2009 Kasm Anneleri

marcım daha öncede okumuştum bunu ama yine aynı zevkle okudum:roflol:
babaya lavuk diyooo haaa daha öğrenememiş kim olduğunu:roflol::roflol:

erken kesme canım bi süre iç iğrenç ama bi dikişte iç gitsin üstüne de ekmek filan at ağzına
başka ilçe gene de iyi ya ben anneme memlekete 2,5 saat kociş de 6 saat uzak tabi kendi arabamızla annem şimdi ablamda oda 14 saat uzak bana:)) uzaklık daha fena ya yakın olsa gene gidilir ama böyle olmuyo ya
işte benim tek arkadaşlarım sizlersiniz başkaca da kimsem yok

slm minik anne hoşgeldinnnnnnnnn
güle güle kullan şekercim :lepi:

he kız kenya yaramaz cocugu hıc sevmem bende ınsallah bızımkı akıllı olur söz dınler
inş söz dinler ama hareketli çocuk iyidir derler zeki olurmuşşş

kızlar nedense bu gün yazaasım gelmiyor yazdıklarınızı okuyom kenya doğum videosu syretme ben syretmiştim bir ara psikolojim bozuldu

yok kız korkmuyorum izlemekten
sezeryandan korkuyorum ben
beni anlatılan dogum hikayeleri daha cok etkiliyo kimseyi dinlemicem artık

itek kuzucum anlayısta biyere kadar dayanamıyorum ben o kaa sabırlıyımdır ama bu beni deli ediyo valla
haklısın canım ben hiç alt katta oturmadğım için kolay geliyor bana ama bende çok sabırsızımdır vallla hemen sinir olurum
kapıcıma 10 defa benim zilime basma çocuk uyuyor dediğim halde dün bastı ve enes uyandı eşimde kızdı size basmayın demedik mi diye sinir oldum yaaaaÇok üzgünüm çoookzili iptal edeceğim yakında
:teselli:
h.g tatlım :)
hoşbulduk canım

ben de sevmem hiçç işime karışılmasınıı karışan olursa kırarım kalbini bi kişi terbiye ederken diğerine b... yemek düşer...
canım önce kolay gelsinnn gözünaydınnn madem yatacak bi yatağı var park yatak al büyüyen karyola iyi fikir deil senn için yada normal beşik al büyümeyenler de var ya onlardan ben olsam beşik alırım yalnız daha uyumlu olur odayla. kiraz rengi ise ya aynı renk al ya da beyaz renk al beyaz da uyar kiraza ama sen bilirsinnn sen bilirsin gene de ama bi günde bile halledilir

kıyamam canımsınn
:teselli: opuyorumnanaktan
bir ses istiyor insan canı sıkıldığında içini daıtıcak

güzel dularınzı Allahım kabul etsin inşş canlarımm opuyorumnanaktan durmadan eleketrik kesildii bağlantı kuramadım bi yandan tatlı yapıyom gidicem yaa şekercik korkma kızz yaşaıycaz biticek bebeği görüncee dün bende fena tırstım ama en güzel an aslında yavruna kavuştuğun an herkes farklı yaşıycak sonuçtaa hepimizinki kolay olur inşş

kızlar hepinizi koccemennnnn öptüm acil kaçtm kendinize iyi davranın ve böbüşlere iyi bakın opuyorumnanaktan

bende hazırlanıp cıkayıp daha esimin pantalonlarını terziye vericem eccük kilo aldıda pantalonların belleri sıkıyo :)))))))))

kıyamam canımsınn
:teselli: opuyorumnanaktan
bir ses istiyor insan canı sıkıldığında içini daıtıcak

yaa siz de benm canımsınızzzz
kociş de eve gelince akşam yemekten sonra uyuyakalıyo ben konuşmak istiyorum ama o da çok yorgun oluyo ona da kıyamıyorum ama yakında bebiş doğunca ev şenlenecekkk:))

inş kolay olurr

ben de uni baby aldım ama ilk bi kaç ay pamuk kullanırım heralde... ayy kıyamam tombik dötüne opuyorumnanaktan

valla benimki heralde korkmıyım diye doğum konusunu hiç açmıyo...geçen gittiğimde epidurali kullanıyo musunuz, öneriyo musunuz diye sordum tabiki dedi... her iki durumda da müthiş bi yöntemdir falan dedi. eşim biraz bahsetti yan etkilerinden ıkınmada sorun olabiliyomuş vs diye...siz bunları hiç düşünmeyin merak da etmeyin bebeğinizi büyütün dedi:)
valla ben dr.umu çok aradım...çok içime sinerek gidiyorum ne dese güveniyorum...inş bi aksilik çıkmaz....:Saruboceq:

yaa nasıl olabilir ki epidural de olsa sonuçta annenin üzerine bi sürü şey örtülüyo ve aşağıyı görmüyo ki....çeke çeke çıkardıklarını falan hissetmesi mümkün diil... dr.ların konuşmasından falan mı anlamış ?

hmm diğer mağazalardan en azında dediğini yapayım gidip şampuandı vsvs aldıklarınızdan alayım iyi olur cnm haklısın Şeniz

Nazlım sen benden daha tecrübelisin daha iyi bilirsin mutlaka , hiç panik yapma bi günde dünya kadar şey hallediliyo...ben de bi gün çıktım bi sürü şey aldım...şimdi büyük parçalar kaldı kocişle gitmem lazım...yatak, yorgan, nevresim takımı, halı vs bi de başka ıvır zıvır şeyler var işte...araya bayram da girince elimiz ayağımız bağlandı sanki...bayrama kadar bişeyler halledebilsek büyük rahatlık olucak...

zeytinim bence ipek daha güzel...
mina da son zamanlarda moda olan isimlerden ben öyle isimleri sevmiyorum..çocuk okula bi başlıyo sınıfta 5 tane aynı isimden çocuk var...

yaa ben daha aynı bıraktığın gibiyim nazlım
haftasonu yıkıcam esyaları parti parti bi kaç günde biter sanırım
bayram dönüşüde ütülenip yerleşicez artıkk sositososito

ooff yıkamak bişey diil de etiketleri kesmek sökmek adamı öldürüyo....

nazlım yaa akıl vermek gibi olmasın ama örgüleri de yıka istersen canım...o yünler sarılırken ya da satıldığı yerlerde falan hep açıkta kalıyo...örülürken de ne kadar olsa yere düşüyo falan... hem bebe deterjanıyla yıkayınca pamuk gibi oluyo daha bi içine siner...

renkliler de boya vericek gibi diilse ve çok koyu olmamak şartıyla beraber yıkanabilir bence...zaten bebek çamaşırları soft renklerde oluyo...narin programda düşük ısıda yıkıyoruz... bişey olmaz sanki..

Tünaydın kızlar;
Dün akşam ilk defa bacagıma kramp girdi, hiç hosuma gitmedi bu durum kıvranır birşekilde uyanıverdim yattığım yerde

martcım herkes söylemiş zaten ama eksik kalmıyım magnezyuma başla çok iyi geliyo...ben bi kaç gece uyandım öyle bacağım kopucak zannettim valla... şimdi çok şükür bişey kalmadı...

aayy geçmiş olsun destnacımmm... maşallah bebişinize de...
annelik böyle bişey işte bebeği gördüğü anda tüm sıkıntılar unutuluyo... ooohhh misss gibi kokusunu çek içine her derde deva opuyorumnanaktan

bence karyolayı da kiraz rengi al canım... o zaman dolapla falan takım olur...daha bi güzel durur...

saol canımm Allah razı olsun benimde dün gece belim çok ağrıdı bide arasıra ellerim uyuşuyor bu haftada normalmiş sinirlere baskı oluyormuşş

ben de pamuk kullanıcam ama zor gelir mi bilemem aslında yıkamak daha iyi :uhm: ama soğuğa denk gelcek maalesef bizimkiler üşür yaz olsaydı yıkardık popolarını:) benm yeğen :ecrin_bebek: bayılıyodu her defasında suyla yıkanmasından sıcak suyla yıkanıyodu da gıkı çıkımıyodu ama su ılıştırıldığında basıyodu çığlığı:))) :roflol:
benm dr da bişey demiyo şükür dese korkarım heralde:) sanki hiç doğurmucam :CüvCüv: gibi davranıyoruz karşılıklı:))) böylesi daha iyi ben de çok aradım iyi bi dr sonra bulamadım tanıdık da yok sorcak en sonunda da hep gittiğim hast.yi aradım ne zaman gitmek lazım ilk die beni bu dr.a bağladılar gittim dr öyle güleryüzlüydü ki içim ısındı valla sonradan da duydum ki meğer en iyi dr.lardanmış herkes öve öve bitiremiyo ama benimki az tesadüf oldu
canm dr resmen asılmış ama çekememiş çocuğu bikaç kez tüm gücüyle asılınca görmüş tabii( bi de söylemiş yanındakilere... yoksa görmemiş yani he bebeği hemen getiriyolarmış annenin yanına ama doğumu görmüyomuşsun bezden dolayı zaten görsek baştan bayılır gideriz :))) delikafadulden
ben de moda isimleri sevmiyorum modası geçiyo zamanla da değiştiremiyon ki kıyafet mi bu sanki :1no2: ben anlamı olan eski güzel isimler seçmeye çalışıyorum gerçi seçemedim bi türlü en son annem buldu kociş de buldu bi tane artık birini koycaz nasip hangisiyse bide ismiyle müsemma der ya eskiler çocuk isminin anlamını da taşırmış karakterinde ondan çok titizlendim :ecrin_bebek:
kız örgüler bozulmaz mııı?
offf şu yıkama işi bitse de kurtulsak dertttennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…