evet bence de birbirimize cesaret vereceğimize korkutuyoruz istemeden:roflol::roflol::roflol:
Canım yaa bizden meraklı bunlar kaydirigubbakcemile3 Olurmu olur büyüdüğünde Kadın Doğum UZMANI süperde olur valla wannam en iyi mesleklerden biri Kadın Doğum çocuk doktorları genel cerrahi :hooray:
Ya ilk doğumda iyimiş ne telaş ne birşey herşey doğal yolla işe gidip geliyordum valla birşey olsa geçer geçer..Şimdi şuraya bak herşeyi konuşuyoruz izliyoruz korkmak çok normal ama inanın birazda kendimiz yapıyoruz bunu yerimseniben
inş cnm ama sebebi oydu yani eğilip çamaşır yıkamasıRabbim'in takdiri canim. bunun camasiri elde yikamakla alakasi oldugunu sanmiyorum. saglikli gunlerde buyutsun bebisini insallah.
geçmişler olsun :))))yaa tamam küçük daha laftan anlamıyo olabilir ama benimde sinirlerim yıprandı hergün bunların sesiyle uyanmaktan
ayy eline kasık alıp cıkıp balkonun demirlerine vuruyor yaa ben cocuguma yapma derim ama hiç uyardıgını görmüyorum
simdiki anneler bi tuhaf yaa
eşimde diyo seninki daha fena olacak bu kadar söyleniyosun diyo
tabi o aksam geliyo ne ses ne gürültü duymuyo :)
neyse sustu bari ohhhhhhhhhh
canım çömelmek de kolaylaştırıyomuş ama bebeğe de zarar gelir die korkuyorum nedense düşer müşer:) eskiden ortaçağ avrupasında doğum sandalyelerinde yapılıyomuş ya ondan heraldee
geçmişler olsun :))))
evet ya bazı anneler çok rahatlar, evime bi misafir çağrıyom binpişman oluyorum yatak odama varana kadar giriyorlar. anasıda öyle rahatki... hareketli çocuğu olan aileden uzak durmak gerek :)))
canım boşuna ev alma komşu al dememişler anlayışlı komşun olacak
aayy az once normal dogum izledim kadın comelerek dogum yaptı süperdi valla 5 dakikada dogum yaptı ne kesi ne bişi ohh zorlanıyodu ama cabucak bitti
:roflol::roflol::roflol:
Canım yaa bizden meraklı bunlar kaydirigubbakcemile3 Olurmu olur büyüdüğünde Kadın Doğum UZMANI süperde olur valla wannam en iyi mesleklerden biri Kadın Doğum çocuk doktorları genel cerrahi :hooray:
Ya ilk doğumda iyimiş ne telaş ne birşey herşey doğal yolla işe gidip geliyordum valla birşey olsa geçer geçer..Şimdi şuraya bak herşeyi konuşuyoruz izliyoruz korkmak çok normal ama inanın birazda kendimiz yapıyoruz bunu yerimseniben
oglumda internetle bu kadar hasir nesir degildim, dolayisiyla hic korku yoktu dogumdan.
simdi surekli okuyor, izliyoruz. kendi kendimizi panik ediyoruz. ama oyle yada boyle bir sekilde olucak. girdikleri gibi cikicaklar, panik yok.
evet bence de birbirimize cesaret vereceğimize korkutuyoruz istemeden
inş cnm ama sebebi oydu yani eğilip çamaşır yıkaması
seyretme kizim ya. ben gecenlerde seyredeyim dedim de esim cok kizdi bana, niye psikolojini alt ust ediyorsun, herkesinki farkli olur diye.:kedi:
seyretme kizim ya. ben gecenlerde seyredeyim dedim de esim cok kizdi bana, niye psikolojini alt ust ediyorsun, herkesinki farkli olur diye.:kedi:
valla dogru soyluyorsun. kendi kendimizi korkutuyoruz, birde olumsuz seyler okudukca daha cok etkileniyoruz. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.
ahhhh nazlim, keske olsa. benim oglan takmis futbolcu olucakmis. haa bide barcelonada oynayip, bize orda luks villa alicakmis orda kalip maclarini seyredebilmemiz icin.
gecen cok komikti, oglum sen oralara karinla gidersin. oda bizi ayni evde istemezki dedim. yok ayri ev alicam size zaten dedi. bakarmisin elin kizi daha meydanda yokken neler dedirtiyor.kaydirigubbakcemile3
çok merak iyi değildir ama dayanamıyoruz ne var ne yok herşeyi araştırıyoruz. bu net çıktı çıkalı herbişeyden haberiz ama fazlasıda zarar olmaya başladı. ister istemez panikliyo insan.
eşimde diyor kendini çok kasıyorsun herkes aynı olmak zorunda değil diye.
inş. canım Allahım içimize koyduğu gibi en güzek şekliyle kucağımıza vermeyiıde nasip eder inş.
egilip kalkmaktanda korkarim ben simdi ya.:sinifsinif:
Gözünüz aydınnn destnam Allahım kimseyi bu yolda oyalamasın..Sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyüsün bebeğiniz inşallah a.s. a.s. a.s.merhaba kızlar nasılsnızz dün akşam benim için çok zorduu öldüm öldüm dirildim kuzenim doğum için hastaneydi 5cm açıldı ama bi türlü sancı yok suni sancı verdiler o ara aradım sesini duydumm bayılacaktım ağla ağlaa başı çıkıyor bi türlü ıkınma hissi gelmiyordu doktor en sonunda gelip biz ebelerle sana yardımcı olcaz dedii doğuma aldılar 2 doktor 2 ebe ebeler üstüne çıktı çünkü bebeğin kafası sıkışmışş bi yere son ana kadar vakum yapmak istemedi doktor şükür doğdu bol dikişle tabii çok zor bi doğum olduu paşamızın başı biraz şişmiş morarmışş ama saatler geçtikçe normale döndüü çok taklıı teyzelerii 3 buçuk kiloo ben çıkar çıkmaz gördüm bebeğii ben ağla ağlaa çok duygulandım kuzenimdee bütün hamileleree en çok sana dua ettim doğumda dedii şimdii iyii eve gelmişler bende tatlı yapıp götürücem acılar unutuluyorr gözümüzde büyütmemek lazımm şimdi konuştuğumda okadar rahatlamışkii Rabbim cümlemize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşşş
başlasammı ki bidaha şu magnezyuma ıyy midem bi hoş oluosade soda çok gaz yapıyormuş ama ben de sevmesem de magnezyumu bi dikişte içiyorum napiim çok ii geliyo ama bence iç çünkü bi ara gün aşırı içiyodum hemen fark etti valla ağrıdı her yerim içince geçiyo
merhaba kızlar nasılsnızz dün akşam benim için çok zorduu öldüm öldüm dirildim kuzenim doğum için hastaneydi 5cm açıldı ama bi türlü sancı yok suni sancı verdiler o ara aradım sesini duydumm bayılacaktım ağla ağlaa başı çıkıyor bi türlü ıkınma hissi gelmiyordu doktor en sonunda gelip biz ebelerle sana yardımcı olcaz dedii doğuma aldılar 2 doktor 2 ebe ebeler üstüne çıktı çünkü bebeğin kafası sıkışmışş bi yere son ana kadar vakum yapmak istemedi doktor şükür doğdu bol dikişle tabii çok zor bi doğum olduu paşamızın başı biraz şişmiş morarmışş ama saatler geçtikçe normale döndüü çok taklıı teyzelerii 3 buçuk kiloo ben çıkar çıkmaz gördüm bebeğii ben ağla ağlaa çok duygulandım kuzenimdee bütün hamileleree en çok sana dua ettim doğumda dedii şimdii iyii eve gelmişler bende tatlı yapıp götürücem acılar unutuluyorr gözümüzde büyütmemek lazımm şimdi konuştuğumda okadar rahatlamışkii Rabbim cümlemize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşşş
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ayyyy ölücem şimdi Allaha emanet bızdıklar bu laflarla birde diyordur Doğa gibi Karımla beraber size bakarız sahiplenmeye bakın Yarabbimmm ..Bende diyorum oğluşum kız ister istemez ne biliyorsun olsun senin gibi olur oda diyor kıyamam yaa
Olsun birtanesi futbolcu olsun ne isterizki daha :Saruboceq: Hemde Barcelona :hooray:
Kıyamam bak villalar yolda ama geliyor hakkını yemeyelim yakışıklının aferin ona bakacaklar bize bu çocuklar önce kendilerini kurtarmalarını sağlayalımda kaydirigubbakcemile3
Canım zaten eğilip kalkma Kibrit yönetimi var ..Bakıyorlar bebek doğmuyor 40-50 kibrit yere atılıyor topluyorsun hadi bakalım doğuma hatta bu forumdada vardı bu okumuştum ama nerede bilemiyorum .Olabildiğince dikkat edelim zaten eğilmek çok zorlaştı
burda da kapımı çalan bi Allah'ın kulu yok insanlar çok dışlıyor dışardan geleni.geçmişler olsun :))))
evet ya bazı anneler çok rahatlar, evime bi misafir çağrıyom binpişman oluyorum yatak odama varana kadar giriyorlar. anasıda öyle rahatki... hareketli çocuğu olan aileden uzak durmak gerek :)))
canım boşuna ev alma komşu al dememişler anlayışlı komşun olacak
he iyi o zaman:) keşke olsa yaaadüsmez hayatta yere cok yakındı kadın evine getirmiş bide dogum uzmanlarını ne güzel ilgilendiler keske burdada böle imkanlar olsaa
aynen canım burası da öyle bi yer ne komşuluk var ne bişey işyerindekiler de gelip gitmiyo ya yapayalnız kalıyoz eşimle bazen sıkılıyoruz ama napalımmmkesinlikle canım burda cam siliyorsun kolay gelsin demiyorlar bön bön suratına bakıyorlar düşün ne kadar insan olduklarını
kadınlar demiyorlar küöücük cocuklar kolay gelsin diyor kaydirigubbakcemile3
bi garip yer burası
zaten annem de kaynanam da bana sürekli eğilip kalkma diyor son haftalarda hele çok dikkat etmek lazımmışegilip kalkmaktanda korkarim ben simdi ya.:sinifsinif:
merhaba kızlar nasılsnızz dün akşam benim için çok zorduu öldüm öldüm dirildim kuzenim doğum için hastaneydi 5cm açıldı ama bi türlü sancı yok suni sancı verdiler o ara aradım sesini duydumm bayılacaktım ağla ağlaa başı çıkıyor bi türlü ıkınma hissi gelmiyordu doktor en sonunda gelip biz ebelerle sana yardımcı olcaz dedii doğuma aldılar 2 doktor 2 ebe ebeler üstüne çıktı çünkü bebeğin kafası sıkışmışş bi yere son ana kadar vakum yapmak istemedi doktor şükür doğdu bol dikişle tabii çok zor bi doğum olduu paşamızın başı biraz şişmiş morarmışş ama saatler geçtikçe normale döndüü çok taklıı teyzelerii 3 buçuk kiloo ben çıkar çıkmaz gördüm bebeğii ben ağla ağlaa çok duygulandım kuzenimdee bütün hamileleree en çok sana dua ettim doğumda dedii şimdii iyii eve gelmişler bende tatlı yapıp götürücem acılar unutuluyorr gözümüzde büyütmemek lazımm şimdi konuştuğumda okadar rahatlamışkii Rabbim cümlemize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşşş
kesinlikle canım burda cam siliyorsun kolay gelsin demiyorlar bön bön suratına bakıyorlar düşün ne kadar insan olduklarını
kadınlar demiyorlar küöücük cocuklar kolay gelsin diyor kaydirigubbakcemile3
bi garip yer burası
başlasammı ki bidaha şu magnezyuma ıyy midem bi hoş oluo
ben hiç farkını göremedim birazda ondan bıraktım magnezyumu. benim sağ bacağımda devamlı bir sancı var diğer gece kramplarını saymıyorum bile hiç gitmeyen bir sancı dr a bidahi kontrolümde dicem belkim başka bi ilaç yazar
tuhaf insanlar çocuklarına bakıp örnekalsılar kendilerini
bende guyaa kendi memleketimdeyim ama işte insan olacak elin yedi kat yabancısı gelir hal hatır sorar benim memleketlim komşulardan tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?