he ben de kıyafetlerini yıkıycam elde yıkanacakları annem ben gelince yıkarım acelesi ne dedi haklı da başıma iş gelmesin bu kaa dikkat ettim demii ama kısa prog.da yıkıcam bizim makinenin kitapçığını kaybettik kısa prog hangisiydi bilmiyorum bakıcaz internetten kitapçığına
herkes sabahin korunde canli dogum izliycez diye kalkmis. ben sahsen bi sey gormedim, gostermediler ki.delikafadulden
evet cnm hertürlü çekicez o acıları,
aminnnn
şükür iyiyiz kramplar dışında yahyamda anasını depikliy duruyor. 15inde kontrol inş. senin melek kızının keyifleri nasıllar annesini çok yormuyor inş. öptüm tatlı kızını opuyorumnanaktan
son günler hiç geçmezmiş nabıcazzzz
kadın olmak ne zor yaa iki elimiz kandada olsa işe güce devam poffffffff
şurda son günlerimizde barii prensesler gibi yaşasak nolurrr çokmuuu şey istiyomm
slm şekerler nettiriyon yawww kanal d dekı dogumumu dıyonuz kızlar
hg Canlız
hoşbulduk kızlar özledım sizi yaww Şeniz Şeniz utku nasıl kızlar ya büyük abim yiğit yerın eentel biisim bulun dedı delikafadulden ne anlarım ya entel dantel seylerden :lepi:Wannam gelmiş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yok cnm biz Doğayla zaten erken kalkıyoruz kahvaltı vs bayağı bir zaman geçiyor öyle bilgisayarımızı açıyoruz bugün 10da satranç kursu var ona yolladım kendimde tv bakıyordum açıverdim pcyide sohpete devam kaydirigubbakcemile3
Maşallah Yahyamızada opuyorumnanaktan İyiyiz cnm bizde çok şükür yaramaz bir durum yok zaman az kaldı yapılacaklar edilecekler koşuşturmacalar keyfini çıkartıyoruz Rabbim sonuna kadar böyle keyifle götürüp kucağımıza almayıda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
Hoşgeldin canlizimmm a.s. a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Artık yıkama ütüleme işlemlerine geçiliyor Mecbur aldığımız gibi bırakılmaz bir sürü el değiyor Bi örgüleri ellemiyorum onlarda kimin elinden çıktığı belli.
Şu şampuandı ıslak mendil vsvsv gibi şeyleri gidip alışveriş merkezlerinden alayımmı??Yoksa minayamı bırakayım
herkes sabahin korunde canli dogum izliycez diye kalkmis. ben sahsen bi sey gormedim, gostermediler ki.delikafadulden
slm şekerler nettiriyon yawww kanal d dekı dogumumu dıyonuz kızlar
acaba bende mı oglumun adını utku koysam ki kaydirigubbakcemile3
evet ben de örgüleri yıkamıcam bi de ablamın gönderdikleri var onları da yıkasam mı ki o yıkayıp göndermiş ama bu sefer de sanırım makine bomboş kalcak:) siz açık renkliler beyazlar ve renkliler die mi ayıracaksınız yıkarken ben renkli beyaz die ayırsam diyorum en düşük derecede yıkıcam zaten çeker uzar bir şey olur daha bebem giymeden:)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Artık yıkama ütüleme işlemlerine geçiliyor Mecbur aldığımız gibi bırakılmaz bir sürü el değiyor Bi örgüleri ellemiyorum onlarda kimin elinden çıktığı belli.
Şu şampuandı ıslak mendil vsvsv gibi şeyleri gidip alışveriş merkezlerinden alayımmı??Yoksa minayamı bırakayım
heee çekicez de Allah sabrını vercek bize...evet cnm hertürlü çekicez o acıları,
aminnnn
şükür iyiyiz kramplar dışında yahyamda anasını depikliy duruyor. 15inde kontrol inş. senin melek kızının keyifleri nasıllar annesini çok yormuyor inş. öptüm tatlı kızını opuyorumnanaktan
son günler hiç geçmezmiş nabıcazzzz
kadın olmak ne zor yaa iki elimiz kandada olsa işe güce devam poffffffff
şurda son günlerimizde barii prensesler gibi yaşasak nolurrr çokmuuu şey istiyomm
ben cıkıp su tepedeki cocugu bogazlıcam simdi yaaa sabahın 9 dan beri kuduruyo anasıda yapma demiyo yaaa
anası yapma didirde çocuk dinlemidir kenyacım sende öle olacan:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben cıkıp su tepedeki cocugu bogazlıcam simdi yaaa sabahın 9 dan beri kuduruyo anasıda yapma demiyo yaaa
kız duvara vuruyom babasıyla oyun oynuyo sesi geliyo adamın bile uyuz bunlar yaaa
hem benimki öle olsada en alt kattayım ben benimkinin sesi gitmes
dikkat et canım anası sanane senide görürüz demesin :))))
gülme komşuna gelir başına misali
kızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))
he ben de kıyafetlerini yıkıycam elde yıkanacakları annem ben gelince yıkarım acelesi ne dedi haklı da başıma iş gelmesin bu kaa dikkat ettim demii ama kısa prog.da yıkıcam bizim makinenin kitapçığını kaybettik kısa prog hangisiydi bilmiyorum bakıcaz internetten kitapçığına
e bebek doğunca nolcuk o sesleri o zaman heç kaldıramazsın deli ederler seni
Tünaydın kızlar;
Dün akşam ilk defa bacagıma kramp girdi, hiç hosuma gitmedi bu durum kıvranır birşekilde uyanıverdim yattığım yerde
heee çekicez de Allah sabrını vercek bize...
kramplar için magenzyum alıyor musun almıyosan eğer al ya da maden suyu iç sade ama içine limon sıkıp onda da mineraller çok ya iyi gelir diyorlar ama sade içme
son günler daha sabırsız olcaz ay doğsun artık bu sancımıydı açılma oıldumu acaba die birbirimizin başının etini yicez kadın olmak zor hakkatten yaaa Allahtan benm kociş anlayışlı ama adam işten 8de anca geliyo burda manav var ama kapanıyo markette de sebze filan satılmıyo küçük bi yer mecbur ben alıyorum hem daha taze oluyo ama bazı şeyleri gene de o alıyo ağır olanları meselaaaa
hee nerde o bolluk :))) prenses gibi yaşamak nerdeee biz nerdeeee
dün akşam benm kociş de ateşlendi baya uyudu filan anca toparladı ilaç filan bugün gitti bakalım gene işe aklım da onda..
heee canım demek tanıştın krampla hadi bakalım ne diyelim hayırlı uğurlu olsun
:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?