2009 Kasm Anneleri

Elde yıkanacak ne var canım ya bilemedim CADIARZU hepsini kısa proğram hatta narinde yıkıyorum ben yumuşacık mis gibi oluyor tek ilk olarak yünlüleri atmıyorum onuda kullanıkça yünlü proğramında

herkes sabahin korunde canli dogum izliycez diye kalkmis. ben sahsen bi sey gormedim, gostermediler ki.delikafadulden

Wannam gelmiş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Yok cnm biz Doğayla zaten erken kalkıyoruz kahvaltı vs bayağı bir zaman geçiyor öyle bilgisayarımızı açıyoruz bugün 10da satranç kursu var ona yolladım kendimde tv bakıyordum açıverdim pcyide sohpete devam kaydirigubbakcemile3

slm şekerler nettiriyon yawww kanal d dekı dogumumu dıyonuz kızlar

Maşallah Yahyamızada opuyorumnanaktan ıyiyiz cnm bizde çok şükür yaramaz bir durum yok zaman az kaldı yapılacaklar edilecekler koşuşturmacalar keyfini çıkartıyoruz Rabbim sonuna kadar böyle keyifle götürüp kucağımıza almayıda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

Hoşgeldin canlizimmm a.s. a.s.

ben cıkıp su tepedeki cocugu bogazlıcam simdi yaaa sabahın 9 dan beri kuduruyo anasıda yapma demiyo yaaa

yıkama işlemlerine bende geçsem ama nasıl yıkasakki hepsini bir doldursam karışıkta yıkasam kötümü olur
beyazlar ayrı renkliler ayrı olunca makine bomboş kısa devreye bile gelmez yoksam eldemi yıkasam bide bunlar ütülencek dimiiiii kafamçokkarıştı

hoşbulduk kızlar özledım sizi yaww Şeniz Şeniz utku nasıl kızlar ya büyük abim yiğit yerın eentel biisim bulun dedı delikafadulden ne anlarım ya entel dantel seylerden :lepi:

valla nazlım ben barıştan aldım buradaki chiccoya göre baya uygundu fiyat şöle diim burdaki chiccoda ampuan 14 tl barışta 13 tl ve yanında 100ml.bee yağı bantlı akannehir

herkes sabahin korunde canli dogum izliycez diye kalkmis. ben sahsen bi sey gormedim, gostermediler ki.delikafadulden

delikafadulden bizde görmediikkk :roflol:

slm şekerler nettiriyon yawww kanal d dekı dogumumu dıyonuz kızlar

slmm cnm benimm opuyorumnanaktan

acaba bende mı oglumun adını utku koysam ki kaydirigubbakcemile3

ne oldu gııı :roflol: çokmu sevdin bebeyiii :roflol:

evet ben de örgüleri yıkamıcam bi de ablamın gönderdikleri var onları da yıkasam mı ki o yıkayıp göndermiş ama bu sefer de sanırım makine bomboş kalcak:) siz açık renkliler beyazlar ve renkliler die mi ayıracaksınız yıkarken ben renkli beyaz die ayırsam diyorum en düşük derecede yıkıcam zaten çeker uzar bir şey olur daha bebem giymeden:)
valla ben şampuanı mig. marketten aldım kocişle alışverişe gittiğimizde her gördüğüm gördüğüm yerden alıyorum eczaneden aldığım da oldu nası denk gelirseee...

heee çekicez de Allah sabrını vercek bize...
kramplar için magenzyum alıyor musun almıyosan eğer al ya da maden suyu iç sade ama içine limon sıkıp onda da mineraller çok ya iyi gelir diyorlar ama sade içme
son günler daha sabırsız olcaz ay doğsun artık bu sancımıydı açılma oıldumu acaba die birbirimizin başının etini yicez kadın olmak zor hakkatten yaaa Allahtan benm kociş anlayışlı ama adam işten 8de anca geliyo burda manav var ama kapanıyo markette de sebze filan satılmıyo küçük bi yer mecbur ben alıyorum hem daha taze oluyo ama bazı şeyleri gene de o alıyo ağır olanları meselaaaa
hee nerde o bolluk :))) prenses gibi yaşamak nerdeee biz nerdeeee
dün akşam benm kociş de ateşlendi baya uyudu filan anca toparladı ilaç filan bugün gitti bakalım gene işe aklım da onda..

Tünaydın kızlar;
Dün akşam ilk defa bacagıma kramp girdi, hiç hosuma gitmedi bu durum kıvranır birşekilde uyanıverdim yattığım yerde

dikkat et canım anası sanane senide görürüz demesin :))))
gülme komşuna gelir başına misali

gelirse gelsin yaa valla bıktırdılar yaa sabah bunların sesi aksama kadarda cocuk parkındakilerin sesi gına getirdiler yaa
gerci bunlar laftan anlamaz o kadar müzik sesi actım genede tınlamıyolar yaaa
ilerde benim bebişide uyandırır bu bogazlarım valla

kızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))

daha oncede dedim, narin tenlere islak mendil yok. ilik su ve pamuk.opuyorumnanaktan

sekercik, dun bir arkadasim bebegini kiyafetleri elde yikamaktan kaybetti demistin ya, acsana o konuyu biraz. ben anlamadim, elde yikamayla ne alakasi oldugunu.:uhm:

canım magnezym verdi dr ama tadı çok irenç içemedim ama soda içiyom limon katmadım hiç artık o şekliyle içeyim olmazsa faydası dokunur inş.

heee canım demek tanıştın krampla hadi bakalım ne diyelim hayırlı uğurlu olsun
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Valla size komik gelecek ama acaba odanın içinde oksijenin azalmasından kaynaklanıyor olabilirmi diye düşündüm çünkü dün ilk defa camı kapatıpta uyudum.
Hamilelik kramplarını bilmiyorum ama normal zamanda olusan kramplarla oksijenin baglantılı olduğunu biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…