tuhaf insanlar çocuklarına bakıp örnekalsılar kendilerini
bende guyaa kendi memleketimdeyim ama işte insan olacak elin yedi kat yabancısı gelir hal hatır sorar benim memleketlim komşulardan tık yok
h.g canımmerhaba kızlar nasılsnızz dün akşam benim için çok zorduu öldüm öldüm dirildim kuzenim doğum için hastaneydi 5cm açıldı ama bi türlü sancı yok suni sancı verdiler o ara aradım sesini duydumm bayılacaktım ağla ağlaa başı çıkıyor bi türlü ıkınma hissi gelmiyordu doktor en sonunda gelip biz ebelerle sana yardımcı olcaz dedii doğuma aldılar 2 doktor 2 ebe ebeler üstüne çıktı çünkü bebeğin kafası sıkışmışş bi yere son ana kadar vakum yapmak istemedi doktor şükür doğdu bol dikişle tabii çok zor bi doğum olduu paşamızın başı biraz şişmiş morarmışş ama saatler geçtikçe normale döndüü çok taklıı teyzelerii 3 buçuk kiloo ben çıkar çıkmaz gördüm bebeğii ben ağla ağlaa çok duygulandım kuzenimdee bütün hamileleree en çok sana dua ettim doğumda dedii şimdii iyii eve gelmişler bende tatlı yapıp götürücem acılar unutuluyorr gözümüzde büyütmemek lazımm şimdi konuştuğumda okadar rahatlamışkii Rabbim cümlemize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşşş
iyi yanları olduğu kadar bu tip insanı kuşkuya soktuğu halleride var.dedim ya, ogluma hamileyken internet bu kadar yaygin degildi. giderdim doktora ne derse eyvallah derdim.
simdi gidiyorum, sonra eve gelip doktorun soylediklerini haftasiyla karsilastiriyorum. sonra da aman Allah'im haftasina gore 1cm kisa, 20gr zayif diye kafayi yiyorum. hepimiz kafayi siyirmadan hayirlisiyla alsak kucaklarimiza insallah.-tatlicadiarzu-
benimde memleketim burası hep dısardan gelenler var etrafta bide laf atmıyolar ben gelin geldim ben sonradan geldim bi karsımdaki kadın geldi hosgeldin demeye diğerleri boslar
gercekten cocuklarını örnek alsalar yeter
hosbulduk demeye ben mi gidicem aman zaten istemem gelmesinler birsürü kuduruk cocukları var hepsinin
he cok begendım maşalllahvalla nazlım ben barıştan aldım buradaki chiccoya göre baya uygundu fiyat şöle diim burdaki chiccoda ampuan 14 tl barışta 13 tl ve yanında 100ml.bee yağı bantlı akannehir
delikafadulden bizde görmediikkk :roflol:
slmm cnm benimm opuyorumnanaktan
ne oldu gııı :roflol: çokmu sevdin bebeyiii :roflol:
hoşgeldin canliiizz nerlerdesin yahıuuuuu
elde annemin aldığı polar battaniye var hatta etiketinde yok yoz sabunla yıkayın sonra fırçalayın filan bi dünya ıngır zıngır şey yazıyo nası yapçam ben onu benm sabrım yetmez yaa
fena isim deil bi düşün istersen
canım sabret napıcan bizim de üst katta bi kedi var zıp zıp zıplıyo hele geceleri dvuardan duvara atlıyo heralde paldır küldür hem de gecenin bi yarısında:)) bi de üstteki komşu da gece 1 de elektirikli süpürge açtıydı herlde kedisi çok tüy döküyyy ama olsun diyorum ben oğluşum sesli ortamda uyumaya alışır bariiiii
he bende de aynı problem var makine doldurcak kadar yok yaaa renkli beyaz ayırmak lazım allahtan çoğu beyaz benimkilerin
elde yıkama canm yaaaa ütü de var daha off benm kociş en iisi sana pres ütü aliim diyo koyarsın bebenin minicik kıyafetini bastırır geçersin ütülenmiş olur diyo ama onları asması da ayrı eziyet minicik minicik bi dünya zaman alıyyy
heee alttan üste ses daha çok gidiyyy:)))
tünaydın cnm benm de arada giriyo kramp en iyisi oynatmaya çalışmak veya erebiliyosan ki ben artık eremiyorum da ovmak masaj yapmak benm bayağıdır giriyo kramp
kız alışır beben deee
hosbulduk cnm iş güç ugrasıyoz ıste hazırlıklar hızlandı tabı onlarla ugrasıyoz bende ıyıyım oglumda ıyı delikafadulden sen nasılsın besıgınız cok hos benımkıde yesılı bı uyku setı kaldı onuda begenemdım daha kaydirigubbakcemile3
benimde memleketim burası hep dısardan gelenler var etrafta bide laf atmıyolar ben gelin geldim ben sonradan geldim bi karsımdaki kadın geldi hosgeldin demeye diğerleri boslar
hosbulduk demeye ben mi gidicem aman zaten istemem gelmesinler birsürü kuduruk cocukları var hepsinin
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kuduruk mıu anammm bizim bebelerede mi böle diycekler yaww delikafadulden
he cok begendım maşalllah
hoşgeldin canliiizz nerlerdesin yahıuuuuu
elde annemin aldığı polar battaniye var hatta etiketinde yok yoz sabunla yıkayın sonra fırçalayın filan bi dünya ıngır zıngır şey yazıyo nası yapçam ben onu benm sabrım yetmez yaa
canım sabret napıcan bizim de üst katta bi kedi var zıp zıp zıplıyo hele geceleri dvuardan duvara atlıyo heralde paldır küldür hem de gecenin bi yarısında:)) bi de üstteki komşu da gece 1 de elektirikli süpürge açtıydı herlde kedisi çok tüy döküyyy ama olsun diyorum ben oğluşum sesli ortamda uyumaya alışır bariiiii
he bende de aynı problem var makine doldurcak kadar yok yaaa renkli beyaz ayırmak lazım allahtan çoğu beyaz benimkilerin
elde yıkama canm yaaaa ütü de var daha off benm kociş en iisi sana pres ütü aliim diyo koyarsın bebenin minicik kıyafetini bastırır geçersin ütülenmiş olur diyo ama onları asması da ayrı eziyet minicik minicik bi dünya zaman alıyyy
tünaydın cnm benm de arada giriyo kramp en iyisi oynatmaya çalışmak veya erebiliyosan ki ben artık eremiyorum da ovmak masaj yapmak benm bayağıdır giriyo kramp
kız alışır beben deee
hosbulduk cnm iş güç ugrasıyoz ıste hazırlıklar hızlandı tabı onlarla ugrasıyoz bende ıyıyım oglumda ıyı delikafadulden sen nasılsın besıgınız cok hos benımkıde yesılı bı uyku setı kaldı onuda begenemdım daha kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kuduruk mıu anammm bizim bebelerede mi böle diycekler yaww delikafadulden
kız sitenin herbiseyini mahvediyolar evime gelseler naparlar bilmem kuduruklar kız gecekten biz böle yetiştirmeyiz canım
analar yapıyolar kızz
cocuklar arabada yer verecekler anaları hayır otur diyo al işte böle bir ananın cocugu nasıl olur düşün hersey egitimle alakalı
canım ben memnunum bu beşiği almış olmaktan ablam turuncusunu kullanıyo baya memnunnnhoşgeldin canliiizz nerlerdesin yahıuuuuu
kız alışır beben deee
canım hazırlıklar bitti sayılır diyoruz tam bi şey daha çıkıyoo bitmicek bu gidişleeee
ben beşiği aldığım yeren uydurdum pek beğenmesem de aldım işte kociş beğendi amaan dedim boşverr:))
hakakt ya izlememk daha iyikızlar nedense bu gün yazaasım gelmiyor yazdıklarınızı okuyom kenya doğum videosu syretme ben syretmiştim bir ara psikolojim bozuldu
cnaım nen var yaaa
çık bi balkona nfes al gel
kız sitenin herbiseyini mahvediyolar evime gelseler naparlar bilmem kuduruklar kız gecekten biz böle yetiştirmeyiz canım
analar yapıyolar kızz
cocuklar arabada yer verecekler anaları hayır otur diyo al işte böle bir ananın cocugu nasıl olur düşün hersey egitimle alakalı
hee şahsen ben elimden gleni yapıcam eğitmek için.
ne terbiyesiz analar var yahuuu sanki onlar hiç hamile olmamışşş
kadınların en büyük düşmanı hakkat kadınlar yaaaa
burda da kapımı çalan bi Allah'ın kulu yok insanlar çok dışlıyor dışardan geleni.
ben sevmiyorum hiç böyle şeyleri insan çocuğuyla ilgilenmeli mutlaka, biz de işyerindekilerle toplanıp bi yere gittik mi bi bakıyorum herkes muhabbete dalmış çocuklar evi birbirine katıyor kimse de kalkıp aman yavrum demiyor yaaaa bu ne rahatlık
bence dr na söyle bazıları günde 3 kez içiyo magnezyumu canım
belki sana da öyle der ama magnezyum kesin işe yarıyor bide benm de çok ağrım vardı da dr hem kalsiyumhem magnezyum vermişti o daha iyi gelmişti ama 4-5 gün içtim öyle iyi geldi hemen düzeltmiyo yani
hadi yaaa o daha çok koyar insana
ama ne bileyim ya muhabbet olan bi yerde olmak isterdim memlekette en azınan akraba aile olur burda o da yokk
:1shok:nann ben 5 ay uğraştım pamukla kaydirigubbakcemile3pamukla uğraşmak pekte kolay olmuyo arkadasım sadece 1 hafta dayanabildi kaydirigubbakcemile3 bende ilk zamanlar uni baby aldım sonrada nivea alıcam ıslak havlu kullanıcam yanii :kedi:
Unicim benim dr.umda herne sekilde olursa olsun epidural yapıcam diyor hatta illa bayılmak istiyorum diyorsan kendine başka dr. bak dedi kaydirigubbakcemile3 ben yapmam bayıltarak diyor.
ahh canım yaa bizimde başımıza gelecek valla bende en üst kattayım enes parkelere vurarak oynamayı çok seviyor ne kadar alı koysamda yine yapıyor allahtan aşağıdaki çok anlayışlıkaydirigubbakcemile3kız duvara vuruyom babasıyla oyun oynuyo sesi geliyo adamın bile uyuz bunlar yaaa
hem benimki öle olsada en alt kattayım ben benimkinin sesi gitmes
wayyy beee geleceğin kadın doğum uzmanı olacak haaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgunaydin nazlim.opuyorumnanaktan
bende normalde 10-10.30 gibi kalkiyorum ama bugun su dogumu izliyim diye kalktim. gerci kalkmasamda olucakmis.
bu dogumun reklamini benim oglanda gordu gecen, aaa ben seyredeyim bunu persembe gunu dedi.:1shok: bende bu sabah sessizce kalktim o uyurken ama 10 da uyanip geldi tam seyrederken, aa bende bunu seyretcektim demez mi. napicaksa? hemen mutfaga kahvaltiya goturdum, zaten birseyde gostermediler.:bbo:
amin canım benişinizede güzel günler göstersin allahım inş.merhaba kızlar nasılsnızz dün akşam benim için çok zorduu öldüm öldüm dirildim kuzenim doğum için hastaneydi 5cm açıldı ama bi türlü sancı yok suni sancı verdiler o ara aradım sesini duydumm bayılacaktım ağla ağlaa başı çıkıyor bi türlü ıkınma hissi gelmiyordu doktor en sonunda gelip biz ebelerle sana yardımcı olcaz dedii doğuma aldılar 2 doktor 2 ebe ebeler üstüne çıktı çünkü bebeğin kafası sıkışmışş bi yere son ana kadar vakum yapmak istemedi doktor şükür doğdu bol dikişle tabii çok zor bi doğum olduu paşamızın başı biraz şişmiş morarmışş ama saatler geçtikçe normale döndüü çok taklıı teyzelerii 3 buçuk kiloo ben çıkar çıkmaz gördüm bebeğii ben ağla ağlaa çok duygulandım kuzenimdee bütün hamileleree en çok sana dua ettim doğumda dedii şimdii iyii eve gelmişler bende tatlı yapıp götürücem acılar unutuluyorr gözümüzde büyütmemek lazımm şimdi konuştuğumda okadar rahatlamışkii Rabbim cümlemize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşşş
tuhaf insanlar çocuklarına bakıp örnekalsılar kendilerini
bende guyaa kendi memleketimdeyim ama işte insan olacak elin yedi kat yabancısı gelir hal hatır sorar benim memleketlim komşulardan tık yok
güle güle kullan şekercim :lepi:
he kız kenya yaramaz cocugu hıc sevmem bende ınsallah bızımkı akıllı olur söz dınler
hee şahsen ben elimden gleni yapıcam eğitmek için.
ne terbiyesiz analar var yahuuu sanki onlar hiç hamile olmamışşş
kadınların en büyük düşmanı hakkat kadınlar yaaaa
kesinlikle öle yaa kadının en büyük düşmanı kadınlar
gecen carsıya gittik annemle küöük bi kız oturuyo bankta annem bana sen otur dedi anasıda duyuyo hiç duymazdan geliyo dedim ben önemli deilim senin ayakların agrıyo dedim annem oturabilirmiyim dedi kadın inanaırmısın cocugunu kucagına alıp annemin oturmasına izin vermedi hiö insan kalmamıs ortalıkta ayı dolu düşündükce ben asla böle olmıcam diyorum aslada olmıcamklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?