2009 Kasm Anneleri

gunaydin nazlim.opuyorumnanaktan

bende normalde 10-10.30 gibi kalkiyorum ama bugun su dogumu izliyim diye kalktim. gerci kalkmasamda olucakmis.

bu dogumun reklamini benim oglanda gordu gecen, aaa ben seyredeyim bunu persembe gunu dedi.:1shok: bende bu sabah sessizce kalktim o uyurken ama 10 da uyanip geldi tam seyrederken, aa bende bunu seyretcektim demez mi. napicaksa? hemen mutfaga kahvaltiya goturdum, zaten birseyde gostermediler.:bbo:

canım benim bebemize çok düşkünüz ama şunuda bil çok sessiz ortama alıştırmamak gerek yeri geldimi sesli ortamdada olacaz ee mecbur oda alışacak ama tabikide aşırı gürültü rahatsızlık kimse istemez o kadında hakka girmiş oluyor zaten bilerek çocuklarını uyarmıyorsa.

yok canım yaaa ben sabaha kadar pencere açık yatarım yinede oluyo
beni, bigün sokak ortasında yakaladı ışıklarda kaldım geçemiyom ayağım kasıldı kaldı yürüyemedim bir süre sonra zar zor topallaya topallaya geçtim karşıya oturdum biraz bekledimde geçti:roflol::roflol::roflol:

İşte fiyatlar oldukça değişiyor canım minaya kesinlikle gideceğim ama diğer mağazalarıda düşünüyorum zira git gel yapamıyorum eldekileri değerlendirmek gerek

Ayırıyoruz cnm renklilerle beyazları zira pamuklu vs hepsi renk bırakıyor yazık olur aldıklarımıza özene bözene seçiliyor hepsi üzülürüz birde doğum önü sil baştan olmasın az olsun yinede ayıralım yerimseniben
Böyle denk geldikçe kıyafet vs alındı hediyeler vs geldi ama bakalım dediğin gibi mağzalar vs gitmeliyim ..Bu arada geçmiş olsun canım havalar değişti hastalıklara müsait şuan da hepimizde dikkatli olalım

Tünaydın kızlar;
Dün akşam ilk defa bacagıma kramp girdi, hiç hosuma gitmedi bu durum kıvranır birşekilde uyanıverdim yattığım yerde

Tünaydın canımm a.s.
Magnezyum kullanmıyorsan başlamı tavsiye edebilirim doktoruna bir sor sende çok iyi geliyor

anacim, seninkiler en azindan cocuk. benim alt katta iki tane koca dana var hic laftan anlamiyorlar. muzik sonuna kadar, msn de konusuyorlar bilgisayarin sesi sonuna kadar acik. sussunlar diye yerlere vurmaktan delikler olustu yerlerde.delikafadulden

kendi yaptiklarin bakmiyorlar, bi gece hemde hafta sonu, kadin kapiya gelip oglunuz cok gurultu yapiyor demez mi.:1shok: sizin koca cocuklarda yapiyo ama ben kapiniza dayanmiyorum dedim, gitti. anlamiyo bazi insanlar.

slm şekerler nettiriyon yawww kanal d dekı dogumumu dıyonuz kızlar
hoşgeldin canliiizz nerlerdesin yahıuuuuu
Elde yıkanacak ne var canım ya bilemedim CADIARZU hepsini kısa proğram hatta narinde yıkıyorum ben yumuşacık mis gibi oluyor tek ilk olarak yünlüleri atmıyorum onuda kullanıkça yünlü proğramında
elde annemin aldığı polar battaniye var hatta etiketinde yok yoz sabunla yıkayın sonra fırçalayın filan bi dünya ıngır zıngır şey yazıyo nası yapçam ben onu benm sabrım yetmez yaa
acaba bende mı oglumun adını utku koysam ki kaydirigubbakcemile3
fena isim deil bi düşün istersen
ben cıkıp su tepedeki cocugu bogazlıcam simdi yaaa sabahın 9 dan beri kuduruyo anasıda yapma demiyo yaaa
canım sabret napıcan bizim de üst katta bi kedi var zıp zıp zıplıyo hele geceleri dvuardan duvara atlıyo heralde paldır küldür hem de gecenin bi yarısında:)) bi de üstteki komşu da gece 1 de elektirikli süpürge açtıydı herlde kedisi çok tüy döküyyy ama olsun diyorum ben oğluşum sesli ortamda uyumaya alışır bariiiii
he bende de aynı problem var makine doldurcak kadar yok yaaa renkli beyaz ayırmak lazım allahtan çoğu beyaz benimkilerin
elde yıkama canm yaaaa ütü de var daha off benm kociş en iisi sana pres ütü aliim diyo koyarsın bebenin minicik kıyafetini bastırır geçersin ütülenmiş olur diyo ama onları asması da ayrı eziyet minicik minicik bi dünya zaman alıyyy
kız duvara vuruyom babasıyla oyun oynuyo sesi geliyo adamın bile uyuz bunlar yaaa
hem benimki öle olsada en alt kattayım ben benimkinin sesi gitmes
heee alttan üste ses daha çok gidiyyy:)))
Tünaydın kızlar;
Dün akşam ilk defa bacagıma kramp girdi, hiç hosuma gitmedi bu durum kıvranır birşekilde uyanıverdim yattığım yerde
tünaydın cnm benm de arada giriyo kramp en iyisi oynatmaya çalışmak veya erebiliyosan ki ben artık eremiyorum da ovmak masaj yapmak benm bayağıdır giriyo kramp
kız alışır beben deee
canım benm arkdşm hamileyken k.valdesine gitmiş eşi de terlemiş tişörtünü elde yıkayıvereyim demiş suya bastırıp çıkarcak hemen öyle çitilencek bişi yokmuş leğene koymuş yıkamış sonra karnında bi ağrı bebeği düşürmüş herhalde yoruldu veya eğildiği için mi bilemiyorum tam nedenini. bana böyle anlattı sonra ikiciye hamile kaldı o da iyi gidiyordu ama üşütmüş ve bebeği karnında ölmüş hamileyken ateşlenmek kötü ya onu da öyle kaybetti kendisi de ölümden döndü ama inat etti üçüncüyü doğurdu sağ salim kocaman oldu çocuğu Allah herkese kolaylık versin diyorum ya

Allah daim etsin canım aminnnnnnnn

GÜNAYDIN Wannam Şeniz opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
Bizim kurs vardı yırttık hoş izleseymiş daha iyiydi nasılsa birşey yoktu izletseydin canım benim sende ama bilemedik işte nasıl gösterirler hangi işlemde bilemedik oldukça keyifliydi ama en güzeli bebekle annesinin buluşması kadıncağız yorgun zaten muhteşemdii opuyorumnanaktan

yaa tamam küçük daha laftan anlamıyo olabilir ama benimde sinirlerim yıprandı hergün bunların sesiyle uyanmaktan
ayy eline kasık alıp cıkıp balkonun demirlerine vuruyor yaa ben cocuguma yapma derim ama hiç uyardıgını görmüyorum
simdiki anneler bi tuhaf yaa
eşimde diyo seninki daha fena olacak bu kadar söyleniyosun diyo
tabi o aksam geliyo ne ses ne gürültü duymuyo :)
neyse sustu bari ohhhhhhhhhh

seni dogumhanede goremiycem anne, bari napiyorlar burdan goreyim dedi. biraz izledi ama ne gosterceklerini bilemedigim icin fazlada gorsun istemedim. gerci birsey gostermediler.

benim oglan cok icinde herseyin. sen dogurana kadar kadin dogum uzmani olucak bu cocuk diyo annem.:roflol:

oglumda internetle bu kadar hasir nesir degildim, dolayisiyla hic korku yoktu dogumdan.

simdi surekli okuyor, izliyoruz. kendi kendimizi panik ediyoruz. ama oyle yada boyle bir sekilde olucak. girdikleri gibi cikicaklar, panik yok.

evet asması baya bir zahmetli bi dunya çıtçıtlı badi var zaten :)))))

canım magnezym verdi dr ama tadı çok irenç içemedim ama soda içiyom limon katmadım hiç artık o şekliyle içeyim olmazsa faydası dokunur inş.
sade soda çok gaz yapıyormuş ama ben de sevmesem de magnezyumu bi dikişte içiyorum napiim çok ii geliyo ama bence iç çünkü bi ara gün aşırı içiyodum hemen fark etti valla ağrıdı her yerim içince geçiyo
ben hiç duymamıştım cnm
saol cnm aslında baya güçlüdür bünyesi pek hastalanmaz ama nasılsa oldu işte
ben de ayırıp yıkıcam mecbur başka çare yok
carsiya cikip oglanin eksiklerini almam gerekiyor ama, cok useniyorum ya.mirmirmirmir
kız üşenme çık al
bende çıkamda evi toplayam hadi görüşürük ödlek karularkaydirigubbakcemile3
hadi güle güleee

aayy az once normal dogum izledim kadın comelerek dogum yaptı süperdi valla 5 dakikada dogum yaptı ne kesi ne bişi ohh zorlanıyodu ama cabucak bitti

oglumda internetle bu kadar hasir nesir degildim, dolayisiyla hic korku yoktu dogumdan.

simdi surekli okuyor, izliyoruz. kendi kendimizi panik ediyoruz. ama oyle yada boyle bir sekilde olucak. girdikleri gibi cikicaklar, panik yok.
he ben de ondan diyorum ya çok izlemek bilmek de iyi değil insanın içine korku giriyor valla
girdikleri gibi çıksalar sorun olmıcak da:)))

evet asması baya bir zahmetli bi dunya çıtçıtlı badi var zaten :)))))

anaam işte o zor geliy bana bide ütülüycez tek tek

:roflol::roflol::roflol:
Canım yaa bizden meraklı bunlar kaydirigubbakcemile3 Olurmu olur büyüdüğünde Kadın Doğum UZMANI süperde olur valla wannam en iyi mesleklerden biri Kadın Doğum çocuk doktorları genel cerrahi :hooray:

Ya ilk doğumda iyimiş ne telaş ne birşey herşey doğal yolla işe gidip geliyordum valla birşey olsa geçer geçer..Şimdi şuraya bak herşeyi konuşuyoruz izliyoruz korkmak çok normal ama inanın birazda kendimiz yapıyoruz bunu yerimseniben

aayy az once normal dogum izledim kadın comelerek dogum yaptı süperdi valla 5 dakikada dogum yaptı ne kesi ne bişi ohh zorlanıyodu ama cabucak bitti

canım çömelmek de kolaylaştırıyomuş ama bebeğe de zarar gelir die korkuyorum nedense düşer müşer:) eskiden ortaçağ avrupasında doğum sandalyelerinde yapılıyomuş ya ondan heraldee

Rabbim'in takdiri canim. bunun camasiri elde yikamakla alakasi oldugunu sanmiyorum. saglikli gunlerde buyutsun bebisini insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…