiimm kaydirigubbakcemile3
krispim günaydın cnm
geçme nan dalga
ben de normal doğum olmas deyü düşündüydüm zattın
anacım 1 hafta önce ne zaman sancı gelceğinin gününü veremezlerdi herhalde
duygularımızla oynadılaaaaaaaaaaaaaaaaaaarÇok üzgünüm çoook
yaa ben daha aynı bıraktığın gibiyim nazlım
haftasonu yıkıcam esyaları parti parti bi kaç günde biter sanırım
bayram dönüşüde ütülenip yerleşicez artıkk sositososito
evet cnm hertürlü çekicez o acıları,evet cnm epidural o
anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyor
benm teyze kızı da ilkini narkozlu sezaryenle oldu ikincide bari göreyim dedi epidural sezaryen oldu ama hay görmez olaydım diyor bebek yapışmış doktor çeke çeke zor çıkarmış bayılmış bizim teyze kızı da bunu görünce... sonra ben baktım doktor sitelerine sezaryen doğumda ikinci bebek anne rahmine mi ne yapışabiliyormuş böyle bir ihtimal varmış ama bu bi ihtimal herkeste olcak die bi şart yok
Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim hepsinde var bi zorluk
Bende seni çok özlemişim canımm nasılsın nasıl Yahyamızzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
son günler hiç geçmezmiş nabıcazzzzbende çok yoruluyorum artık yürürken muhakkak oturmak istiyorum yaa :sinifsinif:
kadın olmak ne zor yaa iki elimiz kandada olsa işe güce devam poffffffffben de zorlanıyorum artık sanırım herkes ağırlaştı ve zorlanıyor
ben bi de pazara çıkıyorum mecbur çantayı çektikçe belim kopuyor ama çarem de yok
almak lazım aç mı oturcaz koca hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?